Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2021 Postat Decembrie 7, 2021 Bai, eu nu judec oamenii , nu sunt eu miezul , dar unii și unele sunt de doamne ferește
ionut_rs Reputație: 2408 Postat Decembrie 7, 2021 Postat Decembrie 7, 2021 Acum 2 minute, Bruneta168 a spus: A fost Cash 🤣🤣🤣 a dat popa din sărăcia lui , bagă-mi-as p…a in coliva lui , scuze , dar merita știu , e și el om… dar nu asa … Nu fi suparata pe el si-a indeplinit o fantezie 🤣🤣🤣sa dea o muie sub patrafir🤣🤣
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2021 Postat Decembrie 7, 2021 Acum 3 minute, _sahy_ a spus: Faca-sa voia ta.. !😋 ..ptuu.. ce dracu patisi..? 🤯 Hai ca ne-a molipsit raspopitul pe toti! 🤣 parca numai in rugaciuni vorbim azi 🤣
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2021 Postat Decembrie 7, 2021 4 minutes ago, ionut_rs said: Nu fi suparata pe el si-a indeplinit o fantezie 🤣🤣🤣sa dea o muie sub patrafir🤣🤣 Cred ca era o fantezie , dar na , am respectat -o , cu toate ca am refuzat , nu ma pasionează chestii de genu’ , eu fata finuța , am “ executat “ as avea alte fantezii , dar nu cu popi 😂
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2021 Postat Decembrie 7, 2021 Just now, _sahy_ said: uimeste-ne!... Eeeeee , sunt câteva , nu foarte multe nu am pretenții mari 😂
ionut_rs Reputație: 2408 Postat Decembrie 7, 2021 Postat Decembrie 7, 2021 Acum 2 minute, Bruneta168 a spus: Cred ca era o fantezie , dar na , am respectat -o , cu toate ca am refuzat , nu ma pasionează chestii de genu’ , eu fata finuța , am “ executat “ as avea alte fantezii , dar nu cu popi 😂 Cu politisti🤣🤣🤣🤣
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2021 Postat Decembrie 7, 2021 Just now, ionut_rs said: Cu politisti🤣🤣🤣🤣 Nuuu
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2021 Postat Decembrie 7, 2021 Acum 1 minut, Bruneta168 a spus: Eeeeee , sunt câteva , nu foarte multe nu am pretenții mari 😂 Cu marinari 🤣🤣🤣
Vizitator TheKing15 Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2021 Postat Decembrie 7, 2021 Acum 32 minute, Bruneta168 a spus: Am avut o experiența cu un popa … chiar nu m-am simțit confortabil …. Mi-a pus patrafirul in cap …. Fantezii …. Mi-a lăsat un gust amar nu era fumător 😂😂😂 Sunt si popi de treaba mai, trebe sa ne intalnim sa vezi ce bine o fi sunt si fumator😈😂🔥
ionut_rs Reputație: 2408 Postat Decembrie 7, 2021 Postat Decembrie 7, 2021 Acum 1 minut, nicieu a spus: Cu marinari 🤣🤣🤣 Poate ii e rau de mare🤣🤣🤣
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2021 Postat Decembrie 7, 2021 1 minute ago, nicieu said: Cu marinari 🤣🤣🤣 Nici măcar am alte fantezii ….. sexul îl poate face oricine , dar ca sa -l faci , trebuie “ umpic” de pasiune 😂
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2021 Postat Decembrie 7, 2021 1 minute ago, ionut_rs said: Poate ii e rau de mare🤣🤣🤣 Fac 36 de ani luna asta , și încă nu știu sa înot 🤣🤣🤣
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2021 Postat Decembrie 7, 2021 A venit iubirea mea ❤️ Gata , a venit “ șefu”
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2021 Postat Decembrie 7, 2021 Chiar acum, Bruneta168 a spus: Nici măcar am alte fantezii ….. sexul îl poate face oricine , dar ca sa -l faci , trebuie “ umpic” de pasiune 😂 Hai zi-ne ca ne racai! 🤣
ionut_rs Reputație: 2408 Postat Decembrie 7, 2021 Postat Decembrie 7, 2021 Acum 1 minut, Bruneta168 a spus: Fac 36 de ani luna asta , și încă nu știu sa înot 🤣🤣🤣 Nu e tarziu sa inveti sa calci apa🤣🤣😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2021 Postat Decembrie 7, 2021 Just now, nicieu said: Hai zi-ne ca ne racai! 🤣 Neh, nu are farmec , așa pe net :))))))
ionut_rs Reputație: 2408 Postat Decembrie 7, 2021 Postat Decembrie 7, 2021 Acum 1 minut, Bruneta168 a spus: Neh, nu are farmec , așa pe net :)))))) Vrei sa ne fierbi in suc propriu🤣🤣🤣
22leon Reputație: 34433 Postat Decembrie 7, 2021 Oras:Banat Oras:Banat Postat Decembrie 7, 2021 Acum 55 minute, extraterestru78 a spus: nasol, dar ala nu a fost Cupidon tu fată 🤦♂️ lasa ca il duc eu la tine, cand o sa te vizitez Îl las pe Cupidonul tău fără săgeți 😂😂 2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2021 Postat Decembrie 7, 2021 Just now, ionut_rs said: Vrei sa ne fierbi in suc propriu🤣🤣🤣 Va fierb , dar va și răcesc sti doar 😂😂😂
Vizitator CharonIV Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2021 Postat Decembrie 7, 2021 2 minutes ago, Bruneta168 said: Neh, nu are farmec , așa pe net :)))))) Marinari, soldati sau pompieri?
Vizitator nicieu Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2021 Postat Decembrie 7, 2021 Acum 2 minute, Bruneta168 a spus: Neh, nu are farmec , așa pe net :)))))) Am inteles unde bati 🤣
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2021 Postat Decembrie 7, 2021 Just now, CharonIV said: Marinari, soldati sau pompieri? Nu ma pasionează …. Nu am fantezii de genu’ , poate sunt pe “ vechi “ , dar fanteziile mele , vreau sa le simt din toate încheieturile 🥰 sa le am in mintea mea de copila proasta încă sunt copil 🤣🤣🤣 și cred ca toți sunteți intr-un fel sau altul … mai am timp sa -mi îndeplinesc fanteziile , una a fost chiar azi și a fost super , mai multe nu spun m-a rugat 🤣
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum