Sari la conținut

Desemnare succesor Utilizatorul Lunii

Postări Recomandate

Vizitator ana paraschiv
Reputație: 0

Mesajul tau suna intr-un mod specific. Sa inteleg ca te retragi definitiv de pe forum!??  :laugh2

Nu ma retrag, este un mod prin care am mulțumit acelora care au interacționat cu mine.
  • Like 6
  • Minus 5
Link spre comentariu
Vizitator

Mda, pisi mic si răsfățat se ține de "cioace"! Huh, m-am emoționat, neah, glumeam! Vă mulțumesc pentru gândurile bune si mai puțin bune transmise azi,aici. Mulțumesc acelora care de-a lungul timpului scurt, petrecut aici, au facut parte din viața mea reala si virtuala, mulțumesc si mai mult acelora care au ales sa și ramana in viața mea. Va pup, va îmbrățișez si va iubesc!

Felicitari !

Vreau si eu reteta aia pentru pastrama de peste ! :)

Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Mda, pisi mic si răsfățat se ține de "cioace"! Huh, m-am emoționat, neah, glumeam! Vă mulțumesc pentru gândurile bune si mai puțin bune transmise azi,aici. Mulțumesc acelora care de-a lungul timpului scurt, petrecut aici, au facut parte din viața mea reala si virtuala, mulțumesc si mai mult acelora care au ales sa și ramana in viața mea. Va pup, va îmbrățișez si va iubesc!

Felicitări Paraschive!

P.S. Din veața reală, zâci? :thinking

Link spre comentariu
  • Oras:Back home
  • Oras:Back home

Mai Ano ... te emotzionashi fatoo si facusi un discurs ...  de zici ca ai primit Oscar-ul !!!

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Link spre comentariu
Vizitator ana paraschiv

Mai Ano ... te emotzionashi fatoo si facusi un discurs ...  de zici ca ai primit Oscar-ul !!!

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Stiu ca azi te-au amuzat randurile scrise de mine. Am facut o fapta buna! :)

• Like 5
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Felicitari

;)

Link spre comentariu
  • Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”�
  • Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”�

Eu propun sa ramana tot ana paraschiv. Are timp de forum, e desteapta, stie sa gateasca si e mai cuminte decat inesines. :P

Pot fi scoasa din ecuatie pt ca eu in curand voi renunta la orice contact cu Nimfo

Si la cont.

Cat despre cumintenie , te inseli amarnic .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...