de ce? Reputație: 234 Postat Aprilie 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 23, 2014 Bai pasarica proasta, nu te mai baga ca si pizda in branza si lasa-i pe oamenii astia sa isi aleaga utilizatorul lunii. Mars in pana mea cu filozofia si ideile tale de cacat! 1 Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Aprilie 25, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Aprilie 25, 2014 deci ma face sau nu?! 1 Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Aprilie 25, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Aprilie 25, 2014 ON_TOPIC Votul meu merge la .....xoxo 3 1 Link spre comentariu
BEBBE Reputație: 133 Postat Aprilie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 25, 2014 ON_TOPIC Votul meu merge la .....xoxo votul meu merge la xoxo si la de ce. 1 Link spre comentariu
roberto Reputație: 4138 Postat Aprilie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 26, 2014 Go for xoxo 1 Link spre comentariu
marian175 Reputație: 912 Postat Aprilie 26, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 26, 2014 xoxo 2 Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Aprilie 27, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Aprilie 27, 2014 frate pisicuts, ma faci? 2 Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Aprilie 27, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Aprilie 27, 2014 Daca nu te face pisicuts, te fac eu ))))))))))))))))))))))))))))))0 2 Link spre comentariu
sit down comedy Reputație: 729 Postat Aprilie 27, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Aprilie 27, 2014 oly, userul tau pe negru era misto, dar galben zici ca-i un prezervativ agatat in gard. Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Aprilie 27, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 27, 2014 Pisicuts, te rog, Xoxo sa fie...poate luna urmatoare nu o mai dai "de gard"... Sa argumentez de ce Xoxo: ma enerveaza el cand injura, dar recunosc ca ma si amuza. Si frate intotdeauna, omu' e "pe subiect", intotdeauna are pula la el Gluma gluma dar cel mai important este ca, cu tot limbajul lui colorat, baiatul asta are caracter...macar la el "ce e-n gusa-i si-n capusa" nu ca altii care vor sa para ceea ce NU vor fi niciodata Xo-xo te iubim, ca, ca tine nu gasim!!! 1 Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Aprilie 27, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Aprilie 27, 2014 Xo-xo te iubim, ca, ca tine nu gasim!!! Nici noi, xoxo )) Link spre comentariu
fredostarr Reputație: 94 Postat Aprilie 27, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Partajează Postat Aprilie 27, 2014 Pisicuts, te rog, Xoxo sa fie...poate luna urmatoare nu o mai dai "de gard"... Sa argumentez de ce Xoxo: ma enerveaza el cand injura, dar recunosc ca ma si amuza. Si frate intotdeauna, omu' e "pe subiect", intotdeauna are pula la el Gluma gluma dar cel mai important este ca, cu tot limbajul lui colorat, baiatul asta are caracter...macar la el "ce e-n gusa-i si-n capusa" nu ca altii care vor sa para ceea ce NU vor fi niciodata Xo-xo te iubim, ca, ca tine nu gasim!!! Slabe gusturi ai la barbati pacat ! Link spre comentariu
sit down comedy Reputație: 729 Postat Aprilie 27, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Aprilie 27, 2014 Slabe gusturi ai la barbati pacat !Iar esti, mah, ofticat ca nu te baga si pe tine o fata in seama? ) Disper sa-l vad ofticos pe fred. Prima fata care-i face un compliment lui fredostarr primeste un parfum bun de la mine. Promit solemn Link spre comentariu
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Aprilie 27, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Partajează Postat Aprilie 27, 2014 votul meu merge la SDC (Serviciul De Comedie sau Sit Down Comedy ) Link spre comentariu
sit down comedy Reputație: 729 Postat Aprilie 28, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Aprilie 28, 2014 Antrenorule , ai un dislike de la mine. Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114266 Postat Aprilie 28, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Aprilie 28, 2014 Antrenorule , ai un dislike de la mine. 1 Link spre comentariu
gyorgye69 Reputație: 3988 Postat Aprilie 28, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 28, 2014 Chiar daca nu conteaza votul meu, propunerea mea este colegul kuzakelu... Nu il cunosc personal, insa mi-a captat atentia cu cateva calitati ce il fac recomandabil: este un cautator si descoperitor de "talente", vorbeste cat trebuie si unde trebuie, nu are gashti, fratii sau cumetrii... Cat despre propunerea "xoxo", pot spune doar atat: imi place de nu mai pot stilul lui, ma face a rad, imi aminteste de un prieten vechi - rebelul gashtii, insa utilizatorul lunii cred ca trebuie sa fie mai mult decat atat. 3 Link spre comentariu
buretelebob Reputație: 8 Postat Aprilie 28, 2014 Oras:Bikini Island Oras:Bikini Island Partajează Postat Aprilie 28, 2014 saltimbancul lunii sa fiePICON, am zis Link spre comentariu
JackBlack Reputație: 1026 Postat Aprilie 28, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 28, 2014 Eu o propun pe Randunica Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Aprilie 28, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Aprilie 28, 2014 ba tineti cu ursu? Link spre comentariu
deep river Reputație: 410 Postat Aprilie 28, 2014 Oras:Dincolo de nori Oras:Dincolo de nori Partajează Postat Aprilie 28, 2014 Cu peştele. Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Aprilie 28, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Aprilie 28, 2014 propune-ma! Link spre comentariu
deep river Reputație: 410 Postat Aprilie 28, 2014 Oras:Dincolo de nori Oras:Dincolo de nori Partajează Postat Aprilie 28, 2014 Xoxo, regula e să facă propuneri cei care au fost deja câştigători. Nu mă încadrez. Link spre comentariu
Old George Reputație: 452 Postat Aprilie 28, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 28, 2014 Eu o propun pe Sorina, poate se mai calmeaza dupa ce va fi utilizatoarea lunii.Si are si ea meritele ei.Cum mi-ar zice Sangre "v-a impachetat si pe tine si pe Skydiver". Link spre comentariu
brigadierul Reputație: 260 Postat Aprilie 28, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Aprilie 28, 2014 Datii premiul lui Gabriela,ajunge cat a stat prin tara .Sa revina la Constanta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum