p_morris Reputație: 1076 Postat Noiembrie 22, 2015 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 22, 2015 numele prostilor pe toate gardurileLa Utilizatorul Lunii )
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2015 Postat Noiembrie 22, 2015 La Utilizatorul Lunii )ieczact 11 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2015 Postat Noiembrie 22, 2015 La ce aroganță i-a făcut Şarlota lu' Cristinel , nu cred că se mai pune problema..... 2
vypushka Reputație: 4156 Postat Noiembrie 22, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Noiembrie 22, 2015 La ce aroganță i-a făcut Şarlota lu' Cristinel , nu cred că se mai pune problema.....zi ma muie ce tia zis pulicanu sa scri paici
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2015 Postat Noiembrie 22, 2015 zi ma muie ce tia zis pulicanu sa scri paicia zis s'o iei uşor in gură........ săraculeeeee
vypushka Reputație: 4156 Postat Noiembrie 22, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Noiembrie 22, 2015 a zis s'o iei uşor in gură........ săraculeeeee tu o iei la greu in cur flamandule din gara obor nu mai vine personalu de oltenita sa lingi latrinele
p_morris Reputație: 1076 Postat Noiembrie 22, 2015 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 22, 2015 Mareane,iar bagi neauzitii in seama?Vezi ca nu Ie frumos.
vypushka Reputație: 4156 Postat Noiembrie 22, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Noiembrie 22, 2015 Mareane,iar bagi neauzitii in seama?Vezi ca nu Ie frumos.mai face si el deo tigare daca se bagan seama
p_morris Reputație: 1076 Postat Noiembrie 22, 2015 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 22, 2015 Nu era vb de tine vyp...
vypushka Reputație: 4156 Postat Noiembrie 22, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Noiembrie 22, 2015 Nu era vb de tine vyp...pardon
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2015 Postat Noiembrie 22, 2015 Mareane,iar bagi neauzitii in seama?Vezi ca nu Ie frumos.Gata dă-l in sange să-l bată şi să-l ungă
vypushka Reputație: 4156 Postat Noiembrie 22, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Noiembrie 22, 2015 Gata dă-l in sange să-l bată şi să-l ungă pe tine la vesnica pomenire cand iti pune capacu
p_morris Reputație: 1076 Postat Noiembrie 22, 2015 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 22, 2015 Vladut bagameai manan san la coaie ai murit?
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2015 Postat Noiembrie 22, 2015 La ce aroganță i-a făcut Şarlota lu' Cristinel , nu cred că se mai pune problema..... acum ca nu mai e dobre poate ii vedem la antena 1 13 1
bipolar Reputație: 535 Postat Noiembrie 22, 2015 Oras:offline Oras:offline Postat Noiembrie 22, 2015 Il votez pe vypushka pentru persuasivitatea de care da dovada. 1
vypushka Reputație: 4156 Postat Noiembrie 22, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Noiembrie 22, 2015 Il votez pe vypushka pentru persuasivitatea de care da dovada.nu ma mai primeste arabu dincolo dacas uleu aicea asa cami dau demisia anticipat sil amenint pe pisicuts cu jihad daca face vreo aroganta
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 23, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Noiembrie 23, 2015 nu ma mai primeste arabu dincolo dacas uleu aicea asa cami dau demisia anticipat sil amenint pe pisicuts cu jihad daca face vreo arogantayo , pai daca imi ameninti felinul te rad, te ung cu miere, torn fulgi pe tine si ca excentricitate te calugaresc apoi
vladizinho Reputație: -648 Postat Noiembrie 23, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Noiembrie 23, 2015 Bai ce important se crede mormolocul pe forumul asta... `ai de capu` meu! Bai, handel, tu nu ai inteles ca esti egal cu zero, atat pe forum, cat si`n viata de zi cu zi?
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Noiembrie 24, 2015 Postat Noiembrie 24, 2015 On topic. Marinaru' s-a dat la fund ? Face cumva blat ? Motane, ar merita UL pentru ca a inventat un nou serviciu pentru curve ; " sa-i cunosti parintii - pret : un plin de de motorina si un caricior plin cu produse alimentare de la Carrefour". 1 1
v-ships Reputație: 24 Postat Noiembrie 25, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Noiembrie 25, 2015 Ce te mai zgarma-n cur de pula mea, nu-i asa ca-i ajuns dependent de ea ? Numai un idiot patentat si complexat ca tine poate da un inteles peiorativ, faptului ca o femeie are incredere in barbat si il prezinta parintilor, oameni normali cu joburi si la casa lor. Da tu de unde sa stii daca acolo la tine in tiganie, ti-ai furat nevasta si ai trimis-o dupa un an inapoi sa-ti aduca/fure zestrea de la ma-sa. Ba tampitule, intreaba si tu barbatii, chiar si pe cei insurati, daca nu si-ar dori sa petreaca vreo 2-3 nopti pe saptamana cu o femeie si sa se futa de vreo 10 ori, pentru un cos de 5 milioane de la Carrefour. Ai futut anul asta si tu vreo femeie normala ma ? Sa-ti bag premiu-n cur, pisa-m-as in castronu tau cu fasole ranceda, de lindic atarnator si traumatizat ce esti. Aaa, si din mers asa pe fuga sa le mai dau si o pula pe la gingii, muistilor ce-ti dau reputatie atunci cand imi sugi pula. O zi buna sa ai in plm, lua-ti-ar militia carnetul, ca sa nu mai ai cu ce plimba curve cu taxiul. 3
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Noiembrie 25, 2015 Postat Noiembrie 25, 2015 Ai înviat ma? )PS. Rămâi asa prost, țara re nevoie de ingineri ca tine. Facem un pariu ca tu vei fi UL si o sa te mândrești cu asta?))Hai sa te vedem daca te tine
vladizinho Reputație: -648 Postat Noiembrie 25, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Noiembrie 25, 2015 Ba tampitule, intreaba si tu barbatii, chiar si pe cei insurati, daca nu si-ar dori sa petreaca vreo 2-3 nopti pe saptamana cu o femeie si sa se futa de vreo 10 ori, pentru un cos de 5 milioane de la Carrefour. Am fost de acord cu tine pana la afirmatia asta. Aici ai facut`o de oaie. Nu ai facut nici un gest, din dorinta de`a ajuta, sau din cauza vreunui sentiment. Ci strict din dorinta de`a fute. Si astfel arati ca esti lipsit de scrupule, dispus sa calci pe sentimentele persoanelor, foar pentru a`ti satisface nevoile sexuale.
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 25, 2015 Postat Noiembrie 25, 2015 Domnii ,,V" , daca va iubiti luati-va in pula mea 1
v-ships Reputație: 24 Postat Noiembrie 25, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Noiembrie 25, 2015 Am fost de acord cu tine pana la afirmatia asta. Aici ai facut`o de oaie. Nu ai facut nici un gest, din dorinta de`a ajuta, sau din cauza vreunui sentiment. Ci strict din dorinta de`a fute. Si astfel arati ca esti lipsit de scrupule, dispus sa calci pe sentimentele persoanelor, foar pentru a`ti satisface nevoile sexuale.............................................................. Mai Vlad, n-am mai pomenit nimic despre tine de 2 saptamani. Dar mai explic o data pentru tine, pentru deceneu si pentru toata lumea de buna credinta care nu a inteles. Nu m-am declarat vreun sfant ori ca ma fut cu femeile doar din dragoste pura. Nu incerc sa profit de nimeni si nici sa insel sentimentele nimanui. Este pur si simplu vorba de a face amor/sex cu cineva, TOTAL RELAXAT, fara nicio constrangere, prejudecata, inselatorie sentimentala ori financiara... o relatie corecta stabilita in comun de acord de catre ambii parteneri. Oamenii se fut din intamplare, se fut de fericire, se fut de necaz-in a face in ciuda cuiva, se fut din necesitate hormonala, se fut pe bani-din necesitate materiala, se fut din pura atractie fizica...asa ca nu vad nicio chestie marsava ori sa pacalesc o femeie daca am posibilitatea sa o ajut financiar/material. Nu i-am spus niciodata unei femei ca o iubesc, doar ca sa profit de ea si sa o fut moca ori mai ieftin. Sunt perioade in care am 2-3 partenere, in care fiecare face ce isi doreste cu cine isi doreste... am si perioade cand chiar tin, ma atasez si emotional de o anumita femeie-in cazul asta nu ma mai intereseaza sexual altele. Nu cred in dragoste la prima vedere, aia este doar pur atractie animalica, care poate continua si se poate dezvolta pe parcurs in dragoste, daca exista compatibilitate la nivel sexual si mental, sentimentele aparand pe parcursul relatiei. Probabil ca stilul asta al meu de viata, de a vedea lumea, de a gandi a dezamagit unele dintre femei, cum la fel si eu am fost dezamagit uneori de ele...dar asta-i viata reala, nu suntem perfecti si nu mereu se termina ca un roman clasic de dragoste cu happy end.Cum sunt si cum gandesc aici, exact la fel sunt si in realitate, bine, curatand cea mai mare parte a cuvintelor triviale, pe care le exclud din limbajul cotidian in societate... si pe care le folsesc aici doar pentru a colora si a face mai vesel discursul, nespunandu-le din rautate/frustrare ori de a face rau intentionat unei anumite persoane.Stiu cine sunt, stiu ce stiu si ce nu stiu, am un job care-mi asigura un nivel de trai mai mult decat decent, permitandu-mi a nu face compromisuri in ultimii 15 ani de viata. Nu sufar in a fi apreciatat de toata lumea, deci si prin urmare, nu preau dau multi bani pe parerea pulimii pestrite cu mentalitatea sclavagisto-cleptoman-mitomana. Eu nu dezbat/atac aici persoane, ci penalizez doar modul de gandire defectuos si din pacate cam generalizat. 5 3
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Noiembrie 25, 2015 Postat Noiembrie 25, 2015 . in pula mea L 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum