trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 1, 2016 Ai di poola mea, moooooooor =)) Multumesc tuturor fanilor mei, atât celor din ţară cât și celor din diaspora Vă pup și vă iubesc!!! Aș fi scris mai mult dar m-am emoţionat până la lacrimi, în poola mea 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2016 Postat Ianuarie 1, 2016 Ai di poola mea, moooooooor =)) Multumesc tuturor fanilor mei, atât celor din ţară cât și celor din diaspora Vă pup și vă iubesc!!!Aș fi scris mai mult dar m-am emoţionat până la lacrimi, în poola mea Sper săț revii repede. 1
raffaello Reputație: -6838 Postat Ianuarie 1, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Ianuarie 1, 2016 Ai di poola mea, moooooooor =)) Multumesc tuturor fanilor mei, atât celor din ţară cât și celor din diaspora Vă pup și vă iubesc!!!Aș fi scris mai mult dar m-am emoţionat până la lacrimi, în poola mea Adica ..te-ai pisat pe tine un pic ! De emotie ! La multi ani coane ! 4 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 1, 2016 felicitari trollescoviciulos !În sfârșit, după atâţia ani de chin, stres și suferinţă, ai făcut dreptate, să-ţi dea Cristoșelu' sănătate Tenchiu veri maci 3
raffaello Reputație: -6838 Postat Ianuarie 1, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Ianuarie 1, 2016 În sfârșit, după atâţia ani de chin, stres și suferinţă, ai făcut dreptate, să-ţi dea Cristoșelu' sănătate Tenchiu veri maci Acu poti baga o recenzie la Corina ! ) 4 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 1, 2016 Felicitări Trollescoviciulos !felicitari trolle ! Prima veste bună pă anu' ăsta FELICITĂRI fratili meu !Ooo !! Felicitari ! Sper săț revii repede. Adica ..te-ai pisat pe tine un pic ! De emotie ! La multi ani coane ! Vorbim mai târziu, lăsaţi-mă să-mi revin din șoc Vă mulţumesc! La mulţi ani!!! 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 1, 2016 Acu poti baga o recenzie la Corina ! )S-a bronzat? s-a ars cu vreo petardă?
tmcostin Reputație: 7173 Postat Ianuarie 1, 2016 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Ianuarie 1, 2016 Felicitări
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2016 Postat Ianuarie 1, 2016 felicitari trollescoviciulos ! ceai făcut mă, lam pierdut si păsta in pwla mea 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2016 Postat Ianuarie 1, 2016 ceai făcut mă, lam pierdut si păsta in pwla mea zici ca............
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 1, 2016 Felicitari vecine... asa parca mai merge sa incepem anul! 2 13
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 1, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 1, 2016 Bravo Trolle! Așteptăm recenzii! 3 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2016 Postat Ianuarie 1, 2016 Bravo Trolle! Așteptăm recenzii! O sa-ti zica vorba mea
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2016 Postat Ianuarie 1, 2016 ma duc la solar!.... :byevezi ca-i place cu dungi
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2016 Postat Ianuarie 1, 2016 vezi ca-i place cu dungima fac zebra....
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 1, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 1, 2016 ma fac zebra.... Stai mai bine capră, zic.Peseu ... La mulți ani fey! 3 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2016 Postat Ianuarie 1, 2016 m-am emotionat! m-a imbratisat ,picon! Stai mai bine capră, zic.Peseu ... La mulți ani fey!
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2016 Postat Ianuarie 1, 2016 Stai mai bine capră, zic.Peseu ... La mulți ani fey! : m-am emotionat! m-a imbratisat ,picon!
thecat Reputație: 10279 Postat Ianuarie 1, 2016 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Ianuarie 1, 2016 Felicitări, dom'le, e o placere să predau astfel ştafeta! Şi nu în ultimul rând, LA MULŢI ANI! 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2016 Postat Ianuarie 1, 2016 : m-am emotionat! m-a imbratisat ,picon! e beat ......... nu stie ce face...... 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2016 Postat Ianuarie 1, 2016 e beat ......... nu stie ce face......
stavroghinakamiskin Reputație: 143 Postat Ianuarie 1, 2016 Postat Ianuarie 1, 2016 În sfârșit, după atâţia ani de chin, stres și suferinţă, ai făcut dreptate, să-ţi dea Cristoșelu' sănătate Tenchiu veri maci Sincere felicitari. Meriti cu prisosinta. Nu reusesc sa gasesc o postare a penibilului(asta e picon,ca sa nu lasam loc de interpretari), in care facea misto de baiatul ala sarac cu duhul, Vlad, si-i spunea ca distinctia de UL e pentru ciumpalacii si bufonii forumului....semplicemente scomparsa(am scris corect,Roberto?)
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 1, 2016 Felicitari vecine... asa parca mai merge sa incepem anul! Săr'na! Tre' să dau un caltaboș 😂 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 1, 2016 Bravo Trolle! Așteptăm recenzii! Hai sictir =)) Danke schon! O sa-ti zica vorba mea Am zis bine? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum