Sari la conținut

Desemnare succesor Utilizatorul Lunii

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Ok

Ma gandeam ca e un mare cacat sa vorbesti serios despre politica pe un site de curve.Pina mi-am dat seama ca de fapt nu e mare diferenta...

Iliescu...Poporul roman este de stanga,ca mai multe popoare europene.A fost revolutie cu revolta populara insa romanii nu erau nicidecum pregatiti pentru capitalism si pentru un Bush gen Ratiu cu papionu` care a venit la tv si a cerut sa fie votat:"daca ma votati presedinte voi face...".De fapt nici acum nu este,dovada este Ponta si PSD,iar acesta este tanar ,nu mai este bosog nomenclaturist.Revenind la `90,romanii il urau pe ceusescu si saracia mai putin ideologia.Foamea le chiorlaia in mate si frigul din apartamentele sinistre si intunecate le rodea sanatatea si nervii.Toate astea aveau chipul multiubitului.Pentru multi romani Iliescu era cel ce avusese curajul sa-l infrunte pe neanicu.In aceste conditii Iliescu nici macar nu trebuia sa apara la tv ca avea cele mai mari sanse sa ajunga  presedinte.

15 martie 1990.Criza mare in Tg. Mures. Minti incise ,batai de strada,Laszlo Tokes,revolutionarul ,cel ce declansase miscarile de la Timisoara,din pur patriotism .Nu era clar atunci ce natie avea patriotismul lui,acum e clar.Iliescu putea sa ne scoata pe noi (armata) in strada si ii linisteam imediat pe unguri,ca de,vroia sa ne ia Transilvania.Bine ca nu s-a numit Milosevici.A gestionat situatia astfel ca nu am avut Iugoslavia iar acum convietuim frumos cu prietenii maghiari.

Ajungem si la piata universitatii.Lucrurile abia se linisteau dupa singeroasa revolutie.Aveam nevoie de cateva minti afumate sa blocheze pt.luni de zile centrul capitalei,in conditiile in care majoritatea voturilor fusesera in mod real pt. FSN.Blocheaza centrul Parisului ca te linistesc jandarmii.Si nu ma gandesc la cei ai lui Luis de Funes.Ce trebuia facut?Scoasa iar armata?Baietii aia trebuia sa ajute la acel guvern de uniune nationala de care Iliescu pomenea.Minerii au fost consecinta actelor lor intr-o tara care abia isi revenea,ca un om abia trezit din coma.Iar daca Iliescu era mort dupa putere nu o ceda la urmatoarele alegeri in mod democratic.

Gata.Concluzia,traim intr-o tara frumoasa dar cu niste oameni de cacat carora le trebuiesc zeci de ani sa invete civilizatia,respectul,bunul gust.Conducerea reflecta exact imaginea poporului.Basescu este cel mai reprezentativ personaj pentru poporul nostru manelist ,spargator de seminte,derbedeu behaist la colt de strada si in trafic .Iliescu,in conditiile acelea a fost cel mai potrivit sau cel putin a luat masurile cu cele mai usoare consecinte.Stiu ,este de bonton sa te dai un democrat intelectual care stie el ce si cum ,cu atat mai mult cu cat la revolutie avea varsta la care ii ramaneau mucii pe fata dupa ce-i stergea cu mineca de la geaca.

P.S. Am vazut de curand o emisiune cu Dinescu si Caramitru in care discutau despre vizita Regelui Mihai.Cand Iliescu a fost informat despre intentia Regelui de a vizita tara a discutat acest lucru cu reprezentantii tuturor partidelor iar liberalii si taranistii au fost cei care au spus ca nu trebui lasat.Asta a zis Dinescu. 

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Dudesti

P.S. Am vazut de curand o emisiune cu Dinescu si Caramitru in care discutau despre vizita Regelui Mihai.Cand Iliescu a fost informat despre intentia Regelui de a vizita tara a discutat acest lucru cu reprezentantii tuturor partidelor iar liberalii si taranistii au fost cei care au spus ca nu trebui lasat.Asta a zis Dinescu. 

Tocmai d-aia tre' sa ne vedem de curvili care presteaza 'servicii',nu de curvele politice ;)

Plm,zic si io =))

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
  • Oras:n-am locatie, doar outcall

@picon

daca nu era strada aia la unirii, nici nu auzeam de coposu, poate doar de copos =)) care e la puscarie am auzit

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:pretutindeni

Daca tot vorbiti de Corneliu Coposu, nu imi spuneti si mie de ce a facut puscarie in procesul Skoda ? 

În 1937, în urma procesului Skoda în care Romulus Boilă a fost acuzat de corupție în cadrul unui contract de armament, Coposu este condamnat la 3 luni și o zi de închisoare, pentru lezmajestate, fiind acuzat pentru posesia unor documente. Pedeapsa a fost ispășită în condiții speciale: așternut personal, își procura alimente de la restaurant, era servit de un chelner iar ușa celulei nu era încuiată.[3] În timpul detenției a cunoscut-o pe Ana Pauker, închisă ca ilegalistă PCR, despre care a rămas cu o impresie bună:

„Păstrez despre ea amintirea unei persoane foarte inteligente, foarte instruite, cu o cultură livrescă impresionantă, care suportă dialogul cu multă ușurință și avea la îndemână argumente pe care știa să le valideze cu multă pricepere.[3]”

La 17 noiembrie 1937 este reformat medical, în evidența regimentului 33 Artilerie, pentru obezitate cu tulburări funcționale. Avea o înălțime de 1,87 m și o greutate de 160 kg, cu un perimetru abdominal de 172 cm.

Sunt curios cati din forumisti stiu de Scandalul Skoda fara a apela la Google. Pana in '89 a fost cel mai mare scandal de coruptie din Romania. Dar acum e deposit de furtul flotei sau constructia de autostrazi plus alte marsavii pe care nu ma obosesc sa le mai amintesc.

http://enciclopediaromaniei.ro/wiki/Afacerea_%C5%A0koda

• Like 1
Link spre comentariu

Fara Google viata e un fel de 'almanahe'  pustiu =))

Si ajuta personajele mediocre sa acuze pe altii ca se folosesc NUMAI de un motor de cautare atunci cand se abordeaza subiecte necunoscute lor, sa fie din autoprotectie? :rax2

Link spre comentariu

Si ajuta personajele mediocre sa acuze pe altii ca se folosesc NUMAI de un motor de cautare atunci cand se abordeaza subiecte necunoscute lor, sa fie din autoprotectie? :rax2

Nu stiu din ce anume e,dar cu siguranta E :beex2 :hihat

Link spre comentariu
  • Oras:.

Ai toata stima mea, sincer!

Hai s-o lamurim  si pe asta! De unde pana unde?Nu mai inteleg !Chiar ai avut probleme cu tastatura???

Intreb si io' ca prostu".Un moment de sinceritate din partea ta echivaleaza cu 1000 de cuvinte. Eu mereu te-am inteles,baiu-i ca erai interpretabil.La cat de coerent "vorbesti" acum,mi-e rusine de mine,sincer.Prieten cu Sorina???Raspuns ok mie???Ma bagi in ceata,total. Prost nu esti,clar.De ce plm a trebuit sa te prefaci,nici asta nu-nteleg.Oricum,te rog accepta-mi scuzele.Daca nu o faci,mai da-te-n PLM.Am terminat.

Koszonom szepen

Link spre comentariu
  • Oras:B

Mda, cu tastatura am avut si mai am inca probleme! Sunt un om corect si nu pot sa mint chiar daca mai am momente in care nu ma exprim coerent. Oricine , ma poate acuza de orice, mai putin de faptul ca nu as fi de buna credinta! Am prostul obicei sa spun lucrurilor pe nume! Iti accept scuzele si te rog sa le accepti si tu pe ale mele, am fost magar! Avand in vedere ca imi plac unguroaicele, promit ca data viitoare sa-ti raspund in aceiasi limba!

Link spre comentariu

Nenica, merita o palinca pe treaba asta! O da Baszo ca e de la el.de acasa!

io si cu Xoxo meritam tot ce-i mai bun :)

Nu suntem recenzatorii pizdii,dar recunoaste-ti in pula noastra....cu noi hazul e la el acasa si fara noi viata e pustiu =))

Link spre comentariu

io si cu Xoxo meritam tot ce-i mai bun :)

Nu suntem recenzatorii pizdii,dar recunoaste-ti in pula noastra....cu noi hazul e la el acasa si fara noi viata e pustiu =))

Hai ca m-ai convins, vad eu cum fac rost de o palinca da o dau eu! Si nu recunosc in pula voastra, ma multumesc cu a mea!
Link spre comentariu

Mda, cu tastatura am avut si mai am inca probleme! Sunt un om corect si nu pot sa mint chiar daca mai am momente in care nu ma exprim coerent. Oricine , ma poate acuza de orice, mai putin de faptul ca nu as fi de buna credinta! Am prostul obicei sa spun lucrurilor pe nume! Iti accept scuzele si te rog sa le accepti si tu pe ale mele, am fost magar! Avand in vedere ca imi plac unguroaicele, promit ca data viitoare sa-ti raspund in aceiasi limba!

Cand e ziua ta? Vin si eu cu o tastatura noua....Never nu te-am acuzat ca nu ai fi corect...coerent,probabil....dar ce vad in ultima vreme,nu stiu,ma-npinge spre "otherside". Baga-ti mintile-n cap,si-o sa fim best friends.Apropos,din ce an esti nascut? Ce zodie?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...