roberto Reputație: 4138 Postat Decembrie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 1, 2015 Oameni buni, va tineti de prostii... ce palaria mea am facut io asa deosebit, cu atat mai mult luna asta? Deocamdata ati scapat de discursul lung , din motive tehnice (inca mai sunt la munte, semnal 2G/EDGE - ma simt ca pe dial-up), precum si medicale: febra, tuse magareasca, plm... stau pe forum la ora asta ca nu pot sa respir destul de bine ca sa dorm. Si nici macar nu pot aplica medicina traditionala, cu metoda palariei (agati sapca in cuier si te-apuci de baut vin fiert pana vezi doua sepci), ca pe la pranz tre' sa ma urc la volan. Ca deh, take the long way home... Ce sa zic, săr'na mult dă tot si mai ales, respectele mele, all! Felicitari, pisicule american! In sfarsit ma pot uita in dreapta paginii si nu mi se face greata...dimpotriva 8
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Decembrie 1, 2015 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Decembrie 1, 2015 Felicitari, pisicule american! In sfarsit ma pot uita in dreapta paginii si nu mi se face greata...dimpotriva Adică? Ţi se face poftă sau care ar fi senzaţia antonimă? On topic: @TheCat, nu stiu daca să te felicit sau să te compătimesc, iţi doresc totuşi să te simţi bine luna asta, chiar dacă eşti UL... 3 1
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Decembrie 1, 2015 Postat Decembrie 1, 2015 Adică? Ţi se face poftă sau care ar fi senzaţia antonimă?Placere? 2
mister babadook Reputație: -425 Postat Decembrie 1, 2015 Postat Decembrie 1, 2015 ciudata si nemeritata alegerea lui thecat ca utilizator al lunii, si spun asta prin prisma specimenelor care l-au precedat si probabil o sa-i succeada.ma rog, daca ar fi sa luam strict in sensul titulaturii, e meritata pozitia.felicitari thecat, cea mai impaciuitoare entitate de pe forum! 2 5
sorina4u Reputație: 79 Postat Decembrie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 1, 2015 Placere? De ce ar trebui o reactie antonima?!? Adica, daca mie imi curg lacrimile de placere atunci cand mananc ciocolata, asta inseamna automat ca, daca nu mananc ciocolata, imi curg lacrimi de suparare?!?! Offfff.... 1 13
klm112 Reputație: 5026 Postat Decembrie 1, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Decembrie 1, 2015 propun un cuizsou intre Roz și Surina.cine perde îi trimete 1000 lei lu Cassy 1
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Decembrie 1, 2015 Postat Decembrie 1, 2015 De ce ar trebui o reactie antonima?!? Adica, daca mie imi curg lacrimile de placere atunci cand mananc ciocolata, asta inseamna automat ca, daca nu mananc ciocolata, imi curg lacrimi de suparare?!?! Offfff....Am patit-o de 2 ori. Imi place ciocolata. N-am plans, dar am suferit cand n-am putut sa pap. 1
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Decembrie 1, 2015 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Decembrie 1, 2015 De ce ar trebui o reactie antonima?!?Din cauza cuvântului 'dimpotrivă' pe care l-am citat? Eu n-am spus ca ar trebui o reactie antonimă, era doar o glumă pe care sper că Roberto a înţeles-o fără emoticon. P.S. ţi-am dat punct din greşeală, sau din prostie dacă preferi
asterica Reputație: 7304 Postat Decembrie 1, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Decembrie 1, 2015 Felicitari !!!
amuitatparola Reputație: 175 Postat Decembrie 1, 2015 Oras:Camera 101 Oras:Camera 101 Postat Decembrie 1, 2015 Ai de cocku' meu...18(optsprezece)like-uri din doar doua postari a puscat cel mai de succes cuplu din gara noastra mica. 1
poetulcareplangeatuncicandbea Reputație: 63 Postat Decembrie 1, 2015 Oras:Zaraza Oras:Zaraza Postat Decembrie 1, 2015 Doamne ajuta,ca nu mai vad poza Lu vladi cand intru PE forum!Felicitari! il adorai pe vladimirinoskovici cand arunca cu banii cu mortii pe ei si te dezmierda cu poezi in engleza acu o dai la misto ca cica nu vrei da ti-e dor de fosnetu banilor pe care i-a aruncat in tine ca asa e femeile acu e pe bani maine se duce 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 1, 2015 Postat Decembrie 1, 2015 mda..nu stiu CE vorbesti...zice da bine 2
poetulcareplangeatuncicandbea Reputație: 63 Postat Decembrie 1, 2015 Oras:Zaraza Oras:Zaraza Postat Decembrie 1, 2015 mda..nu stiu CE vorbesti...sanchi ce sa zici acu ca nu mai ai pe unde sa scoti camasa acu suferi da il vrei
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Decembrie 1, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Decembrie 1, 2015 coryno, imi infasori si mie lindicu åla på pulå ? 1
poetulcareplangeatuncicandbea Reputație: 63 Postat Decembrie 1, 2015 Oras:Zaraza Oras:Zaraza Postat Decembrie 1, 2015 Mie mi.a dat 2000 de lei...aia sunt bani?alai salariu mediu aia e bani auzi la ea aia e bani banii e ban fa indiferent altii la tara da in cap pt 5 lei sa ia tuica la birtu din sat dupa ce sapa santu la canal si tu auzi ce zici aici ? 1
p_morris Reputație: 1076 Postat Decembrie 1, 2015 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 1, 2015 Mie mi.a dat 2000 de lei...aia sunt bani?Coryna iesti invidioasa pă Di_ana care a luat 8000?
di_ana Reputație: 1672 Postat Decembrie 1, 2015 Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Oras:bd-ul Dimitrie Cantemir!Bucuresti Postat Decembrie 1, 2015 Hmmm...rautaciosilor 1
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Decembrie 1, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Decembrie 1, 2015 Mie mi.a dat 2000 de lei...aia sunt bani? åia e maculaturå la valoarea ta 1
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Decembrie 1, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Decembrie 1, 2015 uff,numai puteti de lindicul meu....eu stiu ca va Este drag de el... ) da! de mic mi-am dorit o prastie 5
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum