rozkendra Reputație: 10772 Postat Februarie 13, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Februarie 13, 2016 nu-s ce bei dar esti fumata rau, care chakra ti se invarte mai repede?am fumat doar kent ca nu aveau camel la magazin aflu eu cine imi fumeaza mereu tigarile si o sa ii interzic sa le mai cumpere crapati de ciuda ca ma simt high asa in mod natural fara stimulente. vax nici nu mai cheltui
rozkendra Reputație: 10772 Postat Februarie 13, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Februarie 13, 2016 sa stii ca eu fumata, desi nu imi place am fumat de 4 ori all of my life si ult oara mi se facuse f f rau, ori de la ele ori de la deshidratare ca ma zbenguisem toata ziua la ceva piscina cu niste prietene, sunt exact opusul. adica f tacuta, meditativa si lenesa chiar. ma blegesc de tot. imi scoti cuvinte cu clestele parca
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2016 Postat Februarie 13, 2016 tu dai mult din gura in ultima vreme la adresa mea. daca mie imi place sa fiu nebuna si asa ma simt eu simpatioca si vesela care plm e problema ta? ti-am cerut cafea de la Starbucks, am impartit acelasi fursec? ia-ti viteza Florinel si vezi-ti de ale tale. merg gales cu piciorusule tale minuscule cat ai pe 37 ca mine? ))da sunt atat de nebuna dupa Pisic ca in ultima vreme am orgasme de-a dreptul cand ma gandesc ca il bat cu tot felul de tigai in cap. ma ajuta sa imi dau drumu mai repedeSunt 41 toata ziua, dar ce sa stie saracuta de tine ca sunt model slim. Te iert: te porti toata lata, la cizme si bocanci. Data viitoare iti dau una cu talpa
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2016 Postat Februarie 13, 2016 ( crapati de ciuda ca ma simt high asa in mod natural fara stimulente. Pa mine, de ciuda, a început sa mă doară capul pulii.
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2016 Postat Februarie 13, 2016 A aparut nejustificatu'.Flocea, de ce nu stai de sase cum trebuie? Am fost aseara in Central Embassy la Greyhound Café...Faceam niste poze pentru tine, fit-ar sireturile tale de amuzant.Are si meseria de valet avantajele ei. Profita de ea! Take care. PS : chiar astept poze.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Februarie 13, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Februarie 13, 2016 Sunt 41 toata ziua, dar ce sa stie saracuta de tine ca sunt model slim. Te iert: te porti toata lata, la cizme si bocanci. Data viitoare iti dau una cu talpa vb frumos ca iti fac si eu un cbt gratis, lega-ti-as sireturile intre ele
rozkendra Reputație: 10772 Postat Februarie 13, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Februarie 13, 2016 ps pune si cu talpa sa masura cuochiu nostru colectiv
rozkendra Reputație: 10772 Postat Februarie 13, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Februarie 13, 2016 Pa mine, de ciuda, a început sa mă doară capul pulii.o sa crapi de sifilis atunci, nu de ciuda
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2016 Postat Februarie 13, 2016 Sa fie de capul tau ))
rozkendra Reputație: 10772 Postat Februarie 13, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Februarie 13, 2016 Sa fie de capul tau ))mi-ai facut chef sa imi fac 2 codite impletite. dar impletite in 4 nu in 3 , fiecare.
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 13, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 13, 2016 Cum ar veni...Keep calm, picon is still grooving at the cemetery. Esti biodegradabil? http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/keep-calm-ca-ma-tine-pula-cat-vrei-tu-sa-sugi.png 5 11
rozkendra Reputație: 10772 Postat Februarie 13, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Februarie 13, 2016 mi-am amintit ceva, de phoenix am nevoie. unde-i fonixu? prietene daca imi iau un pui de capra singura pana de 8 martie ca in nimeni nu ai nadejde de cadouas ne lasi sa ne jucam eu cu capra de-a v-ati ascunselea intre prunii tai?stiu ce gandesti si e inutil sa ma faci nebuna. dar tu ai multi pruni si nu vad de ce ai fi egoist si nu i-ai imprati cu capra mea? trebuie sa o invat sa navigheze in slalom printre pomisori. sa depaseasca obscacole si o voi si cronometra. tre sa semene cu ma-sa sa sa fie rapida si agiladaca chiorasc sa fie ochii si urechea mea ca un caine pt orbi
miskininthebigmango Reputație: 57 Postat Februarie 13, 2016 Postat Februarie 13, 2016 Are si meseria de valet avantajele ei. Profita de ea! Take care. PS : chiar astept poze. Meseria este bratara de aur, mai ales cand nu te poarta mama si tata pe brate. Stay tuned for pics.De ce nu iti schimbi username-ul in Stay Tuned?...Pare mai de cascadorii rasului, cred ca te-ar imbraca mai bine. P.S.Am 42 jumate la picior, fara unghii,Plus 8 k salar.Si nici nu stau de sase.
miskininthebigmango Reputație: 57 Postat Februarie 13, 2016 Postat Februarie 13, 2016 http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/keep-calm-ca-ma-tine-pula-cat-vrei-tu-sa-sugi.png
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2016 Postat Februarie 13, 2016 Meseria este bratara de aur, mai ales cand nu te poarta mama si tata pe brate. Stay tuned for pics.De ce nu iti schimbi username-ul in Stay Tuned?...Pare mai de cascadorii rasului, cred ca te-ar imbraca mai bine. P.S.Am 42 jumate la picior, fara unghii,Plus 8 k salar.Si nici nu stau de sase. Daca ti-ai taia unghiile, ai purta 40 jumate. Stai capră de 8k si esti mic, crede-mă. 4
miskininthebigmango Reputație: 57 Postat Februarie 13, 2016 Postat Februarie 13, 2016 Daca ti-ai taia unghiile, ai purta 40 jumate. Stai capră de 8k si esti mic, crede-mă. Daca mi-ai taia unghiile, as purta 42 s-un pic. Deci tu ai o simpatie pentru Starbucks, nu mergi acolo doar de nevoie. Fair enough. LE.Opincile alea sunt cumva din Australia si ai mai pus tu un E?
miskininthebigmango Reputație: 57 Postat Februarie 13, 2016 Postat Februarie 13, 2016 Cineva, vad ca sta de sase...o fi picoaie taind orizontul de la inaltimea epitafului si lovindu-si nasul de fuduliile porcilor ori...chiar cineva sta de sase.
miskininthebigmango Reputație: 57 Postat Februarie 13, 2016 Postat Februarie 13, 2016 Am trecut la limba romana... Deci tu stai de panda, pisicher batran si ramolit, ascuns ori ascuns de rahat...Dar te tradeaza damful pestilential...
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 13, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 13, 2016 http://magazin-cadouri-personalizate.ro/images/detailed/1/staicalmsidalapedale-albastru.jpg 1
miskininthebigmango Reputație: 57 Postat Februarie 13, 2016 Postat Februarie 13, 2016 picon la locul de munca.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 13, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 13, 2016 Rozeto, plouă...ieși în poola mea afară și clătește-te la pizdă, fir-ai tu a dreacu' de melicoasă 1
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 13, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 13, 2016 Mă, da' ai muncit, nu glumă! Ai avut liber de la oberkelner? Bag seama că-ți bântui nopțile, te obsedez atît de mult, încât pierzi timp pentru a compune/pagina/edita/mistrofloci o însăilare care speri tu, te va ridica în ochii userilor ce vor cădea pe spate la cât ești tu de dăștept și ingenios. Jalnic, patetic, demn de milă ești Mîșkine! O glumă jegoasă ai făcut, așa cum le faci pe toate, glumă care totuși mi-a smuls un zâmbet. Un zâmbet amar, pentru că nu e deloc vesel să vezi ce minte (mîș)kinuită ai. Te-aș compătimi, dacă nu m-ai dezgusta. P.S. Ți-am dat punct pentru munculița depusă, un fel de bacșiș ... ești obișnuit cu așa ceva. P.P.S. http://poster.keepcalmandposters.com/3276629.jpg 6 11
miskininthebigmango Reputație: 57 Postat Februarie 13, 2016 Postat Februarie 13, 2016 Ma bantuie mortii! Acum a trecut de la victim mode ( ) la comemorati-ma, i'm famous. Nici sub pamant nu te lasa vanitatea si nu te parasesc iluziile. In 6-7 minute am scris.Multumesc pentru punct. Post mortem . Sunt in Bucuresti 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum