Ven†rino Reputație: 251 Postat Iulie 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 2, 2014 Eu pot sangele lu' tata, m-am suparat chem brigada si chem fiarele din jungla pe toti sa va distruga.
the_engineer Reputație: 250 Postat Iulie 7, 2014 Oras:Oz Oras:Oz Postat Iulie 7, 2014 La fel de dusa sau la fel de greu de inteles? La ciaunul cu masochisti au instalat cale ferata pentru ca tot cereau sa le aduca mai multe lemne de foc! Becali are IQ 140, ai grijă ce vb! Te compari tu cu el să-ți dai cu părerea despre alții? Lui i-a trebuit 140 IQ să-și dea seama că există creator și tu n-ai reușit nici cu IQ + EQ , vreau să aflu ce IQ ai tu, dacă nu m-a ucis șocu viitorului, fac față la șocu prezentului garantat, plus doresc explicații la ce e aia femeie cu atitudine, cu ®, refurbish, ce?
amada® Reputație: 1902 Postat Iulie 7, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Postat Iulie 7, 2014 Becali are IQ 140, ai grijă ce vb! Te compari tu cu el să-ți dai cu părerea despre alții? Lui i-a trebuit 140 IQ să-și dea seama că există creator și tu n-ai reușit nici cu IQ + EQ , vreau să aflu ce IQ ai tu, dacă nu m-a ucis șocu viitorului, fac față la șocu prezentului garantat, plus doresc explicații la ce e aia femeie cu atitudine, cu ®, refurbish, ce? Nu te-am jignit cu nimic, dar desi ai incercat asta, eu oricum spun merci pentru ca ai confirmat ce am spus mai sus... Legat de IQ-ul lui Becali... Oricine cu banii lui ar putea sa aiba rezultat cu 140! In ce priveste creatorul... Aleg sa nu fiu religioasa, religia din punctul meu de vedere duce la ipocrizie...Si daca tot te intereseaza persoana mea si nivelul de inteligenta, poti sa ma cunosti personal, apoi vedem ce ai de spus...Sa iei si testul de IQ la tine...
Shaworma Reputație: 463 Postat Iulie 7, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Iulie 7, 2014 Inginere' fii cu grija ca Amada recomanda castrari stanga-dreapta...nu stii niciodata de unde-i sar ustensilele. 2
the_engineer Reputație: 250 Postat Iulie 11, 2014 Oras:Oz Oras:Oz Postat Iulie 11, 2014 Da-mi voie sa ma indoiesc de faptul ca se va legaliza prostitutia in Romanica, cu toate ca eu consider ca ar fi un lucru foarte bun. Din pacate, "Batman" care bate clopotele nu haleste treaba asta si in cacatul asta de tara si nu numai, asta e o mare problema.In alta ordine de idei, daca fetele astea care nu sunt in stare sa ia BAC-ul aleg calea mai usoara, este fix problema lor. Nu au nicio scuza si isi merita soarta...vezi postarile mele anterioare. Hai sa te mai intreb ceva. Ce inseamna "job platit corespunzator"? Ai terminat liceul, ai reusit cu greu sa iei BAC-ul si vrei sa te faci director. Ca sa vezi! Nu se poate! Eeeeeiiiii nuuu. Ele vor director. Asta e...atunci sa se futa dar tu, poți? (legalizarea a 2-3 mii de șaormerii, ar salva bugetul național?)
advanced Reputație: -2693 Postat Iulie 11, 2014 Oras:B Oras:B Postat Iulie 11, 2014 dar tu, poți? (legalizarea a 2-3 mii de șaormerii, ar salva bugetul național?)Poate bre ca daca nu este naspa pt el!
advanced Reputație: -2693 Postat Iulie 11, 2014 Oras:B Oras:B Postat Iulie 11, 2014 Inginere' fii cu grija ca Amada recomanda castrari stanga-dreapta...nu stii niciodata de unde-i sar ustensilele.De ce nu o- castrat pe picon? In afara de faptul ca merita, nici nu avea ce strica! Oricum ala, la varsta lui e fetita!
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 12, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 12, 2014
roberto Reputație: 4138 Postat Iulie 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 12, 2014 dar tu, poți? (legalizarea a 2-3 mii de șaormerii, ar salva bugetul național?)Iubesc exprimarile tale eliptice si evazive Ma intrebi daca pot sa iau BAC-ul, sa fiu director sau sa ma fut?
kiper Reputație: 35 Postat Iulie 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 13, 2014 Iubesc exprimarile tale eliptice si evazive Ma intrebi daca pot sa iau BAC-ul, sa fiu director sau sa ma fut? ma Roberto tata... Esti la ce mult a doua generație de Țărani urbanizati... Las-o ma,mai moale cu cuvintele englezești., a devenind grotesc. Nu e funny,e amuzant,nu? Nu suna mai bine? Nu vezi balegar pe marginea drumului? Nu vezi ca nu esti in Baltimore? Ai dracu,nu va mai place limba româna... 2
tendoi Reputație: -550 Postat Iulie 13, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Iulie 13, 2014 Cum si tie ti-a placut sa iti pui "nume" romanesc Bai, ai naibi 3
roberto Reputație: 4138 Postat Iulie 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 13, 2014 ma Roberto tata... Esti la ce mult a doua generație de Țărani urbanizati... Las-o ma,mai moale cu cuvintele englezești., a devenind grotesc. Nu e funny,e amuzant,nu? Nu suna mai bine? Nu vezi balegar pe marginea drumului? Nu vezi ca nu esti in Baltimore? Ai dracu,nu va mai place limba româna...Ai baut dupa inginer? Unde vezi tu cuvinte din limba engleza? Sau poate ai tu engleza ta...
kiper Reputație: 35 Postat Iulie 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 13, 2014 Cum si tie ti-a placut sa iti pui "nume" romanesc Bai, ai naibi naibi? E clar...
Ventrinï½� Reputație: 17 Postat Iulie 14, 2014 Oras:in padure intre munti cu clontosul si sorina Oras:in padure intre munti cu clontosul si sorina Postat Iulie 14, 2014 http://youtu.be/qDj0esW93SU
tendoi Reputație: -550 Postat Iulie 14, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Iulie 14, 2014 naibi, da..asa injuram de copil..."du-te ma naibi" )Acum am invatat "iesi in plm" )) NÁIBA s. m. art. (Fam.; adesea în imprecații) Dracul, diavolul.
dominoplayer Reputație: 193 Postat Iulie 21, 2014 Oras:Ubicuu Oras:Ubicuu Postat Iulie 21, 2014 urmatoarele 6 luni sa fie http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01682/mid-air-feeding_1682219i.jpg
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Iulie 21, 2014 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Iulie 21, 2014 naibi, da..asa injuram de copil..."du-te ma naibi" )Acum am invatat "iesi in plm" )) NÁIBA s. m. art. (Fam.; adesea în imprecații) Dracul, diavolul. Acu' ca ai mai crescut, ai putea si tu sa injuri corect. náiba s. f. art., g.-d. náibei/náibii 3
tendoi Reputație: -550 Postat Iulie 25, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Iulie 25, 2014 xo xo este pacat ca un baiat asa cuminte sa se piarda in multime
Clontosul Reputație: 535 Postat Iulie 29, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 29, 2014 Ii doresti lui xoxo a doua banare? Guy fawkes, Stalingrad, G2br1el sunt exceptii...
Sexything Reputație: 11039 Postat Iulie 29, 2014 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat Iulie 29, 2014 2 propuneri: https://nimfomane.com/forum/user/29782-sexaddict/https://nimfomane.com/forum/user/28563-albertosiculus/ 1
xo xo Reputație: 123 Postat Iulie 29, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Iulie 29, 2014 ma doare-n pula de utilizatoru lunii eu oricum sunt cel mai utilizator! 3 1
Administrator pisicuts Reputație: 114444 Postat Iulie 29, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iulie 29, 2014 2 propuneri: multumim pentru sugestie Ancutamai asteptam si altele
Clontosul Reputație: 535 Postat Iulie 29, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 29, 2014 ma doare-n pula de utilizatoru lunii Sa inteleg ca te-ai dat la Guy fawkes fara alifie?
xo xo Reputație: 123 Postat Iulie 29, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Iulie 29, 2014 da 1
Clontosul Reputație: 535 Postat Iulie 29, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 29, 2014 Ale tineretii valuri...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum