Sari la conținut

Desemnare succesor Utilizatorul Lunii

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

Daca pleaca Roz de pe forum eu ma banez singur......si in plus o sa fac si miting in fata la guvern!

p.s.:Mai vine cineva cu mine?

uoo auzi si pe asta. Doamne 

mi se face frica drq de voi ai naibii stalkeri. sunteti ca atunci cand esti mic si te ameninta ceva baba cu tiganu cu sacu. daca ati da de mine in saci as trai toata viata, nici macar ceva crama boema saracilor. psycho much?

Postat

Mai bine indragostita virtual, decat indragostita de unul cu numele "A.", ce are ambii parinti proxeneti si ambii infundand puscaria dupa ce curva(tu) careia i`au pus un acoperis deasupra capului si i`au dat un pat unde sa doarma, i`a turnat ca sa scape ea de inchisoare...

io nu ma indragostesc virtual , voiam sa ii cumpar flori , sa-i fac chiftele si sa ii dansez o manea 2. dar daca m-a sictirit inainte sa plec catre, murea  cateva saptamni daca statea potolit. mai bine. mai putine complicatii. nu o mai invita poe ea cand o vad vorbit mi se urca parul in cap, e ca vrajitoarea aia care te bantui cu capu ala ceva neg gigant ii mai lipsea. e in ingore list oricum

Postat

A aparut nejustificatu'.

Flocea, de ce nu stai de sase cum trebuie?

Am fost aseara in Central Embassy la Greyhound Café...Faceam niste poze pentru tine, fit-ar sireturile tale de amuzant.

:)

e simpatic cand nu se obrazniceste, dar cred ca e scund . ceva specie de gnom 

• Oras:Acolo unde se da ora exacta
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
Postat

uoo auzi si pe asta. Doamne 

mi se face frica drq de voi ai naibii stalkeri. sunteti ca atunci cand esti mic si te ameninta ceva baba cu tiganu cu sacu. daca ati da de mine in saci as trai toata viata, nici macar ceva crama boema saracilor. psycho much?

Ce nasol ca pana la varsta asta nu reusesti sa fii coerenta intr-o fraza......de ce nu pui si traducere?Sau asta vine doar la cerere?

• Like 7
  • Minus 5
Postat

Ce nasol ca pana la varsta asta nu reusesti sa fii coerenta intr-o fraza......de ce nu pui si traducere?Sau asta vine doar la cerere?

vine dupa plata,. plateste-ma si in traduc. sau ai impresia ca-s aici sa-ti fac hataruri gratis? ti-e greu sa ma parcurgi, nu ma citi!

Postat

Cum ar veni...Keep calm, picon is still grooving at the cemetery.

Esti biodegradabil?

:)

haoi ca deja toti se comporta bezmetic ala ieri pune pamant pe mine canmd zic clar ca voi sfarsi in o urna, tu te palmuiesti cu asta prin morminte si money asta m-ar baga intr-un sac si m-ar plimba la primarie sau gen. nu mai fiti atat de dramatici si goth

Postat

eu te iubesc asa cum esti. :)

pai sa imi iei flori, nu ca astia s-ar prezenta cu un sac de cartofi sau cu ceva vesta de aia flurescenta de la drumuri si poduri :*

• Oras:-
Postat

pai sa imi iei flori, nu ca astia s-ar prezenta cu un sac de cartofi sau cu ceva vesta de aia flurescenta de la drumuri si poduri :*

fey da nu esti pretentioasa deloc! :laugh2 :)

Postat

fey da nu esti pretentioasa deloc! :laugh2 :)

pai sa stii ca nu-s . merit multe multe flori. daca e unu acum taran merge si un pui de capra, da sa ii puna fundita cocheta la gat. as fi f fericita cu un iedutz, le-as arunca spre tavan si l-as prinde, l-as pupa in bot , l-as scoate in herastrau sa pasca, l-as scutura cand topaie prea draceste, l-as dresa sa inchida ochii cand ma masturbez si l-as rontoi de o ureche cand nu e cuminte si imi rastoarna toate cele. apoi cand ma doare spatele face hop motz pe mine si mi-ar face masaj cu picioarele de-a lungul si latul. ar fi ceva deosebit de vesel

• Like 1
Postat

pai sa stii ca nu-s . merit multe multe flori. daca e unu acum taran merge si un pui de capra, da sa ii puna fundita cocheta la gat. as fi f fericita cu un iedutz, le-as arunca spre tavan si l-as prinde, l-as pupa in bot , l-as scoate in herastrau sa pasca, l-as scutura cand topaie prea draceste, l-as dresa sa inchida ochii cand ma masturbez si l-as rontoi de o ureche cand nu e cuminte si imi rastoarna toate cele. apoi cand ma doare spatele face hop motz pe mine si mi-ar face masaj cu picioarele de-a lungul si latul. ar fi ceva deosebit de vesel

uite cum facem, iedutul papa florile si tu ma pupi pe mine si-l legam desigur cu fundita la ochi sa nu invete prostii :laugh2

• Like 1
Postat

uite cum facem, iedutul papa florile si tu ma pupi pe mine si-l legam desigur cu fundita la ochi sa nu invete prostii :laugh2

ii luam ramurele, sa nu imi pape florile ca-s ale mele si daca se atinge cineva de lucrurile mele sa le molfaie il sugrum!!!!plus ca poate e alergic la polen  :laugh2  vrei sa stranute continuu? il legam la ochi da, dar daca merge asa orbit saracu se buseste de tot si toate.

• Oras:ARK OF THE COVENANT
Postat

ii luam ramurele, sa nu imi pape florile ca-s ale mele si daca se atinge cineva de lucrurile mele sa le molfaie il sugrum!!!!plus ca poate e alergic la polen  :laugh2  vrei sa stranute continuu? il legam la ochi da, dar daca merge asa orbit saracu se buseste de tot si toate.

roZika

Postat

roZika

Esti dublu vaca. intai imi strici zenu cu capre moarte si hop tzop sa ma impungi aici. poate iti pun si eu o piedica tie sa te duci direct in bot

Postat

Esti dublu vaca. intai imi strici zenu cu capre moarte si hop tzop sa ma impungi aici. poate iti pun si eu o piedica tie sa te duci direct in bot

ia pune

Postat

ia pune

nu cand te astepti. si o sa te impung si in ochi cu 2 degete dupa te trag violent de par :))) ai par nu?

Postat

nu cand te astepti. si o sa te impung si in ochi cu 2 degete dupa te trag violent de par :))) ai par nu?

nu-s ce bei dar esti fumata rau, care chakra ti se invarte mai repede?

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...