Sari la conținut

Desemnare succesor Utilizatorul Lunii

Postări Recomandate

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

Pentru ca a muncit,si-a dat silinta,sa faca acea colectie,a vietii! ...chiar daca nimeni nu a citit apoi... :)

Să-mi fie cu iertare, dar eu îl citesc cu plăcere pe Oly și am pretenția că nu sunt totuși un... nimeni.

PS Vă puteți certa în altă parte?

• Oras:aer
Postat

probabil vrea sa ma scoata o luna din circuit :)))

PS- ai si tu pula ? :))) Din postarile tale recente se intelege ca ai doar cur :)))

http://static.fjcdn.com/pictures/I+see_b72b36_4535943.jpg

Postat

Să-mi fie cu iertare, dar eu îl citesc cu plăcere pe Oly și am pretenția că nu sunt totuși un... nimeni.

Asta a fost si motivul pentru care l-am propus,si eu il citesc...nu ai citit tot,din colectie,sunt 100 % convins! :)

Nu! :)

• Oras:Bucuresti-Periferie
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Stalingrad, multumesc pentru apreciere.

Iti garantez ca nu ma cert cu dece, sunt convins ca nici el cu mine. De la un timp a inceput sa aiba simtul umorului, nu stiu, o fi ca a schimbat iarba...o fi ca si-a gasit gagica...oricum, s-a schimbat in bine:))

As fi bucuros daca mi-ar accepta invitatia de a ne intalni, intr-o zi, in parcul IOR, aleea din stanga, sa ne plimbam putin :)))

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Stalingrad, multumesc pentru apreciere.

Iti garantez ca nu ma cert cu dece, sunt convins ca nici el cu mine. De la un timp a inceput sa aiba simtul umorului, nu stiu, o fi ca a schimbat iarba...o fi ca si-a gasit gagica...oricum, s-a schimbat in bine:))

As fi bucuros daca mi-ar accepta invitatia de a ne intalni, intr-o zi, in parcul IOR, aleea din stanga, sa ne plimbam putin :)))

L-am avut mereu,dar ai luat-o tu personal,si te-ai incadrat in aia care nu pot fute fara bani,cand mai ziceam eu chestii. :)...gacica am avut si inainte,inca o am,inca ne futem! :)

O sa iesim,cu bicicletele,cand o sa vina primavara!Nu vreau alea din stanga.am avut niste probleme cu ea. :)...App,ce bicicleta ai? :)

• Oras:aici
  • Oras:aici
Postat

Luna asta nu merita nici unul distinctia de utilizatorul lunii. :)

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Luna asta nu merita nici unul distinctia de utilizatorul lunii. :)

Corect , reportam

Vizitator
Reputație: 0
Postat

O vrei tu?

Asta e' cu mantaua ?

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Eu nominalizez, fără ordine preferențială:

1. Bătrânul George - cel mai speculant măjar. Ascunde clone în dubă.

2. Picon - trubadur vechi, cântarea sturzii. Încă o lună de Șarlotă și dă în diabet.

3. Picpoc - Bomba cu fâs. Botanistul, miezul, cocalares. Conduce AMG în sandale de la Carrefour. Opincarul, șarpe roz.

4. Sorina4u - Julieta roz în sesiune. 'Ilustru' caracter al unor seri de joi, un an de forum și tot în forță, vânător de euglene! Persoană care a zis - bem în cinstea nimfomane!

5. Oly - gif-arul, offtopicarul, detectorul de poze false.

6. Adrian10 - perdant luna trecută, umblă pe 2 fronturi. Orădean lăudat.

7. Ika - deschizătoare de subiecte senzuale și cimilituri. Personaj gnomic al forumului.

8. TheCat - utilizator respectat, constant, cotoi iscusit, viclean.

9. Amada - domină mondenă

10. Sandilăul de inginer. =)) Așa să oftic lumea.

De fapt, nu e inginerul. E Chris73. Platinistul.

Pe cine votez? Sorina ofc, ftw! Dar nu luna asta. =))

Acum votez TheCat :P

• Like 3
  • Telefon: george_filip_78
  • Oras:Peste tot
  • Telefon: george_filip_78
  • Oras:Peste tot
Postat

Eu merg pe mana lui Adrian10.

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Acum votez TheCat :P

Fii serios, omule bun, de unde pana unde-ti veni ideea sa ma scoti taman pe mine la inaintare? :) N-am facut nimic notabil, recenzii n-am mai scris de cand lumea, îs plictisitor ca incerc sa-i impac mereu pe toti...  :laugh2  

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...