amada® Reputație: 1902 Postat Septembrie 30, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Postat Septembrie 30, 2014 M-am schimbat mult in ultimele luni, dar totusi mi-e greu sa ma obisnuiesc cu ideea ca mergem in continuare in acelasi sens... Nu sunt contra Irinei, dar raman la parerea ca ar trebui sa fie UL un barbat care contribuie cu informatii utile pe site.Fara suparare sper. 1
trifazic Reputație: 704 Postat Septembrie 30, 2014 Oras:priza Oras:priza Postat Septembrie 30, 2014 ... raman la parerea ca ar trebui sa fie UL un barbat care contribuie cu informatii utile pe site. PicPoc? 2
andreea rebeca Reputație: 231727 Postat Septembrie 30, 2014 Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Postat Septembrie 30, 2014 PicPoc?
amada® Reputație: 1902 Postat Septembrie 30, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Postat Septembrie 30, 2014 PicPoc? :laugh2 Am zis utile... Merci, am ras din suflet! 1
trifazic Reputație: 704 Postat Septembrie 30, 2014 Oras:priza Oras:priza Postat Septembrie 30, 2014 Am zis utile... Credeam ca zici ca nu-i barbat. 1
JackBlackTM Reputație: -371 Postat Septembrie 30, 2014 Oras:Wonderland Oras:Wonderland Postat Septembrie 30, 2014 randunica este in capul listei mai asteptam sa vedem daca exista o alta varianta mai potrivita :wave Randunica in fiecare luna e in capul listei Eu zic sa te mai gandesti la Andreea Rebeca totusi 1 5
Administrator pisicuts Reputație: 114482 Postat Septembrie 30, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Septembrie 30, 2014 M-am schimbat mult in ultimele luni, dar totusi mi-e greu sa ma obisnuiesc cu ideea ca mergem in continuare in acelasi sens... Nu sunt contra Irinei, dar raman la parerea ca ar trebui sa fie UL un barbat care contribuie cu informatii utile pe site.Fara suparare sper. Premiul merge la un utilizator special .. un utilizator care e iesit din tipare si care aduce cena nou comunitatii
amada® Reputație: 1902 Postat Septembrie 30, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Postat Septembrie 30, 2014 Rebeca, sa fii fericita! Sa detaliez ce am vrut sa spun...Fetele au diverse moduri de promovare, poze, recenzii, bannere, etc...Sa aiba spor! Dar daca site-ul se transforma in reclama si atat, mai bine se rezuma la anunturi, ca recenzii mai vezi la p...i vara! :laugh2 2
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Septembrie 30, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 30, 2014 Premiul merge la un utilizator special .. un utilizator care e iesit din tipare si care aduce cena nou comunitatii Esti sigur? Nu-mi vine sa cred!
amada® Reputație: 1902 Postat Septembrie 30, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Postat Septembrie 30, 2014 Premiul merge la un utilizator special .. un utilizator care e iesit din tipare si care aduce cena nou comunitatii In ce privesc fetele, sa fie speciala este cheia succesului! Felicitari pentru cele care sunt! Oricum au iesit in evidenta, oricum sunt cunoscute si apreciate, dar sa fie macar UL pentru cel care contribuie cu informatii... Mi s-a pus pata, vad, in fine, mi-am exprimat doar parerea.
Sexything Reputație: 11039 Postat Septembrie 30, 2014 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat Septembrie 30, 2014 Revin la propunerea: sexaddict. A contribuit foarte mult in ultimele luni,este un utilizator cu mult bun simt si consider,din punctul meu de vedere,ca isi merita cu prisosinta acest premiu. 2
amada® Reputație: 1902 Postat Septembrie 30, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Postat Septembrie 30, 2014 De acord!
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Septembrie 30, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 30, 2014 Dar @pisicuts nu ar merita si el sa primeasca titlul de UL? Ce parere aveti? 1
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Septembrie 30, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Postat Septembrie 30, 2014 eu vreau sa fac o propunere mai putin obisnuita pentru UL!! Randunica, pentru martie 2015!! Motivul ? Lesne de inteles
gyorgye69 Reputație: 3996 Postat Septembrie 30, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 30, 2014 Ar putea motanul, ca s-a reapucat de cotoit... de fapt de recenzat:))) Totusi nu emana prea multa seriozitate sa te autoproclami UL:))) Un user iesit din comun?? Xoxo sa fie!! Ca e atipic... Sau Barbugiu: ca e banat mai des decat isi poate deschide el conturi noi... Pustoaika? Oaleuuu,pentru felul in care ne-a pus sanjele in miscare... Irinuca? Merge, e singura migratoare care cloceste iarna... Nici Amada nu e un user obisnuit: mai ia pe cate unul in sula... la propriu:p Roberta? Pentru comportamentul de cometa... Rokerul sau Grasul - ca mai dau cate-o buca si ne-o si povestesc... Oricine va fi, sper sa fie mai prezent pe forum, in sensul bun, decat au fost ultimii 2 UL. Jupane, iti asteptam decizia!
tendoi Reputație: -550 Postat Octombrie 1, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Octombrie 1, 2014 Premiul merge la un utilizator special .. un utilizator care e iesit din tipare si care aduce cena nou comunitatii PicPoc, pana acum numai noutati am aflat de la ea )))) PS- Hai ca deja este 07.07 si nu stim cine-i. Poate pana la 08.00 cand plec aflu si eu, daca nu...rog pe cineeeva sa-mi dea un PM cu cine este ul.
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2014 Postat Octombrie 1, 2014 Nu va mai agitati.......... deocamdata e' tot SIANA 1
gyorgye69 Reputație: 3996 Postat Octombrie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 1, 2014 iupiiiiii.... Mare aroganta pe Pisi! )))))
gyorgye69 Reputație: 3996 Postat Octombrie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 1, 2014 Felicitari, Irinuco! Trebuie sa-i dai un premiu de consolare lui Xoxo... )))
amada® Reputație: 1902 Postat Octombrie 1, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Postat Octombrie 1, 2014 http://cdn2.crushable.com/wp-content/uploads/2014/06/Kris-Jenner-Im-so-excited-cant-you-tell-GIF-Keeping-Up-With-the-Kardashians-KUWTK.gif
Administrator pisicuts Reputație: 114482 Postat Octombrie 1, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Octombrie 1, 2014 Felicitari Randunica ! 3
asterica Reputație: 7304 Postat Octombrie 1, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Octombrie 1, 2014 Felicitari Irina !!! :clapp :clapp 2
bic.c Reputație: -1560 Postat Octombrie 1, 2014 Oras:. Oras:. Postat Octombrie 1, 2014 Dar ce a facut sa merite UL si mai ales de ce este inca rosie daca nu mai presteaza frectie ? 2 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2014 Postat Octombrie 1, 2014 Dar ce a facut sa merite UL si mai ales de ce este inca rosie daca nu mai presteaza frectie ?Ii place da tine mah , d'aia
Administrator pisicuts Reputație: 114482 Postat Octombrie 1, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Octombrie 1, 2014 Dar ce a facut sa merite UL si mai ales de ce este inca rosie daca nu mai presteaza frectie ? Bic.c daca ai avea o femeie ca randunica si ai fi asa obraznic ai dormi doar pe fotoliu. Ai spala vasele ai merge la cumparaturi si ai schimba si postul la tv din telecomanda cu ce.i place ei 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum