Vizitator all_star Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2017 Postat Iunie 30, 2017 E pă merit, dă-l dreaq Pa merit zici ?! S-a dus naibii pa PL si desemnarea UL.
henzo pascalau Reputație: -443 Postat Iunie 30, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Postat Iunie 30, 2017 Bubutz38 sa fie UL
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iunie 30, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Postat Iunie 30, 2017 pokemona jur pisicuts nu m-am putut abtine si am incercat sa o inabus
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Iunie 30, 2017 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Iunie 30, 2017 Amada.
brett Reputație: 1750 Postat Iunie 30, 2017 Postat Iunie 30, 2017 sa fie Brenda ca-si face cont dupa cont sa fie aproape de pisicuts
Administrator pisicuts Reputație: 114455 Postat Iulie 1, 2017 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iulie 1, 2017 Felicitari @castellano ! 5
tendoi Reputație: -550 Postat Iulie 1, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Iulie 1, 2017 ceai ma
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iulie 1, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Postat Iulie 1, 2017 Felicitari Castellano!
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2017 Postat Iulie 1, 2017 Castelano nu este moderator /admin pe ddc? Felicitări! 1 3
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 1, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 1, 2017 Da! Felicitări Castellano!
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Iulie 1, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Iulie 1, 2017 Felicitari, Castellano! Bravo!
v-ships Reputație: 24 Postat Iulie 1, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Iulie 1, 2017 Nu mai bine fut eu linistit si nu mai ofer niciun fel de informatii? Fute baaa, futu-te-ar cainii, linistit si doar pentru tine, baga-ti-ai pula in promovarile/recenziile si informatiile tale pretioase, fa recenzii doar pentru nebuna forumului sa se masturbeze bagandu-si ficusu cu ghiveci cu tot in pizda aia sparta la webcam, in salon la Balaceanca. Si DA, felicitari ! Chiar daca este un pejte prajit oarecum echilibrat/civilizat in discurs, cu ceva neuroni la purtator, asta in cazul in care chiar el cu creiarul lui isi scrie textul singur, nick-ul ales reprezinta TOTUL, tot aia e, asa ca aprob afirmativ, baga-mi-s pula in pescaria voastra si sa-mi sugeti pula de proxeneti, infractori, dementi si alte jeguri penale ale societatii. Asta da, chiar este un membru de-al vostru, care sa va reprezinte, ma muistilor si muistelor. Cand un onanist virtual din marea masa a damblagitilor prezenti aici o sa ajunga sa aibe atatea informatii 'inside' si o sa inteleaga ca BAGABOANTELE PENALE REALE, fug ca draq de tamaie de poze/camere si nu or sa se lase pozate de orice guster paduchios care se duce sa le futa juma de ora o ora din alocatia copiilor pe coltul patului, o sa mai vorbim detalii despre viata de noapte reala, bagabonti, bagaboante si alti infractori. In rest, dar-ar aviara in voi, mai sustin si o bulibasa drept presedinte, baga-mi-as pula in Romania, pardon in ®romani, pamantul neavand nicio vina ca inca suporta asemenea aratari ca majoritatea celor prezenti aici, fi-mi-ar scarba de natia pe care trebuie s-o reprezint in fata unor indivizi banali/normali din tarile civilizate, care tot se intreaba ca prostii, ce dreaq este in neregula cu natia voastra. 1 2
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 1, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iulie 1, 2017 Fute baaa, futu-te-ar cainii, linistit si doar pentru tine, baga-ti-ai pula in promovarile/recenziile si informatiile tale pretioase, fa recenzii doar pentru nebuna forumului sa se masturbeze bagandu-si ficusu cu ghiveci cu tot in pizda aia sparta la webcam, in salon la Balaceanca. Si DA, felicitari ! Chiar daca este un pejte prajit oarecum echilibrat/civilizat in discurs, cu ceva neuroni la purtator, asta in cazul in care chiar el cu creiarul lui isi scrie textul singur, nick-ul ales reprezinta TOTUL, tot aia e, asa ca aprob afirmativ, baga-mi-s pula in pescaria voastra si sa-mi sugeti pula de proxeneti, infractori, dementi si alte jeguri penale ale societatii. Asta da, chiar este un membru de-al vostru, care sa va reprezinte, ma muistilor si muistelor. Cand un onanist virtual din marea masa a damblagitilor prezenti aici o sa ajunga sa aibe atatea informatii 'inside' si o sa inteleaga ca BAGABOANTELE PENALE REALE, fug ca draq de tamaie de poze/camere si nu or sa se lase pozate de orice guster paduchios care se duce sa le futa juma de ora o ora din alocatia copiilor pe coltul patului, o sa mai vorbim detalii despre viata de noapte reala, bagabonti, bagaboante si alti infractori. In rest, dar-ar aviara in voi, mai sustin si o bulibasa drept presedinte, baga-mi-as pula in Romania, pardon in ®romani, pamantul neavand nicio vina ca inca suporta asemenea aratari ca majoritatea celor prezenti aici, fi-mi-ar scarba de natia pe care trebuie s-o reprezint in fata unor indivizi banali/normali din tarile civilizate, care tot se intreaba ca prostii, ce dreaq este in neregula cu natia voastra. Că tot nu mi-ai dat de ales...Si în contrast cu cele menționate de tine, îmi spui de ce eu am poze cu fața? Că tot ai vrut să-ți afisezi superioritatea pe la nasul meu mereu...
v-ships Reputație: 24 Postat Iulie 1, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Iulie 1, 2017 Că tot nu mi-ai dat de ales...Si în contrast cu cele menționate de tine, îmi spui de ce eu am poze cu fața? Că tot ai vrut să-ți afisezi superioritatea pe la nasul meu mereu... Tu iti afisezi poze si filmulete pentru ca esti o nebuna de legat exhibitionista, d-aia. Gandeste-te la fi-tu idioato inconstienta lesinata de bani, cand o sa fie bataia de joc a colegilor, prietenilor si a societatii din cauza jagardelei demente de ma-sa, la fel ca lorena. Hai marsh d-aici, suge-o la alta masa. 2 2
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 1, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iulie 1, 2017 Tu iti afisezi poze si filmulete pentru ca esti o nebuna de legat exhibitionista, d-aia. Gandeste-te la fi-tu idioato inconstienta lesinata de bani, cand o sa fie bataia de joc a colegilor, prietenilor si a societatii din cauza jagardelei demente de ma-sa, la fel ca lorena. Hai marsh d-aici, suge-o la alta masa. Eu ti-am zis că in contrast cu celalalte...să definești gestul meu! Dacă am o fantezie, si fur curvari...iar cel mai bun imi satisface fantezia de a ma filma cand i-o s*g? Ce cauți pe-aici printre ciudati!?
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 1, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 1, 2017 Fute baaa, futu-te-ar cainii, linistit si doar pentru tine, baga-ti-ai pula in promovarile/recenziile si informatiile tale pretioase, fa recenzii doar pentru nebuna forumului sa se masturbeze bagandu-si ficusu cu ghiveci cu tot in pizda aia sparta la webcam, in salon la Balaceanca. Si DA, felicitari ! Chiar daca este un pejte prajit oarecum echilibrat/civilizat in discurs, cu ceva neuroni la purtator, asta in cazul in care chiar el cu creiarul lui isi scrie textul singur, nick-ul ales reprezinta TOTUL, tot aia e, asa ca aprob afirmativ, baga-mi-s pula in pescaria voastra si sa-mi sugeti pula de proxeneti, infractori, dementi si alte jeguri penale ale societatii. Asta da, chiar este un membru de-al vostru, care sa va reprezinte, ma muistilor si muistelor. Cand un onanist virtual din marea masa a damblagitilor prezenti aici o sa ajunga sa aibe atatea informatii 'inside' si o sa inteleaga ca BAGABOANTELE PENALE REALE, fug ca draq de tamaie de poze/camere si nu or sa se lase pozate de orice guster paduchios care se duce sa le futa juma de ora o ora din alocatia copiilor pe coltul patului, o sa mai vorbim detalii despre viata de noapte reala, bagabonti, bagaboante si alti infractori. In rest, dar-ar aviara in voi, mai sustin si o bulibasa drept presedinte, baga-mi-as pula in Romania, pardon in ®romani, pamantul neavand nicio vina ca inca suporta asemenea aratari ca majoritatea celor prezenti aici, fi-mi-ar scarba de natia pe care trebuie s-o reprezint in fata unor indivizi banali/normali din tarile civilizate, care tot se intreaba ca prostii, ce dreaq este in neregula cu natia voastra. Marș, mă, prăjitule! Băga-ne-am pulile în strachina ta! Păi dacă tot înjuri, stai bă, distrusule, să te muim noi, până te saturi! Marș în p.m.! 6 7
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iulie 1, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Postat Iulie 1, 2017 Fute baaa, futu-te-ar cainii, linistit si doar pentru tine, baga-ti-ai pula in promovarile/recenziile si informatiile tale pretioase, fa recenzii doar pentru nebuna forumului sa se masturbeze bagandu-si ficusu cu ghiveci cu tot in pizda aia sparta la webcam, in salon la Balaceanca. Si DA, felicitari ! Chiar daca este un pejte prajit oarecum echilibrat/civilizat in discurs, cu ceva neuroni la purtator, asta in cazul in care chiar el cu creiarul lui isi scrie textul singur, nick-ul ales reprezinta TOTUL, tot aia e, asa ca aprob afirmativ, baga-mi-s pula in pescaria voastra si sa-mi sugeti pula de proxeneti, infractori, dementi si alte jeguri penale ale societatii. Asta da, chiar este un membru de-al vostru, care sa va reprezinte, ma muistilor si muistelor. Cand un onanist virtual din marea masa a damblagitilor prezenti aici o sa ajunga sa aibe atatea informatii 'inside' si o sa inteleaga ca BAGABOANTELE PENALE REALE, fug ca draq de tamaie de poze/camere si nu or sa se lase pozate de orice guster paduchios care se duce sa le futa juma de ora o ora din alocatia copiilor pe coltul patului, o sa mai vorbim detalii despre viata de noapte reala, bagabonti, bagaboante si alti infractori. In rest, dar-ar aviara in voi, mai sustin si o bulibasa drept presedinte, baga-mi-as pula in Romania, pardon in ®romani, pamantul neavand nicio vina ca inca suporta asemenea aratari ca majoritatea celor prezenti aici, fi-mi-ar scarba de natia pe care trebuie s-o reprezint in fata unor indivizi banali/normali din tarile civilizate, care tot se intreaba ca prostii, ce dreaq este in neregula cu natia voastra. Ai un motiv intemeiat pentru care latri? 1
rozkendra oficial Reputație: 94 Postat Iulie 1, 2017 Oras:whatever Oras:whatever Postat Iulie 1, 2017 Poate userul Castellano ia in calcul sa il pozez pe V-ships o noapte intreaga in pula goala pentru 100 de euro. Asa incat toata lumea sa fie multumita si sa nu existe loc de gelozii.Trebuia sa scriu asta aici sau la rubria sugestii, sfaturi, pareri? 1
brett Reputație: 1750 Postat Iulie 1, 2017 Postat Iulie 1, 2017 vships nu si-a luat medicamentele sa-i tina in frau "imaginatia artistica"delir total din partea acestui specimen, e posibil sa si creada ce spunekendra isi revine daca-i dai o ciocolata scumpa 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 1, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 1, 2017 În sfârșit... felicitări, Castellano! 1 4
henzo pascalau Reputație: -443 Postat Iulie 1, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Postat Iulie 1, 2017 Fute baaa, futu-te-ar cainii, linistit si doar pentru tine, baga-ti-ai pula in promovarile/recenziile si informatiile tale pretioase, fa recenzii doar pentru nebuna forumului sa se masturbeze bagandu-si ficusu cu ghiveci cu tot in pizda aia sparta la webcam, in salon la Balaceanca. Si DA, felicitari ! Chiar daca este un pejte prajit oarecum echilibrat/civilizat in discurs, cu ceva neuroni la purtator, asta in cazul in care chiar el cu creiarul lui isi scrie textul singur, nick-ul ales reprezinta TOTUL, tot aia e, asa ca aprob afirmativ, baga-mi-s pula in pescaria voastra si sa-mi sugeti pula de proxeneti, infractori, dementi si alte jeguri penale ale societatii. Asta da, chiar este un membru de-al vostru, care sa va reprezinte, ma muistilor si muistelor. Cand un onanist virtual din marea masa a damblagitilor prezenti aici o sa ajunga sa aibe atatea informatii 'inside' si o sa inteleaga ca BAGABOANTELE PENALE REALE, fug ca draq de tamaie de poze/camere si nu or sa se lase pozate de orice guster paduchios care se duce sa le futa juma de ora o ora din alocatia copiilor pe coltul patului, o sa mai vorbim detalii despre viata de noapte reala, bagabonti, bagaboante si alti infractori. In rest, dar-ar aviara in voi, mai sustin si o bulibasa drept presedinte, baga-mi-as pula in Romania, pardon in ®romani, pamantul neavand nicio vina ca inca suporta asemenea aratari ca majoritatea celor prezenti aici, fi-mi-ar scarba de natia pe care trebuie s-o reprezint in fata unor indivizi banali/normali din tarile civilizate, care tot se intreaba ca prostii, ce dreaq este in neregula cu natia voastra. Esti invidios, altfel nu citai o postare veche de pe alt topic =)) 2 2
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2017 Postat Iulie 1, 2017 Felicitari, Castellano.
Vizitator all_star Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2017 Postat Iulie 1, 2017 Marș, mă, prăjitule! Băga-ne-am pulile în strachina ta! Păi dacă tot înjuri, stai bă, distrusule, să te muim noi, până te saturi! Marș în p.m.!Iar a evadat nebunul de marinar de la spitalul 9 si a venit sa ne intoxice cu aberatiile lui. PS : in sfarsit s-a facut dreptate si a iesit UL un recenzor adevarat cum e Castelano. Eu zic ca merita pe deplin, nu numai pt. luna trecuta ci pt. intreaga lui contributie de cand e pe forum !!!
nu mai spune Reputație: -586 Postat Iulie 1, 2017 Oras:EU Oras:EU Postat Iulie 1, 2017 Pai daca tot avem un ministru al Agriculturii care vorbeste cu oile si si pe agramatul "genunche" la Educatie, de ce nu am avea si un peste ca UL pe forum? 2 2
vasilepoamarosie Reputație: -157 Postat Iulie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 5, 2017 vships nu si-a luat medicamentele sa-i tina in frau "imaginatia artistica"delir total din partea acestui specimen, e posibil sa si creada ce spunekendra isi revine daca-i dai o ciocolata scumpa Iar tu și cu sugătorul alălalt de @dylanbuc sunteți amândoi făcuți din căcat! Băga-mi-aș! Iar am vomitat când am dat cu ochii de tine...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum