ionut_rs Reputație: 2403 Postat Ianuarie 2, 2022 Postat Ianuarie 2, 2022 Felicitari @Bruneta168pt premiul castigat😘
mara27 Reputație: 46850 Postat Ianuarie 2, 2022 Telefon: 0720513940 Oras:București Disponibila Telefon: 0720513940 Oras:București Disponibila Postat Ianuarie 2, 2022 550
mara27 Reputație: 46850 Postat Ianuarie 2, 2022 Telefon: 0720513940 Oras:București Disponibila Telefon: 0720513940 Oras:București Disponibila Postat Ianuarie 2, 2022 Chiar acum, mara27 a spus: 550 Felicitari @Bruneta168!
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 2, 2022 Postat Ianuarie 2, 2022 8 hours ago, moldoclaudiu said: ea va fi cu tine cand o vei fute sau vei fi singur in baie? Din pacate ptr el , ii stiu moaca el , fute doar jegoase
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 2, 2022 Postat Ianuarie 2, 2022 @22leon, @_sahy_ , lăsați in sange sa-l bata de terminat care e a scris pana a murit cu botul in pizda la jegoase
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 2, 2022 Postat Ianuarie 2, 2022 14 hours ago, marcus6 said: @pisicutsimi pui si mie o pila la Ana? Vreau sa o iubesc si eu vre o 2 ceasuri. Tu știi sa iubești jegoase 🤮 îți știu mutra ta , așa ca îți trebuie o noua mutra , sa te primesc ce dracu iei ma? Var? Ca așa visează și aia 🤣🤣🤣
Vizitator Indecisu Reputație: 0 Postat Ianuarie 2, 2022 Postat Ianuarie 2, 2022 Acum 12 ore, marcus6 a spus: Sa mi bag pula n mata sin familia ta de flamind boschet na dati raport Este ultima oara cand iti scriu, boschetar infect ! Nu stii decat sa injuri de mama si sa faci scandal pe aici. Ma pis pe banii tai insa iti doresc din suflet sa ii folosesti pe toti pentru a-i face anilingus Alinei 😀 Hai, spor, terminatule !
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 2, 2022 Postat Ianuarie 2, 2022 2 minutes ago, Indecisu said: Este ultima oara cand iti scriu, boschetar infect ! Nu stii decat sa injuri de mama si sa faci scandal pe aici. Ma pis pe banii tai insa iti doresc din suflet sa ii folosesti pe toti pentru a-i face anilingus Alinei 😀 Hai, spor, terminatule ! 🤣🤣🤣 după ce se caca !
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 2, 2022 Postat Ianuarie 2, 2022 @pisicuts , ii pot posta mutra ? 🤣 sa vedem cu toți cât de tare este el 😂
Vizitator Indecisu Reputație: 0 Postat Ianuarie 2, 2022 Postat Ianuarie 2, 2022 Acum 4 minute, Bruneta168 a spus: @pisicuts , ii pot posta mutra ? 🤣 sa vedem cu toți cât de tare este el 😂 Si pula, nu numai mutra 😀
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Ianuarie 2, 2022 Postat Ianuarie 2, 2022 Acum 1 minut, Indecisu a spus: Si pula, nu numai mutra 😀 Pai ce vrei sa o sugi?
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Ianuarie 2, 2022 Postat Ianuarie 2, 2022 Acum 7 minute, Bruneta168 a spus: @pisicuts , ii pot posta mutra ? 🤣 sa vedem cu toți cât de tare este el 😂 Ce sa postezi tu? Ai vrea tu sa ai poze cu mine, cred ca daca ai o poza cu mine dormi cu ea sub perna
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Ianuarie 2, 2022 Postat Ianuarie 2, 2022 Acum 15 minute, Bruneta168 a spus: 🤣🤣🤣 după ce se caca ! Tu sa ai parte numai de puli jegoase, da defapt daca o sugi pe 15 lei, deastea ai. 😇😂😂😂Si anilingus tot la din astea faci🤮🤮🤮🤮
moldoclaudiu Reputație: 708 Postat Ianuarie 2, 2022 Oras:Mures Oras:Mures Postat Ianuarie 2, 2022 Acum 36 minute, Bruneta168 a spus: Din pacate ptr el , ii stiu moaca el , fute doar jegoase Crezi? Eu cred ca e frustrat ca nu are bani nici de jegoase. 😂 1
moldoclaudiu Reputație: 708 Postat Ianuarie 2, 2022 Oras:Mures Oras:Mures Postat Ianuarie 2, 2022 Acum 15 minute, Indecisu a spus: Si pula, nu numai mutra 😀 A spus o fata ca asa mica ca a lui a mai vazut numai la maternitate , cand nascuse in baietel. Dar dupa 4 zile baietelul o avea mai mare decat a lui @Marcus6. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 2, 2022 Postat Ianuarie 2, 2022 23 minutes ago, Indecisu said: Si pula, nu numai mutra 😀 Pula nu știu și nu ma interesează 🤣🤣🤣 o știu altele , eu nu am de unde sa știu mutra o știu umbla pozele lui pe forum p.s lasă ca ii fac un anunț cu moaca lui , cum fac și jegoasele lui
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Ianuarie 2, 2022 Postat Ianuarie 2, 2022 Acum 1 minut, moldoclaudiu a spus: A spus o fata ca asa mica ca a lui a mai vazut numai la maternitate , cand nascuse in baietel. Dar dupa 4 zile baietelul o avea mai mare decat a lui @Marcus6. Tu deunde ai mai apărut aici mă opăritule? 😂
moldoclaudiu Reputație: 708 Postat Ianuarie 2, 2022 Oras:Mures Oras:Mures Postat Ianuarie 2, 2022 Acum 3 minute, Bruneta168 a spus: Pula nu știu și nu ma interesează 🤣🤣🤣 o știu altele , eu nu am de unde sa știu mutra o știu umbla pozele lui pe forum p.s lasă ca ii fac un anunț cu moaca lui , cum face și jegoasele lui Am vazut si eu pozele dar nu cred ca sunt ale lui. Ala din poze are moaca de prost iar el e idiot. Deci nu e el.... 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 2, 2022 Postat Ianuarie 2, 2022 Îți este frica ? Cum de unde am poze cu tine ? De la divele tale
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 2, 2022 Postat Ianuarie 2, 2022 Just now, moldoclaudiu said: Am vazut si eu pozele dar nu cred ca sunt ale lui. Ala din poze are moaca de prost iar el e idiot. Deci nu e el.... El e păcat …. Are par alb in cap , nu ii este rusine de anii pe care ii are …. Nici nu ii mai dau atenție
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Ianuarie 2, 2022 Postat Ianuarie 2, 2022 Acum 1 minut, Bruneta168 a spus: Îți este frica ? Cum de unde am poze cu tine ? De la divele tale Nu cred nu are cum eu am fost doar la doua fete nici nu au cum sa ma tina minte.
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Ianuarie 2, 2022 Postat Ianuarie 2, 2022 Acum 2 minute, Bruneta168 a spus: El e păcat …. Are par alb in cap , nu ii este rusine de anii pe care ii are …. Nici nu ii mai dau atenție Ce eu par in cap si inca alb? Tu esti nebună? Pune ce poza vrei ma doare n pula.
moldoclaudiu Reputație: 708 Postat Ianuarie 2, 2022 Oras:Mures Oras:Mures Postat Ianuarie 2, 2022 Acum 2 minute, marcus6 a spus: Nu cred nu are cum eu am fost doar la doua fete nici nu au cum sa ma tina minte. pai dupa ncum dai impresia , esti atat de idiot incat ti-ai sincronizat contul de Facebook sau alta platforma sociala cu numarul de telefon. Sunt organizate si fetele astea... cand una e sunata , sa uita cine urmareste in acel moment topcul ei de pe Nimfomane si face legatura intre numar de telefon si membru forum. Mai da un search pe google la nr de telefon si descopera cate un idiot... si asa au pozele... Mai sunt si organizate pe grupuri de Whatsup.... comunica intre ele . 1
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Ianuarie 2, 2022 Postat Ianuarie 2, 2022 Acum 1 minut, moldoclaudiu a spus: pai dupa ncum dai impresia , esti atat de idiot incat ti-ai sincronizat contul de Facebook sau alta platforma sociala cu numarul de telefon. Sunt organizate si fetele astea... cand una e sunata , sa uita cine urmareste in acel moment topcul ei de pe Nimfomane si face legatura intre numar de telefon si membru forum. Mai da un search pe google la nr de telefon si descopera cate un idiot... si asa au pozele... Mai sunt si organizate pe grupuri de Whatsup.... comunica intre ele . Dute n mortii tai stau deacu sa raspund la toti jegosi, tu crezi ca eu sunt pe saiturile astea de 3 ani? Ba rapanosule nu ma mai cita pe mine mocosule.
moldoclaudiu Reputație: 708 Postat Ianuarie 2, 2022 Oras:Mures Oras:Mures Postat Ianuarie 2, 2022 Acum 4 minute, marcus6 a spus: Dute n mortii tai stau deacu sa raspund la toti jegosi, tu crezi ca eu sunt pe saiturile astea de 3 ani? Ba rapanosule nu ma mai cita pe mine mocosule. Pa mai fraiere , intru sa citesc topicul si tot a treia postare contine o injuratura a ta. Iar injuraturile tale si scrisul de anlfabet sunt comune unui alt cont , mai nou decat al tau de pe cre am primit injuraturi . Crezi ca nu mi-am dat seama? Nu puteti fi 2 idioti identici... 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum