Sari la conținut

Desemnare succesor Utilizatorul Lunii

Postări Recomandate

• Oras:UNDE VREA PULA MEA

Sa vina Bebelusu' !

https://www.todaysparent.com/wp-content/uploads/2013/03/crying-baby-istock660.jpg

Nu mai plange idiotule, ca nu impresionezi pe nimeni.                                                                                                                     Capisci Ion prostovanule de la raion ?!                                                                                                                                  Capisci o PL !!! 

• Like 3
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Nu mai plange idiotule, ca nu impresionezi pe nimeni.                                                                                                                     Capisci Ion prostovanule de la raion ?!                                                                                                                                  Capisci o PL !!! 

Cand ai de gand sa pui recenzia lui Trans Antonella ????? Hai ca stiu ca esti mereu pe acel topic activ !!!

A dat strechea in tine si numai la pule ti-e gandul.

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Cand ai de gand sa pui recenzia lui Trans Antonella ????? Hai ca stiu ca esti mereu pe acel topic activ !!!

A dat strechea in tine si numai la pule ti-e gandul.

Scrie in pula lu' trans Antonella (daca la ea vad ca ti e gandul) cu, caractere normale...sau ia ti medicamentele!
Link spre comentariu
  • Oras:Xxx
  • Oras:Xxx

Esti slab si nu te baga nimeni in seama. Si tu te toți ții după oameni., te lipești de talpa lor ca resturile de pe drum. Tu șutezi, tu alergi după minge, tu esti atât de prost de îți dai singur gol. Vax! Te si faultezi singur la orice pas.

Nu oi fi obosit tu oare sa vorbești singur tu cu clonele tale de căcat? Nu mi te mai adresa pana cand plătești un cont dintre campioni sa ai haz cu banii aia de frigider.

• Minus 1
Link spre comentariu

Scrie in pula lu' trans Antonella (daca la ea vad ca ti e gandul) cu, caractere normale...sau ia ti medicamentele!

Idiotul asta nu mai stie ce sa mai inventeze la adresa mea, a ta si a celor pe care i s-a pus lui pata.  Ne mai considera si chiori pe deasupra, ca de la o vreme incoace numai cu caractere uriase scrie.   Ce sa le mai faci idiotilor ?  NCSF.  Lasa-i in plata Domnului. 

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan
Reputație: 0

daca si io mai sunt penibil atunci e grava situatia

Tocmai ai dovedit că am dreptate :) Și stai liniștit că nu e deloc gravă situația. Nu ești unicat...
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...