Sari la conținut

Desemnare succesor Utilizatorul Lunii

Postări Recomandate

• Oras:UK
Postat

stiam ca va ajunge replica ta , am postat in acelasi timp  :laugh2

Ar fi ajuns a mea inainte :P Dar ma gandeam sa`ti raspund si tie la utlima afirmatie, invocand speranta ca nu ma vei dezamagi cum a facut curva coryna, care la fel a afirmat, ca nu s`ar apropia de el, insa a acceptat s`o futa pe 100 de lei, insa m`am razgandit si`am pierdut secunde stergand :P

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:worldwide
Postat

Ar fi ajuns a mea inainte :P Dar ma gandeam sa`ti raspund si tie la utlima afirmatie, invocand speranta ca nu ma vei dezamagi cum a facut curva coryna, care la fel a afirmat, ca nu s`ar apropia de el, insa a acceptat s`o futa pe 100 de lei, insa m`am razgandit si`am pierdut secunde stergand :P

nu mai vorbi tampenii. pai de la zeushor f5rumos si elegant ca day sa trec pe cocalarus  vacarus de oltenitza? pai baiatule, i-am vazut pozele bagati mintile in cap si fara blasfemii din astea la adresa mea ca ma zburlesc si la tine. totusi am si eu nivelul meu..... 

Postat

Doamne fereste lume, cioara pesemne vrea sa petreaca cu mine ptui. gata nici nu mai citesc ca imi piere pofta de futut pana la anu. yuk, cum asa ceva . groaznic si grotesc

• Oras:București
Postat

:)) câtă proatie zace în tine,lua-mi-ai pula-n gură la mișto :))

Zi,fă prostituato,când sugi pula tragi aer în piept?

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

On topic:

Cum stam la clasament? 

Postat

nu mai vorbi tampenii. pai de la zeushor f5rumos si elegant ca day sa trec pe cocalarus  vacarus de oltenitza? pai baiatule, i-am vazut pozele bagati mintile in cap si fara blasfemii din astea la adresa mea ca ma zburlesc si la tine. totusi am si eu nivelul meu..... 

1. Tine cont ca, ar fi fost doar o afirmatie ce exprima o speranta de`a nu fi dezamagit, implying I currently believe you`re better than this :P

2. Tine cont ca facusem alegerea de`a nu mai posta :P

V: RoZeta,faci revelionul cu mine?

R: Da,cand??? :))

In caz ca V`ul e pt Vlad/Vlady/Vladimir/Vladizinho... Eu nu i`as spune RoZeta. Si deja am stabilit ca eu nici nu sunt dispus sa scriu poezii unei domnisoare aflata intr`o relatie, d`apai s`o invit in alta tara sa petreaca revelionul cu mine... Plus ca, in cazul RK, ar refuza.

• Like 1
  • Minus 3
Postat

1. Tine cont ca, ar fi fost doar o afirmatie ce exprima o speranta de`a nu fi dezamagit, implying I currently believe you`re better than this :P

2. Tine cont ca facusem alegerea de`a nu mai posta :P

In caz ca V`ul e pt Vlad/Vlady/Vladimir/Vladizinho... Eu nu i`as spune RoZeta. Si deja am stabilit ca eu nici nu sunt dispus sa scriu poezii unei domnisoare aflata intr`o relatie, d`apai s`o invit in alta tara sa petreaca revelionul cu mine... Plus ca, in cazul RK, ar refuza.

nu ii mai raspunde ca vomitttttt. bleach i s-a pus cioarei pata pe mine. m-ar invita in Rahova cred. piei Satan. aoleu cred ca nu ma mai umezesc o luna daca imi mai adreseaza asta o litera

Postat

Sa imi Dai o limba pe la ....inainte de culcare.... :P

No, can`t do. You chose 100, over at least 600. It was your choice to make and you demonstrated you have no business skills. But what can one expect from a worthless whore, originating from a small village, who turned to prostituting herself, even though she could`ve just kept to "handling" the girls given to her to manage, by her boyfriend`s parents?

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Wasluy
  • Oras:Wasluy
Postat

No, can`t do. You chose 100, over at least 600. It was your choice to make and you demonstrated you have no business skills. But what can one expect from a worthless whore, originating from a small village, who turned to prostituting herself, even though she could`ve just kept to "handling" the girls given to her to manage, by her boyfriend`s parents?

you are a clistirigiu care candeste handel self made 

• Like 1
Postat

nu ii mai raspunde ca vomitttttt. bleach i s-a pus cioarei pata pe mine. m-ar invita in Rahova cred. piei Satan. aoleu cred ca nu ma mai umezesc o luna daca imi mai adreseaza asta o litera

Cum altfel sa faca si el parte din gasca? Omul incearca din rasputeri sa se integreze in grupul daramatilor, pe care`i crede zei ai forumului... Plus ca, erai in conflict si cu Amada, pe care trebuia cumva s`o racoleze... Cum altfel sa`i dovedeasca prietenia? 

• Like 1
  • Minus 3
Postat

RoZeta :) dar raspunde-mi draga mea la intrebare,nu fi asa ântepata,in Dumnezeii ma-tii!

Postat

Cum altfel sa faca si el parte din gasca? Omul incearca din rasputeri sa se integreze in grupul daramatilor, pe care`i crede zei ai forumului... Plus ca, erai in conflict si cu Amada, pe care trebuia cumva s`o racoleze... Cum altfel sa`i dovedeasca prietenia? 

bine, bine, dar totusi stomacu meu are limitele lui umane si firesti. pai cum sa digeri sa iti vorbeasca constant toti zdrentuitii? mai sa fie. piei satana, piei piei. merg sa imi fac o limonada sa ma lase greata :)  :girly

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

bine, bine, dar totusi stomacu meu are limitele lui umane si firesti. pai cum sa digeri sa iti vorbeasca constant toti zdrentuitii? mai sa fie. piei satana, piei piei. merg sa imi fac o limonada sa ma lase greata :) :girly

Ai mâncat ceva azi?

Postat

Săr'na! ;)

vezi ca poti fii si dragutz. imi pare deja rau ca ti-am spus hoasca. de acu iti spun toleibuz cu motoras turbo vrum vrum

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...