Vizitator Turcoaz3 Reputație: 0 Postat Mai 26, 2022 Postat Mai 26, 2022 Acum 1 minut, anastasia007 a spus: @Turcoaz3 , cu conditia sa vina inapoi cu Doinita 😜😆 🙆♂️🤗 Mânca ți- ar pula aia mică bossul tău 😂😅
Vizitator Turcoaz3 Reputație: 0 Postat Mai 26, 2022 Postat Mai 26, 2022 @disjokey, vezi mă că ai căzut pe fenta cu poza, fratele @marcus6 , arată cu totul altfel. Marcus6, a postat poza cu el preț de câteva minute , după a șters-o. Futacioasa dreaku. 🤭🤫
disjokey Reputație: 3289 Postat Mai 26, 2022 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Postat Mai 26, 2022 7 hours ago, Turcoaz3 said: @disjokey, vezi mă că ai căzut pe fenta cu poza, fratele @marcus6 , arată cu totul altfel. Marcus6, a postat poza cu el preț de câteva minute , după a șters-o. Futacioasa dreaku. 🤭🤫 Știu că și-a pus poza special pentru tine... porumbeilor PS : nu îl propui UL ? 2
Vizitator Turcoaz3 Reputație: 0 Postat Mai 26, 2022 Postat Mai 26, 2022 Acum 1 oră, disjokey a spus: Știu că și-a pus poza special pentru tine... porumbeilor PS : nu îl propui UL ? Da tu , tu , că de ani de zile te freci cu șobolanul dă boss, crecă aveți și puradei. 🤭🤣
Administrator pisicuts Reputație: 114583 Postat Iunie 1, 2022 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iunie 1, 2022 felicitari @KimInLove si la multi ani ! 1 1 1
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2022 Postat Iunie 1, 2022 1 hour ago, pisicuts said: felicitari @KimInLove si la multi ani ! Multumesc mult , pisicuts ! 💋
Sabina100 Reputație: 2510 Postat Iunie 1, 2022 Oras:In your mind Oras:In your mind Postat Iunie 1, 2022 Pe iunie negreșit Nu știu care a cobit😄 (Fiți pe pace, am glumit) Premiu și-a adjudecat Kim venită din Regat Din Regatul cel Unit😉 Chiar de unii au uneltit Eu "felicitări" îi zic! Poate fata, cum zicea, Trofeu este la ea! 2
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Iunie 1, 2022 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Iunie 1, 2022 Să câștigi fără să candidezi... Asta înseamnă să ai valoare!! Congratulaciones Inesuka darling, you truly deserze it
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2022 Postat Iunie 1, 2022 3 hours ago, Sabina100 said: Pe iunie negreșit Nu știu care a cobit😄 (Fiți pe pace, am glumit) Premiu și-a adjudecat Kim venită din Regat Din Regatul cel Unit😉 Chiar de unii au uneltit Eu "felicitări" îi zic! Poate fata, cum zicea, Trofeu este la ea! Wow ! Superb mesajul . Multumesc frumos ! 💋
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2022 Postat Iunie 1, 2022 1 hour ago, Cozonac7 said: Să câștigi fără să candidezi... Asta înseamnă să ai valoare!! Ti-ai dat seama cam tarziu de valoarea mea. Nu am nevoie de felicitarile unui membru care m-a haterit in trecut . nu uit si nu iert nimic. Bagati-le pe gat.
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2022 Postat Iunie 1, 2022 Multumesc din suflet , @pisicuts pentru ca ai grija de mine sa ajung FAIMOASA! este cea mai minunata zi din viata mea si cea mai frumoasa SURPRIZA. ma simt atat de bine cand imi oftici HATERII. “Premiul si-a adjudecat Kim venita din Regat poate fata ! Cum zicea Trofeul este la Ea!” 🏆
extraterestru78 Reputație: 108863 Postat Iunie 1, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iunie 1, 2022 Acum 5 minute, KimInLove a spus: Multumesc din suflet , @pisicuts pentru ca ai grija de mine sa ajung FAIMOASA! este cea mai minunata zi din viata mea si cea mai frumoasa SURPRIZA. ma simt atat de bine cand imi oftici HATERII. “Premiul si-a adjudecat Kim venita din Regat poate fata ! Cum zicea Trofeul este la Ea!” 🏆 Felicitări prințesa! 😘 Cine are prietena super vedetă? Extraterestru, normal🤣🤣. Pup buzițele alea faine😘
Administrator pisicuts Reputație: 114583 Postat Iunie 1, 2022 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iunie 1, 2022 Acum 9 minute, KimInLove a spus: Multumesc din suflet , @pisicuts pentru ca ai grija de mine sa ajung FAIMOASA! este cea mai minunata zi din viata mea si cea mai frumoasa SURPRIZA. ma simt atat de bine cand imi oftici HATERII. “Premiul si-a adjudecat Kim venita din Regat poate fata ! Cum zicea Trofeul este la Ea!” 🏆 inesuka tie iti place sa fii faimoasa 1
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2022 Postat Iunie 1, 2022 7 minutes ago, extraterestru78 said: Felicitări prințesa! 😘 Cine are prietena super vedetă? Extraterestru, normal🤣🤣. Pup buzițele alea faine😘 Multumesc mult, cel mai bun prieten de pe Planeta ! o valoare se cunoaste ... pupici ! 5 minutes ago, pisicuts said: inesuka tie iti place sa fii faimoasa Yep ! Mai mult imi place deranjul pe care-l creez atunci cand devin faimoasa fara sa depun efort ! te ador 💋
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2022 Postat Iunie 1, 2022 14 minutes ago, JocelynEon said: Congrats @KimInLove 🏆🥂🎺🥇 Thank you 💛
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2022 Postat Iunie 1, 2022 1 minute ago, mrblobby said: Felicitări @KimInLove !!🏆 Stai putin sa verific daca esti hater 😂😂😂 si iti raspund imediat
mrblobby Reputație: 39 Postat Iunie 1, 2022 Postat Iunie 1, 2022 3 minutes ago, KimInLove said: Stai putin sa verific daca esti hater 😂😂😂 si iti raspund imediat Esti funny 😅
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2022 Postat Iunie 1, 2022 Just now, mrblobby said: Esti funny 😅 Poate esti si tu unul dintre cei care m-au jignit pe forum fara motiv Imediat aflu , verific istoricul
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2022 Postat Iunie 1, 2022 2 minutes ago, mrblobby said: Esti funny 😅 7 minutes ago, mrblobby said: Felicitări @KimInLove !!🏆 Dap! Se pare ca esti curat . Multumesc mult ! Am dat inimioara! 💋
mrblobby Reputație: 39 Postat Iunie 1, 2022 Postat Iunie 1, 2022 1 minute ago, KimInLove said: Dap! Se pare ca esti curat . Multumesc mult ! Am dat inimioara! 💋 Pupici 😘
extraterestru78 Reputație: 108863 Postat Iunie 1, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iunie 1, 2022 Acum 1 minut, KimInLove a spus: Dap! Se pare ca esti curat . Multumesc mult ! Am dat inimioara! 💋 SRI ul în actiune🤣🤣 2
witcher Reputație: 16379 Postat Iunie 1, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 1, 2022 Acum 4 minute, KimInLove a spus: Poate esti si tu unul dintre cei care m-au jignit pe forum fara motiv Imediat aflu , verific istoricul Ai și hateri care te-au jignit cu motiv ?
disjokey Reputație: 3289 Postat Iunie 1, 2022 Oras:Cartierul cu 3 litere Oras:Cartierul cu 3 litere Postat Iunie 1, 2022 Inesuka e UL , o să fie show maxim, chiar era plictiseală pe site 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum