Stefania oficial Reputație: 14 Postat Iunie 16, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 16, 2014 Propun desemnarea utilizatorului lunii pe Stefa=Vendeta=Amerie= pana mea, stiu eu cate altele... Ca ne-a utilizat de ne-au sarit capacele! Apoi daca tot este asa de fierbinte sa-l ia pe Xoxo, Advanced sau oricare altul care isi tot baga puzta pe aici... si sa se linisteasca fratilor! Facem 2 in 1, cel putin la 2 trolli le dam de lucru si fericire... Amandooo esi o raza de lumina a forumului Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 16, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Iunie 16, 2014 Să mi-o lingi pe gagica lu' Xoxo in pizdă Doi terminati, tu cu tactu'. Deh, asta este viata. Doi bosorogi care dau cu gura in stanga si dreapta, bine ca va mai tin articulatiile. Vad ca ameninti la fel ca sulfa aia batrana si impotenta. Noroc cu fasolea lui ca ii mai iese si lui o basina pe gura! Link spre comentariu
jonny23 Reputație: -458 Postat Iunie 16, 2014 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Partajează Postat Iunie 16, 2014 Da ventrino, te-a futut tactu peste tot. Iarta-ma era un fel de a spune! Barbugiule, se vede fa iti place sa te futi in cur! Bosorogul ala numai asta iti poate face, tie si protejatelor. Mai o clatita, o limbq in cur, deh specialitatea lui! 'm-as in gura ta de prost si idiot ce esti, numele tau o spune barbugiule. Bai, esti piturca futem-as in numele tau!Advanced!...se stie!mai are putin si injura toti membrii de pe site!Hai ca poti ! 2 1 Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 16, 2014 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Iunie 16, 2014 Doi terminati, tu cu tactu'. Deh, asta este viata. Doi bosorogi care dau cu gura in stanga si dreapta, bine ca va mai tin articulatiile. Vad ca ameninti la fel ca sulfa aia batrana si impotenta. Noroc cu fasolea lui ca ii mai iese si lui o basina pe gura! Salut!Permite-mi sa iti spun Alexandru...mai devreme ma gandeam, de ce pula mea am pierdut atatea luni de zile, sa scriu des sau doar din cand in cand, pe forumul asta...ma gandeasc ca am jignit si o groaza de useri, total de-ampulea, doar bagandu-ma in seama ca un fraier, si sa imi expun pareri intr-un mod prea agresiv poate.Ma bucura faptul ca nu am fost ca tine insa, atat de dedicat injuraturilor, spurcatului, sau sa pastrez o anumita ura in piept care sa mocneasca acolo, non-stop.Sunt curios, si te rog, daca poti (cu siguranta poti), sa imi spui de ce am senzatia, ca atunci cand scrii, nu vrei sa transmiti nimic?vrei ca totul sa nu aiba nici o noima si sa scrii doar injurii si provocari la injurii?Gandeste-te ca nu poti avea nici un impact pe vreun forum, nu poti schimba mentalitati(eu unul am ajuns in sfarsit la concluzia asta),nici macar nu stii cine e la capatul celalalt al monitorului, tu de ce vrei sa fii ala care lasa o pata murdara?Repet...am jignit si eu intr-un fel sau altul ,lume, dar imi si pare putin rau, ma simt prost! Tu? Pula ta te doare-n pula? 3 Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat Iunie 16, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Iunie 16, 2014 Salut!Permite-mi sa iti spun Alexandru...mai devreme ma gandeam, de ce pula mea am pierdut atatea luni de zile, sa scriu des sau doar din cand in cand, pe forumul asta...ma gandeasc ca am jignit si o groaza de useri, total de-ampulea, doar bagandu-ma in seama ca un fraier, si sa imi expun pareri intr-un mod prea agresiv poate.Ma bucura faptul ca nu am fost ca tine insa, atat de dedicat injuraturilor, spurcatului, sau sa pastrez o anumita ura in piept care sa mocneasca acolo, non-stop.Sunt curios, si te rog, daca poti (cu siguranta poti), sa imi spui de ce am senzatia, ca atunci cand scrii, nu vrei sa transmiti nimic?vrei ca totul sa nu aiba nici o noima si sa scrii doar injurii si provocari la injurii?Gandeste-te ca nu poti avea nici un impact pe vreun forum, nu poti schimba mentalitati(eu unul am ajuns in sfarsit la concluzia asta),nici macar nu stii cine e la capatul celalalt al monitorului, tu de ce vrei sa fii ala care lasa o pata murdara?Repet...am jignit si eu intr-un fel sau altul ,lume, dar imi si pare putin rau, ma simt prost! Tu? Pula ta te doare-n pula? boss-ule ? ai renuntat la verde?? primul post din care se intelege ceva 4 2 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114304 Postat Iunie 16, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Iunie 16, 2014 Spune-ne ce simti alexandru69 7 Link spre comentariu
JackBlack Reputație: 1026 Postat Iunie 16, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 16, 2014 Spune-ne ce simti alexandru69 1 Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat Iunie 16, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Iunie 16, 2014 2 2 Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 16, 2014 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Iunie 16, 2014 boss-ule ? ai renuntat la verde?? primul post din care se intelege ceva Am mai avut cateva, sunt foarte sigur de chestia asta! Link spre comentariu
trifazic Reputație: 704 Postat Iunie 17, 2014 Oras:priza Oras:priza Partajează Postat Iunie 17, 2014 boss-ule ? ai renuntat la verde?? primul post din care se intelege ceva Asa e cand scrie pe limba ta, ultima propozitie fiind cea mai inteligibila. Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 17, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Iunie 17, 2014 pana pa urma, esti singurul care meriti un raspuns. O intrebare clara, curata si fara ranchiuna. Ma mai gandesc daca fac pblica conversatia cu picon. Cred ca o fac, lumea trebuie sa stie ce si cum! Stai sa vezi atacuri acum! Ce ma deranjeaza? Fatarnicia, minciuna si as-ulll asilor in asa ceva... PICON! Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 17, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Iunie 17, 2014 Advanced!...se stie!mai are putin si injura toti membrii de pe site!Hai ca poti ! Jonny, tu nu sti nimic ... papusel! Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 17, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Iunie 17, 2014 Spune-ne ce simti alexandru69motane, tie ti-am spus. Ce iti convine mai mult? Pana mea!!!! Link spre comentariu
BASZOKBELE Reputație: 65 Postat Iunie 17, 2014 Oras:. Oras:. Partajează Postat Iunie 17, 2014 Spune-ne ce simti alexandru69 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 17, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 17, 2014 Aaaaa.... pai daca ma apuc eu sa postez tot schimbul de mesaje cu Advanced/Alexandru 69, integral si fara taieturi, ...Cocosel, iti cam dai cu tesla-n coaie!Toata "prestatia" ta pe forumuri nu este decat un sir lung de scandaluri, cam cu toti/toate cu care ai interferat. Baiete, sincer, e cazul fie sa te lasi de Unirea sau Patriot, fie sa-ti faci un consult. Psihiatric.Howght! Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 18, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Iunie 18, 2014 Aaaaa.... pai daca ma apuc eu sa postez tot schimbul de mesaje cu Advanced/Alexandru 69, integral si fara taieturi, ...Cocosel, iti cam dai cu tesla-n coaie!Toata "prestatia" ta pe forumuri nu este decat un sir lung de scandaluri, cam cu toti/toate cu care ai interferat. Baiete, sincer, e cazul fie sa te lasi de Unirea sau Patriot, fie sa-ti faci un consult. Psihiatric.Howght!Tu ai mai multa nevoie decat mine maetru al denigrarilor. Se pare ca esti un bautor sef asa cum te-au vazut multi nubnumai eu Link spre comentariu
jonny23 Reputație: -458 Postat Iunie 18, 2014 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Partajează Postat Iunie 18, 2014 Jonny, tu nu sti nimic ... papusel!Nici nu trebuie sa stiu,vad,citesc si imi fac o parere...barbatule ideal 2 1 Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 18, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat Iunie 18, 2014 Tu ai mai multa nevoie decat mine maetru al denigrarilor. Se pare ca esti un bautor sef asa cum te-au vazut multi nubnumai euhttp://www.youtube.com/watch?v=4xeiPEB7bik Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 18, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 18, 2014 Alexandre, ti-ai luat pastilele mah? Sper ca nu cu tescovina Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Iunie 18, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 18, 2014 Spune-ne ce simti alexandru69 Genial Link spre comentariu
ceafa da' porc Reputație: 15 Postat Iunie 19, 2014 Oras:Tigaie Oras:Tigaie Partajează Postat Iunie 19, 2014 Alex, ca intotdeauna, eu sunt langa tine. Nu scrii tu prea legat dar ce zici e de bine. Da' drumul la tot ce-ai pe suflet. Fratele tau e langa tine. Shaworma - am uitat sa ma luminez. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 19, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 19, 2014 Cine se aseamana se aduna: Saorma cu fratele sau Alexandru, Amada, Navrom, inginerul ... toti o apa si un pamant Pamant de flori . Link spre comentariu
ceafa da' porc Reputație: 15 Postat Iunie 19, 2014 Oras:Tigaie Oras:Tigaie Partajează Postat Iunie 19, 2014 Cine se aseamana se aduna: Saorma cu fratele sau Alexandru, Amada, Navrom, inginerul ... toti o apa si un pamantPamant de flori .Tataee du-te vezi ca-i sofi activ dincolo...mai plange nitel dupa bani. Daca nu, poate-ti face vreo combinatie sa futi si tu moca. Ai de dus la piata cu mainile la spate si incercat patrunjelul intre degete. Nu te mai primesc aia la table in parc? In locul lu' mata' eu n-as vorbi de pamant. Ia zi, ai fost la Techirghiol sa te dai cu namol? Nu de alta da' sa te obisnuiesti cu sentimentul. Link spre comentariu
chris73 Reputație: 3808 Postat Iunie 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 19, 2014 Tineretul respectuos de azi! Ce bun era un Bumbesti-Livezeni din nou, pentru educatie! Sa facem autostrazi cu tinerii care n-au luat bacul sau n-au cei sapte ani de acasa. 2 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114304 Postat Iunie 19, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Iunie 19, 2014 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum