vasilepoamarosie Reputație: -157 Postat Iulie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 5, 2017 Ah, da! Și felicitări @Castellano! Link spre comentariu
Membru Premium castellano Reputație: 10451 Postat Iulie 5, 2017 Oras:... Oras:... Membru Premium Partajează Postat Iulie 5, 2017 Sa-mi bag pula!De-abia acum am vazut ca am fost ales UL! Pana mea....Si mai mult am intrat pe acest topic sa vad ce-a mai scris Vasile, ca mi-e drag. Si ce sa vad: am fost propus si ales Utilizatorul Lunii.Nici nu stiu ce sa zic: multumesc pentru apreciere si pentru felicitări! As fi fost onorat de aceasta numire daca forumul ar fi fost ca la inceputuri, dar acum, cu atata off-topic, certuri, scandaluri, peștism, nu ma incanta, mai ales daca țin cont ce UL au fost inaintea mea. In rest, apreciez increderea acordata de membrii vechi!Cu respect,castellano P.S. la provocări nu răspund! 33 Link spre comentariu
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Iulie 5, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Iulie 5, 2017 Sa-mi bag pula!De-abia acum am vazut ca am fost ales UL! Pana mea....Si mai mult am intrat pe acest topic sa vad ce-a mai scris Vasile, ca mi-e drag. Si ce sa vad: am fost propus si ales Utilizatorul Lunii.Nici nu stiu ce sa zic: multumesc pentru apreciere si pentru felicitări! As fi fost onorat de aceasta numire daca forumul ar fi fost ca la inceputuri, dar acum, cu atata off-topic, certuri, scandaluri, peștism, nu ma incanta, mai ales daca țin cont ce UL au fost inaintea mea. In rest, apreciez increderea acordata de membrii vechi!Cu respect,castellano P.S. la provocări nu răspund!stai calm, poamarosie nu o sa fie propus. Atata ne mai trebuie sa fie si el propus. Inca odata, felicitarile mele! 1 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 5, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iulie 5, 2017 stai calm, poamarosie nu o sa fie propus. Atata ne mai trebuie sa fie si el propus. Te mâncă-n cur? N-o să fie propus, de ce? 1 4 Link spre comentariu
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Iulie 5, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Iulie 5, 2017 Te mâncă-n cur? N-o să fie propus, de ce?Nuu ma mananca. Tu tii cu idiotul ala? Link spre comentariu
vasilepoamarosie Reputație: -157 Postat Iulie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 6, 2017 Făcut din căcat... pam-param-pam-pam! 1 1 Link spre comentariu
sir dracu Reputație: -54 Postat Iulie 6, 2017 Oras:alhambra Oras:alhambra Partajează Postat Iulie 6, 2017 de ce sa nu fie propus actorasul?la urma urmei, e definitia starii de mizerie in care a ajuns forumul.chiar mi se pare ca ar trebui ales perpetuu utilizator al lunii. intelegeti in pula mea:vasilepoamarosie ESTE forumul. ce-o fi asa de greu? 2 Link spre comentariu
sir dracu Reputație: -54 Postat Iulie 6, 2017 Oras:alhambra Oras:alhambra Partajează Postat Iulie 6, 2017 p.s.pentru luna urmatoare, il propun pe VASILEPOAMAROSIE ca utilizator al lunii.mi se pare firesc. 2 Link spre comentariu
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Iulie 7, 2017 Partajează Postat Iulie 7, 2017 p.s.pentru luna urmatoare, il propun pe VASILEPOAMAROSIE ca utilizator al lunii.mi se pare firesc.+ o mică chetă pentru Vasilică. Să fută și el ceva la 200 lei/h. 4 Link spre comentariu
muzicianu Reputație: 10 Postat Iulie 7, 2017 Partajează Postat Iulie 7, 2017 Luna asta sa fie "Vasilepoamarosie" Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 7, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iulie 7, 2017 Luna asta sa fie "Vasilepoamarosie" Ce faci mă, te auto-propui? Link spre comentariu
lexmarky Reputație: -273 Postat Iulie 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 10, 2017 FELICITARI CASTELLANO MERITI DIN PLIN UL Link spre comentariu
roza kendra Reputație: 213 Postat Iulie 17, 2017 Oras:B Oras:B Partajează Postat Iulie 17, 2017 Eu il propun pe Lopix.Din simplul fapt ca probabil simt nostagie pt un user calm si impaciutor in stil stilul lui thecat.Chiar daca sunt diferiti, e dragut sa vezi Ul pe cineva care in ciuda simpatiilor personale macar incearca sa se pastreze neutru si impartial si inca este activ intr-un loc in care lumea simte ca isi traieste viata, faurind tabere si clicki (dau mielu shaormo) intr-un mediu semi-artificial. 2 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2017 Partajează Postat Iulie 18, 2017 am vrut de luna trecuta sa zic si eu lopix .ar fi o idee..buna cred Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Iulie 18, 2017 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Iulie 18, 2017 Eu nu propun pe nimeni. Oricum, pisicuts pune pe cine vrea el. 2 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Iulie 18, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Iulie 18, 2017 Eu nu propun pe nimeni. Oricum, pisicuts pune pe cine vrea el. Accepta si sugestii. Dar nu de la oricine 2 4 Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Iulie 18, 2017 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Iulie 18, 2017 N-accepta sugestii, accepta doar sponsorizari. Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Iulie 18, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Iulie 18, 2017 N-accepta sugestii, accepta doar sponsorizari. Nu esti deloc subtil! 1 4 Link spre comentariu
obsedatul Reputație: -2024 Postat Iulie 18, 2017 Oras:Here Oras:Here Partajează Postat Iulie 18, 2017 Cand am fost? 1 Link spre comentariu
kornell Reputație: -20 Postat Iulie 18, 2017 Partajează Postat Iulie 18, 2017 Cand am fost? pe vremea cand erai ceva mai mult decat white noise.lipsa ta de pe forum a fost mult mai semnificativa decat actuala prezenta.chiar asa, de ce faci asta?ai un motiv explicabil? 1 Link spre comentariu
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Iulie 18, 2017 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Partajează Postat Iulie 18, 2017 next: Bubutz38 Link spre comentariu
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Iulie 18, 2017 Oras:Catania Oras:Catania Partajează Postat Iulie 18, 2017 Lopix Din simplul fapt ca probabil simt nostagie pt un user calm si impaciutor in stil stilul lui thecat.Chiar daca sunt diferiti, e dragut sa vezi Ul pe cineva care in ciuda simpatiilor personale macar incearca sa se pastreze neutru si impartial si inca este activ intr-un loc in care lumea simte ca isi traieste viata, faurind tabere si clicki (dau mielu shaormo) intr-un mediu semi-artificial. Mi-ai citit gândurile, RozKendra, mai putin la partea cu shaorma (sunt la dieta) 1 Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Iulie 18, 2017 Partajează Postat Iulie 18, 2017 ai renuntat definitiv la recenzii?ce te mai tineai dupa Rahela Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114266 Postat Iulie 18, 2017 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Iulie 18, 2017 Accepta si sugestii. Dar nu de la oricine de la cine are sani mari,decolteu adanc, fusta mini, par lung si este femeie le accept Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Iulie 18, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Iulie 18, 2017 de la cine are sani mari,decolteu adanc, fusta mini, par lung si este femeie le acceptEsti prea pretantios! Crezi ca toate-s ca buzata? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum