amada® Reputație: 1902 Postat August 11, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Partajează Postat August 11, 2014 Amandinooo, vreau si eu la cafea cu tine Daca vin cu JJ ne primesti pe amandoi ? )) Mi-a adus cineva ieri ditamai pachetul de cafea, am destula, dar zicea lumea pe aici ca tu esti cu sifonul... 1 Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat August 11, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat August 11, 2014 Pai da, eu vin cu sifonul...tu dai cafeaua si votca:))De votca de ce nu spui ca ai primit...asa se laudau unii ieri pe aici ca vor sa ti aduca Link spre comentariu
amada® Reputație: 1902 Postat August 11, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Partajează Postat August 11, 2014 Pai daca nu mai eram la plaza si nici la parter, asta este. Link spre comentariu
Vizitator takayama Reputație: 0 Postat August 11, 2014 Partajează Postat August 11, 2014 Amada,dacă îl primesti pe pechinez să mă anunti din timp să vin cu masina murdară;îti recomand sa nu faci curătenie in locație,ceva vase murdare si lenjerie,asezonat cu lectii de BD. Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat August 11, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat August 11, 2014 Cum va intelegeti voi amandoi, parca ati fi frati.Sunteti asa amuzanti.Radem toti de voi. Link spre comentariu
Vizitator takayama Reputație: 0 Postat August 11, 2014 Partajează Postat August 11, 2014 Esti un natarau atât de plictisitor,că nici la misto nu-mi mai vine să te i-au.Mai am o speranță la tataie,sa vad ce mai debiteaza printre gingii. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat August 11, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat August 11, 2014 Pai debitez ca esti seminalfabet, asa ca nici la misto nu-mi vine sa te i-au. Link spre comentariu
Azareth Reputație: 450 Postat August 11, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Partajează Postat August 11, 2014 iara sa cearta astia ................... 1 Link spre comentariu
harrypoker77 Reputație: -411 Postat August 11, 2014 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Partajează Postat August 11, 2014 iara sa cearta astia ................... Nu e cearta, e concurs pentru Utilizatorul Lunii 4 Link spre comentariu
Azareth Reputație: 450 Postat August 11, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Partajează Postat August 11, 2014 parca suntem la nebuni .....- dumneata esti doctoru' psihiatru ?- pana vine docturu ... eu sunt psihiatru' ..... 1 Link spre comentariu
Azareth Reputație: 450 Postat August 11, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Partajează Postat August 11, 2014 Nu e cearta, e concurs pentru Utilizatorul Lunii so castiga ala are are gura mai mare, sau ? 1 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114296 Postat August 11, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat August 11, 2014 :laugh2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat August 11, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat August 11, 2014 ... sau ... adica ... s-au 2 9 Link spre comentariu
Vizitator takayama Reputație: 0 Postat August 11, 2014 Partajează Postat August 11, 2014 Pai debitez ca esti seminalfabet, asa ca nici la misto nu-mi vine sa te i-au. Picoane,Picoane,pot parea ce doresc,tot ce am avut de facut a fost sa arunc mici momeli ca tu sa le halesti ca un biban hamesit facandumi jocul si dandute in spectacol;hiena unsa cu toate alifiile asa cum te autointitulezi?Un batranel obosit cu mintea incetosata de alcool,vrednic de mila in poftele vulgare,de dispret pt ipocrizie,etapandu-si impotenta intelectuala si lipsa de caracter.Ca tot te consideri un alfabetizat,reciteste-ti textele,ca daca o fac iar eu, scheauni din nou. Ipocrizia este un omagiu pe care viciul îl aduce virtuţii.-La Rochefoucauld. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat August 11, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat August 11, 2014 Bai baietas, ma faci sa rad! E a doua sau a treia oara cand iti justifici semianalfabetismul prezentadu-le ca fiind "momeli". Te-ai facut destul de ras pe un alt topic cand mai multi ti-au explicat ca exista o chestier care se cheama "text corrector" de engleza si, daca nu esti atent si nu verifici, apar erori daca textul e in romana. Si da, posibil sa-mi mai scape si mie cate o gherla, dar la tine e moneda curenta.Concluzia: pune mana pe carte!Si nu! Nu poti parea ce doresti, pari ceea-ce esti: un prost. Un prost trist, infatuat, gaunos, ranchiunos, suparat pe trista-ti soarta de onanist. Un rebut. Link spre comentariu
Azareth Reputație: 450 Postat August 11, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Partajează Postat August 11, 2014 mai bine sa puna cartea pe burta si sa traga un pui de somn, asa daca pune mana pe carte si nici n-o deschide, n-are niciun efect 1 Link spre comentariu
Vizitator takayama Reputație: 0 Postat August 11, 2014 Partajează Postat August 11, 2014 Bai baietas, ma faci sa rad! E a doua sau a treia oara cand iti justifici semianalfabetismul prezentadu-le ca fiind "momeli". Te-ai facut destul de ras pe un alt topic cand mai multi ti-au explicat ca exista o chestier care se cheama "text corrector" de engleza si, daca nu esti atent si nu verifici, apar erori daca textul e in romana. Si da, posibil sa-mi mai scape si mie cate o gherla, dar la tine e moneda curenta.Concluzia: pune mana pe carte!Si nu! Nu poti parea ce doresti, pari ceea-ce esti: un prost. Un prost trist, infatuat, gaunos, ranchiunos, suparat pe trista-ti soarta de onanist. Un rebut.Tataie,nu mai am pretentia sa intelegi ceva,incerci disperat sa cazi vertical,singura alifie cu care esti uns fiind prunata;dar macar ne distram,sau cel putin incerci sa pari scrasnind din proteza PS.i rest my case,astept sa vii cu ceva mai interesant,sigur vei furniza material Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat August 11, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat August 11, 2014 Baietica, du-ta ma si te culca, somnul face bine, se spune, la crestere. Esti praf, n-ai inteligenta, n-ai haz, n-ai "zvac" ... n-ai nimic. Esti praf.Hai pa, ca te bag prea mult in seama! Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat August 11, 2014 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat August 11, 2014 Salut Alexandru69!Ce mai faci?Esti bine mersi? 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat August 11, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat August 11, 2014 Link spre comentariu
Vizitator takayama Reputație: 0 Postat August 11, 2014 Partajează Postat August 11, 2014 Baietica, du-ta ma si te culca, somnul face bine, se spune, la crestere. Esti praf, n-ai inteligenta, n-ai haz, n-ai "zvac" ... n-ai nimic. Esti praf.Hai pa, ca te bag prea mult in seama! Reflectie de crasma a unui diletant.Salut Alexandru69!Ce mai faci?Esti bine mersi? Cunosti care este culmea trollingului?Un troll sa fie trollat de alt troll Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat August 11, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat August 11, 2014 Hai pa Taka-tzaka-paca ... Marsh la culcare! Daca nu ai inteles pana acum: te-am facut! Nu mai ai argumente, nu mai ai ce sa spui si postezi ceva si tu, acolo ... sa nu zica lumea ca nu ai raspuns . Inca o data: esti praf ma lache! Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat August 11, 2014 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat August 11, 2014 Cunosti care este culmea trollingului?Un troll sa fie trollat de alt troll Cunosc doar culmea dositului ...Un troll sa aiba/sa fi avut mai multe username-uri (aaa...ceva gen tu ),si sa isi piarda la un moment dat identitatea! 1 Link spre comentariu
llexus Reputație: 661 Postat August 11, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 11, 2014 @takayama,nu te supara frate,da' pana la urma ce plm ai tu cu astia mai in varsta? Link spre comentariu
Sexything Reputație: 11039 Postat August 11, 2014 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Partajează Postat August 11, 2014 un biban hamesit facandumi jocul si dandute in spectacol;Fara suparare,da de ce ai ingrosat cele doua cuvinte? Doreai sa ne arati ca nu ai pus cratima? 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum