picon Reputație: 1046 Postat Februarie 13, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 13, 2016 E nevorbit, dă-l în S să-l U și să-l B!
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2016 Postat Februarie 13, 2016 Prin imaginile acelea cu suge pula pana mori .. ar trebui sa ai o pula destul de mare in cat sa o bagi atat de adanc pana sufoci cu ea pentru a muri cineva ! Huummmm... dar nu era adresată unei femei, doar dacă ... mda... poate ai dreptate, Mîșkin e o pizdă! În altă ordine de idei, din păcate nu vei avea ocazia să-mi măsori pula! Să fii iubită! Maestre, scuzata a-mi fi limitata putere de intelegere.Dar am si io o intrebare, ca lucrurile sa-mi fie clare.Din pacate pentru cine?Pentru Meda (a.k.a. Medea), pentru stimabilul Picon, pentru publicul "spectator"/Deci, pentru cine din pacate?
miskininthebigmango Reputație: 57 Postat Februarie 13, 2016 Postat Februarie 13, 2016 bai nene ba cat a scris miskinu astazi. se vede c-am lipsit Sunt in Bucuresti. Vreau sa schimb niste bani.Unde pazesti?
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2016 Postat Februarie 13, 2016 Miskin a intrecut masura in seara asta, numai tampenii si gugumanii a scris... Cel putin cu panarama aia de articol a inrecut masura... Nu se face asa ceva, nu mai are nici macar cel mai elemental strop de buna-cuviinta ! :slap2 Stimabile, poti avea si sapte mii de titluri de doctor honoris causa, poti avea tu studii si la Sorbona sau la Stanford Univeristy, poti vorbi o mie de limbi straine si poti tu sa te primbi prin Biblioteca Congresului American si Biblioteca Nationala a Romaniei, daca nu ai minim un strop de politete, degeaba ai toate astea ! 4
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Februarie 13, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Februarie 13, 2016 Sunt in Bucuresti.Vreau sa schimb niste bani.Unde pazesti? nici cand vii acasa nu poti fara brigadå. p.s nu schimbåm mårunt 4
miskininthebigmango Reputație: 57 Postat Februarie 13, 2016 Postat Februarie 13, 2016 nici cand vii acasa nu poti fara brigadå. p.s nu schimbåm måruntDespre ce brigada vorbesti? Ai cascheta?
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 13, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 13, 2016 Maestre, scuzata a-mi fi limitata putere de intelegere.Dar am si io o intrebare, ca lucrurile sa-mi fie clare.Din pacate pentru cine?Pentru Meda (a.k.a. Medea), pentru stimabilul Picon, pentru publicul "spectator"/Deci, pentru cine din pacate?Maestre, puterea ta de înțelegere nu e deloc limitată. Din păcate pentru mine, pentru că arată bine și se pare că prestează la fel de bine, din păcate pentru ea pentru că nu va avea ocazia să-l sexeze pe marele, uriașul, giganticul Picon și evident, publicul spectator care va fi privat de o recenzie ce se anunța drept o capodoperă a literaturii curvăsăristice. Dar sunt chestii peste care nu pot trece ... 4 11
miskininthebigmango Reputație: 57 Postat Februarie 13, 2016 Postat Februarie 13, 2016 Miskin a intrecut masura in seara asta, numai tampenii si gugumanii a scris... Cel putin cu panarama aia de articol a inrecut masura... Nu se face asa ceva, nu mai are nici macar cel mai elemental strop de buna-cuviinta ! :slap2 Stimabile, poti avea si sapte mii de titluri de doctor honoris causa, poti avea tu studii si la Sorbona sau la Stanford Univeristy, poti vorbi o mie de limbi straine si poti tu sa te primbi prin Biblioteca Congresului American si Biblioteca Nationala a Romaniei, daca nu ai minim un strop de politete, degeaba ai toate astea ! Ma doare sufletul, atunci cand trebuie sa fiu serios.Dar "maestrul" ce-a facut? Vorbesc engleza,norvegiana,thailandeza,singaporeza,-oreza si putin pe romaneste.
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 13, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 13, 2016 Miskin a intrecut masura in seara asta, numai tampenii si gugumanii a scris... Cel putin cu panarama aia de articol a inrecut masura... Nu se face asa ceva, nu mai are nici macar cel mai elemental strop de buna-cuviinta ! :slap2 Stimabile, poti avea si sapte mii de titluri de doctor honoris causa, poti avea tu studii si la Sorbona sau la Stanford Univeristy, poti vorbi o mie de limbi straine si poti tu sa te primbi prin Biblioteca Congresului American si Biblioteca Nationala a Romaniei, daca nu ai minim un strop de politete, degeaba ai toate astea ! Lopixe, tu ești un om într-adevăr inteligent. Nu ai înțeles că omul e bolnav? Pe bune, chiar e bolnav. 1
medea Reputație: 4392 Postat Februarie 13, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 13, 2016 Maestre, puterea ta de înțelegere nu e deloc limitată. Din păcate pentru mine, pentru că arată bine și se pare că prestează la fel de bine, din păcate pentru ea pentru că nu va avea ocazia să-l sexeze pe marele, uriașul, giganticul Picon și evident, publicul spectator care va fi privat de o recenzie ce se anunța drept o capodoperă a literaturii curvăsăristice. Dar sunt chestii peste care nu pot trece ... Maestre, scuzata a-mi fi limitata putere de intelegere.Dar am si io o intrebare, ca lucrurile sa-mi fie clare.Din pacate pentru cine?Pentru Meda (a.k.a. Medea), pentru stimabilul Picon, pentru publicul "spectator"/Deci, pentru cine din pacate? Deci vreu sa iti spun ca pula ta adica prin pula ta de fapt prin venele din pula ta trece aur si voi muri de curozitate cum iti e tie pula !Hai sa fim serios , chiar mie te ai trezit sa imi spui asa ceva . Dar de aia nu mai pot eu ca nu o sa am ocazia auzi sa iti masor pula ! Oare numele de PICON de acolo vine Draga si spunei de pula ta la o taranca care nu a vazut pula s-au la o naspeta pe care nu o fute nici dracu nu mie ... Care am toate dimensiunile si modelele posibile Ce mi -ai spus tu mie e ca si cum un lac se da mare in fata Oceanului ! e fix cacat nici atat ! De aia nu mai pot eu de pula ta ce sa zic !
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 13, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 13, 2016 Draga mea, a fost postare în spirit de glumă cu caracter hazliu. Am pus și emoticoane râzătoare ca să înțeleagă tot retardatul. Asta pe de o parte, pe de alta stai chill, nu pierzi nimic, eu nici atât - e plină balta ( din punctul ambilor de vedere). Singura chestie serioasă pe care am scris-o în postarea aia e că sunt lucruri peste care nu pot trece - știi la ce mă refer. Hai, o seară bună și un somnic bun! P.S. Să nu mori, că din pulă bani de flori! Și ... greșești, prin venele pulii mele nu curge aur, ci platină. Deci vreu sa iti spun ca pula ta adica prin pula ta de fapt prin venele din pula ta trece aur si voi muri de curozitate cum iti e tie pula ! P.P.S. A fost o postare tot glumeață. Te-ai prins? 5 11
medea Reputație: 4392 Postat Februarie 13, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 13, 2016 Ma ți o scăpat vreodată cineva pe gaurica aia pe unde te pisi și pe unde îți iasă sperma ( te ai prins) un ciob micuț micuț asa sa vezi cum e sa îți și intre dacă curge plătina . Dacă eu mor o sa fie și bani de flori Dar tu pula nu o mai folosești dacă te tai din gresala cu un cristal micuț micuț înăuntru ) La valoarea ta de platina ce e un cristal micuț! Nb !
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 13, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 13, 2016 Cristalul e un corp în stare solidă. Când ceva curge, e în stare lichidă (sau gazoasă- dar nu e cazul aici), așa că nu există riscul de a mă tăia. Somnic pufos și fii mai puțin țâfnos, copile! P.S. Flori ca flori- tăiem o creacă, da' din pulă bani de groapă! 6 11
medea Reputație: 4392 Postat Februarie 13, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 13, 2016 Eu cu craca nu ma fac de ras Cine a spus ceva de groapa . Eu ma voi fi cenușă 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2016 Postat Februarie 13, 2016 bai nene ba cat a scris miskinu astazi. se vede c-am lipsit Căcă-ne-am pă sporanghiu'lui 1
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 14, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 14, 2016 Eu cu craca nu ma fac de rasCine a spus ceva de groapa . Eu ma voi fi cenușă E o vorbă/glumă pe la noi, prin sud. Cenușa e un praf... 1
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2016 Postat Februarie 14, 2016 Sunt in Bucuresti.Vreau sa schimb niste bani. Miskine, s-a terminat sezonul de capsuneala la asiatici? Sau ti-ai luat concediu----> Fisuri anale? Dureri de spate? Schimbi bani? Pe ce? Pe silicoane? Bafta. PS : imi esti simpatik. 1
medea Reputație: 4392 Postat Februarie 14, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 14, 2016 E o vorbă/glumă pe la noi, prin sud. Cenușa e un praf... Acest nu accepți dar asta suntem
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2016 Postat Februarie 14, 2016 Începem şi noi azi ? În pula mea....
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 14, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 14, 2016 Da. Ce?
l y n x Reputație: 1615 Postat Februarie 14, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Februarie 14, 2016 Sunt in Bucuresti.Vreau sa schimb niste bani.Unde pazesti?http://i00.i.aliimg.com/img/pb/012/486/899/899486012_300.jpg 2
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 14, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 14, 2016 http://i00.i.aliimg.com/img/pb/012/486/899/899486012_300.jpgN-are atâta pulă... 1 2
l y n x Reputație: 1615 Postat Februarie 14, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Februarie 14, 2016 N-are atâta pulă...ii dau baietii, numai sa zica ceva 2
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 14, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 14, 2016 Păi ... să zică "aaaaaaaa"... 3 11
l y n x Reputație: 1615 Postat Februarie 14, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Februarie 14, 2016 Păi ... să zică "aaaaaaaa"... mai bine "oooooooooo" cu boticul tuguiat 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum