Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Octombrie 29, 2015 Postat Octombrie 29, 2015 PTM rules N-am umblat p'acolo, da' sa mor daca te mint. Acum vreo 10 si ceva de ani mi-am facut la comanda sapca cu PTM ) Deh, ascultam prea multa Mafia. BUG Mafia.
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 29, 2015 nebun esti ma sa moara toti vecinii mei citesc ca ma amuzi. stiu e urat sa te distreze oamenii cu probleme psihice dar ma / ne obligi. ce scrii tu pe aici iti spun vocile din capul tau, este? ca prea le imbarligi. pai plm, spui ca nu esti parasit de toti din jur dar esti singur, tu cu forumurile unde iti traiesti viata si iti plangi amarul. nu suporti psihologii dar ai deja tratamente prescrise de doi, pe unde ai fost. cu un psihiatru ai incercat? esti un mic cichicean dar ne povestesti lupte de strada de la 13 ani cu profa de...plm ai un fizic impunator dar pui poze cu tine in camasa cu maneca scurta. sticks-urile alea nu sunt brate, crede-ma. si inca ceva, camasi cu maneci scurte nu mai poarta nici tataie, mai ales cu embleme cusute pe ele. nici ochelarii nu te ajuta nici tuleiele alea din barbie sa impresionezi pe cineva. poate doar pe aia de la sah din cismigiu. esti cel mai destept, frumos, chiparos. nici virgulitele alea care le folosesti pe post de cratima nu sunt cratime. injuri , jignesti dar ai crestere aleasa. ai o pula. il cunosti personal pe picon? i-ai mancat fasolea? sau vorbesti doar din citite pe aici? corina,zana ta, spune ca inca fute, da la muie, il lauda. pe tine......? esti baiat de bani gata? esti o pula. ai vandut ziare sa-ti iei un covrig. ai fost pana la 13 ani? ce pula mea faceai cu banii de-a gata? iti luai papusi? a murit tac-tu si intr-un an s-a ales praful de toata averea? bullshit. pe engleza cum iti place tie. probabil ai cules ceva prin spania, ai zugravit ceva prin italia, te-ai intors cu o bruma de bani, neavand o viata i-ai futut la curve. smecherie de pantelimon. pleci iar, fa la fel centaure. bagi video-uri cu duJmani. ce dusmani ai tu ma prapaditule ca astia de pe aici doar isi bat pula de tine. crede-ma ca daca aveai dusmani pe aici dintarul ala al tau era milionar doar din banii tai. crede-ma pe cuvant, stiu cativa de pe aici personal. ai noua clase in pula mea!! n-ai un rost pe lume. traiesti in casa ma-tii pe care ai trimis-o prin provincie, singur cuc iti versi psihozele pe forumuri. multi pe care ii iei tu la pula aici au familii, au scoli facute, au afaceri din care le ies bani muncindu-i pe cei ca tine. nu te pune pe ganduri ca faci umbra degeaba? nu alergi nici dupa tramvai ca iti sta inima. chiar nu ti-e frica ca poate te intalnesti cu vreunul cu minte mai putina ca tine, iti da vreo flegma si s-alege praful? aaaa... chemi antenele, smurd-ul, procuratura si tot baroul bucuresti. esti jenibil cavalere alb! nu te mai da ce nu esti chiar daca vocile asta iti soptesc. stai pe curul tau, asculta-i p-aia care au ce zice, consulta un psihiatru. chiar daca vei ajunge coleg cu ingineru', imbracat in camasa cu maneci LUNGI legate la spate, intr-un salon cu mult alb si gratii la geam, sa stii ca e spre binele tau. "I used to think that the worst thing in life is to end up alone. It`s not. The worst thing in life is to end up with people who make you feel alone." - Robin Williams Am spus foarte clar ca psiholoagele respective imi erau/sunt prietene. Eu n`am pus piciorul niciodata in cabinetul unui psiholog. Ceea ce am expus eu, este singura data cand s`ar putea spune ca mi`am luat bataie si`am fugit. Pentru ca despre asta era vorba in discutie. Deci nu esti in stare sa faci nici cele mai simple legaturi. N`ai vrea sa faci cunostiinta cu sticks`urile alea. Inca ceva, faptul ca societatii cocalaresti nu`i plac camasile cu maneca scurta, nu`nseamna ca toti tre` sa ne luam dupa trend`urile impuse de voi, cocalarii. Camasile cu maneca scurta nu se mai poarta? De aia se gasesc la orice brand cu renume international? Am mai intalnit cativa retardati ce se credeau inteligenti, criticand faptul ca`n loc de cratima, eu folosesc "accentul grav", de parca asta ar schimba in vre`un fel sensul sensul cuvantului. E pur si simplu din comoditate. In mediul virtual, mai sunt persoane ce`l folosesc, vorbitori de limba engleza, in locul apostrofului, fiind mai "la indemana". Avand in vedere faptul ca eu scriu mai mult in engleza, decat romana, normal ca m`am obisnuit cu el. Ciudata intrebare, tinand cont ca toti ma injurati si jigniti desi nici unul din voi nu ma cunoaste. Interesant... Foarte interesant... Eu am folosit destul de clar trecutul. Sau nu stii conjugarile verbelor? Da. De altfel, in mai putin de un an s`a dus totul. Dar ar dura mult explicarea acestui aspect. Nu am lucrat nici o zi in afara tarii. Deasemenea, eu in Pantelimon stau doar de vreo 3 saptamani. Eu zic sa te interesezi ce`nseamna termenul dusman. Si`o sa realizezi ca majoritatea celor de aici se incadreaza. Deasemenea, faci aceeasi afirmatie lipsita de orice baza, care`o fac toti. Si anume ai impresia ca m`ar bate oricine Nu ma cunoasteti si nu`mi cunoasteti pregatirea. Numarul de clase este irelevant, avand in vedere ca`mi dovediti mereu, cei "cu scoli facute", cat de prosti sunteti. Atat intelectual cat si profesional. Restul afirmatiilor din acest paragraf, sunt facute fara a ma cunoaste si nu coincid cu realitatea. Chiar nu mi`e frica. Am momente`n care chiar imi doresc sa dea vreunul nas in nas cu mine pe strada si sa incerce ceva. Nu. Eu nu as chema nici televiziunea, nici salvarea, nici n`as apela la instante. Eu ma dau NUMAI ceea ce chisr sunt. Pe cei ce au ce zice ii ascult. Simplul fapt ca voi considerati ca aveti ce zice, nu`nseamna ca`i si adevarat. In concluzie: Esti prost. Ia calu`.
vypushka Reputație: 4156 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Octombrie 29, 2015 "I used to think that the worst thing in life is to end up alone. It`s not. The worst thing in life is to end up with people who make you feel alone." - Robin Williams Am spus foarte clar ca psiholoagele respective imi erau/sunt prietene. Eu n`am pus piciorul niciodata in cabinetul unui psiholog. Ceea ce am expus eu, este singura data cand s`ar putea spune ca mi`am luat bataie si`am fugit. Pentru ca despre asta era vorba in discutie. Deci nu esti in stare sa faci nici cele mai simple legaturi. N`ai vrea sa faci cunostiinta cu sticks`urile alea. Inca ceva, faptul ca societatii cocalaresti nu`i plac camasile cu maneca scurta, nu`nseamna ca toti tre` sa ne luam dupa trend`urile impuse de voi, cocalarii. Camasile cu maneca scurta nu se mai poarta? De aia se gasesc la orice brand cu renume international? Am mai intalnit cativa retardati ce se credeau inteligenti, criticand faptul ca`n loc de cratima, eu folosesc "accentul grav", de parca asta ar schimba in vre`un fel sensul sensul cuvantului. E pur si simplu din comoditate. In mediul virtual, mai sunt persoane ce`l folosesc, vorbitori de limba engleza, in locul apostrofului, fiind mai "la indemana". Avand in vedere faptul ca eu scriu mai mult in engleza, decat romana, normal ca m`am obisnuit cu el. Ciudata intrebare, tinand cont ca toti ma injurati si jigniti desi nici unul din voi nu ma cunoaste. Interesant... Foarte interesant... Eu am folosit destul de clar trecutul. Sau nu stii conjugarile verbelor? Da. De altfel, in mai putin de un an s`a dus totul. Dar ar dura mult explicarea acestui aspect. Nu am lucrat nici o zi in afara tarii. Deasemenea, eu in Pantelimon stau doar de vreo 3 saptamani. Eu zic sa te interesezi ce`nseamna termenul dusman. Si`o sa realizezi ca majoritatea celor de aici se incadreaza. Deasemenea, faci aceeasi afirmatie lipsita de orice baza, care`o fac toti. Si anume ai impresia ca m`ar bate oricine Nu ma cunoasteti si nu`mi cunoasteti pregatirea. Numarul de clase este irelevant, avand in vedere ca`mi dovediti mereu, cei "cu scoli facute", cat de prosti sunteti. Atat intelectual cat si profesional. Restul afirmatiilor din acest paragraf, sunt facute fara a ma cunoaste si nu coincid cu realitatea. Chiar nu mi`e frica. Am momente`n care chiar imi doresc sa dea vreunul nas in nas cu mine pe strada si sa incerce ceva. Nu. Eu nu as chema nici televiziunea, nici salvarea, nici n`as apela la instante. Eu ma dau NUMAI ceea ce chisr sunt. Pe cei ce au ce zice ii ascult. Simplul fapt ca voi considerati ca aveti ce zice, nu`nseamna ca`i si adevarat. In concluzie: Esti prost. Ia calu`.tradu sin engleza ceai zis paicea 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 29, 2015 "I used to think that the worst thing in life is to end up alone. It`s not. The worst thing in life is to end up with people who make you feel alone." - Robin Williams Am spus foarte clar ca psiholoagele respective imi erau/sunt prietene. Eu n`am pus piciorul niciodata in cabinetul unui psiholog. Ceea ce am expus eu, este singura data cand s`ar putea spune ca mi`am luat bataie si`am fugit. Pentru ca despre asta era vorba in discutie. Deci nu esti in stare sa faci nici cele mai simple legaturi. N`ai vrea sa faci cunostiinta cu sticks`urile alea. Inca ceva, faptul ca societatii cocalaresti nu`i plac camasile cu maneca scurta, nu`nseamna ca toti tre` sa ne luam dupa trend`urile impuse de voi, cocalarii. Camasile cu maneca scurta nu se mai poarta? De aia se gasesc la orice brand cu renume international? Am mai intalnit cativa retardati ce se credeau inteligenti, criticand faptul ca`n loc de cratima, eu folosesc "accentul grav", de parca asta ar schimba in vre`un fel sensul sensul cuvantului. E pur si simplu din comoditate. In mediul virtual, mai sunt persoane ce`l folosesc, vorbitori de limba engleza, in locul apostrofului, fiind mai "la indemana". Avand in vedere faptul ca eu scriu mai mult in engleza, decat romana, normal ca m`am obisnuit cu el. Ciudata intrebare, tinand cont ca toti ma injurati si jigniti desi nici unul din voi nu ma cunoaste. Interesant... Foarte interesant... Eu am folosit destul de clar trecutul. Sau nu stii conjugarile verbelor? Da. De altfel, in mai putin de un an s`a dus totul. Dar ar dura mult explicarea acestui aspect. Nu am lucrat nici o zi in afara tarii. Deasemenea, eu in Pantelimon stau doar de vreo 3 saptamani. Eu zic sa te interesezi ce`nseamna termenul dusman. Si`o sa realizezi ca majoritatea celor de aici se incadreaza. Deasemenea, faci aceeasi afirmatie lipsita de orice baza, care`o fac toti. Si anume ai impresia ca m`ar bate oricine Nu ma cunoasteti si nu`mi cunoasteti pregatirea. Numarul de clase este irelevant, avand in vedere ca`mi dovediti mereu, cei "cu scoli facute", cat de prosti sunteti. Atat intelectual cat si profesional. Restul afirmatiilor din acest paragraf, sunt facute fara a ma cunoaste si nu coincid cu realitatea. Chiar nu mi`e frica. Am momente`n care chiar imi doresc sa dea vreunul nas in nas cu mine pe strada si sa incerce ceva. Nu. Eu nu as chema nici televiziunea, nici salvarea, nici n`as apela la instante. Eu ma dau NUMAI ceea ce chisr sunt. Pe cei ce au ce zice ii ascult. Simplul fapt ca voi considerati ca aveti ce zice, nu`nseamna ca`i si adevarat. In concluzie: Esti prost. Ia calu`.Mult scrii, bă, lua-ți-aş tastatura-n poolă 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 29, 2015 Postat Octombrie 29, 2015 tampitel , calu` nu`i prost dar gasca DA.stii pe cineva p`aici de i se spune "gasca" ? 13 1
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 29, 2015 Mult scrii, bă, lua-ți-aş tastatura-n poolă Vezi c`o sa te doara dac`o faci.
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Octombrie 29, 2015 N`ai vrea sa faci cunostiinta cu sticks`urile alea. ai permis de port-arma pt ele?
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 29, 2015 Vezi c`o sa te doara dac`o faci.'te-n sloboz că-mi provoci numa' nervi....scrii mult şi nu transmiți nimic, labagiule cu plată Poola mea, io-mi fac laba mocca....asta mă face să fiu o idee mai prost decât tine? Serios te-ntreb 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 29, 2015 Postat Octombrie 29, 2015 tampitel , calu` nu`i prost dar gasca DA.stii pe cineva p`aici de i se spune "gasca" ? ''gasca buna de jumulit'' 7
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 29, 2015 tampitel , calu` nu`i prost dar gasca DA.stii pe cineva p`aici de i se spune "gasca" ?gâscă dă jumulit, parol
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 29, 2015 ''gasca buna de jumulit'' Da, da. Nu stiu care`i mai gasca intre mine si ea... Nu eu m`am facut de rusine in fata tarii
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 29, 2015 ''gasca buna de jumulit''gând la gând, fute-te-aş
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Octombrie 29, 2015 gând la gând, fute-te-aş intre buze
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 29, 2015 Postat Octombrie 29, 2015 Da, da. Nu stiu care`i mai gasca intre mine si ea... Nu eu m`am facut de rusine in fata tarii Poi cine pe cine a jumulit?
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Octombrie 29, 2015 pana nici emoticoanele n-au buze
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 29, 2015 Da, da. Nu stiu care`i mai gasca intre mine si ea... Nu eu m`am facut de rusine in fata tarii Lasă, bă, femeia să facă ce vrea....viața ei, familia ei, copiii ei....al dreaq prost, te-ai găsit tu să pozezi în ultimul şi cel mai cel dintre bunii samariteni....ieşi acas', plimba-ți-am copiii pân gură ) 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 29, 2015 Postat Octombrie 29, 2015 pana nici emoticoanele n-au buzehttp://yoursmiles.org/tsmile/kiss/t4805.gif
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 29, 2015 Poi cine pe cine a jumulit? Eu, de exemplu, nu ma consider deloc jumulit. Money ain`t everything, contrary to common belief.
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 29, 2015 Postat Octombrie 29, 2015 Lasă, bă, femeia să facă ce vrea....viața ei, familia ei, copiii ei....al dreaq prost, te-ai găsit tu să pozezi în ultimul şi cel mai cel dintre bunii samariteni....ieşi acas', plimba-ți-am copiii pân gură )http://yoursmiles.org/tsmile/kiss/t4805.gif
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 29, 2015 Postat Octombrie 29, 2015 Eu, de exemplu, nu ma consider deloc jumulit. Money ain`t everything, contrary to common belief.http://yoursmiles.org/tsmile/phone/t8821.gif 4
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 29, 2015 Nu ma mai obosesc sa scriu decat un lucru pe care ti l`am spus de fiecare data cand ai facu genul asta de afirmatie. Tu esti in absolut toate topicele prezent. Deci de unde tupeul de`a blama pe altul ca posteaza in mai multe topice? ...'te-n gură de agramat! 3 3
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 29, 2015 intre buzeSunt drăcos şi mi-e să nu-i dau pân-ajunge la vulcanizare....suflet bun, inimă largă, doar mă ştii 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 29, 2015 Lasă, bă, femeia să facă ce vrea....viața ei, familia ei, copiii ei....al dreaq prost, te-ai găsit tu să pozezi în ultimul şi cel mai cel dintre bunii samariteni....ieşi acas', plimba-ți-am copiii pân gură )http://yoursmiles.org/tsmile/kiss/t4805.gifFăi, mă lasă rece emoticoanele....când îl vârâm şi noi?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum