Sari la conținut

Desemnare succesor Utilizatorul Lunii

Postări Recomandate

Vizitator apuci
Reputație: 0

Bic.c daca ai avea o femeie ca randunica si ai fi asa obraznic ai dormi doar pe fotoliu. Ai spala vasele ai merge la cumparaturi si ai schimba si postul la tv din telecomanda cu ce.i place ei

Tulai doamne....pai, inseamna ca eu pe Randunica o am acasa!

• Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:.
  • Oras:.

Bic.c daca ai avea o femeie ca randunica si ai fi asa obraznic ai dormi doar pe fotoliu. Ai spala vasele ai merge la cumparaturi si ai schimba si postul la tv din telecomanda cu ce.i place ei

Ce noroc pe mine motane ,nu am si nu voi avea asa ceva .

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Felicitari "zburatoarei"!

Eu i-as propune ca daca tot a fost intr-un final incoronata sa faca cinste comunitatii cuuuuuuuuuuu O SAPTAMANA DE SEX pe bune. Si cum stim cu totii ca e o generoasa, adica ii place sa primeasca :) acceptam si un tarif (decent) stabilit de ea.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:aici
  • Oras:aici

Felicitari "zburatoarei"!

Eu i-as propune ca daca tot a fost intr-un final incoronata sa faca cinste comunitatii cuuuuuuuuuuu O SAPTAMANA DE SEX pe bune. Si cum stim cu totii ca e o generoasa, adica ii place sa primeasca :) acceptam si un tarif (decent) stabilit de ea.

1000 euro era acum cateva zile

Link spre comentariu

Sunt curios daca s-ar gasi vreun fraier sa ii dea. De banii astia ti-o tragi o luna zilnic :) si e mult mai profitabil decat sa ai o amanta care sa ti-o dea zilnic. Amanta e una, restul faraaaaa numaaaaaaaaaaaarrrrrrrr!

Link spre comentariu
  • Oras:priza
  • Oras:priza

Este a 3-a luna cand nu ai luat in calcul tocmai acesti useri motane

Am banuiala ca il doare la başcheţi. Cred ca au intrat la apa dupa ce i-a spalat la masina. :laugh2

Lasand gluma la o parte, cred ca Randunica a contribuit consistent la acest forum.

• Like 3
Link spre comentariu
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila

:laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

ma are deja, dar nu vrea sa spuna public :laugh2 :laugh2

Dar ce a facut sa merite UL si mai ales de ce este inca rosie daca nu mai presteaza frectie ?

ce frectie ti-as face tie Biculeeeeeeeeeee :laugh2 :laugh2

Tulai doamne....pai, inseamna ca eu pe Randunica o am acasa!

:kiss3 :kiss3 :kiss3

am mai multe clone :laugh2 :laugh2

Ce noroc pe mine motane ,nu am si nu voi avea asa ceva .

eu cand iti spun sa nu mai minti ca-ti creste nasul maaare mare :laugh2 :laugh2 :laugh2

1000 euro era acum cateva zile

si era la oferta

zilele astea e dublu :laugh2 :laugh2

Acum serios vorbind: VA MULTUMESC PENTRU PREMIU, dar sunt sigura ca erau altii care il meritau mai mult decat mine!

• Like 1
Link spre comentariu

Pe aceasta cale tin si eu sa transmit felicitarile mele familie Bic., Randunica si C., pentru castigarea premiului " Utilizatorul lunii " . Prin incercarea de a isi ascunde relatia de ochii lumii, au adus un aport consistent la dezvoltarea topicelor. Felicitari ! :D 

• Like 4
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Pe aceasta cale tin si eu sa transmit felicitarile mele familie Bic., Randunica si C., pentru castigarea premiului " Utilizatorul lunii " . Prin incercarea de a isi ascunde relatia de ochii lumii, au adus un aport consistent la dezvoltarea topicelor. Felicitari ! :D

i-ai desconspirat, gata. sunt curios ce or sa zica acum, daca or sa recunoasca sau nu  :thinking

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

ma tu nu poti sa tii un secret?

trebuie sa spui tuturor?!?! :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

Link spre comentariu
  • Telefon: amada.bdsm
  • Telefon: amada.bdsm

sunt realista!

Rebeca, rocker, andreea_good si multi altii ar fi meritat cu iscusinta acest premiu

Asa e, dar si pe forum e pe preferinte, nu pe merite... Saracul Pisicuts... :laugh2

Sub papuc... :stiletto

Esti tare! :laugh2 :hug1

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...