Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 29, 2015 Postat Noiembrie 29, 2015 totusi am si eu nivelul meu..... nivelu pulii lu baltazar , cainele ala turbat care te-a muscat 1 1
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Noiembrie 29, 2015 Postat Noiembrie 29, 2015 Ceaveti cu animalele? 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 29, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Noiembrie 29, 2015 thecat, daywalker, godfather, flores (staudesase) . e bine sa avem optiuni
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 29, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Noiembrie 29, 2015 nivelu pulii lu baltazar , cainele ala turbat care te-a muscat eu l-am muscat pe el de fapt. tempula pana si cu trole m-am impacat de ce esti vipera. hai sa facem pace si nu uita ca tu ai inceput cu injuraturi si rautatea, asta dupa ce te purtai frumos. fii mai consecvent si alege doar un comportament, nu e frumos sa fim ba la stop, ba normali. daca te potolesti iti ofer si scuze ca te-am injurat si eu inapoi si merem mai departe. daca nu mozoli-te-ar toti turbatii
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Noiembrie 29, 2015 Postat Noiembrie 29, 2015 thecat, daywalker, godfather, flores (staudesase) . e bine sa avem optiuni Thecat si nasul merita, e randul lor. Daywalker nu merita! Te-a parasit! Daca o sa ma prinda a mea la curve o-i scapa cumva, dar sa ma prinda UL pe-un site de curve??? Mi s-ar termina norocul pe lumea asta )) 7
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 29, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Noiembrie 29, 2015 Thecat si nasul merita, e randul lor. Daywalker nu merita! Te-a parasit! Daca o sa ma prinda a mea la curve o-i scapa cumva, dar sa ma prinda UL pe-un site de curve??? Mi s-ar termina norocul pe lumea asta ))day nu m-a parasit deloc si ne inteleg bine fiind buni prieteni )
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Noiembrie 29, 2015 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Noiembrie 29, 2015 Daca nu e @vypushka imi sterg luna decembrie din calendar si-l fut in cur pe Mos Craciun. 4 5
inspire Reputație: -1099 Postat Noiembrie 29, 2015 Oras:ghk Oras:ghk Postat Noiembrie 29, 2015 ciolos ul 2
poetulcareplangeatuncicandbea Reputație: 63 Postat Noiembrie 30, 2015 Oras:Zaraza Oras:Zaraza Postat Noiembrie 30, 2015 inspire esti ca inspiratia dupa aprilie vine mai tot timpu cum zice doc intr-o melodie de a lui ca le are le lirica 1
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Noiembrie 30, 2015 Postat Noiembrie 30, 2015 Vlad, un discurs de final? Blesteme ceva? Urari de bine pentru dujmani? 2
p_morris Reputație: 1076 Postat Noiembrie 30, 2015 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 30, 2015 Vlad, un discurs de final? Blesteme ceva? Urari de bine pentru dujmani?N-are nimic de spus )Sa vedem ce sUPriZe ne face Pisoiul 1
p_morris Reputație: 1076 Postat Noiembrie 30, 2015 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 30, 2015 Vladimir?!?! 1
picpoc rld Reputație: 155 Postat Noiembrie 30, 2015 Oras:poplaca Oras:poplaca Postat Noiembrie 30, 2015 ba daca nu e Amanda ,nush ce sa zicadica plm ea are da toateLaptopul nu-i mai merge,orgasmus man nu-i mai ajungese ia gura-n pula cu toata lumeadaca nici astea nu e argumente,atunci Rozkendra again 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 30, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Noiembrie 30, 2015 ba daca nu e Amanda ,nush ce sa zicadica plm ea are da toateLaptopul nu-i mai merge,orgasmus man nu-i mai ajungese ia gura-n pula cu toata lumeadaca nici astea nu e argumente,atunci Rozkendra againsa dea dracii deja am vreo 4-5 propuneri de bis . ce m-ati fute toti 1
picpoc rld Reputație: 155 Postat Noiembrie 30, 2015 Oras:poplaca Oras:poplaca Postat Noiembrie 30, 2015 sa dea dracii deja am vreo 4-5 propuneri de bis . ce m-ati fute toti Ba io recunosc ca te-as fute,da nu sunt sigur ca pozele tale sunt realeAsa ca mai bine ma duc la curvw
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 30, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Noiembrie 30, 2015 Ba io recunosc ca te-as fute,da nu sunt sigur ca pozele tale sunt realeAsa ca mai bine ma duc la curvwdeci daca zici de poze clar hello phoenix. tie ti-am dat de alea naspa{tot ale mele} day le alea pe alea bune si diamond cateva. si noul meu iubit parola. si desigru Pisicuts care este in pmul meu si in creierii mei perpetuu.
picpoc rld Reputație: 155 Postat Noiembrie 30, 2015 Oras:poplaca Oras:poplaca Postat Noiembrie 30, 2015 deci daca zici de poze clar hello phoenix. tie ti-am dat de alea naspa{tot ale mele} day le alea pe alea bune si diamond cateva. si noul meu iubit parola. si desigru Pisicuts care este in pmul meu si in creierii mei perpetuu.Iar fumezi? iti dau skypul aici? pe care ai poze si la liber?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 30, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Noiembrie 30, 2015 Iar fumezi? iti dau skypul aici? pe care ai poze si la liber?vezi ca ai dat chix eu pe skype nu am poze cu mine ci un avatar oarecare sunt discreta chiar daca fac sesiuni online si nu fac pe Romania sau cu romani. nu am prins neam sesiune platita de vreun roman dar daca ii vad numele ii fac refund instant cred ))
picpoc rld Reputație: 155 Postat Noiembrie 30, 2015 Oras:poplaca Oras:poplaca Postat Noiembrie 30, 2015 vezi ca ai dat chix eu pe skype nu am poze cu mine ci un avatar oarecare sunt discreta chiar daca fac sesiuni online si nu fac pe Romania sau cu romani. nu am prins neam sesiune platita de vreun roman dar daca ii vad numele ii fac refund instant cred )) Pai cine a zis ca nu ai banata Ro? Conteaza cine te poate vedea
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 30, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Noiembrie 30, 2015 Pai cine a zis ca nu ai banata Ro? Conteaza cine te poate vedeacum sa ai fey scumpete Romania banata pe skype ? eu nu -s pe siteuri de profil. sunt indie de fel. m-am pricopsit cu clientela mea si cei noi imi fac mi de draci ii accept rar. hai ti tzuc. uite day are si 2 video cu mine unu ce il foloseam la smoke fetish si altu facut special pt el sa ma auda cu gurita mea cum ii urez personal o sapt frumoasa
picpoc rld Reputație: 155 Postat Noiembrie 30, 2015 Oras:poplaca Oras:poplaca Postat Noiembrie 30, 2015 cum sa ai fey scumpete Romania banata pe skype ? eu nu -s pe siteuri de profil. sunt indie de fel. m-am pricopsit cu clientela mea si cei noi imi fac mi de draci ii accept rar. hai ti tzuc. uite day are si 2 video cu mine unu ce il foloseam la smoke fetish si altu facut special pt el sa ma auda cu gurita mea cum ii urez personal o sapt frumoasaScumpete,in caz ca nu cunosti,desi tu esti o mare domina pe skype si in plm,te anunt ca se poate bana ro chiar si pe skype
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 30, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Noiembrie 30, 2015 Scumpete,in caz ca nu cunosti,desi tu esti o mare domina pe skype si in plm,te anunt ca se poate bana ro chiar si pe skypelol nu stiam. nu sunt o domina in plt ca nu cred ca iti doresti sa iti domini pula
picpoc rld Reputație: 155 Postat Noiembrie 30, 2015 Oras:poplaca Oras:poplaca Postat Noiembrie 30, 2015 lol nu stiam. nu sunt o domina in plt ca nu cred ca iti doresti sa iti domini pula normal ca nu stiaivrei sa-mi domini pula? Nu cred ca ti-ai dori sa te las s-o domini
p_morris Reputație: 1076 Postat Noiembrie 30, 2015 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 30, 2015 Pe topicul asta,zici RoZeta si tragi apa ) 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 30, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Noiembrie 30, 2015 normal ca nu stiaivrei sa-mi domini pula? Nu cred ca ti-ai dori sa te las s-o domininu mai fiti golani obraznici ca imi stricati inocenta!!! si eu sunt de o dulceata rara si angelica de fel , practic un exemplu de virtute
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum