picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 30, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 30, 2015 Vorbeam de pensia alimentara. Respectu'! 7 2
drradu Reputație: 199 Postat Ianuarie 30, 2015 Oras:Acasa Oras:Acasa Postat Ianuarie 30, 2015 Am impresia ( bazata pe ceea ce scrii tu pe aici) ca pe scara evolutiei, tu te-ai oprit la stadiul de pitecantropus ce poseda caractere intermediare intre maimutele antropoide si omul primitiv!
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 30, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 30, 2015 Esti un pic cam generos.
ddpof Reputație: 12 Postat Ianuarie 30, 2015 Oras:aici Oras:aici Postat Ianuarie 30, 2015 Am impresia ( bazata pe ceea ce scrii tu pe aici) ca pe scara evolutiei, tu te-ai oprit la stadiul de pitecantropus ce poseda caractere intermediare intre maimutele antropoide si omul primitiv! Esti un pic cam generos. Pula mea vineri seara, ce fac eu imi dau replici cu bosorogii. ai di pula mea, e grav
? ec ed Reputație: -439 Postat Ianuarie 30, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Ianuarie 30, 2015 Am impresia ( bazata pe ceea ce scrii tu pe aici) ca pe scara evolutiei, tu te-ai oprit la stadiul de pitecantropus ce poseda caractere intermediare intre maimutele antropoide si omul primitiv! Are umorul de 10 ori mai dezvoltat decat al tau,asta for sure! ...ca scrie el ca un bolovan ,scrie cu teama,sa nu il prinda nevasta,si apoi sa divorteze! smechersifierbinte,nu?
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 30, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 30, 2015 E umor involuntar.
? ec ed Reputație: -439 Postat Ianuarie 30, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Ianuarie 30, 2015 umor de frica,toporaste!
drradu Reputație: 199 Postat Ianuarie 30, 2015 Oras:Acasa Oras:Acasa Postat Ianuarie 30, 2015 scrie cu teama,sa nu il prinda nevasta,si apoi sa divorteze! smechersifierbinte,nu? Daca ai sti tu cata dreptate ai legat de nevasta-sa! Asa este Valentine? Legat de smecheria lui, s-ar putea sa fie si altii care sa i-o aprecieze, nu numai tu! In ceea ce priveste fierbinteala lui, cred ca numai cea de mai sus (nevasta) se poate pronunta! LE; Am observat ca a fost banat! Oricum in cel mult zece minute apare din nou!
ddpof T1000 Reputație: -11 Postat Ianuarie 30, 2015 Oras:tot aici Oras:tot aici Postat Ianuarie 30, 2015 Daca ai sti tu cata dreptate ai legat de nevasta-sa! Asa este Valentine? Legat de smecheria lui, s-ar putea sa fie si altii care sa i-o aprecieze, nu numai tu! In ceea ce priveste fierbinteala lui, cred ca numai cea de mai sus (nevasta) se poate pronunta! 1
? ec ed Reputație: -439 Postat Ianuarie 30, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Ianuarie 30, 2015 Daca ai sti tu cata dreptate ai legat de nevasta-sa! Asa este Valentine? Legat de smecheria lui, s-ar putea sa fie si altii care sa i-o aprecieze, nu numai tu! In ceea ce priveste fierbinteala lui, cred ca numai cea de mai sus (nevasta) se poate pronunta! LE; Am observat ca a fost banat! Oricum in cel mult zece minute apare din nou! Eu ziceam de tine,ca esti coolsi fierbinte?
ddpof T1000 Reputație: -11 Postat Ianuarie 30, 2015 Oras:tot aici Oras:tot aici Postat Ianuarie 30, 2015 Eu ziceam de tine,ca esti coolsi fierbinte? El e! dar intr-o forma abatuta si o prestanta si mai penibila. 2 1
Vizitator all_star Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2015 Postat Ianuarie 30, 2015 DDPOF ai reinviat???...parca te evaporasesi...avea dreptate Drradu cand spunea ca vei reveni))))))))
drradu Reputație: 199 Postat Ianuarie 30, 2015 Oras:Acasa Oras:Acasa Postat Ianuarie 30, 2015 Eu ziceam de tine,ca esti coolsi fierbinte? Chiar ai dreptate caci sunt racit.
drradu Reputație: 199 Postat Ianuarie 30, 2015 Oras:Acasa Oras:Acasa Postat Ianuarie 30, 2015 DDPOF ai reinviat???...parca te evaporasesi...avea dreptate Drradu cand spunea ca vei reveni))))))))Pai il macina.
ddpof T1000 Reputație: -11 Postat Ianuarie 30, 2015 Oras:tot aici Oras:tot aici Postat Ianuarie 30, 2015 El e! dar intr-o forma abatuta si o "prestanta" si mai penibila.Ba nu mai am edit. hai, gata! i'm out! 1
Administrator pisicuts Reputație: 114391 Postat Februarie 1, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Februarie 1, 2015 MUltumim tuturor pentru sugestiisi felicitari inginerul ! 2 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 1, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 1, 2015 MUltumim tuturor pentru sugestiisi felicitari inginerul !Maxim am zis =)) 1
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2015 Postat Februarie 1, 2015 MUltumim tuturor pentru sugestiisi felicitari inginerul !Felicitari si tie, doctore.
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 1, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 1, 2015 Sa-mi ... cred ca dau in diabet!
cassy Reputație: 16361 Postat Februarie 1, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Februarie 1, 2015 Wow, cum am nimerit cine o sa fie UL 2
jonny23 Reputație: -458 Postat Februarie 1, 2015 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat Februarie 1, 2015 Felicitari Inginere! 2 7
bagabontu' Reputație: 1677 Postat Februarie 1, 2015 Oras:homeless Oras:homeless Postat Februarie 1, 2015 De ce nu il felicitati, ma, pe ingineru'? Doar pentru faptul ca e nebun, nu inseamna ca nu are si el dreptul la mici bucurii.Felicitari, inginere! Deten plm! 2
Cont_Sters_guest_* Reputație: 14 Postat Februarie 1, 2015 Oras:: Oras:: Postat Februarie 1, 2015 MUltumim tuturor pentru sugestiisi felicitari inginerul !Și uite așa se anunță indubitabil începutul Sfârșitului Forumului... cum ar spune mult prea slăvitul aducător de trafic și de trash-uri, inginerul.Cum să îl pui UL pe bolnavul ăla, când mai sunt atâția utilizatori, mai vechi sau noi, care aduc prin postări nu doar trafic, dar și utilitate și bună funcționare forumului? Trebuia să îi faci subforum, poate nu mai mânjea cu... revelații divine toate topicurile. Dar, a avut el grijă să facă tot forumul al lui. )
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2015 Postat Februarie 1, 2015 Nu pot sa ma oresc din ras....... sper sa nu ma pinda nevasta
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum