Sari la conținut

Desemnare succesor Utilizatorul Lunii

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Așa și?  :laugh2  Te invit la o cafea, să vezi și tu cum e să fii servit. Adică, de partea cealaltă a pulii.  :laugh2  :laugh2

Stai chill, că nu dau în oameni bolnavi! 

• Like 5
  • Minus 11
  • Oras:worldwide
Postat

vreau sa vad poza cu cei 2 la aceeasi masa. macar paharele gen ahahhahah, ce comic miskinel si piconash, ma buseste rasu' nu ma pot abtine :laugh2

• Oras:Cluj
Postat

Omg . . . Mai picon credeam ca ești un domn, si ști ca femeile nu trebuie indjurate.

La scoala profesoara ne spunea mereu "O femeie nu trebuie atinsa nici măcar cu o floare"

• Like 1
Postat

Omg . . . Mai picon credeam ca ești un domn, si ști ca femeile nu trebuie indjurate.

La scoala profesoara ne spunea mereu "O femeie nu trebuie atinsa nici măcar cu o floare"

tu despre ce muiere vorbesti Medo? mai rarutz se mai intampla sa observ in tine tendinte de ambiguitate, cred ca le dai la deruta :)

Postat

E o regula ca mămicile sa va învețe sa nu înjurați familie ori ce defect ar avea și ori ce arețete face . Pana la urma fiecare avem păcate și secrete. Nimeni nu e mai presus ca nimeni toți suntem egali . Toți avem mâini picioare mai puțin cei handicapați săraci.

Și dacă noi femeile va înjuram înțelegeți și voi ca noi mai avem și ciclu :))

• Like 1
Postat

Așa și? :laugh2 Te invit la o cafea, să vezi și tu cum e să fii servit. Adică, de partea cealaltă a pulii. :laugh2 :laugh2

Stai chill, că nu dau în oameni bolnavi!

"Batranii" din viata mea sunt adevarati domni, demni de respectul pe care varsta lor o impune.

Nu ciurucuri care se zbat de decenii, precum tu.

Si oricum, nu bine zic evreii, mortii cu mortii si viii cu viii?

:)

Postat

tu despre ce muiere vorbesti Medo? mai rarutz se mai intampla sa observ in tine tendinte de ambiguitate, cred ca le dai la deruta :))

Iubire de multe ori trebuie sa surprinzi omul niciodată sa nu te arăți cine ești cu adevărat pentru ca omul te calcă în picioare dacă îți știe slabiciunile

• Like 1
Postat

E o regula ca mămicile sa va învețe sa nu înjurați familie ori ce defect ar avea și ori ce arețete face . Pana la urma fiecare avem păcate și secrete. Nimeni nu e mai presus ca nimeni toți suntem egali . Toți avem mâini picioare mai puțin cei handicapați săraci.

Și dacă noi femeile va înjuram înțelegeți și voi ca noi mai avem și ciclu :))

bine zici. toate mamicile sa isi educe odata baietii. vezi bine ca multi nu au fost carpiti la timpul cuvenit

• Like 1
Postat

Iubire de multe ori trebuie sa surprinzi omul niciodată sa nu te arăți cine ești cu adevărat pentru ca omul te calcă în picioare dacă îți știe slabiciunile

pai asta spun scumpete, te-am prins ca esti hoatza si dai de astea in zig zag ca sa ametesti barbatul. parca nu e ametit saracu din natura... o cunosti pe vistantric?

Postat

bine zici. toate mamicile sa isi educe odata baietii. vezi bine ca multi nu au fost carpiti la timpul cuvenit

Iti place necrologul in cinstea lui picon?

Am stofa de Romania Mare?

Daca vine Laurian si se ia de mine?

Postat

pai asta spun scumpete, te-am prins ca esti hoatza si dai de astea in zig zag ca sa ametesti barbatul. parca nu e ametit saracu din natura... o cunosti pe vistantric?

Nu sunt hoata sunt corecta cine ma injurat îl injur cine vb frumos vorbesc și eu frumos ..

De ce injur înapoi?

Pentru ca ma consider egala cu oricare și personalitatea și firea mea nun îmi permite sa fiu călcată în picioare de niște oameni de nimic ... ca doar aia comentează aiurea

• Like 1
Postat

mah acu stii ca mortii vii si zombificarile si cu ce drq va mai ocupati voi zilele astea gen hore in cimitire nu-s pe gustul meu. am gusturi de alta natura varcolaci in traducere bestii penale.... !! ......  vampiri, vrajitoare, pisici turbate, capre salbatice, din astea , mai naturale. si pana la urma ce  cauta un zombi in cimitir daca tot e sa imi pun intrebarea. o fi iesind el de acolo, dar chiar asa lent avanseaza incat sa nu iasa? sau e melancolic cu conceptul de acasa. nu inteleg nimic din toate astea esti bine

lps aur e tare si scarbos in gura numai cu femei, cu barbati isi arata partea sensibila

Postat

Nu sunt hoata sunt corecta cine ma injurat îl injur cine vb frumos vorbesc și eu frumos ..

De ce injur înapoi?

Pentru ca ma consider egala cu oricare și personalitatea și firea mea nun îmi permite sa fiu călcată în picioare de niște oameni de nimic ... ca doar aia comentează aiurea

cine te-a suparat cel mai tare de pe tot forumul? vine Pastele te ajut sa-l crucificam impreuna. sa o numim cadoul meu de Iepurash

sa nu te ingrijorezi eu mereu am impresia ca orice se repara cu un ciocan si banda de izolat. il bat in cuie si apoi in lipesc la loc

Postat

Deocamndata nu ma mai supra nimeni ! 

ashia, sa imi zici mie daca vine un nemernic. de fapt sa il spui pe aici sa-l stie toti. nu se poate trai si prospera printre magari si conditii vitrege. trebuie sa avem in vedere o constanta dezvoltare personala si profesionala

• Oras:Acolo unde se da ora exacta
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
Postat

Bai Miskine infecte glume ai in tine,sa te apuci sa scrii necrologul unei persoane in ziar e prea de tot!.......Dar la cata ura si frustrare ai in tine la adresa lui Picon si a altora cred ca o sa ajungi sa infectezi si penicilina

• Like 9
  • Minus 4
Postat

Bai Miskine infecte glume ai in tine,sa te apuci sa scrii necrologul unei persoane in ziar e prea de tot!.......Dar la cata ura si frustrare ai in tine la adresa lui Picon si a altora cred ca o sa ajungi sa infectezi si penicilina

practic penicilina este facuta dintr-un fungus, mucegai daca vrei

• Oras:Ucea
Postat

Surprinde-mă cu ceva...! Ca să am motiv să-ți iau fața-n pulă, nu de alta..,

Până atunci, jeo man ba le cuii, ma biș!!!

• Like 2
  • Minus 2
Postat

ashia, sa imi zici mie daca vine un nemernic. de fapt sa il spui pe aici sa-l stie toti. nu se poate trai si prospera printre magari si conditii vitrege. trebuie sa avem in vedere o constanta dezvoltare personala si profesionala

Ți-ai luat la puli în gât până te-ai înveselit... Îți priește, văd.

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Ți-ai luat la puli în gât până te-ai înveselit... Îți priește, văd.

esti la ignore. nu ma cita. numai un trist lipsit de viata ar putea numi hulirea unei femei a isi lua pula cand stie ca nu se poate apropia vreodata de ea. deh visele is gratis. pa paaaaaaaa. iti flutur o batista de ramas bun

Postat

Poți să-mi spui și mie, distinsă domniță pe cine am înjurat?

Mulțumesc!

Postat

"Batranii" din viata mea sunt adevarati domni, demni de respectul pe care varsta lor o impune.

Nu ciurucuri care se zbat de decenii, precum tu.

Si oricum, nu bine zic evreii, mortii cu mortii si viii cu viii?

:)

Din păcate și cu scuzele de rigoare, bătrânii din viața ta nu sunt adevărați domni. Te-ar fi putut învăța măcar bunul-simț ... ăla de bază, nu am pretenții de mai mult. 

• Like 5
  • Minus 11
Postat

Poți să-mi spui și mie, distinsă domniță pe cine am înjurat?

Mulțumesc!

Prin imaginile acelea cu suge pula pana mori .. ar trebui sa ai o pula destul de mare in cat sa o bagi atat de adanc pana sufoci cu ea pentru a muri cineva !

• Like 1

Postat

Prin imaginile acelea cu suge pula pana mori .. ar trebui sa ai o pula destul de mare in cat sa o bagi atat de adanc pana sufoci cu ea pentru a muri cineva !

nu fi lipsita de imaginatie. il poti lua de gat si trage fortat si tine asa pana se ineaca de tot cu propria saliva si va fi asfixiat pana la :pope  tu nu inveti submisivi sa faca deepthroat pe dildouri mari?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...