p_morris Reputație: 1076 Postat Februarie 3, 2016 Oras:București Oras:București Postat Februarie 3, 2016 Nu ma cunoaste da-l dracu Ai dreptate sa sti .. Iar pe langa asta se dau si mari filozofi Daca sunt aca culti nu sunt in stare sa combine o fata stau aici sa vada la care fata sa ii ia apararea poate poate primeste cv gratis Eu ma pis pe ei ca eu am cati vreau !! si mie injuraturile si tot ce scriu aici imi aduce mai muli clienti asa ca asa cum ma fac ei MAHALAGIOAICA . fac intr-o zi salariul lor pe o luna ... si care e fraierul pana la urma Pisy,tu sugi cateva zeci de pule săptămânal,dar te asigur ca nu faci banii care ii fac multi care-și fac veacul pe aici.Tu o sa ramai in amintirea tuturor ca si Medea zdreanta,tarfa,muista,penala,prostituata,cum vrei tu s-o iei.Băieții deștepți,vor fi văzuți ca niste oameni capabili...asa ca,nu ma face comparație ca tu faci si sugi si etc...tot târâtură esti
l y n x Reputație: 1615 Postat Februarie 3, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Februarie 3, 2016 http://pulpitandpen.org/wp-content/uploads/2014/12/ywstone2.jpgdaca are 16.01 lb e regulamentara
l y n x Reputație: 1615 Postat Februarie 3, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Februarie 3, 2016 Pisy,tu sugi cateva zeci de pule săptămânal,dar te asigur ca nu faci banii care ii fac multi care-și fac veacul pe aici.Tu o sa ramai in amintirea tuturor ca si Medea zdreanta,tarfa,muista,penala,prostituata,cum vrei tu s-o iei.Băieții deștepți,vor fi văzuți ca niste oameni capabili...asa ca,nu ma face comparație ca tu faci si sugi si etc...tot târâtură esti tu cum o sa ramai in amintirea tuturor? 1
p_morris Reputație: 1076 Postat Februarie 3, 2016 Oras:București Oras:București Postat Februarie 3, 2016 tu cum o sa ramai in amintirea tuturor?Problema nu se pune la mine. Eu nu m-am lăudat ca fac si etc... Problema se pune la tine,care se pare esti un cotei prost ciauless
l y n x Reputație: 1615 Postat Februarie 3, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Februarie 3, 2016 Problema nu se pune la mine. Eu nu m-am lăudat ca fac si etc... Problema se pune la tine,care se pare esti un cotei prost ciaulessti se pare gogule
medea Reputație: 4392 Postat Februarie 3, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 3, 2016 Săracu eu nu vad ce scrie ca l am blocat .Dar eu pe acel copilas nu îl bag în seama 1 2
l y n x Reputație: 1615 Postat Februarie 3, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Februarie 3, 2016 Săracu eu nu vad ce scrie ca l am blocat .Dar eu pe acel copilas nu îl bag în seamanici el nu vede, dar scrie 1
p_morris Reputație: 1076 Postat Februarie 3, 2016 Oras:București Oras:București Postat Februarie 3, 2016 ti se pare gogule
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 3, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 3, 2016 S-au futut ăștia? Dă Meda și dă Azorel zic 6
medea Reputație: 4392 Postat Februarie 3, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 3, 2016 Nu ne am futut .. 2 2
p_morris Reputație: 1076 Postat Februarie 3, 2016 Oras:București Oras:București Postat Februarie 3, 2016 S-au futut ăștia?Dă Meda și dă Azorel zic Io creca Meda sa futut cu Azorel si Lincs a ținut borcanu'
l y n x Reputație: 1615 Postat Februarie 3, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Februarie 3, 2016 S-au futut ăștia? Dă Meda și dă Azorel zic are lesa scurta
l y n x Reputație: 1615 Postat Februarie 3, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Februarie 3, 2016 Io creca Meda sa futut cu Azorel si Lincs a ținut borcanu'si tu ai lins borcanul 2
p_morris Reputație: 1076 Postat Februarie 3, 2016 Oras:București Oras:București Postat Februarie 3, 2016 si tu ai lins borcanulFreaca-miu,nu am obiceiurile tale de lake,stai linistit surioru meu ca nu iti ia nimeni bucuria asta
l y n x Reputație: 1615 Postat Februarie 3, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Februarie 3, 2016 Freaca-miu,nu am obiceiurile tale de lake,stai linistit surioru meu ca nu iti ia nimeni bucuria asta vezi ca vine socialul nu mai pierde timpul pe-aici
p_morris Reputație: 1076 Postat Februarie 3, 2016 Oras:București Oras:București Postat Februarie 3, 2016 A venit la tine?Pai eu nu folosesc asa ceva cumetras Nu toata lumea are nevoie de ajutoare ca si tine saracule
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 3, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 3, 2016 Nu ne am futut ..L-ai cam futut, după cum se vede ) 2
l y n x Reputație: 1615 Postat Februarie 3, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Februarie 3, 2016 A venit la tine?Pai eu nu folosesc asa ceva cumetras Nu toata lumea are nevoie de ajutoare ca si tine saracule esti bogat, de ce te cobori la nivelul meu?
p_morris Reputație: 1076 Postat Februarie 3, 2016 Oras:București Oras:București Postat Februarie 3, 2016 esti bogat, de ce te cobori la nivelul meu?De plictiseala
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 3, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 3, 2016 Morrise, Lynxule, nu vă mai certaţi d-ampulea...râdem, glumim și...punct 6
p_morris Reputație: 1076 Postat Februarie 3, 2016 Oras:București Oras:București Postat Februarie 3, 2016 Morrise, Lynxule, nu vă mai certaţi d-ampulea...râdem, glumim și...punct Trolles eu nu ma cert,eu ma amuz
l y n x Reputație: 1615 Postat Februarie 3, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Februarie 3, 2016 De plictiseala ca sa stii ca esti plictisit intai trebuie sa-ti dai seama de asta 1
l y n x Reputație: 1615 Postat Februarie 3, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Februarie 3, 2016 Morrise, Lynxule, nu vă mai certaţi d-ampulea...râdem, glumim și...punct ; 1
raffaello Reputație: -6838 Postat Februarie 3, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Februarie 3, 2016 L-ai cam futut, după cum se vede ) https://www.youtube.com/watch?v=k07ZSgfg42w
medea Reputație: 4392 Postat Februarie 3, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 3, 2016 si tu ai lins )) 1 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum