tendoi Reputație: -550 Postat August 10, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat August 10, 2014 Si pana la urma olica ce e? Pechinez sau bichon? Poti sa verifici daca e pechinez sau bichon daca-i belesti pula si privesti cu atentie, are tatuat pe capul pulii ce e Link spre comentariu
amada® Reputație: 1902 Postat August 10, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Partajează Postat August 10, 2014 Poti sa verifici daca e pechinez sau bichon daca-i belesti pula si privesti cu atentie, are tatuat pe capul pulii ce e Verific eu, daca nu scrie o am grija sa specific... Link spre comentariu
extrovertitu' Reputație: 270 Postat August 10, 2014 Oras:B. Oras:B. Partajează Postat August 10, 2014 Sunt convins ca face to face este un papa lapte. Se simte de la 2.000 km ca este un soarece de internet:)))In 99% din cazuri asa se intampla, tari in gura in fata monitorului dar cand sunt fata in fata se fac ca ploua:)))@oly, daca shaworma e cine cred eu, atunci nu-i chiar asa cum zici tu.Chiar daca nu e cine cred eu, omu tot are potential. Nu-l citesti? 1 Link spre comentariu
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat August 10, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Partajează Postat August 10, 2014 Nu e vorba doar ca imi amintesc, Joseph mi-a spus, citez aproximativ: " m-a sunat nebuna si fara niciun motiv m-a injurat si m-a facut tigan de la origini. Era beata moarta!"Era doar o intrebare pt el, daca el m-a mintit, e pacatul lui, dar cu siguranta asta a spus-o...Acum il vad cat de valabil e sau cat de beata esti tu cand vorbesti. Acolo vreau sa ajung. Sper ca intelegi. Plm e ora 8 si 11. Dimineata! Am pretentii de la tine acum. Ca bei ceai. Din partea mea ai dezlegare la rom. Euflo, ca sa elucidam cazul, odata pentru totdeauna, lucrurile au stat in felul urmator (desi am mai povestit, pe scurt, ce se intamplase la momentul respectiv): Amada m-a sunat, surprinzator, intr-o seara in care, culmea, ma uitam la un meci al Barcelonei Nu reusesc sa-mi amintesc exact motivul pentru care m-a sunat, dar dintr-o data, cum stateam si glumeam pe seama unor faze din realitate, vocea ei s-a schimbat si a inceput sa-mi adreseze intrebari dubioase... "ai un accent ciudat, te chinui sa-mi spui ceva...ai pe cineva din familie, de etnie ? ... Bachus incepea sa domine flancurile din mintea Amadei... "Nu trebuie sa mai continuam sa vorbim... inchid eu telefonul sau il inchizi tu" Deci totul fusese halucinant... nu-mi venea sa cred ce putea sa spuna femeia asta... pe urma imi dadusem seama ca se afla in stare avansata de ebrietate, astfel ca si cifrele etilotestului in care ar fi suflat ar fi luat-o razna... ca si agentul de politie de altfel, in asemenea situatie. Amada nu m-a injurat in acel moment desi amenintase ca ma va injura daca nu inchid convorbirea telefonica, astfel ca m-am conformat situatiei si am inchis telefonul. Din pacate, m-am simtit jignit de intrebarile acelea ciudate. Dar te-am lasat in pace, in lumea ta invaluita de Stalinskaya, pentru cei puternici (sau cele puternice ) si n-am mai zis nimic. Euflo,Sa injur inseamna sa te trimit in ma-ta si sa ma fut in familia ta (e doar un exemplu), eu mai injur cateodata, dar atunci nu a fost cazul.Nu i-am vorbit asa si nu l-am facut tigan (cum spui tu), am avut prieteni tigani care s-au purtat mai bine decat romanii, deci ce vorbim aici?L-am intrebat daca este pentru ca, repet, vorbea ciudat, mi s-a parut si un accent...Dar el este foarte sensibil la orice, am mai vorbit despre asta, subiectul e vechi si inutil.In perioada respectiva Joseph ma fugarea pe forum dezamagit pentru ca nu i-a iesit click-ul, dar pana la injurat e cale lunga...Daca eram "beata moarta" nici nu stiam despre ce aberezi aici.Astea sunt prostii, eu am facut destule lucruri de care nu ma mandresc, cauta mai bine, dar nu te astepta sa-mi pese de acuzatiile tale.Succes! Dat fiind faptul ca intalnirea mea cu tine, Amada, n-a fost sa fie de succes, nu inseamna ca am fi ajuns sa ne injuram sau sa ne jignim. Chiar iti multumesc pentru cele 2 pahare de vin demidulce cu care m-ai servit atunci! Se stie ca ador vinul demidulce si visinata. Ca n-am mai tras o betie zdravana de mai bine de 6-7 ani, este alta mancare de . Mai mult de atat, intentia mea a fost aceea de a incerca sa te conving sa ne revedem, pentru a iesi o intalnire mult mai reusita, dar n-a fost sa se intample acest lucru deoarece trasesesi deja concluziile pripite despre mine. Am recunoscut faptul ca pentru acel de-click am avut si eu partea mea de vina, dar fara sa fi stiut ca ai anumite probleme si ca esti sensibila, fie la glumele mele pe care uneori nu le-ai inteles, fie la initiativa mea cu care am incercat sa fac tot posibilul ca intalnirea sa iasa cat mai reusita. Pana la urma, urarile tale de bine, sa fim sinceri, mi-au prins bine. Stai linistita ca nu e nevoie sa fugaresc pe nimeni, nici daca sunt dezamagit, nici daca sunt intr-o stare foarte buna. Cat despre accent, nu stiu in ce masura ai tras tu concluzia ca ar fi ciudat si ca din pricina asta, ar exista posibilitatea de a avea printre rude o persoana de etnie. Si eu am avut si am prieteni tigani cu care ma inteleg foarte bine. Aici iti dau dreptate, dar nu are rost sa prelungim prea mult discutia asta... nu vreau sa fim acuzati de rasism sau mai stiu eu ce. Concluzia a fost aceea ca in acea discutie telefonica (dupa care ai refulat si aici pe site, cerand sa te impuste cineva cat mai repede... tin minte perfect fraza asta!), erai beata crita. Si Bachus ar fi ajuns sa verse o sticla de vin pe difuzorul receptorului telefonului (sau chiar pe microfon), daca te-ar fi auzit cat de greu te chinuiai sa-mi adresezi chiar si intrebarea acea legata de rudele mele de etnie Totusi, acest subiect este istorie. De atunci am mai avut 1 sau 2 discutii telefonice in care chiar ne-am inteles ok (chiar daca intr-una din cele 2 discutii, s-a resimtit un pic accentul tau demidulce ).. Iti aduci aminte de postarea in care ai specificat faptul ca au existat cateva surprize printre cei care te-au sunat de ziua ta de nastere ? Eu am fost una dintre surprize si nu regret ca te-am sunat ca sa-ti urez toate cele bune in viata. O sa fac in continuare acest lucru, mai ales ca ziua de nastere este cea mai speciala zi din viata unui om. In rest, tot ce-ti doresti in viata asta, depinde numai de tine. Sa auzim de la excelent in sus! 2 Link spre comentariu
amada® Reputație: 1902 Postat August 10, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Partajează Postat August 10, 2014 Nu am avut rabdare sa citesc toate aberatiile...Euflo, Sa te fut cum nu-ti place ca mi l-ai pus pe suferindul asta iar in cap...Suferiti in continuare, fiecare cu ce il doare...Casa de nebuni! Joseph,de tatal tau Picon ce ne poti spune? Link spre comentariu
extrovertitu' Reputație: 270 Postat August 10, 2014 Oras:B. Oras:B. Partajează Postat August 10, 2014 Amada, esti varza. Totul e pe forum, nu stau eu sa caut postarile unde 99% ai recunoscut chestia asta ca l-ai sunat. In seara respectiva, daca nu erai beata si nici turbata cum esti de obicei, inseamna ca erai posedata.Daca eu l am influentat pe joseph, atunci sunt cea mai mare mizerie posibila. Omul asta mi a spus de atunci patania asta pe mess. Esti betiva, ok. Bei banii tai, bei la tine acasa. Dar nu veni aici sa te dai mare doamna. L-ai sunat si ai facut ca toti dracii. A 4a oara cand te intreb. Ai facultatea terminata? Ca asa te dadeai mare, ca mai apoi sa spui ca nu ai facut-o. Oricum eu stiu ca nu esti in toate facultatile... Link spre comentariu
amada® Reputație: 1902 Postat August 10, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Partajează Postat August 10, 2014 M-am enervat cu un alt asa numit prieten, acum stau sa citesc aberatii...Nu am citit pana la capat nici asta.Nu-ti dai seama cat de plictisitor esti, serios?Am spus eu ca nu beau?Beau, uneori incerc sa ma innec in bautura "datorita" faptului ca nu am o familie sau prieteni care sa ma accepte asa cum sunt si sa nu mai ceara bani de la mine...Nu fac pe victima, nu o sa accept sa fiu asa ceva.O persoana dependenta este cea care trebuie sa depinda de ceva, nu este cazul meu.Fumez si 3 pachete pe zi pentru ca imi place, nu am de gand sa ma las de fumat.Daca mai ai si alte nelamuriri legat de viata mea privata si consideri ca esti indreptatit sa-mi faci reprosuri, sa ma anunti.Am avut tendinta sa-ti doresc la fel ca vezi cum e, dar tu nu faci fata, decat cur. Link spre comentariu
Azareth Reputație: 450 Postat August 10, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Partajează Postat August 10, 2014 3 pachete de tigari pe zi ... in ritmul asta ramanem fara tine, cu cine ne mai certam noi pe forum 1 Link spre comentariu
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat August 10, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Partajează Postat August 10, 2014 Amada (cu trademark), nu-ti mai spun nimic.. Esti in stare avansata de ebrietate (cam 1,5 la mie arata etilotestul) si nu vreau sa interpretezi altceva din ce ar fi de spus pentru ca s-ar ajunge sub incidenta dosarului penal. Dar stai ca s-ar putea sa scapi de penal, pentru ca exista si alternativa incadrarii la lipsa de discernamant. Picon nu este tatal meu (ii spun tata pentru ca este o anume diferenta de varsta intre noi si datorita experientei sale de viata, m-a invatat si m-a ajutat in anumite momente in care am avut nevoie - mai multe nu sunt in masura sa spun). Tatal meu este mai aproape de Dumnezeu, asa ca sper sa aiba liniste acolo unde e. Nu esti TU in masura sa cataloghezi oamenii ca fiind suferinzi sau sa vorbesti tu despre case de nebuni. ...inca ceva! Amada, nu ma obliga sa-mi pierd si acel dram de respect pe care-l am fata de tine. Ti-am demonstrat, de nenumarate ori, ca am cuvintele la mine, am replici pentru oricine si ca ma adaptez oricarei situatii, astfel incat rauvoitorii sa ajunga sa stea drepti in fata mea, ca in Terminus Paradis... doar ca eu n-am pula de un metru si nici n-o sa-i cam fut pe toti eu prefer discutile civilizate! Cu stima, Joseph 2 Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat August 10, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat August 10, 2014 Verific eu, daca nu scrie o am grija sa specific... Pai nu te-ai lasat ? Eu asa am inteles, ca nu iti mai placee sa te futi ) @oly, daca shaworma e cine cred eu, atunci nu-i chiar asa cum zici tu.Chiar daca nu e cine cred eu, omu tot are potential. Nu-l citesti? Ma, prost nu e, tocmai de aceea vreau sa ma intalnesc cu el sa vad daca este doar un soarece de internet.Ce, nu ai mai vazut din astia? Fac, dreg, fut si bat ca masina de spalat...si ei sunt vai mama lor, daca dai noroc cu ei mai barbateste li se usuca mana Stiu unul prezent aici, sa fie sanatos, inca unul n-ar fi o mare problema ) Link spre comentariu
amada® Reputație: 1902 Postat August 10, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Partajează Postat August 10, 2014 Inca o data am citit doar primele randuri...Joseph,Mai du-te in pizda masii!Ai avut traiul asigurat, ai avut strictul necesar, ai avut tot ce iti trebuie si ai, mai putin creier si independenta...Esti fixat pe lipsa tatalui si ii disperi pe toti cu faptul ca vrei sa fii acceptat, iubit, etc...Picon te-a prins instant, erai o prada usoara...Nu mai citesc si nu mai raspund azi la nimic, adunatura de... Link spre comentariu
extrovertitu' Reputație: 270 Postat August 10, 2014 Oras:B. Oras:B. Partajează Postat August 10, 2014 Femeie, stiam ca bei. Nu-i bai, uneori esti chiar amuzanta. Dar nu suntem cu totii sclavii tai si impulsurile (telefonice) tine-le pt altceva. Nu-i ok sa suni un client sa-l iei la pula si mai ales sa vii aici sa ne dai lectii de moralitate. Nu amesteca nimic. Nici vodka cu vreun energizant, nici problemele tale sau ale altcuiva cu munca.Io nu-s dusmanu tau. Link spre comentariu
amada® Reputație: 1902 Postat August 10, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Partajează Postat August 10, 2014 Femeie, stiam ca bei. Nu-i bai, uneori esti chiar amuzanta. Dar nu suntem cu totii sclavii tai si impulsurile (telefonice) tine-le pt altceva. Nu-i ok sa suni un client sa-l iei la pula si mai ales sa vii aici sa ne dai lectii de moralitate.Nu amesteca nimic. Nici vodka cu vreun energizant, nici problemele tale sau ale altcuiva cu munca.Io nu-s dusmanu tau. Intreaba clientul respectiv cate neveste sau prietene are...Ouch, stii deja, nu-l suporta nimeni... Link spre comentariu
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat August 10, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Partajează Postat August 10, 2014 Femeie, stiam ca bei. Nu-i bai, uneori esti chiar amuzanta. Dar nu suntem cu totii sclavii tai si impulsurile (telefonice) tine-le pt altceva. Nu-i ok sa suni un client sa-l iei la pula si mai ales sa vii aici sa ne dai lectii de moralitate. Nu amesteca nimic. Nici vodka cu vreun energizant, nici problemele tale sau ale altcuiva cu munca.Io nu-s dusmanu tau. nici nu mai e nevoie sa-si sune clientii si sa-i ia la pula... prin postarea de mai devreme a demonstrat ca poate sa faca asta si aici, in vazul lumii. M-am convins! Deja se incadreaza la lipsa de discernamant, precedat de port ilegal de creier... Magistratii vor propune transferul bauturilor alcoolice din custodia Amadei in custodia statului Link spre comentariu
amada® Reputație: 1902 Postat August 10, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Partajează Postat August 10, 2014 Inteleg de ce faceti o echipa buna...Joseph, un nesigur in in orice face are nevoie de ajutor, Euflo, un increzut exagerat are nevoie de lingai...Euflo,Daca ai nevoie de oral stii unde sa-l gasesti...Sa fiti fericiti! Link spre comentariu
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat August 10, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Partajează Postat August 10, 2014 Intreaba clientul respectiv cate neveste sau prietene are...Ouch, stii deja, nu-l suporta nimeni... De unde ai ajuns tu la concluzia ca nu ma suporta nimeni ? Iarasi iti dai cu parerea in numele altora ? Get a life! Apropo, la al catelea pahar esti ? Eu as paria ca ai ajuns la al 6-lea sau al 7-lea! Link spre comentariu
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat August 10, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Partajează Postat August 10, 2014 Postat Astazi, 23:07 Inteleg de ce faceti o echipa buna...Joseph, un nesigur in in orice face are nevoie de ajutor, Euflo, un increzut exagerat are nevoie de lingai...Euflo,Daca ai nevoie de oral stii unde sa-l gasesti...Sa fiti fericiti! Asa-ti trebuie daca vorbesti mult si prost. Stai linistita in privinta mea, sunt sigur in tot ceea ce fac si n-am nevoie de ajutorul nimanui - cu atat mai putin Euflo, pe care-l cunosc de atata timp si fii sigura ca n-are nevoie de lingai... si daca as bea 10 pahare de visinata n-as putea sa rad cum o fac acum, dupa ineptia pe care ai debitat-o! Hai sa auzim de la excelent in sus! Link spre comentariu
amada® Reputație: 1902 Postat August 10, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Partajează Postat August 10, 2014 De unde ai ajuns tu la concluzia ca nu ma suporta nimeni ? Iarasi iti dai cu parerea in numele altora ? Get a life! Apropo, la al catelea pahar esti ? Eu as paria ca ai ajuns la al 6-lea sau al 7-lea! Te mai bag in seama o data, suferi de chestia asta...Ce te face sa crezi ca sunt la al 6-lea sau al 7-lea pahar?Explica capacitatea paharului si taria bauturii din el, apoi in funbctie de kg, dar si de capacitate mintala... cum ai ajuns la concluzia asta?Sa nu uiti si de IQ..Ceva imi spune ca te dai cu presupusul de dragul sa-i dai o limba lui Euflo... Link spre comentariu
sangre Reputație: -988 Postat August 10, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Partajează Postat August 10, 2014 De unde ai ajuns tu la concluzia ca nu ma suporta nimeni ? Iarasi iti dai cu parerea in numele altora ? Get a life! Apropo, la al catelea pahar esti ? Eu as paria ca ai ajuns la al 6-lea sau al 7-lea!Eu as paria ca bea din sticla si weekendul asta a dovedit 6-7 sticle.@amada ce pacat ca nu mai stai la plaza ca eram prin zona si chiar aveam chef de un spritz cu tine. Link spre comentariu
amada® Reputație: 1902 Postat August 10, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Partajează Postat August 10, 2014 Eu as paria ca bea din sticla si weekendul asta a dovedit 6-7 sticle. Incepe sa fie interesant... Ia spune "draga" de cate ori te-am dat afara si mi-ai spus ca a fost din cauza bauturii?... Link spre comentariu
sangre Reputație: -988 Postat August 10, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Partajează Postat August 10, 2014 eu mai stiu , tu mai stii ? Link spre comentariu
amada® Reputație: 1902 Postat August 10, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Partajează Postat August 10, 2014 Eu stiu foarte bine.Vrei sa descriu cu lux de amanunte nesimtirile si batutul in geamul din balcon sau mai bine le povestesc cele in care ai venit sa stam de vorba fara un ban in buzunar, dar cu speranta ca futi ceva gratis? Link spre comentariu
harrypoker77 Reputație: -411 Postat August 10, 2014 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Partajează Postat August 10, 2014 Duamne ce-mi place forumu' asta...... 1 Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 10, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat August 10, 2014 Duamne ce-mi place forumu' asta...... Mie-mi spui?!? 1 Link spre comentariu
sangre Reputație: -988 Postat August 10, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Partajează Postat August 10, 2014 Fa o recenzie , n-ai ambitie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum