kiss_tv Reputație: 1742 Postat Februarie 27, 2022 Oras:strada Turnătorului Oras:strada Turnătorului Partajează Postat Februarie 27, 2022 Propun pe hunter, sa iti stea punctele'n gat! Link spre comentariu
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Februarie 27, 2022 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Februarie 27, 2022 Că să mai schimbăm uMpicuț tiparul concursului, propun ca următorul UL să fie o maseuză, anume @nandia Este sexy, isteață, guralivă... Are (aproape) toate calitățile necesare. Masaj nu știe să facă, dar... Nu poți să le ai pe toate! 1 2 Link spre comentariu
nandia Reputație: 789 Postat Februarie 27, 2022 Telefon: 0751414910 Oras:Timisoara Telefon: 0751414910 Oras:Timisoara Partajează Postat Februarie 27, 2022 Acum 55 minute, Cozonac7 a spus: Că să mai schimbăm uMpicuț tiparul concursului, propun ca următorul UL să fie o maseuză, anume @nandia Este sexy, isteață, guralivă... Are (aproape) toate calitățile necesare. Masaj nu știe să facă, dar... Nu poți să le ai pe toate! Eu o propun pe Ekaterina sau pe Anna noastra de la etajul 15 (pt ca raspunde prompt). Dacă nu, îs bună șî io. Atât am avut de zâs! 3 Link spre comentariu
Tandem3 Reputație: -2363 Postat Februarie 28, 2022 Partajează Postat Februarie 28, 2022 @elprofesoare ( El Nino ) 🤣 De ce merită acest premiu ? Și-a sacrificat viața personală 😖și bănuți pentru a aduce informații utile futăciosilor de ninfomane. 🤭 1 1 Link spre comentariu
disjokey Reputație: 3289 Postat Februarie 28, 2022 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Partajează Postat Februarie 28, 2022 On 2/27/2022 at 3:14 PM, fardugol said: Hei, ce se întâmplă? Mai este doar o zi din lună și încă profesorul nu a propus-o pe Lori U.L. ... pentru a 17-a oară la rând... ...și invers bineînțeles. Salut jokeiul disco...îl chem pe marcus? Noi cum ne mai distrăm? Cam bagi bățul prin gard Propunerea ta stă așteptată.... PS : vrei un mărțișor ? 1 1 Link spre comentariu
Vizitator fardugol Reputație: 0 Postat Februarie 28, 2022 Partajează Postat Februarie 28, 2022 Acum 5 minute, disjokey a spus: Cam bagi bățul prin gard Propunerea ta stă așteptată.... PS : vrei un mărțișor ? Link spre comentariu
disjokey Reputație: 3289 Postat Februarie 28, 2022 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Partajează Postat Februarie 28, 2022 54 minutes ago, fardugol said: "Genicologule" vezi, în loc să faci testul "papanicolau" la fata i-ai pus fluturași pe labii... amatorule Așa cevaa 1 1 1 Link spre comentariu
cincistele Reputație: -3877 Postat Martie 1, 2022 Oras:Everest Oras:Everest Partajează Postat Martie 1, 2022 Acum 14 ore, Tandem3 a spus: @elprofesoare ( El Nino ) 🤣 De ce merită acest premiu ? Și-a sacrificat viața personală 😖și bănuți pentru a aduce informații utile futăciosilor de ninfomane. 🤭 Susțin ✌️ Omu' e înainte de toate, un neobosit cercetător-descoperitor de chiazdă, o fi bună formularea : arheolog în chiazdă ? 😅 " În istoria și iconografia sovietică, un stahanovist (стахановец) este cel care urmează exemplul lui Aleksei Grigorievici Stahanov: angajarea la o muncă foarte grea, cu o înaltă eficiență la locul de muncă, depășirea cu mult a normei de producție" #erou_stahanovist cum ar fi un banner..."miner în pizdă " ? 🤭 1 1 Link spre comentariu
barnautiu02 Reputație: 596 Postat Martie 1, 2022 Partajează Postat Martie 1, 2022 10 hours ago, disjokey said: "Genicologule" vezi, în loc să faci testul "papanicolau" la fata i-ai pus fluturași pe labii... amatorule Așa cevaa Gestul conteaza 👏💎 3 1 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114329 Postat Martie 1, 2022 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Martie 1, 2022 felicitari @loriii536 ❤️ 2 1 Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Martie 1, 2022 Partajează Postat Martie 1, 2022 Felicitari @loriii536 pentru luna asta! Prevad un an plin de femei 😁 Link spre comentariu
Membru Premium elprofesoare Reputație: 60493 Postat Martie 1, 2022 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Partajează Postat Martie 1, 2022 44 minutes ago, nicieu said: Felicitari @loriii536 pentru luna asta! Prevad un an plin de femei 😁 și la mai multă pace 🙏☘️ 11 1 Link spre comentariu
loriii536 Reputație: 40839 Postat Martie 1, 2022 Oras:Bucuresti Indisponibila Oras:Bucuresti Indisponibila Partajează Postat Martie 1, 2022 Acum 1 minut, elprofesoare a spus: și la mai multă pace 🙏☘️ Am creat acum discuții pentru toata luna 🤭🤭😂😂 2 2 1 Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Martie 1, 2022 Partajează Postat Martie 1, 2022 Acum 11 minute, loriii536 a spus: Am creat acum discuții pentru toata luna 🤭🤭😂😂 hai nu te alinta si tu acum, sunt convins ca pidsadera se referea la razboiul din Ucraina 🤣... ai castigat, felicitari, sa te vad mai activa luna asta, ca tot ai castigat oricum pisicul a tinut cont de propunerea mea si a pus UL pe cine a vrut coada lui 🤣🤣 Link spre comentariu
loriii536 Reputație: 40839 Postat Martie 1, 2022 Oras:Bucuresti Indisponibila Oras:Bucuresti Indisponibila Partajează Postat Martie 1, 2022 Chiar acum, nicieu a spus: hai nu te alinta si tu acum, sunt convins ca pidsadera se referea la razboiul din Ucraina 🤣... ai castigat, felicitari, sa te vad mai activa luna asta, ca tot ai castigat oricum pisicul a tinut cont de propunerea mea si a pus UL pe cine a vrut coada lui 🤣🤣 Activa sunt , dar nu pe forum . Oricum ma tin altii activa pe forum vorbind de mine 2 Link spre comentariu
Tandem3 Reputație: -2363 Postat Martie 1, 2022 Partajează Postat Martie 1, 2022 Acum 1 minut, nicieu a spus: hai nu te alinta si tu acum, sunt convins ca pidsadera se referea la razboiul din Ucraina 🤣... ai castigat, felicitari, sa te vad mai activa luna asta, ca tot ai castigat oricum pisicul a tinut cont de propunerea mea si a pus UL pe cine a vrut coada lui 🤣🤣 " UL pe cine a vrut coada lui 🤣🤣" 🤫🤭 1 Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Martie 1, 2022 Partajează Postat Martie 1, 2022 Acum 5 minute, loriii536 a spus: Activa sunt , dar nu pe forum . Oricum ma tin altii activa pe forum vorbind de mine deci pe premisa asta nu ai fi meritat sa fii UL 🤣🤣🤣 doar ca probabil pisicul s-a hotarat sa incoroneze pe fiecare pentru contributia adusa forumului nemaitinand cont de ceea ce a facut userul in luna precedenta numirii sau de nominalizari... intr-un fel tot e bine! Link spre comentariu
Muzicutza Reputație: 6960 Postat Martie 1, 2022 Oras:Forum Oras:Forum Partajează Postat Martie 1, 2022 Acum 55 minute, Tandem3 a spus: " UL pe cine a vrut coada lui 🤣🤣" 🤫🤭 Ce mai face Doina? Eu o propun pe ea😂😂😂😂😂😂 1 1 Link spre comentariu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Martie 1, 2022 Partajează Postat Martie 1, 2022 Chiar acum, Muzicutza a spus: Ce mai face Doina? Eu o propun pe ea😂😂😂😂😂😂 tarziu tata!🤣🤣🤣 poate luna viitoare! Link spre comentariu
Tandem3 Reputație: -2363 Postat Martie 1, 2022 Partajează Postat Martie 1, 2022 Acum 44 minute, Muzicutza a spus: Ce mai face Doina? Eu o propun pe ea😂😂😂😂😂😂 Păi ce să mai propui boule. Premiul a fost adjudecat de inimioara lui . 🤭 1 1 Link spre comentariu
eu dorin Reputație: 1442 Postat Martie 1, 2022 Partajează Postat Martie 1, 2022 1 hour ago, Muzicutza said: Ce mai face Doina? Eu o propun pe ea😂😂😂😂😂😂 🤣🤣 1 1 1 Link spre comentariu
Vizitator hunterxxl Reputație: 0 Postat Martie 1, 2022 Partajează Postat Martie 1, 2022 2 hours ago, elprofesoare said: și la mai multă pace 🙏☘️ Prevezi aceeași ani plini de clone,recenzii false, hărțuiri și smenuirea concursurilor cu clonele,așa e cățele daniel? Link spre comentariu
Tandem3 Reputație: -2363 Postat Martie 1, 2022 Partajează Postat Martie 1, 2022 Frate @hunterxxl, eu știam ce coardă cu două fețe este . Și da acum după isprava lui de pe pagina unei fete , sunt convins că a hărtuit multe excorte si userii. Pe mine m a hartuit cu clonele lui doi ani de zile. E , doi ani îl fut si eu . 🤣 Și după încă trei 🤣🤣 , bonus 1 1 Link spre comentariu
Muzicutza Reputație: 6960 Postat Martie 1, 2022 Oras:Forum Oras:Forum Partajează Postat Martie 1, 2022 Acum 45 minute, Tandem3 a spus: Frate @hunterxxl, eu știam ce coardă cu două fețe este . Și da acum după isprava lui de pe pagina unei fete , sunt convins că a hărtuit multe excorte si userii. Pe mine m a hartuit cu clonele lui doi ani de zile. E , doi ani îl fut si eu . 🤣 Și după încă trei 🤣🤣 , bonus Se pare ca, Nu mai ai scapare. La Obregia cu tine🏥 ☠️😂😂😂😂😂 1 Link spre comentariu
Tandem3 Reputație: -2363 Postat Martie 1, 2022 Partajează Postat Martie 1, 2022 Acum 12 minute, Muzicutza a spus: Se pare ca, Nu mai ai scapare. La Obregia cu tine🏥 ☠️😂😂😂😂😂 De tine chiar îmi este milă 🙄 . Scopul tău este unul singur și precis. Cum să îi arat lui profu, cât de mult îl iubesc " Mda, mă leg de bombardieri " 🤫 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum