miskininthebigmango Reputație: 57 Postat Februarie 14, 2016 Postat Februarie 14, 2016 Tristule, dacă-mi vând vintilu' dă la roata autovehiculului proprietatea-mi personală, Å£i-acopăr salariu' pă minimum șase luni dă orezăreală...eject, frenci pă negru 😂 Te cred.Dar nora ramane cum am stabilit, 300, nu? Mâine seara plec din Romania.Am roaming.😅 P.S.Milogule
thecat Reputație: 10279 Postat Februarie 14, 2016 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Februarie 14, 2016 Unde e TheCat?😔Doar nu a pierit si el.Sa-i scriu si lui necrologul? Avem nevoie de intelepciunea lui solomonica.ðŸ™Poporul de pe nimfomane.com trece prin momente de rascruce, acum cand s-a stins (Aleluia😅) flacara albastra.🙋 (On a more serious note, thecat are draci ca va trebui sa-si schimbe laptopul, sau cel putin hdd-ul. Orice efort de-a-l face sa rada, in buna traditie Nimfomane, e binevenit.) 3
miskininthebigmango Reputație: 57 Postat Februarie 14, 2016 Postat Februarie 14, 2016 A zis The Cat sa-i sugi pula.Nu cred.E baiat bun. Tu cât ai supt astazi?Ai facut si tu de un bacsis?😅
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Februarie 14, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Februarie 14, 2016 (On a more serious note, thecat are draci ca va trebui sa-si schimbe laptopul, sau cel putin hdd-ul. Orice efort de-a-l face sa rada, in buna traditie Nimfomane, e binevenit.) -Ce face rozjegndra in noaptea nuntii ca sa nu murdareasca cearceaful?-Se spala pe picioare. 4
rozkendra Reputație: 10772 Postat Februarie 14, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Februarie 14, 2016 (On a more serious note, thecat are draci ca va trebui sa-si schimbe laptopul, sau cel putin hdd-ul. Orice efort de-a-l face sa rada, in buna traditie Nimfomane, e binevenit.)awww iti trimit o imbratisare mentala si floricele. si eu tin la sculele mele, dar tot se duc in raiul electronic mai devreme sau mai tarziu. asa ca rip them https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/60/50/35/605035affb9bbb78216fe6e247629594.jpg
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2016 Postat Februarie 14, 2016 Nu cred.E baiat bun. Tu cât ai supt astazi?Ai facut si tu de un bacsis? https://i.ytimg.com/vi/HXGQIiq0WPM/hqdefault.jpg 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2016 Postat Februarie 14, 2016 -Ce face rozjegndra in noaptea nuntii ca sa nu murdareasca cearceaful?-Se spala pe picioare.Degeaba..se murdareste dupe aPdomen 3
miskininthebigmango Reputație: 57 Postat Februarie 14, 2016 Postat Februarie 14, 2016 Va rog sa nu mai folositi invective. Daca vreti sa jigniti, faceti-o politicos, civilizat si cu schepsis.Nu intrati in registrul asta de jigniri. Hai, nu (mai) muriti atâta.Nu uitati sa va aprovizionati cu Listerine.Aranjati-va cascheta.Taiati-va unghiile.Si nu va mai milogiti.
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2016 Postat Februarie 14, 2016 @Trole, @Mareane, @Jili, @Picon, si alti cativa, ati pierdut esenta.Ati deraiat, v-a luat valul si sunteti pierduti in peisaj cu nenea asta mishkin.Ati pierdut-o pe Meda (a.k.a. Medea), ea nu poate strabate aceste hatisuri si s-a intors pe un topic de Cluj unde-l ia la pwla pe un cetatean.Schimbati macazu' discutiei, asa incat Meda (a.k.a. Medea) sa poata lua loc la masa aici, pe acest topic.Cel putin luna asta, care-i a ei.
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Februarie 14, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Februarie 14, 2016 @Trole, @Mareane, @Jili, @Picon, si alti cativa, ati pierdut esenta.Ati deraiat, v-a luat valul si sunteti pierduti in peisaj cu nenea asta mishkin.Ati pierdut-o pe Meda (a.k.a. Medea), ea nu poate strabate aceste hatisuri si s-a intors pe un topic de Cluj unde-l ia la pwla pe un cetatean.Schimbati macazu' discutiei, asa incat Meda (a.k.a. Medea) sa poata lua loc la masa aici, pe acest topic.Cel putin luna asta, care-i a ei. chiar asa impresie proasta ti am facut noi incat sa ne Apretam la asa ceva 3
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2016 Postat Februarie 14, 2016 Nu o lua si tu sub forma asta!Si atentie la Apretare, atentie la doza. Face bine ca o intareste, dar poate strica textura. De camasa era vorba, desigur.
vladizinho Reputație: -648 Postat Februarie 14, 2016 Oras:UK Oras:UK Postat Februarie 14, 2016 Eu inca astept topicul creat in memoria utilizatorilor gen picon... jili... azareth... marean... and so on... Stiti voi... Toti puletii, terminati, ce se tot leaga de RK 2 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2016 Postat Februarie 14, 2016 Bine c'ai aparut 'ca-r-ai dân Corina 5
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 14, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 14, 2016 Bine c'ai aparut 'ca-r-ai dân Corina Buzele tale, două petale.... 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 14, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 14, 2016 Eu inca astept topicul creat in memoria utilizatorilor gen picon... jili... azareth... marean... and so on... Stiti voi... Toti puletii, terminati, ce se tot leaga de RK Ai văzut, mă, Big-Benu'? Peseu: sory, Londra, o vizitează doar tăranii...uitasem 3
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 14, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 14, 2016 chiar asa impresie proasta ti am facut noi incat sa ne Apretam la asa ceva Nenea Mocu, e dîn garda veche, are tot dreptu' să ne îndrume pă ici-pă colo 4
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 14, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 14, 2016 Eu inca astept topicul creat in memoria utilizatorilor gen picon... jili... azareth... marean... and so on... Stiti voi... Toti puletii, terminati, ce se tot leaga de RK http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/auzi-ba-esti-prost-punga.png 5 11
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2016 Postat Februarie 15, 2016 Buzele tale, două petale.... Sa ma pupi in bot! 5
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2016 Postat Februarie 15, 2016 Sa ma pupi in bot! Și Vlad....? 1
medea Reputație: 4392 Postat Februarie 15, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 15, 2016 @Trole, @Mareane, @Jili, @Picon, si alti cativa, ati pierdut esenta.Ati deraiat, v-a luat valul si sunteti pierduti in peisaj cu nenea asta mishkin.Ati pierdut-o pe Meda (a.k.a. Medea), ea nu poate strabate aceste hatisuri si s-a intors pe un topic de Cluj unde-l ia la pwla pe un cetatean.Schimbati macazu' discutiei, asa incat Meda (a.k.a. Medea) sa poata lua loc la masa aici, pe acest topic.Cel putin luna asta, care-i a ei. Nu stiu cum sa îți spun dar poate vrei sa te iau și pe tine la pula imediat !Ma muie dacă asa bagi raca și intre copii tai acasă știi cum te numești un cacat!Cu toată cultura ta nu ești decât un fals și un jegos . Degeaba te dai ceva corector pe aici . Ca ești 0 . A multi înnebunesc de la atâta învățat știai. Sigur te numeri și tu printre ei . Mortaciune
medea Reputație: 4392 Postat Februarie 15, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 15, 2016 Eu inca astept topicul creat in memoria utilizatorilor gen picon... jili... azareth... marean... and so on... Stiti voi... Toti puletii, terminati, ce se tot leaga de RK Ști de ce se leaga pt ca exista jeguri ca altu2 care cauta scandal și restul e spiritul trupei .unde merge unu merg toti
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2016 Postat Februarie 15, 2016 Și Vlad....?Nu am eu treaba cu el!
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2016 Postat Februarie 15, 2016 Nu am eu treaba cu el! asa prost e dintosu ? 2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2016 Postat Februarie 15, 2016 asa prost e dintosu ? Da 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2016 Postat Februarie 15, 2016 Ști de ce se leaga pt ca exista jeguri ca altu2 care cauta scandal și restul e spiritul trupei .unde merge unu merg totiMedo potoleste-te că te deSmoştenesc 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum