Sari la conținut

Desemnare succesor Utilizatorul Lunii

Postări Recomandate

Vizitator altu2
Reputație: 0

@Camarro, acuma am citit, acuma am luat la cunostinta, asa incat acuma iti zic: FELICITARI!

Dupa premiantu' Tanchistu' (or mai fi fost si altii, ulterior, pe acolo, da' nu prea multi), esti acela care poate reprezenta spiritul vechi al forumului. Pentru asta, in primul rand, ai toata consideratiunea mea!

STIMA!

Link spre comentariu
  • Oras:RO
  • Oras:RO

@Camarro, acuma am citit, acuma am luat la cunostinta, asa incat acuma iti zic: FELICITARI!

Dupa premiantu' Tanchistu' (or mai fi fost si altii, ulterior, pe acolo, da' nu prea multi), esti acela care poate reprezenta spiritul vechi al forumului. Pentru asta, in primul rand, ai toata consideratiunea mea!

STIMA!

Multumesc Altu2

Link spre comentariu
Vizitator stau de sase

nu vă mai luaț dă Corina când nu-i iese treaba cu "i-ul". Înainte nu-i ieșea pă gură că avea buzele subțiri, acum le are groase și de abia le mai poate mișca.

Link spre comentariu
Vizitator

nu vă mai luaț dă Corina când nu-i iese treaba cu "i-ul". Înainte nu-i ieșea pă gură că avea buzele subțiri, acum le are groase și de abia le mai poate mișca.

Zat!

Link spre comentariu
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane

STIMA!

de meda ce ai de spus??

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Link spre comentariu
Vizitator altu2

Cam pe când o tăvăleala :)?

Eu stiu cand a fost ultima tavaleala a mea cu tine, tu nu stii.

Avantaj eu.

Eu stiu cand imi voi programa si infaptui o noua tavaleala cu tine, tu nu stii.

Avantaj eu.

Seara buna,

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...