medea Reputație: 4392 Postat Februarie 4, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 4, 2016 pisicu de ce-ai pus-o UL pe Medea in cea mai scurta luna a anului?trebuie sa-i dai o compensatie de 2-3 zileAsuma stiu cum e vb aia Mai am si pretentii 3
medea Reputație: 4392 Postat Februarie 4, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 4, 2016 Mor femeile dupa tine?fa-ti un control Asta e cea mai tare replica !!!
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2016 Postat Februarie 4, 2016 Mor femeile dupa tine? fa-ti un control la cap
medea Reputație: 4392 Postat Februarie 5, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 5, 2016 Fără cap ... s au depinde care cap ))))
medea Reputație: 4392 Postat Februarie 5, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 5, 2016 Cosmin. Eu rad de replica nu de tine sa sti Sa nu intelegi greșit )
Vizitator pustiu84 Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2016 Postat Februarie 5, 2016 Boss...Meda ii prima persoana desemnata UL care chiar a primit ceva palpabil in afara de distinctie, s-anume puncte de reputatie? Ai prins drag de ea, ha?!
Administrator pisicuts Reputație: 114619 Postat Februarie 5, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Februarie 5, 2016 Boss...Meda ii prima persoana desemnata UL care chiar a primit ceva palpabil in afara de distinctie, s-anume puncte de reputatie? Ai prins drag de ea, ha?! Am fost obligat iau decizia asta..ca sa moara de ciuda toti haterii si dusmanii care ii dadeau negative (fara motiv) la fiecare postare 3
medea Reputație: 4392 Postat Februarie 5, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 5, 2016 Am fost obligat iau decizia asta..ca sa moara de ciuda toti haterii si dusmanii care ii dadeau negative (fara motiv) la fiecare postare Asa pisicutz
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2016 Postat Februarie 5, 2016 Am fost obligat iau decizia asta..ca sa moara de ciuda toti haterii si dusmanii care ii dadeau negative (fara motiv) la fiecare postareDaca iti face meda un sex oral iti tremura genunchi o saptamana,nici sarmale nu iti mai trebuie! 6
Vizitator pustiu84 Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2016 Postat Februarie 5, 2016 Am fost obligat iau decizia asta..ca sa moara de ciuda toti haterii si dusmanii care ii dadeau negative (fara motiv) la fiecare postareIn ce fel ai fost obligat?
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Februarie 5, 2016 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Februarie 5, 2016 In ce fel ai fost obligat? 4 6
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 5, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 5, 2016 Am fost obligat iau decizia asta..ca sa moara de ciuda toti haterii si dusmanii care ii dadeau negative (fara motiv) la fiecare postare BIG LIKE, în poola mea că iar n-am puncte Dă puncte la brigadă că iar ne certăm 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2016 Postat Februarie 5, 2016 BIG LIKE, în poola mea că iar n-am puncte Dă puncte la brigadă că iar ne certăm Nici eu nu mai am 1
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 5, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 5, 2016 Nici eu. Cred că are dreptate Amada, pe topicul celălalt! 2 11
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2016 Postat Februarie 5, 2016 Nici eu. Cred că are dreptate Amada, pe topicul celălalt! Tii cu dusmanul?
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2016 Postat Februarie 5, 2016 BIG LIKE, în poola mea că iar n-am puncte Dă puncte la brigadă că iar ne certăm Punct matale ! Nici eu nu mai am Ia si tu un punct ! Nici eu. Cred că are dreptate Amada, pe topicul celălalt! Iaca si matale punct ! (Noroc ca azi nu prea au pus fetili poze) :laugh2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 5, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 5, 2016 Punct matale ! Ia si tu un punct ! Iaca si matale punct ! (Noroc ca azi nu prea au pus fetili poze) :laugh2 Poola ta, dă unde le scoţi?
l y n x Reputație: 1615 Postat Februarie 5, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Februarie 5, 2016 Am fost obligat iau decizia asta..ca sa moara de ciuda toti haterii si dusmanii care ii dadeau negative (fara motiv) la fiecare postarepe principiul punctelor negative luna viitoare s-o pui pe https://nimfomane.com/forum/user/177886-elenanouagl/ e campioana absoluta la punctaj negativ
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2016 Postat Februarie 5, 2016 Poola ta, dă unde le scoţi? Cand am, am (puncte zic) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2016 Postat Februarie 5, 2016 pe principiul punctelor negative luna viitoare s-o pui pe e campioana absoluta la punctaj negativAaahoileu.... deci e disper fata asta saraca pe Galati ! :slap2 :rax2
cosmin r Reputație: -982 Postat Februarie 5, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 5, 2016 Mda, suna aiurea!
cosmin r Reputație: -982 Postat Februarie 5, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 5, 2016 Mor femeile dupa tine?fa-ti un control Mda! Suna aiurea!
l y n x Reputație: 1615 Postat Februarie 5, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Februarie 5, 2016 Aaahoileu.... deci e disper fata asta saraca pe Galati ! :slap2 :rax2 e ca agentii de vanzari de la vodafone, claxoneaza zilnic pana termina bateria 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2016 Postat Februarie 5, 2016 BIG LIKE, în poola mea că iar n-am puncte Dă puncte la brigadă că iar ne certăm asta ne face manevra ....... o sa regrete el.......... 1
thecat Reputație: 10279 Postat Februarie 5, 2016 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Februarie 5, 2016 Boss...Meda ii prima persoana desemnata UL care chiar a primit ceva palpabil in afara de distinctie, s-anume puncte de reputatie? Ai prins drag de ea, ha?! Am fost obligat iau decizia asta..ca sa moara de ciuda toti haterii si dusmanii care ii dadeau negative (fara motiv) la fiecare postare Forumu' asta incepe sa-mi aminteasca tot mai des de pilda aia cu "daca pagubesti pe cineva de 100-200-300 de dolari, se numeste furt si esti pleava societatii; de la un milion de dolari in sus, se numeste afacere, esti businessman si toata lumea te invidiaza". Cam asa si-aici, daca-ti scapa 2-3 injuraturi la momentu' nepotrivit (aka il prinzi pe mod1 intr-o pasa proasta), risti un avertisment daca nu cumva chiar vreo linie; in schimb daca le fwti, vreme de-o luna, temeinic si metodic, mamele si rudele a 90% din interlocutorii tai, primesti distinctii si puncte de reputatie bonus... 9
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum