the godfather Reputație: -1028 Postat Februarie 12, 2016 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Februarie 12, 2016 Dacă nu mi-o doreai, tu, chiar n-o aveam... trăiesc viaţa ca sultanii Varianta Mihăiță dân Berceni...) 3 8
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 12, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 12, 2016 esti asa marunt, incat nu iti dai seama ca unele chestii se intorc cand te astepti mai putin. nu mai imi vb , ti-am dat o sansa sa te exprimi politicos si normal, ai ratat-o. de acum conversatia din pct meu de vdr e mai mult decat incheiataMaaaaarș, tentativo dă mama Omida 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 12, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 12, 2016 Varianta Mihăiță dân Berceni...) Berberiţă, turnu' Efes dîn Dan Armeanca =)) Cât am dat pă Bentleyu' ăla, mai bine luam o mie dă porci =)) 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Februarie 12, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Februarie 12, 2016 Maaaaarș, tentativo dă mama Omida du-te tu lin la mama omida sau la colorata sultana sau la cum foi ce ceapa cu turnuri aurii sau se mai numesc alea care boscorodesc ))nu neg ca am avut o aplecare catre ocultism,... suna prea funebru ....ma rog niste apucaturi laice care nu vizeaza alte persoane si nu-s oculte, cat spirituale, si vizeaza strict propria persoana....daca nu-s crestinesti sunt maxim laice si sultana baiazid si bla bla orice si la oricare zingarita ai merge nu cred ca imi vor sparge cercul pe protectie abia refacut. vaaai pagana de mine
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 12, 2016 Postat Februarie 12, 2016 Îţi dai seama ce onoare, să te scoată juguroasa/slinoasa de la ignor?!? Ieeeeeeeeeși, bătu-te-ar cloru' Şi venişu' 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 12, 2016 Postat Februarie 12, 2016 Şi venişu' cel mai mare blestem e sa moara inecata , in apa , nu cu pula`,n gura cum viseaza ea pa forumu asta 3 1
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Februarie 12, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Februarie 12, 2016 m-am convins ma, gata. nu trebuie ras de asta. are probleme grave la cap pe langa inceputul de oligofrenism. m-am incumetat sa citesc ce a scris mai sus (ca sunt doar 3 randuri). trole ii spune "marsh" si ea s-apuca sa vorbeasca despre ea ca a avut aplecari catre ocultism si sange s-o bata... madre mia!https://media0.giphy.com/media/yOT4geBmOjaZa/200_s.gif 1
mister babadook Reputație: -425 Postat Februarie 12, 2016 Postat Februarie 12, 2016 Voi acum faceți jocu' la jegoasa.O băgați în seamă. Îi dați ce are ea nevoie. Atenție și muie. Va rog sa încetați. Mi -e scârbă.... 8 6
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Februarie 12, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Februarie 12, 2016 Voi acum faceți jocu' la jegoasa.O băgați în seamă.Îi dați ce are ea nevoie.Atenție și muie.Va rog sa încetați. Mi -e scârbă.... arunca ea prosopu ia sa vezi, o luam pe partea asta oculta acu 2
mister babadook Reputație: -425 Postat Februarie 12, 2016 Postat Februarie 12, 2016 arunca ea prosopu ia sa vezi, o luam pe partea asta oculta acu Nu arunca ea prosopul, ca il are de 5 ani si e nefolosit 8 4
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Februarie 12, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Februarie 12, 2016 Nu arunca ea prosopul, ca il are de 5 ani si e nefolosit o sa i-l purtam noi la brat 1
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 12, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 12, 2016 mai de*te fa dreaq da saracie jegoasa , blestemi , manca-r-ai slobozu' dan milli N-o băga pă Milli în mizeria asta... Nu merită. 1 2
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 12, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 12, 2016 Numai sa nu se supere prea repede si sa se retraga Fo' 2 zile...
rozkendra Reputație: 10772 Postat Februarie 12, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Februarie 12, 2016 nu e oculitism, e o practica de energii si protectie personala interioara pe care o refac uneori. dar eu o percep atat de impenetrabila, incat nici persoanele care s-au simtit/ se simt conectate cu mine, nu ma mai pot repera este o blocare totala a energiilor si tot ce se indreptata catre mine ca energie pozitiva sau negativa sau neutra se loveste de ceva, si practic o asa energie nu se pierde niciodata. se intoarce la cine a initiat-o buna sau rea.....
money_talks Reputație: -236 Postat Februarie 12, 2016 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Februarie 12, 2016 Saraca de ea,are probleme grave:Energii-Maieu-Injectii cu vitamine-Prozac......ce-o urma????? 11 5
rozkendra Reputație: 10772 Postat Februarie 12, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Februarie 12, 2016 Saraca de ea,are probleme grave:Energii-Maieu-Injectii cu vitamine-Prozac......ce-o urma?????orice nu e atat de gol si trist incat sa vorbesc peiorativ despre cine nu cunosc
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 12, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 12, 2016 Simply unfuckingbelievable!!!! Dă fo' 10 minute citesc și mă minunez! E suficient material (clinic) pentru ditai gașca de psihiatri! 4 2
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 12, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 12, 2016 Bună seara! Ce se întâmplă p'aici?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Februarie 12, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Februarie 12, 2016 Simply unfuckingbelievable!!!! Dă fo' 10 minute citesc și mă minunez! E suficient material (clinic) pentru ditai gașca de psihiatri!incepand cu tine laulerian si cu toate persoanele pe care le-ai hartuit ca nu iti dadeau atentie. daca iti raspundeau online erai dragut, daca nu vaiii tie . in lipsa ai studiat de la banarea contului laur stilulri de utilizatori doar ca sa placi pe forum.si dai dume de la cativa care par lacuti tuturor. cat de normal esti vai Doamne ))) cum sa fii asa trist ?
miskininthebigmango Reputație: 57 Postat Februarie 12, 2016 Postat Februarie 12, 2016 Simply unfuckingbelievable!!!! Dă fo' 10 minute citesc și mă minunez! E suficient material (clinic) pentru ditai gașca de psihiatri!Lauriane,disperarea cu care te agati de fata asta este egala cu slugarnicia fata de penala.Diferenta consta in faptul ca aia ti-a facut viteza, in timp ce fata asta te mai tine pe langa ea.
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 12, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 12, 2016 incepand cu tine laulerian si cu toate persoanele pe care le-ai hartuit ca nu iti dadeau atentie. daca iti raspundeau online erai dragut, daca nu vaiii tie . in lipsa ai studiat de la banarea contului laur stilulri de utilizatori doar ca sa placi pe forum.si dai dume de la cativa care par lacuti tuturor. cat de normal esti vai Doamne ))) cum sa fii asa trist ? Taci fă!
rozkendra Reputație: 10772 Postat Februarie 12, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Februarie 12, 2016 Lauriane,disperarea cu care te agati de fata asta este egala cu slugarnicia fata de penala.Diferenta consta in faptul ca aia ti-a facut viteza, in timp ce fata asta te mai tine pe langa ea. mie imi prisoseste sincer.... stie ca e bagat cu lunile in ignore list al meu de pe contul anterior de cu lunile....
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 12, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 12, 2016 Lauriane,disperarea cu care te agati de fata asta este egala cu slugarnicia fata de penala.Diferenta consta in faptul ca aia ti-a facut viteza, in timp ce fata asta te mai tine pe langa ea.Taci fă!
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Februarie 12, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Februarie 12, 2016 tot ce se indreptata catre mine ca energie pozitiva sau negativa sau neutra se loveste de ceva, de jeg 3
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 12, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 12, 2016 Lauriane,disperarea cu care te agati de fata asta este egala cu slugarnicia fata de penala.Diferenta consta in faptul ca aia ti-a facut viteza, in timp ce fata asta te mai tine pe langa ea.Bagă-le repede și pe alelalte: părinții lu' Picon, Troleu țiganu, "Lily" paznicu, Sorina cu dinții dă plastic, nu rata momentu', bășina pulii, care ești! 1 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum