caÅ£elul lui melinte Reputație: 250 Postat Februarie 1, 2015 Oras:Liber Oras:Liber Postat Februarie 1, 2015 O fi patetic, o fi şi genial... ştiu şi io? ... io aş zice mai degrabă PREVIZIBIL. "genial" mi s-a parut doar ceea ce am citat, sa nu exageram 1
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Februarie 1, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Februarie 1, 2015 Cel putin Inginerul nu face postari aiurea pe topicele fetelor,ca alti grozavi de pe aici! Face postari multe la DG...si? Din păcate, nu îi mai ajung topicele de pe DG,Uite aici https://nimfomane.com/forum/topic/36349-bianca-100-lei-non-stop-real-cu-nr-de-tel-scris-pe-foaie-0767197205/?do=findComment&comment=632125Doar este (ne)Utilizatorul lunii.Noroc că februarie are doar 28 de zile și nu va trebui să îl suportăm prea mult 5 3
tendoi Reputație: -550 Postat Februarie 2, 2015 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Februarie 2, 2015 INGINERE, esti constient de ce ti se intampla? La sfarsitul lunii, MORI....TE STERGI...AUTODISTRUGERE...DISPARI...)
? ec ed Reputație: -439 Postat Februarie 2, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Februarie 2, 2015 Esti putin deranjat ca nu ai iesit tu? Fii sincer! 1
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Februarie 2, 2015 Oras:Catania Oras:Catania Postat Februarie 2, 2015 Pe mine altceva mă îngrijorează: reacţia relativ apatică a "publicului". Parcă lumea pare resemnată, parcă începem să ne săturăm... poate că doar mi se pare, însă parcă începe să se simtă o adiere de durutînpulă din partea tuturor. O fi, cum zic unii, începutul sfârşitului? Greu de zis. Indiferent ce-ar fi, de mers oricum o să mai meargă, o bună bucată de timp, în virtutea inerţiei (fetele îşi fac reclamă aici, încă sunt mulţi care intră şi dau click-uri doar să caute etc). Dar dacă o ia serios la vale, nu ştiu cât de uşor poate fi redresată situaţia. < solo percuţia >... Lumea nu pare, ci chiar este resemnata cu tot ce se intampla pe aici. Daca acum cativa ani, UL era ales pentru activitate concreta (recenzii), la ora actuala se poate preschimba denumirea acestei distinctii in UsL (Utilizatorul Spammer Lunar). Cat despre rotopercutor, i se poate anula garantia pentru interventii neautorizate pe topicurile Inaripatei ... noroc ca 2015 nu este an bisect... 1
Administrator pisicuts Reputație: 114391 Postat Februarie 3, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Februarie 3, 2015 O fi patetic, o fi şi genial... ştiu şi io? ... io aş zice mai degrabă PREVIZIBIL. Is it just me, sau lumea începe să se plictisească? În ultimele zile, pe la DG au fost doar fazani, păuni, bancuri şi un pic de muzică, nimic "palpitant".Picpoc pare să se fi dus pe pwlă, în ultima vreme bate pasul pe loc. Demersul cu Lana începe, încet dar sigur, să se fâsâie şi el... pe scurt, e plictiseală; în afară de câteva scandaluri **spam editat**e pe threadurile de recenzii, nu-i nimic demn de cancan. Era nevoie de ceva ce să provoace un pic de zâzanie, să mai aţâţe un pic spiritele. Ideea cu un astfel de UL scandalos, era deci o urmare logică, în speranţa că se mai irită lumea, mai protestează, se mai bagă pwle în gura inginerului (care oricum nu sesizează, e în single player mode...) ...mai curg câteva pagini -> şi ăsta-i tot trafic. Pe mine altceva mă îngrijorează: reacţia relativ apatică a "publicului". Parcă lumea pare resemnată, parcă începem să ne săturăm... poate că doar mi se pare, însă parcă începe să se simtă o adiere de durutînpulă din partea tuturor. O fi, cum zic unii, începutul sfârşitului? Greu de zis. Indiferent ce-ar fi, de mers oricum o să mai meargă, o bună bucată de timp, în virtutea inerţiei (fetele îşi fac reclamă aici, încă sunt mulţi care intră şi dau click-uri doar să caute etc). Dar dacă o ia serios la vale, nu ştiu cât de uşor poate fi redresată situaţia. < solo percuţia >... 1
Vizitator pustiu84 Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2015 Postat Februarie 5, 2015 Boss a implinit site-ul 5 ani saptamana trecuta si nu ai dat o bere ceva?
Cont_Sters_guest_* Reputație: 14 Postat Februarie 7, 2015 Oras:: Oras:: Postat Februarie 7, 2015 Boss a implinit site-ul 5 ani saptamana trecuta si nu ai dat o bere ceva?A dat picpoacei și inginerului.
picpoc Reputație: 791 Postat Februarie 13, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 13, 2015 INGINERE....PUNE POZA LA AVATARSA MOARA DUȘMANIIDE ....(MUIE)!!!!
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Februarie 13, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 13, 2015 cine il mai ataca pe indubitabil va fi banat p.s. asteptam parerea rândunicii Eu nu îl atac dar îmi bag pula-n castronu' lui. 1
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2015 Postat Februarie 25, 2015 Se termina luna, hai cu scandalu'! 1
bagabontu' Reputație: 1677 Postat Februarie 25, 2015 Oras:homeless Oras:homeless Postat Februarie 25, 2015 Asta e luna lu' Picon, am io o presimtire.
yka Reputație: 9109 Postat Februarie 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 25, 2015 Asta e luna lu' Picon, am io o presimtire.Si eu cu tine
jane.p Reputație: 34 Postat Februarie 25, 2015 Oras:here Oras:here Postat Februarie 25, 2015 Motane,fa-le o "aroganta" si trece-te pe lista candidatilor. 1
cassy Reputație: 16361 Postat Februarie 25, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Februarie 25, 2015 palosulgros, Top Gun, laury, >mark2000< 3
Administrator pisicuts Reputație: 114391 Postat Februarie 25, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Februarie 25, 2015 Se termina luna, hai cu scandalu'!Parca lipseste ceva cand nu e cearta, este florinel ? 4
vypushka Reputație: 4156 Postat Februarie 25, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Februarie 25, 2015 Parca lipseste ceva cand nu e cearta, este florinel ?traficul 1
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2015 Postat Februarie 25, 2015 Parca lipseste ceva cand nu e cearta, este florinel ?E k la han. Degeaba e bună ceafa dă porc daca lipsește lăutarii ) 4
yka Reputație: 9109 Postat Februarie 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 25, 2015 Parca lipseste ceva cand nu e cearta, este florinel ?Nu iti ies banii,iar tu meri cu codita in jos,
justlove Reputație: 8972 Postat Februarie 25, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Februarie 25, 2015 mark2000
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 25, 2015 Eu l-as pune pe tzipiripi, scrie in mare parte doar recenzii insa nu asta este ideea. Recenziile pe care le scrie sunt altceva...este imposibil sa nu-ti provoace hohote de ras, iti face ziua mai frumoasa...mi-ar placea sa citesc cate o recenie a lui in fiecare dimineata si sa-mi incep ziua in hohote de ras... Foarte tare, felicitari domnule Tzipiripi :clapp 4
advanced Reputație: -2693 Postat Februarie 25, 2015 Oras:B Oras:B Postat Februarie 25, 2015 Motane, hai bre ca nea Picon merita. Ce naiba de la atatea sarlote da omu in diabet. Indepineste toate conditiile, face trafic, este si serios, prezinta garantii si ... face o fasole cu ciolan, saramura,plachie, etc., se pricepe la vinuri asa ca te rog 'io ... nu îl imbolnavii nene de diabet. 2
phoenix Reputație: -585 Postat Februarie 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 25, 2015 Motane,ca aroganta sa fie in ton cu ultimele luni, nominalizeaz-o pe matura sexi 1
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 25, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 25, 2015 Motane, hai bre ca nea Picon merita. Ce naiba de la atatea sarlote da omu in diabet. Indepineste toate conditiile, face trafic, este si serios, prezinta garantii si ... face o fasole cu ciolan, saramura,plachie, etc., se pricepe la vinuri asa ca te rog 'io ... nu îl imbolnavii nene de diabet.Deci, pe cuvant de onoare, daca nu si luna asta am servit sarlota! Prefer asa, zau decat UL! Stau bine cu glicemia inca.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum