phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 1, 2014 Ai spala vasele ai merge la cumparaturi si ai schimba si postul la tv din telecomanda cu ce.i place eiEu spal vasele oricum,fac cumparaturi, Link spre comentariu
Vizitator apuci Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2014 Partajează Postat Octombrie 1, 2014 Bic.c daca ai avea o femeie ca randunica si ai fi asa obraznic ai dormi doar pe fotoliu. Ai spala vasele ai merge la cumparaturi si ai schimba si postul la tv din telecomanda cu ce.i place eiTulai doamne....pai, inseamna ca eu pe Randunica o am acasa! 7 Link spre comentariu
bic.c Reputație: -1560 Postat Octombrie 1, 2014 Oras:. Oras:. Partajează Postat Octombrie 1, 2014 Bic.c daca ai avea o femeie ca randunica si ai fi asa obraznic ai dormi doar pe fotoliu. Ai spala vasele ai merge la cumparaturi si ai schimba si postul la tv din telecomanda cu ce.i place ei Ce noroc pe mine motane ,nu am si nu voi avea asa ceva . 1 1 Link spre comentariu
daniel best Reputație: 378 Postat Octombrie 1, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 1, 2014 Felicitari "zburatoarei"!Eu i-as propune ca daca tot a fost intr-un final incoronata sa faca cinste comunitatii cuuuuuuuuuuu O SAPTAMANA DE SEX pe bune. Si cum stim cu totii ca e o generoasa, adica ii place sa primeasca acceptam si un tarif (decent) stabilit de ea. 1 Link spre comentariu
Platinum Member Reputație: 170 Postat Octombrie 1, 2014 Oras:aici Oras:aici Partajează Postat Octombrie 1, 2014 Felicitari "zburatoarei"!Eu i-as propune ca daca tot a fost intr-un final incoronata sa faca cinste comunitatii cuuuuuuuuuuu O SAPTAMANA DE SEX pe bune. Si cum stim cu totii ca e o generoasa, adica ii place sa primeasca acceptam si un tarif (decent) stabilit de ea.1000 euro era acum cateva zile Link spre comentariu
daniel best Reputație: 378 Postat Octombrie 1, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 1, 2014 Am zis DECENT fratele meu! Link spre comentariu
Platinum Member Reputație: 170 Postat Octombrie 1, 2014 Oras:aici Oras:aici Partajează Postat Octombrie 1, 2014 e putin pentru valoarea ei, mai ales ca e UL Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114270 Postat Octombrie 1, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Octombrie 1, 2014 Pretul e pt valoare Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114270 Postat Octombrie 1, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Octombrie 1, 2014 Si talent Link spre comentariu
Platinum Member Reputație: 170 Postat Octombrie 1, 2014 Oras:aici Oras:aici Partajează Postat Octombrie 1, 2014 valoare si talent, doar atat? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2014 Partajează Postat Octombrie 1, 2014 Pretul e pt valoareCu alte cuvinte..............brand Link spre comentariu
pacala35 Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2014 Oras:romaniA Oras:romaniA Partajează Postat Octombrie 1, 2014 Felicitari Randunico Link spre comentariu
daniel best Reputație: 378 Postat Octombrie 1, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 1, 2014 Sunt curios daca s-ar gasi vreun fraier sa ii dea. De banii astia ti-o tragi o luna zilnic si e mult mai profitabil decat sa ai o amanta care sa ti-o dea zilnic. Amanta e una, restul faraaaaa numaaaaaaaaaaaarrrrrrrr! Link spre comentariu
bic.c Reputație: -1560 Postat Octombrie 1, 2014 Oras:. Oras:. Partajează Postat Octombrie 1, 2014 Valoare ? Talent ? La ce ?Stiam ca acest premiu se da utilizatorilor care contribuie cu ceva la acest forum . Este a 3-a luna cand nu ai luat in calcul tocmai acesti useri motane 2 2 Link spre comentariu
trifazic Reputație: 704 Postat Octombrie 1, 2014 Oras:priza Oras:priza Partajează Postat Octombrie 1, 2014 Este a 3-a luna cand nu ai luat in calcul tocmai acesti useri motaneAm banuiala ca il doare la başcheţi. Cred ca au intrat la apa dupa ce i-a spalat la masina. Lasand gluma la o parte, cred ca Randunica a contribuit consistent la acest forum. 3 Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Octombrie 1, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Octombrie 1, 2014 Bic.c daca ai avea o femeie ca randunica si ai fi asa obraznic ai dormi doar pe fotoliu. Ai spala vasele ai merge la cumparaturi si ai schimba si postul la tv din telecomanda cu ce.i place ei :laugh2 :laugh2ma are deja, dar nu vrea sa spuna public :laugh2Dar ce a facut sa merite UL si mai ales de ce este inca rosie daca nu mai presteaza frectie ?ce frectie ti-as face tie Biculeeeeeeeeeee :laugh2 Tulai doamne....pai, inseamna ca eu pe Randunica o am acasa! :kiss3 am mai multe clone :laugh2 Ce noroc pe mine motane ,nu am si nu voi avea asa ceva .eu cand iti spun sa nu mai minti ca-ti creste nasul maaare mare :laugh2 1000 euro era acum cateva zilesi era la ofertazilele astea e dublu :laugh2 Acum serios vorbind: VA MULTUMESC PENTRU PREMIU, dar sunt sigura ca erau altii care il meritau mai mult decat mine! 1 Link spre comentariu
amada® Reputație: 1902 Postat Octombrie 1, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 1, 2014 Si modesta... Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Octombrie 1, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Octombrie 1, 2014 Si modesta... sunt realista!Rebeca, rocker, andreea_good si multi altii ar fi meritat cu iscusinta acest premiu Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Octombrie 1, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 1, 2014 Pe aceasta cale tin si eu sa transmit felicitarile mele familie Bic., Randunica si C., pentru castigarea premiului " Utilizatorul lunii " . Prin incercarea de a isi ascunde relatia de ochii lumii, au adus un aport consistent la dezvoltarea topicelor. Felicitari ! 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2014 Partajează Postat Octombrie 1, 2014 Pe aceasta cale tin si eu sa transmit felicitarile mele familie Bic., Randunica si C., pentru castigarea premiului " Utilizatorul lunii " . Prin incercarea de a isi ascunde relatia de ochii lumii, au adus un aport consistent la dezvoltarea topicelor. Felicitari ! i-ai desconspirat, gata. sunt curios ce or sa zica acum, daca or sa recunoasca sau nu Link spre comentariu
guy fawkes Reputație: 872 Postat Octombrie 1, 2014 Partajează Postat Octombrie 1, 2014 Congratulations Irina !!!!! Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Octombrie 1, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Octombrie 1, 2014 Pe aceasta cale tin si eu sa transmit felicitarile mele familie Bic., Randunica si C., pentru castigarea premiului " Utilizatorul lunii " . Prin incercarea de a isi ascunde relatia de ochii lumii, au adus un aport consistent la dezvoltarea topicelor. Felicitari ! ma tu nu poti sa tii un secret?trebuie sa spui tuturor?!?! :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Octombrie 1, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 1, 2014 ma tu nu poti sa tii un secret?trebuie sa spui tuturor?!?! :laugh2 :laugh2 Cum o intentie buna se poate transforma rapid intr-o fapta urata. P.S. Dar tot meritati felicitari. Link spre comentariu
amada® Reputație: 1902 Postat Octombrie 1, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 1, 2014 sunt realista!Rebeca, rocker, andreea_good si multi altii ar fi meritat cu iscusinta acest premiu Asa e, dar si pe forum e pe preferinte, nu pe merite... Saracul Pisicuts... Sub papuc... Esti tare! 2 Link spre comentariu
trifazic Reputație: 704 Postat Octombrie 1, 2014 Oras:priza Oras:priza Partajează Postat Octombrie 1, 2014 .. Dar tot meritati felicitari. Sa intelegem ca Bic.C e "bucatareasa"? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum