Sari la conținut

Desemnare succesor Utilizatorul Lunii

Postări Recomandate

• Oras:Catania
  • Oras:Catania
Postat

Felicitarile mele tata! Esti vestitorul primaverii :D Te servesc cu o ciorba ardeleneasca de fasole :P

http://www.gradinamea.ro/_files/Image/articole/5/ciorba%20ardeleneasca%20de%20fasole%20boabe.jpg

• Like 2
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

Felicitări !!! Să înțelegem ca a revenit pe bune aceasta distincție ...:))

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

In sfarsit avem cu adevarat utilizatorul lunii.

Felicitari Picoane! Te descurci tu cu masa si dansul =))

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Este o cinste si o mandrie sa primesc aceasta onoranta distinctie, succedand unui lung sir de personalitati, in special acestui geniu pustiu si neinteles, indubitabilul inginer! 

Multumesc atat celor ce m-au sustinut, cat si celor ce m-au mascarit; in fond, daca nu esti injurat, nu existi! Multumesc de asemeni familiei, in special copiilor, ale caror alocatii le-am cheltuit pe curve, fiind obligati astfel bietii de ei sa manance fasole de 5 ori/saptamana.

Va urez o primavara frumoasa, plina de hormoni pe care stiti voi cum sa-i linistiti! :feet

P.S. Evident ca voi sarbatori delectandu-ma cu o sarlota! Voi ce credeati? :laugh2

• Like 21
  • Minus 3
Reputație: 16362
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Hahahaha, fain discurs :laugh2  Felicitari :)

• Like 1
  • Oras:B
Postat

Este o cinste si o mandrie sa primesc aceasta onoranta distinctie, succedand unui lung sir de personalitati, in special acestui geniu pustiu si neinteles, indubitabilul inginer! Multumesc atat celor ce m-au sustinut, cat si celor ce m-au mascarit; in fond, daca nu esti injurat, nu existi! Multumesc de asemeni familiei, in special copiilor, ale caror alocatii le-am cheltuit pe curve, fiind obligati astfel bietii de ei sa manance fasole de 5 ori/saptamana.Va urez o primavara frumoasa, plina de hormoni pe care stiti voi cum sa-i linistiti! :feet P.S. Evident ca voi sarbatori delectandu-ma cu o sarlota! Voi ce credeati? :laugh2

La multi ani ... ghiocelule! Nah ca ai rupt blestemul sarlotei. Sa fi sănătos nene sa am cu cine ... discuta in contradictoriu.
Postat

:slap2  Plm, nu conteaza. Astia din ultimul timp oricum sunt o apa si un pamant. Picon, lingaul, se potriveste ca o manusa.

La cat de bou esti, nimeni nu te întrece hahalera!

Postat

N-am rupt bre niciun blestem! Ceteste peseu' !  :laugh2

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Felicitari nea Picoaneeeeeeee !!!!!!!!!!!!! :beex2

Postat

Este o cinste si o mandrie sa primesc aceasta onoranta distinctie, succedand unui lung sir de personalitati, in special acestui geniu pustiu si neinteles, indubitabilul inginer!

Multumesc atat celor ce m-au sustinut, cat si celor ce m-au mascarit; in fond, daca nu esti injurat, nu existi! Multumesc de asemeni familiei, in special copiilor, ale caror alocatii le-am cheltuit pe curve, fiind obligati astfel bietii de ei sa manance fasole de 5 ori/saptamana.

Va urez o primavara frumoasa, plina de hormoni pe care stiti voi cum sa-i linistiti! :feet

P.S. Evident ca voi sarbatori delectandu-ma cu o sarlota! Voi ce credeati? :laugh2

Felicitari maestre!

Dar in calitate de medic ma declar ingrijorat ca vei face diabet si ca urmare sunt nevoit sa-ti prescriu un regim fara Sarlote :) Regimul va intra in vigoare foarte curand :lol:

Vizitator FLQ
Reputație: 0
Postat

Felicitari. :)

• Telefon: 0740502153
  • Oras:Satu Mare
  • Telefon: 0740502153
  • Oras:Satu Mare
Postat

Felicitari !  :P

Postat

Felicitari maestre!Dar in calitate de medic ma declar ingrijorat ca vei face diabet si ca urmare sunt nevoit sa-ti prescriu un regim fara Sarlote :) Regimul va intra in vigoare foarte curand :lol:

De acum încolo, cu sarlote la maxim!
Postat

Felicitari maestre!

Dar in calitate de medic ma declar ingrijorat ca vei face diabet si ca urmare sunt nevoit sa-ti prescriu un regim fara Sarlote :) Regimul va intra in vigoare foarte curand :lol:

Lasa bre ca sunt usor hipoglicemic! Am vreo 85  :laugh2

Postat

Lasa bre ca sunt usor hipoglicemic! Am vreo 85 :laugh2

Preventia inainte de toate! Mai bine niste venin de Vipera (subspecia Roberta) pentru reumatism :lol:

Postat

Mah, tu ai vazut ca Sarlota ma iubi si vrei sa ne desparti!   :laugh2  :laugh2  :laugh2

Btw... nici reumatism nu am! Dar ideea ta e buna, voi incerca si veninul de vipera la Roberta.  :atm  :feet

• Like 9
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...