Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Decembrie 3, 2021 Postat Decembrie 3, 2021 Acum 1 minut, CharonIV a spus: Sa mi-o tragi asa capitane, urât Nuuu! Le-o trag lor, dar la nunta doar dansam si ne distram! 🤣 dupa nunta iese altceva! 🤣 care cum apuca 🤣 Dar uite ca se nu mai fi suparat, te las cate doua dansuri cu ambele, la alegere! 😉
Vizitator TheKing15 Reputație: 0 Postat Decembrie 3, 2021 Postat Decembrie 3, 2021 Acum 7 minute, nicieu a spus: La nunta eu vin cu pasaricile astea doua 😁 imi sta bine cu doua bucatele sexy la brat, am verificat 🤣 cat despre altceva, nu ma bag... fiecare cunoaste pe cine vrea, cand vrea, dar la nunta sunt ale mele! 🤣 App. @roxyyyy, @Sofia91, @Bruneta168 puteti va rog sa specificati in ce zona a tarii activati mai des? Recunosc, imi este foarte lene sa caut 🤣 ca nu se stie niciodata cand dam unul de altul! Scuze la nasi si fini, dar intrebarea asta nu are legatura cu nunta 🤣 Le lasi sa vina la spovedanie?🥸😂
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 3, 2021 Postat Decembrie 3, 2021 Just now, nicieu said: Nuuu! Le-o trag lor, dar la nunta doar dansam si ne distram! 🤣 dupa nunta iese altceva! 🤣 care cum apuca 🤣 Dar uite ca se nu mai fi suparat, te las cate doua dansuri cu ambele, la alegere! 😉 Doar pe muzica marinareasca😉
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Decembrie 3, 2021 Postat Decembrie 3, 2021 Chiar acum, TheKing15 a spus: Le lasi sa vina la spovedanie?🥸😂 Le duc la un calugar neprihanit, nu la un raspopit ca tine! 🤣 Tu ai incalcat canoanele deja 🤣
Vizitator TheKing15 Reputație: 0 Postat Decembrie 3, 2021 Postat Decembrie 3, 2021 Acum 7 minute, nicieu a spus: Le duc la un calugar neprihanit, nu la un raspopit ca tine! 🤣 Tu ai incalcat canoanele deja 🤣 Toti suntem pacatosi 😂😂😂 biblia zice cel neprihanit cade de 7 ori si se ridica 😏😏😏 Calugarii din manastiri si-o mai trag intre ei😂😂 reconusc ca am incalcat canoanele dar ma indrept eu😂😂😂 si plus ca sunt singurul preot de pe grup
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Decembrie 3, 2021 Postat Decembrie 3, 2021 Acum 5 minute, TheKing15 a spus: Toti suntem pacatosi 😂😂😂 biblia zice cel neprihanit cade de 7 ori si se ridica 😏😏😏 Calugarii din manastiri si-o mai trag intre ei😂😂 reconusc ca am incalcat canoanele dar ma indrept eu😂😂😂 si plus ca sunt singurul preot de pe grup Da dar esti si raspopit! 🤣 (frate eu glumesc, sunt in tendinta cu sectiunea) iti gasesti tu o preoteasa pe tot forumul asta! Pe pasaricile mele nu le las la spovedanie la tine! 🤣
Vizitator TheKing15 Reputație: 0 Postat Decembrie 3, 2021 Postat Decembrie 3, 2021 Acum 1 minut, nicieu a spus: Da dar esti si raspopit! 🤣 (frate eu glumesc, sunt in tendinta cu sectiunea) iti gasesti tu o preoteasa pe tot forumul asta! Pe pasaricile mele nu le las la spovedanie la tine! 🤣 😂😂😂😂 asta trebe sa decida ele dar nu insist😂😂😂 astept sa ajunga si preoteasa mea😂😂 asi vrea una ca si @rebecahot1
Sofia91 Reputație: 3464 Postat Decembrie 3, 2021 Telefon: 0746 490 437 Disponibila Telefon: 0746 490 437 Disponibila Postat Decembrie 3, 2021 23 minutes ago, nicieu said: Nuuu! Le-o trag lor, dar la nunta doar dansam si ne distram! 🤣 dupa nunta iese altceva! 🤣 care cum apuca 🤣 Dar uite ca se nu mai fi suparat, te las cate doua dansuri cu ambele, la alegere! 😉 Acum sunt la Arad, de luni Oradea , după oscilez Târgu-Jiu sau Galați ca pe acolo unora le e dor de mine sa ma plimbe cu barca pe Dunăre 🤣. 1
Vizitator TheKing15 Reputație: 0 Postat Decembrie 3, 2021 Postat Decembrie 3, 2021 Acum 4 minute, TheKing15 a spus: 😂😂😂😂 asta trebe sa decida ele dar nu insist😂😂😂 astept sa ajunga si preoteasa mea😂😂 asi vrea una ca si @rebecahot1 Nu ca ea e preoteasa dar e buna rau😅🤪🤣
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Decembrie 3, 2021 Postat Decembrie 3, 2021 Chiar acum, Sofia91 a spus: Acum sunt la Arad, de luni Oradea , după oscilez Târgu-Jiu sau Galați ca pe acolo unora le e dor de mine sa ma plimbe cu barca pe Dunăre 🤣. Am inteles! Am intrebat, pentru ca mi-am propus la revenirea mea in tara (la anu) sa vizitez si catrva fete, din alte orase decat Constanta, sa mai incercam si mepeaguri noi 🤣 acum sper sa imi iasa ce mi-am propus!
Sofia91 Reputație: 3464 Postat Decembrie 3, 2021 Telefon: 0746 490 437 Disponibila Telefon: 0746 490 437 Disponibila Postat Decembrie 3, 2021 Just now, nicieu said: Am inteles! Am intrebat, pentru ca mi-am propus la revenirea mea in tara (la anu) sa vizitez si catrva fete, din alte orase decat Constanta, sa mai incercam si mepeaguri noi 🤣 acum sper sa imi iasa ce mi-am propus! De fel Olteancă 😈
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Decembrie 3, 2021 Postat Decembrie 3, 2021 Acum 1 minut, Sofia91 a spus: De fel Olteancă 😈 Asta prea putin conteaza pentru mine! Oricum pana revin eu in tara mai urmaresc pe forum! 😘
Membru Premium carpe_diem Reputație: 3071 Postat Decembrie 3, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Postat Decembrie 3, 2021 @22leonfelicitari! Am auzit ca te insori.😆Felicitam cu acesta ocazie si pe nasul mare, ca e tare polular!😁 Nu stiu nimic de mireasa dar tare mi-as dori s-o cunosc!😉 1 1 Trăiește clipa! Fă-o să conteze!
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2021 Postat Decembrie 4, 2021 Mireasa a adormit oboseala , beutura 😂 , deci , s-au găsit nașii ? Sau fug cu nasa @Sofia91?
Sofia91 Reputație: 3464 Postat Decembrie 4, 2021 Telefon: 0746 490 437 Disponibila Telefon: 0746 490 437 Disponibila Postat Decembrie 4, 2021 5 minutes ago, Bruneta168 said: Mireasa a adormit oboseala , beutura 😂 , deci , s-au găsit nașii ? Sau fug cu nasa @Sofia91? Eu zic să fugi cu nașa 😈
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2021 Postat Decembrie 4, 2021 1 oră în urmă, Bruneta168 a spus: Mireasa a adormit oboseala , beutura 😂 , deci , s-au găsit nașii ? Sau fug cu nasa @Sofia91? 1 oră în urmă, Sofia91 a spus: Eu zic să fugi cu nașa 😈 Ce va mai place...."dansul fetelor de capalna" 😉
Membru Premium 22leon Reputație: 34171 Postat Decembrie 4, 2021 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Postat Decembrie 4, 2021 Acum 16 ore, carpe_diem a spus: @22leonfelicitari! Am auzit ca te insori.😆Felicitam cu acesta ocazie si pe nasul mare, ca e tare polular!😁 Nu stiu nimic de mireasa dar tare mi-as dori s-o cunosc!😉 Mulțumesc frumos! Pai și cine te oprește, mai ales ca-i aprox.aproape de tine? 2 1
Membru Premium 22leon Reputație: 34171 Postat Decembrie 4, 2021 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Postat Decembrie 4, 2021 Acum 6 ore, Bruneta168 a spus: Mireasa a adormit oboseala , beutura 😂 , deci , s-au găsit nașii ? Sau fug cu nasa @Sofia91? Acum 6 ore, Sofia91 a spus: Eu zic să fugi cu nașa 😈 Voi vreți sa ajungem la "Din dragoste " ( sau ceva de genul ) ? Noroc ca m-am asigurat cu 2 nașe 😜😂 Ptr.siguranta caut și "domnișoara" de onoare 😂😂 Cine se baga ?😂 2 1
Membru Premium 22leon Reputație: 34171 Postat Decembrie 4, 2021 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Postat Decembrie 4, 2021 Acum 8 minute, _amarok_ a spus: Felicitări @22leon Mulțumesc frumos ! 1
Vizitator TheKing15 Reputație: 0 Postat Decembrie 5, 2021 Postat Decembrie 5, 2021 La 03.12.2021 la 23:46, Sofia91 a spus: Acum sunt la Arad, de luni Oradea , după oscilez Târgu-Jiu sau Galați ca pe acolo unora le e dor de mine sa ma plimbe cu barca pe Dunăre 🤣. Te asteptam si la timisoara
Vizitator TheKing15 Reputație: 0 Postat Decembrie 5, 2021 Postat Decembrie 5, 2021 Nici o fatuca interesata de preotul forumului?😈🥺🙈😝
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 5, 2021 Postat Decembrie 5, 2021 o venit grinch.. si ne-a fu(...) craciunul... din cati am fost .. s-a vazut rezultatul.. ne recuperam !🤕😷sau nu..
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 5, 2021 Postat Decembrie 5, 2021 19 minutes ago, TheKing15 said: Nici o fatuca interesata de preotul forumului?😈🥺🙈😝 Daca tu esti preot pe bune eu nu mai zic nimic :)))))))
Vizitator TheKing15 Reputație: 0 Postat Decembrie 5, 2021 Postat Decembrie 5, 2021 Acum 2 minute, CharonIV a spus: Daca tu esti preot pe bune eu nu mai zic nimic :))))))) 🥷🏼🥷🏼🥷🏼🤴🏻🤴🏻🤴🏻 nu judeca ca sa nu fi judecat😂
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum