jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Februarie 8, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Februarie 8, 2016 cu maria ciobanu 1
raffaello Reputație: -6838 Postat Februarie 8, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Februarie 8, 2016 cu maria ciobanuNeata ! Facusi ochi ?
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 8, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 8, 2016 cu maria ciobanuCu Daravera Gauer... 1 2
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Februarie 8, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Februarie 8, 2016 Neata ! Facusi ochi ? ehee, sunt satul de "munca"
raffaello Reputație: -6838 Postat Februarie 8, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Februarie 8, 2016 ehee, sunt satul de "munca"Ce-ai muncit ? Blonda sau bruna ?
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Februarie 8, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Februarie 8, 2016 Ce-ai muncit ? Blonda sau bruna ? +incasåri
raffaello Reputație: -6838 Postat Februarie 8, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Februarie 8, 2016 +incasåriIe da bine ! 1 5
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 8, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 8, 2016 Cu Daravera Gauer... Cu Largareta Pîslaru și Gigi Larga. 4 11
cosmin r Reputație: -982 Postat Februarie 9, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 9, 2016 De care placă? De vinil? D'aia pe 45? Pa 33 1 6
cosmin r Reputație: -982 Postat Februarie 9, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 9, 2016 Cu Daravera Gauer... Aici ai nimerit-o! Sa stiti voi ca Daravera Gauer era arzoaica mare. Asa pitica cum e ea si-o tragea de nu te vedeai. Stiu de la o cunostinta care era cu vreo 30 de ani mai mare ca mine. Acum raposat. Mare curvar a fost! Sa-i fie tarana usoara! Si-o trasese cu madam intr-o buda de la Lido. In carciuma o agatase. De fapt, din cate am inteles, mai mult ea pe el. Omul nu abera, chiar futea pe banda. Cand l-am cunoscut, eu aveam vreo 19 ani si el 49. Am avut ocazia sa-l vad in actiune la un chef. A futut acolo 2 muieri pana dimineata. Proaspat cunoscute!
cosmin r Reputație: -982 Postat Februarie 9, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 9, 2016 In final nu am mai vorbit cu el dupa un alt chef in care a incercat sa se dea la pustoaica de venisem io cu ea. Se luase in freza si mai aveam putin pana sa-l pocnesc. M-a injurat si a plecat. L-am lasat in pace ca io sunt o persoana care ii respecta pe cei mai in varsta! 1 6
cosmin r Reputație: -982 Postat Februarie 9, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 9, 2016 Si ca tot veni vorba de viniluri, mi-am adus aminte ceva de neimaginat in ziua de azi. Acum vreo 28 de ani, eram foarte pusti si pasionat printre altele de muzica. Era fix prin '88, inainte de Evenimente deci. Unii probabil stiu ca un vinil bun era foarte greu de procurat. Mai gaseai uneori la Muzica, pe Victoriei cate ceva bun.Ca sa revin, puteti sa va imaginati ca am stat la o coada de cateva sute de persoane, intr-o zi de iarna, langa Casa Armatei, vis a vis de actualul Pizza Hut, pentru 2 viniluri cu niste concerte de muzica clasica (unul dirijat de Herbert von Karajan, altul de Sergiu Celibidache). Stateai afara la o coada imensa si apoi urcai cu coada la etaj. Acolo era Paradisul muzical. "Bagasera placi noi"! Dura 3-4 ore sa pui mana pe aur! Nu mai mult de 2 cutiute cu cate 2-3 placi de caciula. Trebuia sa alegi! Am trecut zilele trecute pe acolo si mi-am adus aminte intamplator de faza. Si ma gandeam ce fericit erai sa cumperi 3-4 ore de muzica buna odata la cateva saptamani, luni, iar acum ai ce vrei ... la un click distanta! 4 6
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2016 Postat Februarie 9, 2016 De care placă? De vinil? D'aia pe 45? Da faianta sa-i luceasca frumos elementii in gura 1 1
pullman Reputație: -128 Postat Februarie 9, 2016 Oras:haihui Oras:haihui Postat Februarie 9, 2016 Tu al cui mortii, pastele si grijania ma`tii esti, ba?Bai nene, sincer nu pari a fii prost! Ai putea sa-ti bagi si tu pula ocolind mame, tati, neamuri, etc.? Ia inceraca, te asigur ca te vei simtii tu insuti mai bine, asta in primul rând, iar in al doilea rând, nu mai mai dai satisfactie celor care te provoacă! Unde mai pui ca asa este normal, neamurile nu au nicio vina, fiecare are problemele lui, probleme independente de rudele pe care le are. 6 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Februarie 10, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Februarie 10, 2016 Meda, am decis eu asa in sinea mea, de fapt am plagiat/plagiez o idee la caterinca sa iti daruiesc contul si parola mea. lasa pe aici daca il vrei si nr de tel pe care vrei sa iti trim sms parola si sa te bucuri de ele fata mea
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2016 Postat Februarie 10, 2016 Meda, am decis eu asa in sinea mea, de fapt am plagiat/plagiez o idee la caterinca sa iti daruiesc contul si parola mea. lasa pe aici daca il vrei si nr de tel pe care vrei sa iti trim sms parola si sa te bucuri de ele fata mea OMG??!!!??? P.S.: si parola pentru contul / conturile bancare va fi trimisa pe acelasi SMS?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Februarie 10, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Februarie 10, 2016 OMG??!!!??? P.S.: si parola pentru contul / conturile bancare va fi trimisa pe acelasi SMS?stai in sezi
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 10, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 10, 2016 Meda, am decis eu asa in sinea mea, de fapt am plagiat/plagiez o idee la caterinca sa iti daruiesc contul si parola mea. lasa pe aici daca il vrei si nr de tel pe care vrei sa iti trim sms parola si sa te bucuri de ele fata mea Să te speli, ai decis? Apa și săpunul chiar nu fac rău, lucru probat/testat de marea majoritate dintre noi...riscă-te, în poola mea 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2016 Postat Februarie 10, 2016 Să te speli, ai decis? Apa și săpunul chiar nu fac rău, lucru probat/testat de marea majoritate dintre noi...riscă-te, în poola mea bah esti nebun , vrei sa se ude ??? )) 4 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 10, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 10, 2016 bah esti nebun , vrei sa se ude ??? ))Ruginește? ) 2
nobel Reputație: 5960 Postat Februarie 10, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Februarie 10, 2016 Să te speli, ai decis? Apa și săpunul chiar nu fac rău, lucru probat/testat de marea majoritate dintre noi...riscă-te, în poola mea Si de catre Asociatia Dermatologilor din Romania 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 10, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 10, 2016 Si de catre Asociatia Dermatologilor din Romania E anti, deci e contra....ceva pro-bacterial, iegzistă? 1
nobel Reputație: 5960 Postat Februarie 10, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Februarie 10, 2016 E anti, deci e contra....ceva pro-bacterial, iegzistă? E nevoie cica si de un strat subtire protector de bacterii 1
nobel Reputație: 5960 Postat Februarie 10, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Februarie 10, 2016 mai stii...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum