obiectiv Reputație: 5314 Postat Mai 31, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Partajează Postat Mai 31, 2014 kuza ,pt a treia oara . Link spre comentariu
the godfather Reputație: -1028 Postat Mai 31, 2014 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Partajează Postat Mai 31, 2014 Da da și eu susțin peștii. ...)) Link spre comentariu
Negruta Reputație: 9 Postat Mai 31, 2014 Telefon: 0749771854..nonstop Oras:Bucuresti Telefon: 0749771854..nonstop Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 31, 2014 Pisicuts esti gsozar adtept ban permanent si sa lingi in mij tigancile nespalate..esti bulangiu nu se mai scoala pula esti ipotent...sa stie lumea virtuala ce om esti Link spre comentariu
kuzakelu Reputație: 1266 Postat Mai 31, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 31, 2014 @pisicuts, cred ca ar fi totusi timpul sa iei masuri cu userul @Negruta, gluma-i gluma, da' un pic de bun simt, totusi ??? 4 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114260 Postat Mai 31, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Mai 31, 2014 @pisicuts, cred ca ar fi totusi timpul sa iei masuri cu userul @Negruta, gluma-i gluma, da' un pic de bun simt, totusi ??? are 43 de ani si grave tulburari psihice, sa il intelegem si pe el:wave Link spre comentariu
kuzakelu Reputație: 1266 Postat Mai 31, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 31, 2014 are 43 de ani si grave tulburari psihice, sa il intelegem si pe el :waveO fi avand, dar din cei 43, pe EXACT aia 7 de acasa se pare ca nu-i are, asa ca hai sa-l intelegem si sa-l lasam sa-si vada de treaba prin alte parti, sa nu il incurcam ... Link spre comentariu
"Me" Reputație: 28 Postat Mai 31, 2014 Oras:Departe de casa!....pe Marte! Oras:Departe de casa!....pe Marte! Partajează Postat Mai 31, 2014 O fi avand, dar din cei 43, pe EXACT aia 7 de acasa se pare ca nu-i are, asa ca hai sa-l intelegem si sa-l lasam sa-si vada de treaba prin alte parti, sa nu il incurcam ... Link spre comentariu
asterica Reputație: 7304 Postat Mai 31, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Mai 31, 2014 kuzakelu Link spre comentariu
JackBlack Reputație: 1026 Postat Mai 31, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 31, 2014 Si eu zic tot @kuzakelu all the way. Si pe partea feminina @randunica my love Link spre comentariu
inxs01 Reputație: 420 Postat Mai 31, 2014 Telefon: inxxexcess Oras:- Telefon: inxxexcess Oras:- Partajează Postat Mai 31, 2014 Kuzakelu Link spre comentariu
trifazic Reputație: 704 Postat Mai 31, 2014 Oras:priza Oras:priza Partajează Postat Mai 31, 2014 Da da și eu susțin peștii. ...))Kuza-i peste? Link spre comentariu
kuzakelu Reputație: 1266 Postat Mai 31, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 31, 2014 Kuza-i peste? Nu, bah, e capricorn 2 Link spre comentariu
the godfather Reputație: -1028 Postat Mai 31, 2014 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Partajează Postat Mai 31, 2014 Rândunica e pasăre ???? Link spre comentariu
bic.c Reputație: -1560 Postat Mai 31, 2014 Oras:. Oras:. Partajează Postat Mai 31, 2014 Rândunica e pasăre ????Nu frate , este scorpion 1 1 Link spre comentariu
-Marius- Reputație: 1430 Postat Mai 31, 2014 Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Partajează Postat Mai 31, 2014 Da-i cu kuza Ca sa ne dea de baut =)) Link spre comentariu
the godfather Reputație: -1028 Postat Mai 31, 2014 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Partajează Postat Mai 31, 2014 Aha și Concita e femeie. .. Link spre comentariu
fanebabane Reputație: -446 Postat Mai 31, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 31, 2014 "Cuza-Vodă obişnuia adesea să se îmbrace ca un om de rând şi să se amestece prin norod. Dorea să afle el însuşi cum trăiesc cei mulţi. Aşa, într-o zi, şi-a pus căciulă şi suman ţărănesc, a luat două putini cu lapte acru şi s-a dus în târg la Galaţi. Pasămite, aflase măria-sa că unii negustori nu foloseau ocaua cea mare, aşa cum hotărâse o lege din acea vreme, şi căreia poporul îi spunea «ocaua lui Cuza». A căutat, deci, «ţăranul» să vândă laptele la un băcan, despre care se spunea că n-ar fi tocmai-tocmai cinstit şi că vinde cu «ocaua mică”, iar nimeni nu-l putea prinde cu înşelăciunea.- Jupâne negustor, nu-ţi iau bani, s-a tocmit «ţăranul» ci ne învoim ca la şase ocale de lapte să-mi dai o oca de untdelemn.- Bine, a primit negustorul, clipind şmecher din ochi.A luat de pe tejghea ocaua mare, «ocaua lui Cuza», şi-a măsurat laptele: douăzeci şi patru de ocale. A socotit că trebuie să plătească,în schimb,patru ocale de untdelemn.- Caută să-mi masori drept, cu aceeaşi oca, a stăruit «ţăranul».Nu se poate, că-i plină de lapte. Îţi măsor cu asta! Şi a scos de sub tejghea altă oca.- Păi, ocaua asta-i mai mică, a zis «ţăranul».Ce te pricepi tu, nepricopsitule! Ocaua-i oca şi gata!Atunci, «ţăranul» a scos căciula din cap, a lepădat sumanul şi s-a arătat în tunica albastră, cu epoleţi auriţi, ca un domnitor. Neguţătorul a înlemnit. De multă uimire a scăpat ocaua din mână.- Ei, negustorule, mai zici şi-acum că nu te-am prins cu ocaua mică?- Nu mai zic, măria-ta!... Iertare... milă prea bunule.Cuza-Vodă a poruncit să-i lege de gât cele două ocale şi să-l poarte pe uliţi, să afle lumea că a căutat să înşele cumpărătorii.-Să ridice ocalele pe rând, să le arate lumii şi să spună tare cu care va vinde şi cu care n-are să mai vândă de-aici încolo.Străjuit de slujitori domneşti, neguţătorul mergea pe uliţi, ridica ocaua mică şi striga cât îi ţinea gura:- Cu asta, nu!Apoi, ridica ocaua mare şi striga şi mai tare:- Cu asta, da!Şi aşa l-au plimbat slujitorii domneşti prin tot târgul: «Cu asta, nu!»... «Cu asta, da!»... Şi i-a fost de ajuns această plimbare ca să se facă om cinstit." Acu'... om vedea cu ce oca masoara motanu'. 4 8 Link spre comentariu
george.f Reputație: 277 Postat Iunie 1, 2014 Telefon: george_filip_78 Oras:Peste tot Telefon: george_filip_78 Oras:Peste tot Partajează Postat Iunie 1, 2014 Eu merg pe propunerea lui g2br13l. Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 1, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 1, 2014 Felicitari noului utilizator al lunii! Felicitari Kuza ! Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114260 Postat Iunie 1, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Iunie 1, 2014 multumim tuturor pt sugestiiutilizatorul lunii iunie a fost ales kuzakelu.Felicitari kuza! Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 1, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 1, 2014 Felicitari noului utilizator al lunii! Felicitari Kuza ! multumim tuturor pt sugestiiutilizatorul lunii iunie a fost ales kuzakelu.Felicitari kuza! Te-am facut la cateva secunde Inverseaza postarile. Link spre comentariu
Old George Reputație: 452 Postat Iunie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 1, 2014 Sa curga Moet-ul! 1 Link spre comentariu
kuzakelu Reputație: 1266 Postat Iunie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 1, 2014 Poate ca mai putin conteaza distinctii, medalii si alte chestii onorifice si mai mult valoarea celor facute de un membru oarecare pe acest forum. Eu personal nu am urmarit niciodata puncte, aplauze si onoruri, ci mai degraba o vorba buna de apreciere de la confrati si mai ales respectul lor fata de mine, ca membru al forumului dar mai ales ca om. Intr-un final, conteaza omul in sine si ceea ce face el si modul cum se rapoarteaza si cum ii respecta pe ceilalti membri ai unei comunitati, de orice fel, ai unui grup oarecare din care face parte. @pisicuts, iti doresc sa ai parte de cat mai multi d-alde mine pe forum ! Le multumesc din suflet tuturor celor de pe acest forum care stiu sa aiba o tinuta morala la standarde inalte si nu au uitat inca de bunul simt si de omenie! Si multa sanatate tuturor, e mai presus de orice ! 17 Link spre comentariu
kuzakelu Reputație: 1266 Postat Iunie 1, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 1, 2014 Sa curga Moet-ul!cred ca deja esti pe drum spre Xoxo sa-l iei cu japca si cu naveta, nu ? )))) Link spre comentariu
-Marius- Reputație: 1430 Postat Iunie 1, 2014 Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Partajează Postat Iunie 1, 2014 Felicitari Kuza!! Meritai din plin! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum