picon Reputație: 1046 Postat Februarie 13, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 13, 2016 Așa și? Te invit la o cafea, să vezi și tu cum e să fii servit. Adică, de partea cealaltă a pulii. Stai chill, că nu dau în oameni bolnavi! 5 11
rozkendra Reputație: 10772 Postat Februarie 13, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Februarie 13, 2016 vreau sa vad poza cu cei 2 la aceeasi masa. macar paharele gen ahahhahah, ce comic miskinel si piconash, ma buseste rasu' nu ma pot abtine
medea Reputație: 4392 Postat Februarie 13, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 13, 2016 Omg . . . Mai picon credeam ca ești un domn, si ști ca femeile nu trebuie indjurate. La scoala profesoara ne spunea mereu "O femeie nu trebuie atinsa nici măcar cu o floare" 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Februarie 13, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Februarie 13, 2016 Omg . . . Mai picon credeam ca ești un domn, si ști ca femeile nu trebuie indjurate.La scoala profesoara ne spunea mereu "O femeie nu trebuie atinsa nici măcar cu o floare"tu despre ce muiere vorbesti Medo? mai rarutz se mai intampla sa observ in tine tendinte de ambiguitate, cred ca le dai la deruta )
medea Reputație: 4392 Postat Februarie 13, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 13, 2016 E o regula ca mămicile sa va învețe sa nu înjurați familie ori ce defect ar avea și ori ce arețete face . Pana la urma fiecare avem păcate și secrete. Nimeni nu e mai presus ca nimeni toți suntem egali . Toți avem mâini picioare mai puțin cei handicapați săraci. Și dacă noi femeile va înjuram înțelegeți și voi ca noi mai avem și ciclu ) 1
miskininthebigmango Reputație: 57 Postat Februarie 13, 2016 Postat Februarie 13, 2016 Așa și? Te invit la o cafea, să vezi și tu cum e să fii servit. Adică, de partea cealaltă a pulii. Stai chill, că nu dau în oameni bolnavi!"Batranii" din viata mea sunt adevarati domni, demni de respectul pe care varsta lor o impune. Nu ciurucuri care se zbat de decenii, precum tu. Si oricum, nu bine zic evreii, mortii cu mortii si viii cu viii?
medea Reputație: 4392 Postat Februarie 13, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 13, 2016 tu despre ce muiere vorbesti Medo? mai rarutz se mai intampla sa observ in tine tendinte de ambiguitate, cred ca le dai la deruta ) Iubire de multe ori trebuie sa surprinzi omul niciodată sa nu te arăți cine ești cu adevărat pentru ca omul te calcă în picioare dacă îți știe slabiciunile 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Februarie 13, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Februarie 13, 2016 E o regula ca mămicile sa va învețe sa nu înjurați familie ori ce defect ar avea și ori ce arețete face . Pana la urma fiecare avem păcate și secrete. Nimeni nu e mai presus ca nimeni toți suntem egali . Toți avem mâini picioare mai puțin cei handicapați săraci.Și dacă noi femeile va înjuram înțelegeți și voi ca noi mai avem și ciclu )bine zici. toate mamicile sa isi educe odata baietii. vezi bine ca multi nu au fost carpiti la timpul cuvenit 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Februarie 13, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Februarie 13, 2016 Iubire de multe ori trebuie sa surprinzi omul niciodată sa nu te arăți cine ești cu adevărat pentru ca omul te calcă în picioare dacă îți știe slabiciunilepai asta spun scumpete, te-am prins ca esti hoatza si dai de astea in zig zag ca sa ametesti barbatul. parca nu e ametit saracu din natura... o cunosti pe vistantric?
miskininthebigmango Reputație: 57 Postat Februarie 13, 2016 Postat Februarie 13, 2016 bine zici. toate mamicile sa isi educe odata baietii. vezi bine ca multi nu au fost carpiti la timpul cuvenitIti place necrologul in cinstea lui picon? Am stofa de Romania Mare? Daca vine Laurian si se ia de mine?
medea Reputație: 4392 Postat Februarie 13, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 13, 2016 Nu ... s au poate dar numele ala nu îmi e cunoscut
medea Reputație: 4392 Postat Februarie 13, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 13, 2016 pai asta spun scumpete, te-am prins ca esti hoatza si dai de astea in zig zag ca sa ametesti barbatul. parca nu e ametit saracu din natura... o cunosti pe vistantric? Nu sunt hoata sunt corecta cine ma injurat îl injur cine vb frumos vorbesc și eu frumos .. De ce injur înapoi? Pentru ca ma consider egala cu oricare și personalitatea și firea mea nun îmi permite sa fiu călcată în picioare de niște oameni de nimic ... ca doar aia comentează aiurea 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Februarie 13, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Februarie 13, 2016 Iti place necrologul in cinstea lui picon?Am stofa de Romania Mare? Daca vine Laurian si se ia de mine?mah acu stii ca mortii vii si zombificarile si cu ce drq va mai ocupati voi zilele astea gen hore in cimitire nu-s pe gustul meu. am gusturi de alta natura varcolaci in traducere bestii penale.... !! ...... vampiri, vrajitoare, pisici turbate, capre salbatice, din astea , mai naturale. si pana la urma ce cauta un zombi in cimitir daca tot e sa imi pun intrebarea. o fi iesind el de acolo, dar chiar asa lent avanseaza incat sa nu iasa? sau e melancolic cu conceptul de acasa. nu inteleg nimic din toate astea esti binelps aur e tare si scarbos in gura numai cu femei, cu barbati isi arata partea sensibila
rozkendra Reputație: 10772 Postat Februarie 13, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Februarie 13, 2016 Nu sunt hoata sunt corecta cine ma injurat îl injur cine vb frumos vorbesc și eu frumos ..De ce injur înapoi?Pentru ca ma consider egala cu oricare și personalitatea și firea mea nun îmi permite sa fiu călcată în picioare de niște oameni de nimic ... ca doar aia comentează aiureacine te-a suparat cel mai tare de pe tot forumul? vine Pastele te ajut sa-l crucificam impreuna. sa o numim cadoul meu de Iepurashsa nu te ingrijorezi eu mereu am impresia ca orice se repara cu un ciocan si banda de izolat. il bat in cuie si apoi in lipesc la loc
medea Reputație: 4392 Postat Februarie 13, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 13, 2016 Deocamndata nu ma mai supra nimeni ! 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Februarie 13, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Februarie 13, 2016 Deocamndata nu ma mai supra nimeni ! ashia, sa imi zici mie daca vine un nemernic. de fapt sa il spui pe aici sa-l stie toti. nu se poate trai si prospera printre magari si conditii vitrege. trebuie sa avem in vedere o constanta dezvoltare personala si profesionala
money_talks Reputație: -236 Postat Februarie 13, 2016 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Februarie 13, 2016 Bai Miskine infecte glume ai in tine,sa te apuci sa scrii necrologul unei persoane in ziar e prea de tot!.......Dar la cata ura si frustrare ai in tine la adresa lui Picon si a altora cred ca o sa ajungi sa infectezi si penicilina 9 4
rozkendra Reputație: 10772 Postat Februarie 13, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Februarie 13, 2016 Bai Miskine infecte glume ai in tine,sa te apuci sa scrii necrologul unei persoane in ziar e prea de tot!.......Dar la cata ura si frustrare ai in tine la adresa lui Picon si a altora cred ca o sa ajungi sa infectezi si penicilinapractic penicilina este facuta dintr-un fungus, mucegai daca vrei
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 13, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 13, 2016 Iti place necrologul in cinstea lui picon? Am stofa de Romania Mare?Daca vine Laurian si se ia de mine?Surprinde-mă cu ceva...! Ca să am motiv să-ți iau fața-n pulă, nu de alta.., Până atunci, jeo man ba le cuii, ma biș!!! 2 2
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 13, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 13, 2016 ashia, sa imi zici mie daca vine un nemernic. de fapt sa il spui pe aici sa-l stie toti. nu se poate trai si prospera printre magari si conditii vitrege. trebuie sa avem in vedere o constanta dezvoltare personala si profesionalaȚi-ai luat la puli în gât până te-ai înveselit... Îți priește, văd. 2 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Februarie 13, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Februarie 13, 2016 Ți-ai luat la puli în gât până te-ai înveselit... Îți priește, văd.esti la ignore. nu ma cita. numai un trist lipsit de viata ar putea numi hulirea unei femei a isi lua pula cand stie ca nu se poate apropia vreodata de ea. deh visele is gratis. pa paaaaaaaa. iti flutur o batista de ramas bun
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 13, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 13, 2016 Omg . . . Mai picon credeam ca ești un domn, si ști ca femeile nu trebuie indjurate.La scoala profesoara ne spunea mereu "O femeie nu trebuie atinsa nici măcar cu o floare"Poți să-mi spui și mie, distinsă domniță pe cine am înjurat?Mulțumesc!
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 13, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 13, 2016 "Batranii" din viata mea sunt adevarati domni, demni de respectul pe care varsta lor o impune.Nu ciurucuri care se zbat de decenii, precum tu. Si oricum, nu bine zic evreii, mortii cu mortii si viii cu viii? Din păcate și cu scuzele de rigoare, bătrânii din viața ta nu sunt adevărați domni. Te-ar fi putut învăța măcar bunul-simț ... ăla de bază, nu am pretenții de mai mult. 5 11
medea Reputație: 4392 Postat Februarie 13, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 13, 2016 Poți să-mi spui și mie, distinsă domniță pe cine am înjurat?Mulțumesc!Prin imaginile acelea cu suge pula pana mori .. ar trebui sa ai o pula destul de mare in cat sa o bagi atat de adanc pana sufoci cu ea pentru a muri cineva ! 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Februarie 13, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Februarie 13, 2016 Prin imaginile acelea cu suge pula pana mori .. ar trebui sa ai o pula destul de mare in cat sa o bagi atat de adanc pana sufoci cu ea pentru a muri cineva !nu fi lipsita de imaginatie. il poti lua de gat si trage fortat si tine asa pana se ineaca de tot cu propria saliva si va fi asfixiat pana la tu nu inveti submisivi sa faca deepthroat pe dildouri mari?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum