Sari la conținut

Desemnare succesor Utilizatorul Lunii

Postări Recomandate

• Telefon: amada.bdsm
  • Oras:Bucuresti
Postat

M-am schimbat mult in ultimele luni, dar totusi mi-e greu sa ma obisnuiesc cu ideea ca mergem in continuare in acelasi sens... :no2

Nu sunt contra Irinei, dar raman la parerea ca ar trebui sa fie UL un barbat care contribuie cu informatii utile pe site.

Fara suparare sper. :kiss3

• Like 1
  • Oras:priza
  • Oras:priza
Postat

... raman la parerea ca ar trebui sa fie UL un barbat care contribuie cu informatii utile pe site.

PicPoc? =))

• Like 2
Postat

PicPoc? =))

:laugh2 :laugh2 :laugh2

Am zis utile... :laugh2

Merci, am ras din suflet! :laugh2

• Like 1
  • Oras:Wonderland
  • Oras:Wonderland
Postat

randunica este in capul listei mai asteptam sa vedem daca exista o alta varianta mai potrivita

:wave

Randunica in fiecare luna e in capul listei :)

Eu zic sa te mai gandesti la Andreea Rebeca totusi ;)

• Like 1
  • Minus 5
  • Administrator
  • Oras:La butoane
Postat

M-am schimbat mult in ultimele luni, dar totusi mi-e greu sa ma obisnuiesc cu ideea ca mergem in continuare in acelasi sens... :no2

Nu sunt contra Irinei, dar raman la parerea ca ar trebui sa fie UL un barbat care contribuie cu informatii utile pe site.

Fara suparare sper. :kiss3

Premiul merge la un utilizator special .. un utilizator care e iesit din tipare si care aduce cena nou comunitatii

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

:slap2 :laugh2

Rebeca, sa fii fericita! :kiss3

Sa detaliez ce am vrut sa spun...

Fetele au diverse moduri de promovare, poze, recenzii, bannere, etc...

Sa aiba spor! :hug1

Dar daca site-ul se transforma in reclama si atat, mai bine se rezuma la anunturi, ca recenzii mai vezi la p...i vara! :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 2
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Premiul merge la un utilizator special .. un utilizator care e iesit din tipare si care aduce cena nou comunitatii

:slap2 Esti sigur? Nu-mi vine sa cred! 

Postat

In ce privesc fetele, sa fie speciala este cheia succesului! Felicitari pentru cele care sunt! :hug1

Oricum au iesit in evidenta, oricum sunt cunoscute si apreciate, dar sa fie macar UL pentru cel care contribuie cu informatii... :(

Mi s-a pus pata, vad, in fine, mi-am exprimat doar parerea.

:kiss3

• Oras:In a Bubble
  • Oras:In a Bubble
Postat

Revin la propunerea: sexaddict. A contribuit foarte mult in ultimele luni,este un utilizator cu mult bun simt si consider,din punctul meu de vedere,ca isi merita cu prisosinta acest premiu. :hihat

• Like 2
Postat

Ar putea motanul, ca s-a reapucat de cotoit... de fapt de recenzat:))) Totusi nu emana prea multa seriozitate sa te autoproclami UL:))) Un user iesit din comun?? Xoxo sa fie!! Ca e atipic... Sau Barbugiu: ca e banat mai des decat isi poate deschide el conturi noi... Pustoaika? Oaleuuu,pentru felul in care ne-a pus sanjele in miscare... Irinuca? Merge, e singura migratoare care cloceste iarna... Nici Amada nu e un user obisnuit: mai ia pe cate unul in sula... la propriu:p Roberta? Pentru comportamentul de cometa... Rokerul sau Grasul - ca mai dau cate-o buca si ne-o si povestesc... Oricine va fi, sper sa fie mai prezent pe forum, in sensul bun, decat au fost ultimii 2 UL. Jupane, iti asteptam decizia!:D

• Oras:Bucuresti-Periferie
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

PicPoc, pana acum numai noutati am aflat de la ea :)))))

PS- Hai ca deja este 07.07 si nu stim cine-i. Poate pana la 08.00 cand plec aflu si eu, daca nu...rog pe cineeeva sa-mi dea un PM cu cine este ul.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nu va mai agitati.......... deocamdata e' tot SIANA  :laugh2

• Like 1
  • Oras:.
  • Oras:.
Postat

Dar ce a facut sa merite UL si mai ales de ce este inca rosie daca nu mai presteaza frectie ?

• Like 2
  • Minus 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Dar ce a facut sa merite UL si mai ales de ce este inca rosie daca nu mai presteaza frectie ?

Ii place da tine mah , d'aia  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Administrator
Postat

Bic.c daca ai avea o femeie ca randunica si ai fi asa obraznic ai dormi doar pe fotoliu. Ai spala vasele ai merge la cumparaturi si ai schimba si postul la tv din telecomanda cu ce.i place ei

• Like 4

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...