Sari la conținut

Desemnare succesor Utilizatorul Lunii

Postări Recomandate

• Oras:.......
                       Dragii mei,

Inainte de orice vreau sa multumesc inca odata celor care m au votat ca utilizatorul lunii Februarie dar si celor care m au sustinut,sprinjit si mi au atras atentia atunci cand am meritat .Toti suntem oamenii in spatele acestor nickname uri si este normal sa mai gresim, insa important este sa recunoastem atunci cand o facem.

Deasemenea vreau sa mi cer scuze tuturor carora le am creat un disconfort prin felul meu de a fi sau prin anumite postari pe care le am facut in momente de presiune.Ma bucur ca sunt pe acest forum deoarece am intalnit oameni frumosi sufleteste  si sunt convinsa ca toti userii indiferent de masca pe care o poarta in aceasta lume virtuala sunt in viata reala niste oameni deosebiti.

Acestea fiind spuse ...utilizatorul lunii Martie propus de mine este Coolandhotman pentru activitatea sa de pe forum in ultima perioada, pentru munca depusa pe sectiunea Constanta dar cel mai important criteriu dupa care l am ales a fost eleganta: eleganta recenziilor,discutiilor,eleganta de a raspunde atunci cand intra intr un conflict fara al degenera ci din contra eleganta cu care calmeaza spiritele.

Am  facut tot ce tine de mine....acum decizia va apartine! 

Multumesc....!!

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Pasarica

Dragii mei,

Inainte de orice vreau sa multumesc inca odata celor care m au votat ca utilizatorul lunii Februarie dar si celor care m au sustinut,sprinjit si mi au atras atentia atunci cand am meritat .Toti suntem oamenii in spatele acestor nickname uri si este normal sa mai gresim, insa important este sa recunoastem atunci cand o facem.
       Deasemenea vreau sa mi cer scuze tuturor carora le am creat un disconfort prin felul meu de a fi sau prin anumite postari pe care le am facut in momente de presiune.Ma bucur ca sunt pe acest forum deoarece am intalnit oameni frumosi sufleteste  si sunt convinsa ca toti userii indiferent de masca pe care o poarta in aceasta lume virtuala sunt in viata reala niste oameni deosebiti.

Acestea fiind spuse ...utilizatorul lunii Martie propus de mine este Coolandhotman pentru activitatea sa de pe forum in ultima perioada, pentru munca depusa pe sectiunea Constanta dar cel mai important criteriu dupa care l am ales a fost eleganta: eleganta recenziilor,discutiilor,eleganta de a raspunde atunci cand intra intr un conflict fara al degenera ci din contra eleganta cu care calmeaza spiritele.

Am  facut tot ce tine de mine....acum decizia va apartine! 
                                                                                                                    Multumesc....!!

Are dreptate Deep Waters. Se pare ca urmatorii utilizatori ai luniii vor fi toti din Constanta.

Amelia ce nu inteleg eu, de ce nu te votezi tot pe tine aaa?

Probabil dupa ce va fi ales "Coolandhotman" o sa fie propus un alt membru constantean in gasca.

Macar din bun simt pentru membrii site-ului, o luna doua, ar mai fi trebuit schimbat oleaca traseul si spre alt oras.

Nu cred ca forumul este doar al constantenilor.

IN fine, mi-am dat si eu o umila parere care sper sa nu supere pe nimeni.

Link spre comentariu

bossule,

sincer, eu te-as fi propus pe tine ca utilizator al lunii!

bineinteles nu se discuta criterii de eleganta, ca acolo stii si tu esti un pic pe langa subiect, insa ptr efort, volum literar expus pe acest forum, emotii, argumente, trairi intense, sentimente, propaganda, s.a.m.d., meritai deplin! tu chiar ai depus efort maxim! singura problema este faptul ca tu nu rezisti cu acelasi user mai mult de 2-3 zile pe acilea!!! de aici si cel mai pragmatic impediment ptr a te alege vreodata pe tine! 

tu stii ca mie imi place spiritul tau de luptator! da-i tare frate! chiar conteaza ptr noi toti ce ai de spus! chiar conteaza punctul de vedere al cuiva care nu tine la etichete, distinctie, mandrie, eleganta! imi place aceasta predispozite a ta la umilinta! in privinta asta tu nu ai limite, iar eu apreciez dedicatia ta!

te pup si ma pregatesc ptr avalasa ta de cuvinte care sigur urmeaza! ;)

Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Coolandhotman este un confrate ce merita acest premiu !

Este o realitate.

Dar, cel mai mare dezavantaj al lui este faptul ca este tot din Constanta. Nu am nimic  ( de rau ) cu colegii din Constanta, chiar precizez ca am o relatie de prietenie foarte buna cu cei de acolo ( Johnholmes, Patrick, Geone, Amelia ..) dar acordarea premiului tot in acest oras sigur va duce la discutii, frustari si animozitati pentru cei din restul tarii. Si cred ca nici lui Cool nu iar place ca el sa fie subiectul unor discutii neprincipiale.

Eu cred ca pot fi si alte optiuni de membrii ai forumului ce merita acest premiu, oameni ce au demonstrat aceasta in decursul timpului:

Fete: Cassy, Sorina, Laura ....

Baieti: Godfather, Shiva, Oly, Shark, Joseph....

Avem de unde alege, lista este deschisa...

Respect pt Cool si colegii din Constanta, ce au cladit una dintre cele mai puternice filiale din forum :hihat :hihat :hihat

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Amelia, iti mulțumesc pentru cuvintele magulitoare aduse la adresa lui @coolandhotman, dar el te anunță pe tine și pe confratii săi de pe forum ca nu poate accepta acest titlu..... deoarece nu-l merita! Va rog pe toți cei implicați în acordarea acestui titlu sa va îndreptați votul catre un alt membru!

Gânduri bune!

PS: Scriu de pe telefon..... Revin deseară cu argumente în favoarea celor spuse mai sus!

• Like 3
Link spre comentariu

Uite ca am rezistat mai mult pe aici si nu voi mai face probleme, dupa cum ati observat nici nu prea am mai intrat prea des pe aici.

NU as avea nevoie vreodata de acest premiu, sa-l castige cine merita si in mod sigur nu am cum sa fiu eu acela.

Totusi parerea mea umila s-a referit doar la faptul ca nu sunt doar membrii constanteni aici pe forum si ar trebui sa se mute caravana si spre alte orase.

Eu daca as fi fost Amelia, din respect pentru ceilalti membrii, as fi schimbat orasul.

Deja acest premiu se da din prieteni in prieteni si nu cred ca membrii vor mai avea tragere de inima sa mai doreasca sa voteze.

Sunt membrii si pe orase mai mici care sunt foarte activi si ar merita si ei o nominalizare, gen asterica si mai sunt.

NU am de ce sa mai scriu avalansa de cuvinte, imi este si lene sa mai fac asta.

Puteti sa propuneti pe cine doriti, dar mai ganditi-va si la alti membrii din alte orase.

Stima si respect!

Link spre comentariu
  • Telefon: 0734769169
  • Oras:timisoara
  • Telefon: 0734769169
  • Oras:timisoara

Nu inteleg,de ce sa fie o problema ca premiul sa mearga iarasi la urbea domnului Mazare,premiul de la loto,si ma refer la cel mare, nu a mers de doua ori consecutiv in acelasi oras ? Adica la Galati.

Eu vreau Sorina utilizatorul luni. De ce ? E in lista mea de prieteni. :bow

• Like 1
Link spre comentariu

bossule, uneori chiar le nimeresti!!!

bine, nu inteleg cum vorbesti tu in numele celorlalti daca vor mai avea tragerea de inima sa voteze sau nu, dar este punctul tau de vedere si ai dreptul in a-l etala. bine, asta pana nu te baneaza din nou pisicul!!!

eu am convingerea ca amelia a ales bine pe coolandhotman! facand exceptie de faptul ca este constantean, daca tu poti sa produci argumente in afara acesti calitati precum ca nu ar fi meritoriu eu unul le astept. oricum, intr-o expunere de modestie totala cool a declarat ca declina nominalizarea ptr utilizatorul lunii. probabil amy se va uita si la galati unde sa gaseasca un candidat meritoriu. ai pe cineva in gand?

Link spre comentariu
  • Oras:Deep
  • Oras:Deep

Pentru @mercedes1,

Intr-adevar nici o problema sa mearga de doua ori in acelasi oras! Doar ca a fost deja de doua ori in aceleasi oras, recte Constanta. Ar fi a treia oara consecutiv.

Tot respectul pentru userul @coolandhotman. Postarea mea nu e un "vot" impotriva lui ci este doar ... ceea ce este, adica ce am scris mai sus.

• Like 1
Link spre comentariu

Nu am pe nimeni in gand pentru ca nu am acest drept, doar am spus ca ar fi frumos ca Amelia sa se reorienteze si spre alte orase.

Numai stau sa dau explicatiii pentru ce am scris mai sus cu tragerea de inima.

Chiar propuneti pe cine vreti, a fost doar o simpla parere si atat.

Link spre comentariu
  • Oras:Acolo
  • Oras:Acolo

bossule,

sincer, eu te-as fi propus pe tine ca utilizator al lunii!

bineinteles nu se discuta criterii de eleganta, ca acolo stii si tu esti un pic pe langa subiect, insa ptr efort, volum literar expus pe acest forum, emotii, argumente, trairi intense, sentimente, propaganda, s.a.m.d., meritai deplin! tu chiar ai depus efort maxim! singura problema este faptul ca tu nu rezisti cu acelasi user mai mult de 2-3 zile pe acilea!!! de aici si cel mai pragmatic impediment ptr a te alege vreodata pe tine! 

tu stii ca mie imi place spiritul tau de luptator! da-i tare frate! chiar conteaza ptr noi toti ce ai de spus! chiar conteaza punctul de vedere al cuiva care nu tine la etichete, distinctie, mandrie, eleganta! imi place aceasta predispozite a ta la umilinta! in privinta asta tu nu ai limite, iar eu apreciez dedicatia ta!

te pup si ma pregatesc ptr avalasa ta de cuvinte care sigur urmeaza! ;)

Daca ar si intelege ceva boss-ul ar fi minunat...imi rezerv dreptul de-a avea retineri :)

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Votul meu, din păcate, nu poate merge către userul propus de Amelia. Temeiul acestui refuz este pur şi simplu unul personal, întrucât am fost atacat de respectivul user de câteva ori în trecut, fără ca eu să-mi doresc a interacţiona cu el.

Fiind o opţiune personală, îmi dau seama că nu poate fi una obiectivă (omul va fi având merite netăgăduite), deci nici nu votez împotrivă, ci doar prefer să mă abţin.

Trebuie însă să-mi declar dezamăgirea publică pentru conduita de a propune un singur succesor şi acela tot de pe meleaguri constănţene. Nu cred că era greu ca utilizatorul în funcţie să facă un minimum de efort de concentrare şi să identifice alternative inclusiv din alte zone ale ţării.

Link spre comentariu

sincer boss, eram curios daca puteai alege tu pe cineva de la tine din oras!!! daca exista cineva cu care tu nu ai, sau ai avut dispute acolo!!! eu unul cred ca conteaza si acceptanta colegilor tai, mai ales cei mai apropiati de tine!!!

Link spre comentariu
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)

Stiu ca nu eu propun, dar pot nominaliza alt nume. In ideea ca titlul e in Constanta a treia luna consecutiv, si tot un user de acolo a fost propus, care la randul lui tot un user din acel oras o sa nominalizeze,  candidat exista, luna asta as atrage atentia asupa userului Oly din capitala.

Oly a avut mai multe conturi pana acum, motivul pentru care m-am gandit la el sunt tutorialele facute pentru forum, sa nu uitam ca acum jumatate de forum a invatat cum sa caute dupa sursa pozelor preluate de pe net, tutorial pentru citare multipla, etc.. sunt mai multe

• Like 4
Link spre comentariu

Votul meu, din păcate, nu poate merge către userul propus de Amelia. Temeiul acestui refuz este pur şi simplu unul personal, întrucât am fost atacat de respectivul user de câteva ori în trecut, fără ca eu să-mi doresc a interacţiona cu el.

Fiind o opţiune personală, îmi dau seama că nu poate fi una obiectivă (omul va fi având merite netăgăduite), deci nici nu votez împotrivă, ci doar prefer să mă abţin.

Trebuie însă să-mi declar dezamăgirea publică pentru conduita de a propune un singur succesor şi acela tot de pe meleaguri constănţene. Nu cred că era greu ca utilizatorul în funcţie să facă un minimum de efort de concentrare şi să identifice alternative inclusiv din alte zone ale ţării.

stalingrad, elegant! am insa convingerea ca tu intelegi deplin motivele ptr care cool si-a manifestat puncte de vedere divergente cu ale tale! asa insa cum colegii tai au venit necontenit in apararea ta, asa si coolandhotman a venit in apararea unui coleg asupra caruia s-a impus o decizie pe care a considerat-o ca fiind nejusta! eu unul sunt pe deplin convins ca percepi acest lucru ptr ca ti-ai manifestat intentia, prin distinsa sobrietate, de a fi nici pro, dar nici contra!!

:hihat

• Like 2
Link spre comentariu

Amelia, iti mulțumesc pentru cuvintele magulitoare aduse la adresa lui @coolandhotman, dar el te anunță pe tine și pe confratii săi de pe forum ca nu poate accepta acest titlu..... deoarece nu-l merita! Va rog pe toți cei implicați în acordarea acestui titlu sa va îndreptați votul catre un alt membru!

Gânduri bune!

PS: Scriu de pe telefon..... Revin deseară cu argumente în favoarea celor spuse mai sus!

O sa astept argumentele promise de coolandhotman si daca este cazul voi face o noua nominalizare! 

Link spre comentariu
  • Oras:priza
  • Oras:priza

Amelia, nu te mai chinui. Nominalizari poate face oricine, bine ar fi sa incerce si fostii Utilizatori. Cei care mai sunt printre noi.

Eu cred ca mai bine ati da medalia la export, sa mai echilibram balanta economica. Un candidat interesant (nu stiu daca si interesat) ar fi Shaworma.

Link spre comentariu
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''

Pamflet

Nominalizarea mea este pentru Oly...pentru ca vine la pachet cu Sorina4....asa impacam si capra si varza...adica daca Oly va lua medalia o sa i-o dea Sorinei(pe ascuns in masina)...:)))

Serios Oly merita pe deplin aceasta medalie ...vechime,postari,calitate umana,aport adus forumului si membrilor de asemenea...

Bafta Oly char daca vrei, sau nu vrei, parerea mea este ca meriti.

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Am discutat cu utilizatorul propus de mine... Coolandhotman si mi a explicat motivele pentru care  nu isi doreste acest titlu.

Imi pare rau deoarece alegerea mea a fost facuta doar pe merite si mai ales pentru eleganta de care a dat intotdeauna dovada facand exceptie ca este constantean.

Pentru a nu irosi timpul scurt va propun un alt candidat care are merite depline si din punctul meu de vedere merita acest titlu.........Asterica!

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...