Sari la conținut

Desemnare succesor Utilizatorul Lunii

Postări Recomandate

• Oras:pretutindeni
Postat

Două zile și prostel n-a apărut :(

Unde-i alex să mă vază,

Să-i dau cucu' să mi-l roază...

La anu' și la mulÅ£i ani!!! 😂

post-104506-0-81203000-1451740440_thumb.jpg

• Like 2
Postat

Două zile și prostel n-a apărut :(

Unde-i alex să mă vază,

Să-i dau cucu' să mi-l roază...

La anu' și la mulţi ani!!!

Pai eu vad ca tu nu poti de "treaba" lui Advanced...Ma duc mâine la pacanele in Macau.Dar bănuiesc ca tu stii cum e treaba acolo,doar ti-a povestit ficioru',el facandu-si vacanta de primavara aici...

Am glumit, ba :)

• Like 1
Postat

Pai eu vad ca tu nu poti de "treaba" lui Advanced...Ma duc mâine la pacanele in Macau.Dar bănuiesc ca tu stii cum e treaba acolo,doar ti-a povestit ficioru',el facandu-si vacanta de primavara aici...

Spor să ai ;)

N-am glumit, bă 😂

Postat

O rugăminte: nu-l mai aduce pe fi-miu în discuţiile de pe forum, pe nor-mea nici atât( am martori cu credibilitate maximă pe forum, dacă se supără tac'su, uMpic, ai să mănănci gândaci toată viaţa ta, bineeee, cum îţi place ţie s-o sugi exclusivist....nu gândaci dă colorado, d-ăia dă bangcoc :)

Nu mă face să fiu mai ţigoiner decât sunt...este al #nustiucateleacomm in care tot aduci în discutie copiii mei, fi-miu&nor-mea...radem-glumim cum și când vrea pula ta, dar cu limită, zic ;)

La mulţi ani!

• Like 3
Postat

O rugăminte: nu-l mai aduce pe fi-miu în discuţiile de pe forum, pe nor-mea nici atât( am martori cu credibilitate maximă pe forum, dacă se supără tac'su, uMpic, ai să mănănci gândaci toată viaţa ta, bineeee, cum îţi place ţie s-o sugi exclusivist....nu gândaci dă colorado, d-ăia dă bangcoc :)

Nu mă face să fiu mai ţigoiner decât sunt...este al #nustiucateleacomm in care tot aduci în discutie copiii mei, fi-miu&nor-mea...radem-glumim cum și când vrea pula ta, dar cu limită, zic ;)

La mulţi ani!

Is un pic obosit.

Ai glumit?

Ma doare-n paispe de satra ta.

Ma si ameninta neghiobul...

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Aducând mereu în discuție familiile pe forum, nu dovedești decât că ești un mitocan ordinar, Mîșkine. Asta e... ăsta ești! 

• Like 5
  • Minus 2
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

da' macar asta spune in public n-o suge prin batista ca taratura cu maiou de camionagiu. =))

p.s exista viata si dupa forum, få, cazatura dracu'

http://i.imgur.com/c1u19dG.png

• Like 2
  • Oras:worldwide
Postat

:laugh2 nu a fost prea dragut,nu-i asa?

retardatii doar asa pricep te-am rugat frumos de cateva ori sa iti vezi de bun simt si sa ma eviti daca altfel nu se poate

ps cat de previzibil eram convinsa ca postezi imediat lol

Postat

Is un pic obosit.

Ai glumit?

Ma doare-n paispe de satra ta.

Ma si ameninta neghiobul...

Nu te ameninţ, n-am glumit...când e vorba de copiii mei, mucles...și-atât ;)

Ești părinte????????

Siguranţă,NU...la cât ești dă exclusivist, m-aștept s-aud din 'gura' ta că te-nmulţești prin cutiile de Beluga :)

post-104506-0-50797900-1451765489_thumb.jpg

• Like 3
Postat

esti si desteapta tu, ca oaia cand bese. posteaza, fa, aici cand ai ceva de spus ca eu n am nimic de ascuns de oamenii astia, eu nu pozez in ceva ce nu sunt. maca-r-ai ce-am futut in cur de revelion.

• Like 2
Postat

esti si desteapta tu, ca oaia cand bese. posteaza, fa, aici cand ai ceva de spus ca eu n am nimic de ascuns de oamenii astia, eu nu pozez in ceva ce nu sunt. maca-r-ai ce-am futut in cur de revelion.

nu te agita ca un spumant ca dai pe dinafara :laugh2

puteam alege sa te ignor ca in ultima vreme, putea sa dau reply pe ultima replica in care ai vorbit ca un 'domn',asa ca in ultima vreme

ti-am trimis ce am spus in pm cu ferma convingere ca postezi imediat public,asta nu inseamna ca nu imi asum.vezi tu am servit-o cu directie,nu cu intentie :laugh2

ar trebui sa intelegi ce dracu,doar glumeam ciobaneste asa cum crezi cu ca se glumeste cu useri de sex feminin. ce drq nu mai stim de caterinca golaneasca acum?

Postat

:laugh2 nu a fost prea dragut,nu-i asa?

retardatii doar asa pricep te-am rugat frumos de cateva ori sa iti vezi de bun simt si sa ma eviti daca altfel nu se poate

ps cat de previzibil eram convinsa ca postezi imediat lol

Rozo, stai dreaq pă locu' tău...ce-ai tu în cap, îţi garantez, și dacă te mai naști de șapte ori n-ai cum să-i ajungi nici măcar la flecu' dă la Converși lu' Jilică ;)

post-104506-0-09912500-1451766503_thumb.jpg

• Like 2
Postat

Treci pă privată cu detaliili =))

• Like 1
Postat

Rozo, stai dreaq pă locu' tău...ce-ai tu în cap, îţi garantez, și dacă te mai naști de șapte ori n-ai cum să-i ajungi nici măcar la flecu' dă la Converși lu' Jilică ;)

bre bine,dar fii om de calitate,cum te-ai aratat in ultima vreme. nu te baga in discutii,care nu te privesc,in spirit de turma. stii f bine ca si-a cerut-o,fiind deplasat de prea multe ori,dupa gustul meu :)

Postat

nu te agita ca un spumant ca dai pe dinafara :laugh2

puteam alege sa te ignor ca in ultima vreme, putea sa dau reply pe ultima replica in care ai vorbit ca un 'domn',asa ca in ultima vreme

ti-am trimis ce am spus in pm cu ferma convingere ca postezi imediat public,asta nu inseamna ca nu imi asum.vezi tu am servit-o cu directie,nu cu intentie :laugh2

ar trebui sa intelegi ce dracu,doar glumeam ciobaneste asa cum crezi cu ca se glumeste cu useri de sex feminin. ce drq nu mai stim de caterinca golaneasca acum?

ce sa mai... esti perspicacå din cale afar'.

pai vezi, fa, ca esti proasta? eu am crezut ca m-ai bagat la ignore dar se pare ca si tu te-ai indragostit de biloasa. n-am nimic cu tine, dar dupa cum ai observat si tu, prostul de serviciu lipseste si de care alt prost puteam sa  mi bat si eu pula decat de tine... stai linistita ca ai si tu rostu tau in aceasta societate virtuala: ciuca batailor! =))

• Like 2
Postat

bre bine,dar fii om de calitate,cum te-ai aratat in ultima vreme. nu te baga in discutii,care nu te privesc,in spirit de turma. stii f bine ca si-a cerut-o,fiind deplasat de prea multe ori,dupa gustul meu :)

ma cac in gustu tau =)) =))

• Like 3
Postat

ce drq nu mai stim de caterinca golaneasca acum?

Deci, dacă nu ne luăm morţii-n pulă în caterincă...nu mai suntem golani, nu???

A dreaq golăneală, nici asta nu mai e ce-a fost odată :(

• Like 1
Postat

pai vezi, fa, ca esti proasta? eu am crezut ca m-ai bagat la ignore dar se pare ca si tu te-ai indragostit de biloasa. n-am nimic cu tine, dar dupa cum ai observat si tu, prostul de serviciu lipseste si de care alt prost puteam sa  mi bat si eu pula decat de tine... stai linistita ca ai si tu rostu tau in aceasta societate virtuala: ciuca batailor! =))

incerci sa te scoti este :laugh2  vaaai cat de marginal si tiganus esti

e bine sa visezi,cum ca ti-as arunca macar o singura privire. cand vorbesti de indragosteala,iti fixezi teluri mari, bravo!

Postat

da-o, mo prall, in foc ca asta nu e fun, se crede intelectuala, ca prostu nostru nu e niciunu. sper ca e bine :(

• Like 2
Postat

pai vezi, fa, ca esti proasta? eu am crezut ca m-ai bagat la ignore dar se pare ca si tu te-ai indragostit de biloasa. n-am nimic cu tine, dar dupa cum ai observat si tu, prostul de serviciu lipseste si de care alt prost puteam sa mi bat si eu pula decat de tine... stai linistita ca ai si tu rostu tau in aceasta societate virtuala: ciuca batailor! =))

S-a decretat, cum ar veni =))

• Like 1

Postat

pai daca nu merge cu decenta consecutiv, vorbesti canalistului pe limba lui. uite cum acum a inteles tot, litera cu litera :))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...