Sari la conținut

Desemnare succesor Utilizatorul Lunii

Postări Recomandate

Vizitator FLQ
Reputație: 0
Postat

Iti multumesc!

Ma felicit ca nu te-am felicitat. Aportul tau la acest forum era mult mai important decat tona de recenzii daca anuntai public chestia cu sifilisul.

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Cu cat futi mai multe cu atat te imbolnavesti mai des, logic, nu?

• Like 1
Postat

eu ca de obicei sunt cam pe dinafara subiectului....care chestie cu sifilisul???  :thinking

E una care cica a fugit dupa ce a imbolnavit juma de forum,sau plm,nu stiu nici eu prea bine,e drama,si nu-mi plac dramele :laugh2

• Like 3
  • Minus 1
  • Oras:B
Postat

eu ca de obicei sunt cam pe dinafara subiectului....care chestie cu sifilisul??? :thinking

Ca deobicei, orice ai face si orice ai ... manca!

Postat

E una care cica a fugit dupa ce a imbolnavit juma de forum,sau plm,nu stiu nici eu prea bine,e drama,si nu-mi plac dramele :laugh2

pai si atunci alexandru/advanced de ce se smiorcaie...ca el n-are cum sa o ia...ca doar el e jumatatea de forum care nu fute~!!!  :laugh2

• Like 1
Postat

pai si atunci alexandru/advanced de ce se smiorcaie...ca el n-are cum sa o ia...ca doar el e jumatatea de forum care nu fute~!!!  :laugh2

Mah,sincer sa fiu,nush ce sa spun despre advanced,dar nici eu nu am mai futut de 6 zile,in schimb am ars-o pe laba,la greu,mai ales dupa ce am vazut in biserica in noaptea de inviere :laugh2

• Like 1
  • Minus 1
Postat

De unde stii mah ciobane, stai cu nasul in coaiele mele labagiule? Hai mah laba trista, postează pozele alea si povestile pe care le "stii"! Labagiule, esti un cacat de doi lei. Atata poti tristule. Nu este nimic de capul tau, amenintari de golan smardoi, bătut cu pumnul in piept, ii urechezi pe tota, atât este de tine. Sincer, ma asteptam la altceva din partea ta! Tu nu meriti atentie labarule, esti doar o minciuna!

• Oras:Catania
Postat

Mah,sincer sa fiu,nush ce sa spun despre advanced,dar nici eu nu am mai futut de 6 zile,in schimb am ars-o pe laba,la greu,mai ales dupa ce am vazut in biserica in noaptea de inviere :laugh2

Pai nene, o laba in noaptea de inviere face cat un futai cu fiecare muiere... :pope  :bow  (vazuta in biserica) ... pana pe la 3, cand o laba cu temei, face cat 10 femei  :laugh2

• Like 1
Postat

pai nene, o laba in noaptea de inviere face cat un futai cu fiecare muiere... :pope  :bow  (vazuta in biserica) 

Adevarat,plm,hai sa ma dau in fapt: era o pizda pe la 40 de primaveri de murea si popa,in fine,eu nu-mi mai luam ochii de la ea,desi mi se parea cunoscuta.Intr-un final,am aflat ca era verisoara primara cu mine,nu o mai vazusem de 20 de ani,dar jur ca-mi schimbam numele si rudele pt ea :laugh2

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Pajistea lu' Bucur
  • Oras:Pajistea lu' Bucur
Postat

Adevarat,plm,hai sa ma dau in fapt: era o pizda pe la 40 de primaveri de murea si popa,in fine,eu nu-mi mai luam ochii de la ea,desi mi se parea cunoscuta.Intr-un final,am aflat ca era verisoara primara cu mine,nu o mai vazusem de 20 de ani,dar jur ca-mi schimbam numele si rudele pt ea :laugh2

Fa'i cont

• Like 1
Postat

Atata timp cat nu faceti copii, poti s-o futi linistit ;)

• Like 3
Postat

Atata timp cat nu faceti copii, poti s-o futi linistit ;)

Batran pervers care esti  :laugh2

• Like 1
  • Minus 4
  • Telefon: 0769999999
  • Oras:all
  • Telefon: 0769999999
  • Oras:all
Postat

Batran pervers care esti  :laugh2

Cam greu te prinsesi :)))))))

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Atata timp cat nu faceti copii, poti s-o futi linistit  ;) 

:laugh2 sa puna poze si sa-i faca recenzie pe "Orientare, consiliere...". Daca iese intalnirea asa cum trebuie, vor urma si propunerile pentru TOP :P

Vizitator
Postat

Urmatorul UL.........zic sa fie Sofiaesc  :hihat

• Like 5
Postat

numa' sa nu iei sifilis, bah pasaroiule! :)

nu le am cu astea,frecventez numai cu protectie :laugh2

Vizitator
Postat

nu le am cu astea,frecventez numai cu protectie :laugh2

UV ?

Vizitator
Postat

da,factor ridicat

http://2.bp.blogspot.com/-rQz0SeBp6TQ/T6aSXLSZLzI/AAAAAAAAC5M/sRi1ZodS8FQ/s1600/0420+000+++0421+000+++0422+000+Press+LR.jpg

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...