klm112 Reputație: 5026 Postat August 29, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat August 29, 2015 si uite asa renaste Cenaclu Flacara violet... cu apă plată şi şerbet
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat August 29, 2015 Postat August 29, 2015 Uite-o poezie, s O iei sub Barbie : Tu ar trebui să fii ţinută sub cheie, Mai ai 3 operaţii grele de făcut să fii femeie. Când te mişti îmi dai impresia că te pişi, Dar o faci atât de elegant încât ne ţii pe toţi cu ochii-nchisi. Fantezii, să ştii, sunt mii, am o mulţime, Văd mii de p***e bune când mă uit prin tine. Prietenul meu, Ombladon
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat August 29, 2015 Postat August 29, 2015 Si tot el spunea asa : Exista porci pe lume, ăștia suntem noiDar nu exista curve, mult mai curve ca voi )) Are dreptate )
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 29, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 29, 2015 Si tot el spunea asa : Exista porci pe lume, ăștia suntem noiDar nu exista curve, mult mai curve ca voi )) Are dreptate )vezi ca esti panarama nu esti in stare sa compui nimic citezi si plagiezi . zi-mi si dark dar fa-le tu 1
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat August 29, 2015 Postat August 29, 2015 Trimite mi o poza cu tine sa ma inspir, sa văd daca meriți.
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 29, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 29, 2015 Trimite mi o poza cu tine sa ma inspir, sa văd daca meriți.nu dau N-AM
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 29, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 29, 2015 sa nu te smiorcai ca astazi am avut destule sesiuni de infantilism si cred ca cu cele de ieri am batut recordul. m-am saturat de plozi pe care sa-i alin la tzatza. de ce i-ai dat fanule Amadei o stea pa profil? vezi ca te dau afar din fanclub, ce ai cu domnita?
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat August 29, 2015 Postat August 29, 2015 sa nu te smiorcai ca astazi am avut destule sesiuni de infantilism si cred ca cu cele de ieri am batut recordul. m-am saturat de plozi pe care sa-i alin la tatzaSa mi sugi pula cu drag )PS. DesPre Amada, stai liniștita ca n as fute asa ceva nici daca ma bate cineva 1 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 29, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 29, 2015 Sa mi sugi pula cu drag )u wish fanule tu nu auzi ca eu o sug doar din iubire impartasita si pe termen lung. nu o sug eu asa la orisicare nici macar virtual vorbind
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat August 31, 2015 Postat August 31, 2015 Sper ca Pisicuts sa o aleaga pe rozeta UL, are cele mai mari sanse.
cassy Reputație: 16361 Postat August 31, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat August 31, 2015 Il propun pe thecat 5
dolores rld Reputație: -518 Postat August 31, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat August 31, 2015 ma propun pe mine, am scris o recenzie luna asta... fenomen rar )) 2 3
Vizitator Reputație: 0 Postat August 31, 2015 Postat August 31, 2015 ma propun pe mine, am scris o recenzie luna asta... fenomen rar ))Sa nu zici ca ai facut recenzie lu'..............................
dolores rld Reputație: -518 Postat August 31, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat August 31, 2015 Sa nu zici ca ai facut recenzie lu'.............................. Aaa? )))
vypushka Reputație: 4156 Postat August 31, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat August 31, 2015 preamarite pisicuts, pune-o UL pe tatiana din Braila ca e favorita lui vyypuss
daywalker78 Reputație: 14869 Postat August 31, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 31, 2015 mi-e scarba de amandoi, dar de tine mai mult.jegul ala de daywalker e doar un impotent fizico-mental si in mod normal mi-e o scarba moderata de el, dar imi bag pula in el si in familia lui pentru ca din cauza lui ai ajuns tu aici pe forum. te rog, vrei sa mori de cancer?acum? Bă băga-mi-aș pula-n toți morții mătii de travestit ia zi unde ne găsim să mă înjuri față-n față. Dacă nu te pun în genunchi să nu mai am parte de nimic pe lume bulangiule! Hai fără vrăjeală și fără să o dai cotită zi unde ne găsim. Poți să vii cu cine vrei mă piș pe tine oricum. Doar vorbim promit să nu dau în tine Hai mai repede și nu o da de gard. Zi unde și vin io nu e problemă
picon Reputație: 1046 Postat August 31, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 31, 2015 Zmardoi, peste tot numai zmardoi! 2 3
daywalker78 Reputație: 14869 Postat August 31, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 31, 2015 Zmardoi, peste tot numai zmardoi! Nu mai sunt timpurile de zmardoială nea picoane dar pe travestitul ăsta vrea să-l întâlnesc față-n față să vad io cum înjură el ca aici pe forum. Nu dau în el dar mă piș pe el
dolores rld Reputație: -518 Postat August 31, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat August 31, 2015 Nu mai sunt timpurile de zmardoială nea picoane dar pe travestitul ăsta vrea să-l întâlnesc față-n față să vad io cum înjură el ca aici pe forum. Nu dau în el dar mă piș pe eldaca ii iei bani si de uro, chiar esti mafiot ) 4 3
picon Reputație: 1046 Postat August 31, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 31, 2015 Nu mai sunt timpurile de zmardoială nea picoane dar pe travestitul ăsta vrea să-l întâlnesc față-n față să vad io cum înjură el ca aici pe forum. Nu dau în el dar mă piș pe el Nu vine bre, am mai încercat io cu vreo 2-3, da' au dat-o cotită. Lei în virtual, căței în real. dă-i în sânji să-i bată! 1 3
klm112 Reputație: 5026 Postat August 31, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat August 31, 2015 Nu vine bre, am mai încercat io cu vreo 2-3, da' au dat-o cotită. Lei în virtual, căței în real. dă-i în sânji să-i bată! Care sînji , uni viezi matali sînji ? Şi , cumva te-oi hi tăiet ? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum