trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 3, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 3, 2016 a invatat sa scrie ?Ce rost are?
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 3, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 3, 2016 Arata-mi, te rog, unul cu toate "tiglele pe casa"! Lisandru....pe casa vecinului 1
daddario Reputație: 960 Postat Februarie 3, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Postat Februarie 3, 2016 Mai bine asa ... îți dai seama cat e de lucru la mine ..pana ajunge la nivelul meu obosește. Nu-mi dau seama, ca nu te cunosc. Dar te-ai intrebat, daca nivelul lui e mai mare decat nivelul tau, o sa te oboseasca el pre tine
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 3, 2016 Postat Februarie 3, 2016 Ce rost are? pula nu stie carte 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 3, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 3, 2016 Nu-mi dau seama, ca nu te cunosc. Dar te-ai intrebat, daca nivelul lui e mai mare decat nivelul tau, o sa te oboseasca el pre tine N-ajung la d-astea, Azorel e fidel sexoasei...am zis 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 3, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 3, 2016 pula nu stie carte Pulili dă fraieri, ca să fim înţeleși
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 3, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 3, 2016 Tie ti-o placea, da' pe el l-ai intrebat? Ptiuuuuu, exchibitionisti pagani ce sunteti. P.S. si tu esti cu iiiii-urile. Nea Picon, ajutorrrrrrrrrrrr! Inutil! 3 9
daddario Reputație: 960 Postat Februarie 3, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Postat Februarie 3, 2016 N-ajung la d-astea, Azorel e fidel sexoasei...am zis Inseamna ca vrem, nu vrem, tot la zoofilie ajunjem. Mai devreme a zis cineva p'aici "s-o futa cainii". Si cum in ograda zici ca e si Azorel.... ne ducem p*lii de... 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 3, 2016 Postat Februarie 3, 2016 Tie ti-o placea, da' pe el l-ai intrebat? Ptiuuuuu, exchibitionisti pagani ce sunteti. P.S. si tu esti cu iiiii-urile. Nea Picon, ajutorrrrrrrrrrrr! n'ai cu cine........ ma chinui de vo 2 luni si nica 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 3, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 3, 2016 Inseamna ca vrem, nu vrem, tot la zoofilie ajunjem. Mai devreme a zis cineva p'aici "s-o futa cainii". Si cum in ograda zici ca e si Azorel.... ne ducem p*lii de... ...izbeliște
daddario Reputație: 960 Postat Februarie 3, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Postat Februarie 3, 2016 n'ai cu cine........ ma chinui de vo 2 luni si nica Da, ai dreptate, e mai greu prima oara pana ii covingi sa ii scoti in parc 1
cosmin r Reputație: -982 Postat Februarie 3, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 3, 2016 Am avut rabdarea sa contabilizez ultimele plus is minus pentru dsoara Medea din ultimele 10 pagini de reputatie. Si ce a fost puls si ce afost minus .... iese cam minus 138!In aceste minunate conditii, cum PLM a iesit dansa UL? Bine stim! Pa criteriu de scandal si trafic. Nu imi doresc raspuns de la onor conducere.Dati inainte ca e de bine! Ma mir ca inca n-au iesit inca Dobre si Lorena xxx UL!Probabil urmeaza.Succesuri! 3 6
l y n x Reputație: 1615 Postat Februarie 3, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Februarie 3, 2016 Medea s-ar califica pentru un loc de cadet in Brigada
cosmin r Reputație: -982 Postat Februarie 3, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 3, 2016 Medea,jeg penal,de ce sloboz sa o bata pe ma-ta aia zdreanță,care a crescut o curva,înjuri lumea de mame,morți,etc?Altfel nu stii sa te exprimi? Manca-r-ai futaiurile la curvele de pe centura,ca nu esti mai departe de ele,decat ca tu esti prostituata intr-un apartament,ele pe strada,dar același caracter,aceeasi speță Un "iegzemplu" de adresare academica pe acest minunat forum!
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 3, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 3, 2016 Am avut rabdarea sa contabilizez ultimele plus is minus pentru dsoara Medea din ultimele 10 pagini de reputatie. Si ce a fost puls si ce afost minus .... iese cam minus 138!In aceste minunate conditii, cum PLM a iesit dansa UL? Bine stim! Pa criteriu de scandal si trafic. Nu imi doresc raspuns de la onor conducere.Dati inainte ca e de bine! Ma mir ca inca n-au iesit inca Dobre si Lorena xxx UL!Probabil urmeaza.Succesuri!Ești off-toping. 3 9
daddario Reputație: 960 Postat Februarie 3, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Postat Februarie 3, 2016 N-ajung la d-astea, Azorel e fidel sexoasei...am zis Atunci pe mine ma cheama Zorzorel!
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Februarie 3, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Februarie 3, 2016 Brigadierii au o urma de bun simt si avertizeaza despre chestii cat decat adevarate, Medea insa .. nu mai zic ....
cosmin r Reputație: -982 Postat Februarie 3, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 3, 2016 Adică ce e penal? Nu stiu sa zic acuma. Probabil nimc. ))))E in tonul general.
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 3, 2016 Postat Februarie 3, 2016 Medea s-ar califica pentru un loc de cadet in BrigadaNU
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Februarie 3, 2016 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Februarie 3, 2016 Dati inainte ca e de bine! Ma mir ca inca n-au iesit inca Dobre si Lorena xxx UL!Probabil urmeaza. Ei is in faza pregatitoare. Nu poti sa pui UL chiar pe oricine. 2 6
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 3, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 3, 2016 Am avut rabdarea sa contabilizez ultimele plus is minus pentru dsoara Medea din ultimele 10 pagini de reputatie. Si ce a fost puls si ce afost minus .... iese cam minus 138!In aceste minunate conditii, cum PLM a iesit dansa UL? Bine stim! Pa criteriu de scandal si trafic. Nu imi doresc raspuns de la onor conducere.Dati inainte ca e de bine! Ma mir ca inca n-au iesit inca Dobre si Lorena xxx UL!Probabil urmeaza.Succesuri!Dobre a fost UL...concluzia...ești neinformat 4
cosmin r Reputație: -982 Postat Februarie 3, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 3, 2016 Cu siguranta!
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 3, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 3, 2016 NUNu ţi-i dragă, aaa?
l y n x Reputație: 1615 Postat Februarie 3, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Februarie 3, 2016 NUpe perioada determinata ca plateste pisicu 70% din retributie la debutanti
l y n x Reputație: 1615 Postat Februarie 3, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Februarie 3, 2016 Nu ţi-i dragă, aaa? a bagat capslock
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum