laura popescu Reputație: 3807 Postat Martie 20, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 20, 2014 1 Link spre comentariu
juniormorais Reputație: 94625 Postat Martie 20, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Martie 20, 2014 Apreciez mult acest punct de vedere al colegului nostru ptr ca remarc ca exist un anumit ”val” care indreapta nominalizarea catre Oradea...sa aiba asta vreo legatura cu recenta vizita a unei anumite domnisoare acolo? Apropo, salut pe aceasta cale modestia colegului Lubric, cel care a recunoscut ca nu i se cuvine aceasta distinctie...ci unui curvar cu activitate in ultima luna. si nu numai. Astept cu interes ca Asterica sa il si gaseasca. Stima tuturor Neatza,Eu trebuie sa fac propunerea...cam peste o saptamana, pe 30.Pana atunci, va doresc toate cele bune.Cu respect. 4 1 Link spre comentariu
asterica Reputație: 7304 Postat Martie 20, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Martie 20, 2014 Apreciez mult acest punct de vedere al colegului nostru ptr ca remarc ca exist un anumit ”val” care indreapta nominalizarea catre Oradea...sa aiba asta vreo legatura cu recenta vizita a unei anumite domnisoare acolo? Apropo, salut pe aceasta cale modestia colegului Lubric, cel care a recunoscut ca nu i se cuvine aceasta distinctie...ci unui curvar cu activitate in ultima luna. si nu numai. Astept cu interes ca Asterica sa il si gaseasca. Stima tuturor eu cred ca membrul nominalizat trebuie sa intruneasca respectul majoritatii membrilor forumuluivoi face tot posibilul sa fie o nominalizare ce sa reflecte calitate... 4 Link spre comentariu
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Martie 20, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Partajează Postat Martie 20, 2014 Tradatorule...pe mine cui ma lasi? Lasa ca in curand ajung prin bucuresti,te urechiez eu ))) Pfiuuuu, prieten drag, aici ai dreptate, dar eu luasem in calcul oradenii get-beget, nu cei naturalizati La Barcelona, din pacate, n-am cum sa-l naturalizez pe Messi in spaniol, oricat ne-am dori... tot zburdalnicul din tara tangoului va ramane . Daca tot am ajuns la Oradea, trebuie sa ma naturalizez si eu ca un Lovercoach Oradea , prin urmare, ca sa scap de urecheala, am o dedicatie ptr tine! Cu respect! https://www.youtube.com/watch?v=k8R7rIKXP-s 1 Link spre comentariu
boieru Reputație: -378 Postat Martie 22, 2014 Oras:cluj Oras:cluj Partajează Postat Martie 22, 2014 utilizatorul lunii aprilie - OLY Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Martie 22, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Martie 22, 2014 eu o propun pe Laurica Link spre comentariu
sit down comedy Reputație: 729 Postat Martie 23, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Martie 23, 2014 utilizatorul lunii aprilie - OLY...preferabil pt o zi. Prima din luna aprilie Link spre comentariu
johnholmes Reputație: 4731 Postat Martie 23, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Martie 23, 2014 eu o propun pe amelia din nou! Link spre comentariu
sit down comedy Reputație: 729 Postat Martie 23, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Martie 23, 2014 Ioane, ai cuvantul meu de onoare ca initial pe tine am vrut sa te propun pt 1 Aprilie! Pe Amelia ai propune-o si pt Parlamentul european. Link spre comentariu
johnholmes Reputație: 4731 Postat Martie 23, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Martie 23, 2014 florinele, postarea mea de mai sus era doar un "up" sa stii! Link spre comentariu
sit down comedy Reputație: 729 Postat Martie 23, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Martie 23, 2014 Si eu imi retrag votu'...ca banana ) ....si merg pe mana ta. Pt 1 aprilie ) Link spre comentariu
oןʎ Reputație: 632 Postat Martie 23, 2014 Telefon: olybucuresti Oras:b Telefon: olybucuresti Oras:b Partajează Postat Martie 23, 2014 utilizatorul lunii aprilie - OLY Boierule.) multumesc frumos , nu ma asteptam sa fiu nominalizat.Dar e cam greu sa stau o luna retras:))) -Asa ca anunt de pe acum ca ma retrag pe 31 martie ca nu cumva sa faca pisicu vreo aroganta )) ...preferabil pt o zi. Prima din luna aprilie ) mie mereu mi-a mers bine pe 1 aprilie. Link spre comentariu
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Martie 23, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Partajează Postat Martie 23, 2014 http://adevarul.ro/assets/adevarul.ro/MRImage/2012/02/15/50a896817c42d5a66370b195/646x404.jpg Boierule. ) multumesc frumos , nu ma asteptam sa fiu nominalizat. Dar e cam greu sa stau o luna retras:))) -Asa ca anunt de pe acum ca ma retrag pe 31 martie ca nu cumva sa faca pisicu vreo aroganta )) Retrage-te doar pe 1 aprilie deoarece in calendarul lui Chuck Norris nu exista 1 Aprilie (nimeni nu-l pacaleste pe Chuck Norris) 1 Link spre comentariu
patrick82 Reputație: 1773 Postat Martie 24, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Martie 24, 2014 Glume cu Chuck Norris... inca se mai umbla cu mizeriile astea! :slap2 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 24, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Martie 24, 2014 Poi Chuck Norris n-a murit. Chuck Norris este hit. Link spre comentariu
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 24, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 24, 2014 Poi Chuck Norris n-a murit. Chuck Norris este hit. Vezi ca se poate,Gabriellè?!Usor usor incepi sa ai haz! Link spre comentariu
Fernandel Reputație: 31 Postat Martie 24, 2014 Oras:pe pista Oras:pe pista Partajează Postat Martie 24, 2014 Vezi ca se poate,Gabriellè?!Usor usor incepi sa ai haz! Tu cand preconizezi ca vei incepe sa ai haz? 2 Link spre comentariu
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 24, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 24, 2014 Tu cand preconizezi ca vei incepe sa ai haz? Chiar nu m-am gandit la asta!...si nici nu vreau! ...si daca rad de unu' singur,e perfect!Ca radem mai multi,la fel! Altceva? Link spre comentariu
johnholmes Reputație: 4731 Postat Martie 24, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Martie 24, 2014 cate postari iti mai sunt necesare ca sa devii un platinum veritabil si cand preconizezi ca vei reusi aceasta performanta? Link spre comentariu
Fernandel Reputație: 31 Postat Martie 24, 2014 Oras:pe pista Oras:pe pista Partajează Postat Martie 24, 2014 Altceva? Pune-ti mintea la contributie si mai deschide un topic,stim cu totii ca poti Succes! Link spre comentariu
Fernandel Reputație: 31 Postat Martie 24, 2014 Oras:pe pista Oras:pe pista Partajează Postat Martie 24, 2014 cate postari iti mai sunt necesare ca sa devii un platinum veritabil3983,un fleac ) 1 Link spre comentariu
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 24, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 24, 2014 cate postari iti mai sunt necesare ca sa devii un platinum veritabil si cand preconizezi ca vei reusi aceasta performanta? Ai aflat de la omu' meu! ...Am om! Eu nu stiam...nu stiu ce o sa se intample,nu ma intereseaza! Tu te hranesti din viitor? Link spre comentariu
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 24, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 24, 2014 Pune-ti mintea la contributie si mai deschide un topic,stim cu totii ca poti Succes! Stiu ca stiti,stiu si eu asta! Ms frumos! Link spre comentariu
Fernandel Reputație: 31 Postat Martie 24, 2014 Oras:pe pista Oras:pe pista Partajează Postat Martie 24, 2014 Ai aflat de la omu' meu! ...Am om! Te-am scutit de calcule,tre` sa ma scoti la `verdeata` Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 24, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Martie 24, 2014 Stiu ca stiti,stiu si eu asta!Ms frumos! ..... clasa a sasea.... faci scoala generala " de la distanta " Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum