Sari la conținut

Desemnare succesor Utilizatorul Lunii

Postări Recomandate

• Oras:Romania

Apreciez mult acest punct de vedere al colegului nostru ptr ca remarc ca exist un anumit ”val” care indreapta nominalizarea catre Oradea...sa aiba asta vreo legatura cu recenta vizita a unei anumite domnisoare acolo? Apropo, salut pe aceasta cale modestia colegului Lubric, cel care a recunoscut ca nu i se cuvine aceasta distinctie...ci unui curvar cu activitate in ultima luna. si nu numai. Astept cu interes ca Asterica sa il si gaseasca. Stima tuturor :bow 

Neatza,

Eu trebuie sa fac propunerea...cam peste o saptamana, pe 30.

Pana atunci, va doresc toate cele bune.

Cu respect

. :hihat

• Like 4
  • Minus 1
Link spre comentariu

Apreciez mult acest punct de vedere al colegului nostru ptr ca remarc ca exist un anumit ”val” care indreapta nominalizarea catre Oradea...sa aiba asta vreo legatura cu recenta vizita a unei anumite domnisoare acolo? Apropo, salut pe aceasta cale modestia colegului Lubric, cel care a recunoscut ca nu i se cuvine aceasta distinctie...ci unui curvar cu activitate in ultima luna. si nu numai. Astept cu interes ca Asterica sa il si gaseasca. Stima tuturor :bow 

eu cred ca membrul nominalizat trebuie sa intruneasca respectul majoritatii membrilor forumului

voi face tot posibilul sa fie o nominalizare ce sa reflecte calitate... :hihat

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Catania

Tradatorule...pe mine cui ma lasi? Lasa ca in curand ajung prin bucuresti,te urechiez eu  :))))

Pfiuuuu, prieten drag, aici ai dreptate, dar eu luasem in calcul oradenii get-beget, nu cei naturalizati :P  :laugh2  :bow2  :ellao La Barcelona, din pacate, n-am cum sa-l naturalizez pe Messi in spaniol, oricat ne-am dori... tot zburdalnicul din tara tangoului va ramane :(

Daca tot am ajuns la Oradea, trebuie sa ma naturalizez si eu ca un Lovercoach Oradea :P :2808.gif , prin urmare, ca sa scap de urecheala, am o dedicatie ptr tine! Cu respect!

https://www.youtube.com/watch?v=k8R7rIKXP-s

• Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: olybucuresti
  • Oras:b
  • Telefon: olybucuresti
  • Oras:b

utilizatorul lunii aprilie - OLY

Boierule.:))  multumesc frumos , nu ma asteptam sa fiu nominalizat.:)

Dar e cam greu sa stau o luna retras:))) -

Asa ca anunt de pe acum ca ma retrag pe 31 martie ca nu cumva sa faca pisicu vreo aroganta :)))

...preferabil pt o zi. Prima din luna aprilie

:))    mie mereu mi-a mers bine pe 1 aprilie.

Link spre comentariu

http://adevarul.ro/assets/adevarul.ro/MRImage/2012/02/15/50a896817c42d5a66370b195/646x404.jpg

Boierule. :))  multumesc frumos , nu ma asteptam sa fiu nominalizat. :)

Dar e cam greu sa stau o luna retras:))) -

Asa ca anunt de pe acum ca ma retrag pe 31 martie ca nu cumva sa faca pisicu vreo aroganta  :)))

Retrage-te doar pe 1 aprilie deoarece in calendarul lui Chuck Norris nu exista 1 Aprilie :P (nimeni nu-l pacaleste pe Chuck Norris)

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

cate postari iti mai sunt necesare ca sa devii un platinum veritabil si cand preconizezi ca vei reusi aceasta performanta?

Ai aflat de la omu' meu! :)...Am om! :)

Eu nu stiam...nu stiu ce o sa se intample,nu ma intereseaza! :)

Tu te hranesti din viitor? :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...