maidanezdebucuresti Reputație: 1141 Postat Ianuarie 31, 2019 Oras:Pe maidan Oras:Pe maidan Partajează Postat Ianuarie 31, 2019 Pisi, fa un cont cu valuare pentru cei ca Xoxo, o sa fie si altii...Cont care poate bloca punctele, cum ai la mesaje, de la un user la alegere.E mina de aur pentru cei slabi, avem destui. ;) Gata, bre, te-am rezolvat, baga banul! Da' vezi ca tot banat ajungi, valorosule, daca nu stii sa vorbesti frumos... ;) E crescut in canal :) si acolo nu a invatat sa vorbeasca frumos. Doar sa foloseasca punga cu pernandez =)) 3 Link spre comentariu
amun ra Reputație: 1447 Postat Ianuarie 31, 2019 Partajează Postat Ianuarie 31, 2019 Ala cu Cristina e din Conducere 2 Link spre comentariu
xoxopadfoot Reputație: -53 Postat Ianuarie 31, 2019 Partajează Postat Ianuarie 31, 2019 platesc 2 Link spre comentariu
procurorul1 Reputație: 688 Postat Ianuarie 31, 2019 Partajează Postat Ianuarie 31, 2019 Propun pe xoxo ca sa nu mai planga pe aici ca un maidanez ! Link spre comentariu
necrutatorul terminator Reputație: 1403 Postat Ianuarie 31, 2019 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Partajează Postat Ianuarie 31, 2019 platesc Asa sa faci in continuare :laugh2 3 Link spre comentariu
betivanul Reputație: 1109 Postat Ianuarie 31, 2019 Partajează Postat Ianuarie 31, 2019 Cuplul pecoaie-xoxo, se completează perfect 8 Link spre comentariu
Vizitator basescu 2015 Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2019 Partajează Postat Ianuarie 31, 2019 :laugh2 Xoxo ce au ma toti cu tine ? E un prost, nu e vina lui, material genetic prost 3 Link spre comentariu
xoxopadfoot Reputație: -53 Postat Ianuarie 31, 2019 Partajează Postat Ianuarie 31, 2019 Propun pe xoxo ca sa nu mai planga pe aici ca un maidanez ! merci daniele, lua-mi-ai coaiele in gura 1 3 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114261 Postat Februarie 1, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Februarie 1, 2019 Felicitari monica.nomaci !Pentru cine nu o cunoaste pe monica : https://nimfomane.com/forum/topic/117384-revenire-in-zona-0747406510/page-45:wave 3 Link spre comentariu
pizdicutz Reputație: 1461 Postat Februarie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 1, 2019 Felicitari monica.nomaci !Pentru cine nu o cunoaste pe monica : https://nimfomane.com/forum/topic/117384-revenire-in-zona-0747406510/page-45 :wave UL pentru trafic de satra? Intreb.Citat: "Mars la laba ma ratatule!" :laugh2 Dragelor, vreti sa fiti UL, asta este reteta! Stergeti cu ei pe jos, va bagati picioarele in bani, iscati certuri si pe alte topicuri... Succes garantat! :laugh2 Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Februarie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 1, 2019 pentru martie ....Cioflicel https://nimfomane.com/forum/user/244621-cioflicel/o "tanara speranta" cu mult potential ... ii prevad un viitor "stralucit"https://nimfomane.com/forum/topic/83944-41-universitate-0754958709/page-1 4 16 Link spre comentariu
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Februarie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 1, 2019 Bună. Nu știu dacă să râd sau să plâng pentru noul titlu. Am fost făcută proastă, curvă, zdreanță, doamnă, rebut, duduie, etc., dar utilizatorulu lunii niciodată, așa că nu știu în ce categorie să-l încadrez :))Tot ce am făcut a fost să apăr o colegă de breaslă, o colegă pe care o cunosc de câteva luni, 3-4 luni, și care este o tipă super de treabă. A fost musai să folosesc termenii pe care îi foloseau "domnii" pentru a demonstra lipsa lor de credibilitate și de cultură. S-au dus vremurile in care prostituatele erau rebuturile societății. A fost un experiment social reusit din care am tras câteva concluzii care le-au consolidat pe cele existente.Si acum, în incheiere, pot afirma că "Marș la labă, mă ratatule!" nu este doar o expresie, ci este un fapt. Lipsa sexului, sau mai bine zis: incapacitatea de a plati pentru el, afectează capacitatea de gândire. :* 9 Link spre comentariu
xoxopadfoot Reputație: -53 Postat Februarie 1, 2019 Partajează Postat Februarie 1, 2019 Bună. Am fost făcută proastă, curvă, zdreanță nu noi te-am facut, doamna ma-ta te-a facut asa =)) 3 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114261 Postat Februarie 1, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Februarie 1, 2019 Bună. Nu știu dacă să râd sau să plâng pentru noul titlu. Am fost făcută proastă, curvă, zdreanță, doamnă, rebut, duduie, etc., dar utilizatorulu lunii niciodată, așa că nu știu în ce categorie să-l încadrez :))Tot ce am făcut a fost să apăr o colegă de breaslă, o colegă pe care o cunosc de câteva luni, 3-4 luni, și care este o tipă super de treabă. A fost musai să folosesc termenii pe care îi foloseau "domnii" pentru a demonstra lipsa lor de credibilitate și de cultură. S-au dus vremurile in care prostituatele erau rebuturile societății.A fost un experiment social reusit din care am tras câteva concluzii care le-au consolidat pe cele existente.Si acum, în incheiere, pot afirma că "Marș la labă, mă ratatule!" nu este doar o expresie, ci este un fapt. Lipsa sexului, sau mai bine zis: incapacitatea de a plati pentru el, afectează capacitatea de gândire. :* distinctia de utilizatorul lunii este ceva "de bine" monica 3 Link spre comentariu
xoxopadfoot Reputație: -53 Postat Februarie 1, 2019 Partajează Postat Februarie 1, 2019 daaaa monico, e de binenu e de ajuns ca si bate joc da tine barbatii astia imputitiacum isi bate pula de tine si adminu =)) Link spre comentariu
ripanpeperoni Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2019 Partajează Postat Februarie 1, 2019 daaaa monico, e de binenu e de ajuns ca si bate joc da tine barbatii astia imputitiacum isi bate pula de tine si adminu =)) Mai trebuie sa ai faca propriul sub-forum si o sa fie bataia de joc a tuturor curvarilor, ampreuna cu laika da raluca.Asta anseamna sa fii proasta forumului. cum era rozeta Link spre comentariu
Vizitator basescu 2015 Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2019 Partajează Postat Februarie 1, 2019 daaaa monico, e de binenu e de ajuns ca si bate joc da tine barbatii astia imputitiacum isi bate pula de tine si adminu =))Mars in plm de curva parsiva mi-as pula in ma'ta de gandac, vezi ca Monica este o femeie super finuta 1 Link spre comentariu
xoxopadfoot Reputație: -53 Postat Februarie 1, 2019 Partajează Postat Februarie 1, 2019 Mars in plm de curva parsiva mi-as pula in ma'ta de gandac, vezi ca Monica este o femeie super finuta sa imi bag pula in ma-ta in timp ce femeia asta finuta se uita si dupa sa-mi dau drumu pe ochii ei si tu sa o lingi =)) Link spre comentariu
xoxopadfoot Reputație: -53 Postat Februarie 1, 2019 Partajează Postat Februarie 1, 2019 da cand mortii ma-tii te dai tu la mine ma hamalule ? =)) Link spre comentariu
Vizitator basescu 2015 Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2019 Partajează Postat Februarie 1, 2019 Molusca nu uita ca iti rupi dintii de lapte in pula mea 4 Link spre comentariu
xoxopadfoot Reputație: -53 Postat Februarie 1, 2019 Partajează Postat Februarie 1, 2019 o rup pe ma-ta in pula mai bine taci in rasa ma-tii da rupt in cur Link spre comentariu
xoxopadfoot Reputație: -53 Postat Februarie 1, 2019 Partajează Postat Februarie 1, 2019 te iei cu alde harleuqen si maidenzu si tiganu ala nu cu mine ca eu iti iau familia imediat 1 Link spre comentariu
xoxopadfoot Reputație: -53 Postat Februarie 1, 2019 Partajează Postat Februarie 1, 2019 ce facem aici ne tragem da sireturi ? Link spre comentariu
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Februarie 1, 2019 Oras:Arkham Oras:Arkham Partajează Postat Februarie 1, 2019 te iei cu alde harleuqen si maidenzu si tiganu ala nu cu mine ca eu iti iau familia imediatAi un sugus , sclav ! 2 Link spre comentariu
maidanezdebucuresti Reputație: 1141 Postat Februarie 1, 2019 Oras:Pe maidan Oras:Pe maidan Partajează Postat Februarie 1, 2019 Ai un sugus , sclav ! Mai bine da-i o acadea să invete cu ea sa suga bine pula la Stapan =)) 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum