the godfather Reputație: -1028 Postat Martie 3, 2014 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Martie 3, 2014 Felicitari Asterica !!!
juniormorais Reputație: 94625 Postat Martie 3, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 3, 2014 Felicitari...desi eu preferam o doamna/domnisoara utilizator si in aceasta luna 4 1
laura popescu Reputație: 3807 Postat Martie 3, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 3, 2014 Felicitari Asterica!
asterica Reputație: 7304 Postat Martie 3, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 3, 2014 Multumesc Sit, multumesc Picon,Multumesc Nasu', JM si LauraPe acest forum am ocazia sa intalnesc oameni deosebiti.
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 3, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 3, 2014 Nu stiu ce semnificatie are acest `premiu` pentru tine,nu stiu nici ce inseamna `utilizatorul lunii`,dar stiu ca pari un tip ok si probabil ca lumea te respecta pentru cea ce esti si pentru cea ce faci...Te felicit,si eu!
asterica Reputație: 7304 Postat Martie 3, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 3, 2014 Nu stiu ce semnificatie are acest `premiu` pentru tine,nu stiu nici ce inseamna `utilizatorul lunii`,dar stiu ca pari un tip ok si probabil ca lumea te respecta pentru cea ce esti si pentru cea ce faci...Te felicit,si eu! Multumesc! Nu stiu ce semnificatie are acest `premiu`......probabil ca lumea te respecta pentru cea ce esti si pentru cea ce faci..Acest premiu simbolizeaza pt mine cuantificarea aprecierii unei majoritati a acestei comunitati virtuale.De ce ? Asa simt ...!
oןʎ Reputație: 632 Postat Martie 3, 2014 Telefon: olybucuresti Oras:b Telefon: olybucuresti Oras:b Postat Martie 3, 2014 Nu stiu ce semnificatie are acest `premiu` pentru tine,nu stiu nici ce inseamna `utilizatorul lunii`,dar stiu ca pari un tip ok si probabil ca lumea te respecta pentru cea ce esti si pentru cea ce faci...Te felicit,si eu! )) Cateodata este bine sa pastrezi pentru tine.Cea mai mare problema este cand ceea ce scrii nu corespunde cu ceea ce vrei sa transmiti. 1
xoxo Reputație: 718 Postat Martie 3, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Martie 3, 2014 Nu stiu ce semnificatie are acest `premiu` pentru tine,nu stiu nici ce inseamna `utilizatorul lunii`,dar stiu ca pari un tip ok si probabil ca lumea te respecta pentru cea ce esti si pentru cea ce faci...Te felicit,si eu! ceea ce esti si ceea ce faci* daca tot nu stii ce inseamna utilizatorul lunii atunci ce pula mea te bagi in seama aiurea ma ?
asterica Reputație: 7304 Postat Martie 3, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 3, 2014 )) Cateodata este bine sa pastrezi pentru tine.De ce ?
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 3, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 3, 2014 )) Cateodata este bine sa pastrezi pentru tine.Cea mai mare problema este cand ceea ce scrii nu corespunde cu ceea ce vrei sa transmiti. Sunt convins ca unii din cei ce l-au felicitat pe @Asterica nu au spus cea ce au simtit cu adevarat...putina invidie,mai o caterinca...Am interactionat cu el,putin ce-i drept,dar mi s-a parut un tip foarte ok,mult peste acei `Platinum Members`.Nu am vrut sa transmit nimic,l-am felicitat doar,ca toata lumea de altfel, 2
xoxo Reputație: 718 Postat Martie 3, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Martie 3, 2014 Sunt convins ca unii din cei ce l-au felicitat pe @Asterica nu au spus ceea ce au simtit cu adevarat...putina invidie,mai o caterinca...Am interactionat cu el,putin ce-i drept,dar mi s-a parut un tip foarte ok,mult peste acei `Platinum Members`.Nu am vrut sa transmit nimic,l-am felicitat doar,ca toata lumea de altfel, du-te in pula mea ca esti prost rau
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 3, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 3, 2014 )) Cateodata este bine sa pastrezi pentru tine.Cea mai mare problema este cand ceea ce scrii nu corespunde cu ceea ce vrei sa transmiti. Acum am vazut...Deci e `ceea`...Iti multumesc!
oןʎ Reputație: 632 Postat Martie 3, 2014 Telefon: olybucuresti Oras:b Telefon: olybucuresti Oras:b Postat Martie 3, 2014 Facem pariu ca TOT nu s-a prins ? ))))) edit:Ahhhh, hai ca totusi este baiat destept ))
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 3, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 3, 2014 untitled.bmp
xoxo Reputație: 718 Postat Martie 3, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Martie 3, 2014 hahaahah, am vrut sa vad cine i-a dat punct si am dat direct pe sageata
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 3, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 3, 2014 Asta a fost din ciclul " dute-n pula mea ca te-apreciez " 1
loverel Reputație: 430 Postat Martie 3, 2014 Oras:Oradea Town Oras:Oradea Town Postat Martie 3, 2014 felicitari asterica
asterica Reputație: 7304 Postat Martie 3, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 3, 2014 felicitari astericamultumesc mult loverboy :hihat
Sanctus Reputație: 73 Postat Martie 3, 2014 Oras:Vatican Oras:Vatican Postat Martie 3, 2014 dar am o propunere pt luna viitoare.... Stiu, stiu ca-i devreme, dar vreau sa tineti cont de propunerea mea. Xoxo sa fie viitorul utilizator al lunii. De ce? In primul rand ca pune suflet. Cand injura. Mai e ceva, avem precedentul John care a 'parCUR$' acelasi traseu. Avand in vedere ca e mereu cu pula pe buze si in gura (gramatical vorbind), lui xoxo cel mai bine i s-ar potrivi titlul de utilizatorul pulii
oןʎ Reputație: 632 Postat Martie 3, 2014 Telefon: olybucuresti Oras:b Telefon: olybucuresti Oras:b Postat Martie 3, 2014 Hee he...luna asta va fi bataie mare )))))))))
johnholmes Reputație: 4731 Postat Martie 3, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 3, 2014 Avand in vedere ca e mereu cu pula pe buze si in gura (gramatical vorbind), lui xoxo cel mai bine i s-ar potrivi titlul de utilizatorul pulii mie imi place cum suna: UTILIZATORUL PULII!!!...got a nice ring to it!!!
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Martie 3, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Postat Martie 3, 2014 Nominalizarile mele: Laura Popescu, Crazy Lara, Sorina4u si YKA - pentru activitate, buna dispozitie si prestatii. Ma mai gandesc daca voi ramane cu aceste 4 nominalizari sau vor urma si altele Visca Barcelona!
johnholmes Reputație: 4731 Postat Martie 3, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 3, 2014 pep, la ce premiu te gandeai? :350x
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Martie 3, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Postat Martie 3, 2014 (F)Utilizatoarea lunii 2
oןʎ Reputație: 632 Postat Martie 5, 2014 Telefon: olybucuresti Oras:b Telefon: olybucuresti Oras:b Postat Martie 5, 2014 S-A TERMINAT SI CU NOMINALIZARILE PENTRU UTILIZATORUL LUNII !!! El va fi ales automat de catre server IN FUNCTIE DE NUMARUL DE POSTARI !!!!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum