andreea rebeca Reputație: 231727 Postat Octombrie 1, 2018 Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Telefon: 0725653656 Oras:Bucuresti Postat Octombrie 1, 2018 A ascultat Pisic sugestiile voastre pana a facut tot ca el :laugh2Pisicuts intotdeauna am ascultat ;sugestia TA".ca ale noastre ce conteaza :slap2 8
Vizitator all_star Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2018 Postat Octombrie 1, 2018 A ascultat Pisic sugestiile voastre pana a facut tot ca el :laugh2Pisicuts intotdeauna am ascultat ;sugestia TA".ca ale noastre ce conteaza :slap2 Ce alegere de toata jena...Poti sa ne dezvalui si noua care ar fi criteriile dupa care tu alegi UL?Sau, cel putin in cazul asta, dupa ce te ai ghidat?Felicitari si tie frate pentru desemnarea lui Vasile iar ai facut alegerea perfecta :slap2Felicitări Vasile! Nici o dată nu.i prea târziu... :))) meritai de mult premiul ăsta.... :)))Dar n-are niciun rost să ne mai batem capul cu decernarea acestui titlu onorific de UL. Oricum motanul de vreo 3 ani încoace nu mai ține cont de propunerile nimănui, face ce vrea PL lui. Presimt că și luna viitoare va numi UL tot un troll sau vreun dezaxat mintal, că doar are de unde alege, s-au înmulțit în ultima vreme ca ciupercile după ploaie. Motanul a reușit să-l facă vedetă și pe Vasilică, să se simtă și el mândru și important măcar pentru o lună.)))) Alegerile motanului din lunile/anii următoari, n-are trebui să mai surprinda/mire pe nimeni. Eu sunt obișnuit demult cu asemenea chestii ridicole !
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Octombrie 1, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Octombrie 1, 2018 felicitari Vasilepoamarosie :)Care a fost criteriul ? si rationamentul desigur. 1
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2018 Postat Octombrie 1, 2018 exista un singur criteriu, alegerea sa fie cat mai surprinzatoare iar membrul cat de cat notoriu. 8
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Octombrie 1, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Octombrie 1, 2018 exista un singur criteriu, alegerea sa fie cat mai surprinzatoare iar membrul cat de cat notoriu.Haha, pai nu a facut o alegere buna. Ce este drept nu toata lumea e nifty ;) 1
Administrator pisicuts Reputație: 114438 Postat Octombrie 1, 2018 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Octombrie 1, 2018 Ce alegere de toata jena...Poti sa ne dezvalui si noua care ar fi criteriile dupa care tu alegi UL?Sau, cel putin in cazul asta, dupa ce te ai ghidat? Vasile a fost propus de utilizatori si am tinut seama de sugestiile membrilor asa cum facem de fiecare data! Vasilepoamarosie este un well known hater incepand cu anul 2010 si pana in prezent si continua sa fie in continuare! Deasemenea el a patimit mult de-a lungul timpului, a fost banat si de 50 de ori. Pentru intreaga lui activitate de 9 ani el a fost premiat astazi. 5 1
xoxoplayboy Reputație: -633 Postat Octombrie 1, 2018 Oras:n-am locatie Oras:n-am locatie Postat Octombrie 1, 2018 ti-ai batut joc de mine din nou, baga-mi-as pula in raion si in prietenii lui 3
cinestie Reputație: -39 Postat Octombrie 1, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 1, 2018 Vasile a fost propus de utilizatori si am tinut seama de sugestiile membrilor asa cum facem de fiecare data! Vasilepoamarosie este un well known hater incepand cu anul 2010 si pana in prezent si continua sa fie in continuare! Deasemenea el a patimit mult de-a lungul timpului, a fost banat si de 50 de ori. Pentru intreaga lui activitate de 9 ani el a fost premiat astazi. Frate tu decizi ,nu ne trebuiesc explicatii care oricum sunt tardive
tudor07 Reputație: 900 Postat Octombrie 1, 2018 Oras:13 Septwmbrie Oras:13 Septwmbrie Postat Octombrie 1, 2018 Vasile a fost propus de utilizatori si am tinut seama de sugestiile membrilor asa cum facem de fiecare data! Vasilepoamarosie este un well known hater incepand cu anul 2010 si pana in prezent si continua sa fie in continuare! Deasemenea el a patimit mult de-a lungul timpului, a fost banat si de 50 de ori. Pentru intreaga lui activitate de 9 ani el a fost premiat astazi. data viitoare nu uita de cinestie ca la cat a patimit si el merita un asa premiu si l si clonele lui mai ales ca ai banat pe liviu58 :laugh2 :laugh2 1
cinestie Reputație: -39 Postat Octombrie 1, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 1, 2018 data viitoare nu uita de cinestie ca la cat a patimit si el merita un asa premiu si l si clonele lui mai ales ca ai banat pe liviu58 :laugh2 :laugh2Ti-am spus in urma cu o ora ca faci multe greseli gramaticale,nu am sa te corectez iar ca oricum nu intelegi limba romana.
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Octombrie 1, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Octombrie 1, 2018 Vasile a fost propus de utilizatori si am tinut seama de sugestiile membrilor asa cum facem de fiecare data! Vasilepoamarosie este un well known hater incepand cu anul 2010 si pana in prezent si continua sa fie in continuare! Deasemenea el a patimit mult de-a lungul timpului, a fost banat si de 50 de ori. Pentru intreaga lui activitate de 9 ani el a fost premiat astazi. Iti bati joc de userii acestui forum si nu e ok deloc. Din cauza asta Adrian a rupt orice amicitie cu tine ;)
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Octombrie 1, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Octombrie 1, 2018 Frate tu decizi ,nu ne trebuiesc explicatii care oricum sunt tardive Problema nu este temporala ci de fond. 2
justlove Reputație: 8972 Postat Octombrie 1, 2018 Oras:fara Oras:fara Postat Octombrie 1, 2018 ” AP” : pisicuț, dormi?https://nimfomane.com/forum/user/273662-apuci%20-%20again/PS: cine stie , cunoaste...APUCI! felicitari Vasilepoamarosie :)pfuu, mai bine dormeai :rax2 13
cinestie Reputație: -39 Postat Octombrie 1, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 1, 2018 Problema nu este temporala ci de fond.Faptul era deja consumat deci nu ne mai trebuiau explicatii :hihat 2 14
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 1, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Octombrie 1, 2018 Vasile a fost propus de utilizatori si am tinut seama de sugestiile membrilor asa cum facem de fiecare data! Vasilepoamarosie este un well known hater incepand cu anul 2010 si pana in prezent si continua sa fie in continuare! Deasemenea el a patimit mult de-a lungul timpului, a fost banat si de 50 de ori. Pentru intreaga lui activitate de 9 ani el a fost premiat astazi. Vasile merita intr-un fel , in primul rand ca este mai amuzant decat tristii astia care iti populeaza site-ul si in al doilea , spune de multe ori lucrurilor pe nume fara alte ascunzisuri si minciuni , cel putin mie mi se pare suficient de corect in aprecieri . :) 3
keyser söze Reputație: -1833 Postat Octombrie 2, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 2, 2018 Vasile a fost propus de utilizatori si am tinut seama de sugestiile membrilor asa cum facem de fiecare data! Vasilepoamarosie este un well known hater incepand cu anul 2010 si pana in prezent si continua sa fie in continuare! Deasemenea el a patimit mult de-a lungul timpului, a fost banat si de 50 de ori. Pentru intreaga lui activitate de 9 ani el a fost premiat astazi. .... aha ... un fel de Oscar pentru intreaga "activitate" ... io zic ca odata ce l-ai facut UL ... acum il poti bana pentru a 51 oara ... macar dispare in glorie :laugh2 7 3
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 2, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Octombrie 2, 2018 Daca nu voteaza si @ciurelistu sau @trujillo , parca nu-ti intri cum trebuie , cu aceeasi eleganta de fetita rasa pe picioare , pe functia de spalator glorios . Pampon iti mai trebuie si esti ... gata de scos la parada Serios acum ...am momente cand nu pot sa ma abtin . :(
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 2, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 2, 2018 În actuala conjunctură și în actuala stare a forumului, alegerea de către Pisicuts este cât se poate de firească. 4 4
condition Reputație: 7276 Postat Octombrie 2, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Postat Octombrie 2, 2018 Vasile merita intr-un fel , in primul rand ca este mai amuzant decat tristii astia care iti populeaza site-ul si in al doilea , spune de multe ori lucrurilor pe nume fara alte ascunzisuri si minciuni , cel putin mie mi se pare suficient de corect in aprecieri . :)Esti prost de besi, incapabilii nu pot exprima o parere, un punct de vedere valid! Tu esti un incapabil!Il felicit pe Vasile, in ce te priveste.... sugi stiuletele si nu ai dreptul la opinie pana nu inveti limba romana bulangiule! Daca nu voteaza si @ciurelistu sau @trujillo , parca nu-ti intri cum trebuie , cu aceeasi eleganta de fetita rasa pe picioare , pe functia de spalator glorios . Pampon iti mai trebuie si esti ... gata de scos la parada Serios acum ...am momente cand nu pot sa ma abtin . :(Te-n gura Heidi, zburda cu tapul pe centura, esti un terminat! :laugh2PESEU: Ti-am trimis o basculanta de stiuleti .... esti si tu o .... javra de om! :laugh2 1 4
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 2, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Octombrie 2, 2018 Ba pizda , sa nu-ti vina ciclu pe aici , ca ultima oara cand plangeai dupa Amelia ca nu vrea sa te mai primeasca si incepusei sa latri ca milogul pe topicul ei . PS: D-eule este ca e nasol cand iti construiesti o casa pe o fosta cultura de cucuruz ? Numai tu stii in cati stiuleti ai sarit pana ai iesit la liman . Ma miram de unde iti pleaca fantezia asta . 1
condition Reputație: 7276 Postat Octombrie 2, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Postat Octombrie 2, 2018 Ba pizda , sa nu-ti vina ciclu pe aici , ca ultima oara cand plangeai dupa Amelia ca nu vrea sa te mai primeasca si incepusei sa latri ca milogul pe topicul ei . PS: D-eule este ca e nasol cand iti construiesti o casa pe o fosta cultura de cucuruz ? Numai tu stii in cati stiuleti ai sarit pana ai iesit la liman . Ma miram de unde iti pleaca fantezia asta .HEIDI, eu am sarit peste stiuleti, tu i-ai luat in cur si la muie jegosule mitoman! :laugh2
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Octombrie 2, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Octombrie 2, 2018 Sa vina Vasile cu recenziile ! 1
paulache Reputație: -48 Postat Octombrie 2, 2018 Oras:Blocul Samsung Oras:Blocul Samsung Postat Octombrie 2, 2018 Nu a iesit Simona ? Pacat ! 2
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Octombrie 2, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Octombrie 2, 2018 Nu a iesit Simona ? Pacat !Paulica scrii din puscarie ??? Ti-au dat access la wifi ? 1
paulache Reputație: -48 Postat Octombrie 2, 2018 Oras:Blocul Samsung Oras:Blocul Samsung Postat Octombrie 2, 2018 Paulica scrii din puscarie ??? Ti-au dat access la wifi ?Sunt condamnat la locul de munca 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum