Sari la conținut

Desemnare succesor Utilizatorul Lunii

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri

Amada, din postarea ta am vazut ca ai inteles corect ce ti-am spus, ca in sinea ta imi dai dreptate pentru ca stii ca e asa, ca desi am fost acid nu am scris cu rautate, ci din contra. 

Esti singura persoana care isi etaleaza viata si trairile pe un forum de curvasareala.  Crezi ca ii intereseaza prea mult pe ceilalti toate micile sau mai putin micile probleme?  Crezi ca cei cativa aplaudaci de-ai tai, care te incurajeaza  sunt sinceri?  Ei doar te incurajeaza sa scrii, ca sa aiba de ce se amuza.  Ai ajuns un fel de "hai sa ne mai radem de Amada". Iti convine postura aste?  Nu crezi ca mai multa discretie ti-ar fi mai de folos?  Eu chiar te-am inteles, ti-am inteles durerile si traumele si am incercat sa te sprijin cu micile mele puteri. Tu nu m-ai inteles si ai dat pe forum detalii private pe care nu doream sa le fac publice. De fapt multe chestii nu ai putut sau nu ai vrut sa le intelegi.

Am mai facut o exceptie, datorita micii dar vizibile schimari din tonul postarii tale

Eu inchei aici si voi continua sa te ignor.

Noapte buna!

P.S. Macar sa punctez postarile care-mi plac, da-mi voie! :laugh2

• Like 3
  • Minus 9
Link spre comentariu
  • Telefon: amada.bdsm
  • Oras:Bucuresti

Amada, din postarea ta am vazut ca ai inteles corect ce ti-am spus, ca in sinea ta imi dai dreptate pentru ca stii ca e asa, ca desi am fost acid nu am scris cu rautate, ci din contra. 

Esti singura persoana care isi etaleaza viata si trairile pe un forum de curvasareala.  Crezi ca ii intereseaza prea mult pe ceilalti toate micile sau mai putin micile probleme?  Crezi ca cei cativa aplaudaci de-ai tai, care te incurajeaza  sunt sinceri?  Ei doar te incurajeaza sa scrii, ca sa aiba de ce se amuza.  Ai ajuns un fel de "hai sa ne mai radem de Amada". Iti convine postura aste?  Nu crezi ca mai multa discretie ti-ar fi mai de folos?  Eu chiar te-am inteles, ti-am inteles durerile si traumele si am incercat sa te sprijin cu micile mele puteri. Tu nu m-ai inteles si ai dat pe forum detalii private pe care nu doream sa le fac publice. De fapt multe chestii nu ai putut sau nu ai vrut sa le intelegi.

Am mai facut o exceptie, datorita micii dar vizibile schimari din tonul postarii tale

Eu inchei aici si voi continua sa te ignor.

Noapte buna!

P.S. Macar sa punctez postarile care-mi plac, da-mi voie! :laugh2

Viata mea privata nu este un secret, nu am de ce sau de cine sa ma ascund, cu bune si cu rele asta sunt.

Ca unii rad... :) Uneori intentionat ii fac sa rada, de asta nu mai puteai tu... :D

Legat de sprijin si detalii private in ce te priveste... Chiar ca esti de ras!

Nu-mi amintesc sa fi avut parte de vre-un sprijin din partea ta, din contra, si nici sa fi postat nr tau de tel, numele, adresa, etc...

As avea destule sfaturi pentru tine, in ciuda varstei, dar n-are rost, nu ai cum sa intelegi ca respectul se castiga prin corectitudine si nu mizerii care oricum ies la iveala...

Link spre comentariu
Vizitator takayama
Reputație: 0

Tataie,câteva ironii sterile ca momeala si iacă jocul de glezne a intelectualitătii impotente a unei lichea nevertebrata unsa cu alifiile comunismului.

Lecturand Scânteia printre mestecat de fasole ai ajuns un autodidact lamentabil care râde de propriile elucubrații grandilocvente,un ignar impostor.

Cu aer rizibil cabotin încerci să-ti expui un ego infatuat alterat de prostie crasă,prostituandu-te de caracter,oferind un spectacol grotesc si caricatural...triste reminescente a unei relicve.

Da,OLYta are caracterul loial a unui maidanez,de acord.

Link spre comentariu
Vizitator takayama

Decât un schelaunat inutil,mai bine un zâmbet tamp;las' că apare taica cu vocabularul stringent blenoragic sa-si scuipe proteza.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Tataie,câteva ironii sterile ca momeala si iacă jocul de glezne al intelectualitătii impotente, al unei lichea/le nevertebrata/e unsa cu alifiile comunismului.

Lecturand Scânteia printre mestecat de fasole, ai ajuns un autodidact lamentabil care râde de propriile elucubrații grandilocvente,un ignar impostor.

Cu aer rizibil cabotin încerci să-ti expui un ego infatuat, alterat de prostie crasă,prostituandu-te de caracter,oferind un spectacol grotesc si caricatural...triste reminescente ale unei relicve.

Da,OLYta are caracterul loial al unui maidanez,de acord.

Uneori inflația de neologisme dăunează gramaticii - sau despre cum putem rămâne fixați pe „a” privind în dicționar...

Am făcut eu corecturile de rigoare, încât un așa de minunat text să nu cadă în derizoriu din cauză de formă... 

• Like 4
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane

Alexandru69 eu as avea grija in locul tau cu picon nu m-as mira ca el sa fie vinovat de retragerea Ameliei sau ca a fugit in lume cu ea si acum se da prieten bun.

• Like 8

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Link spre comentariu

Stalingrad, lasa-l frate pe japonezu' asta, nu e decat un sfertodoct cu pretentii de semidoct :laugh2 care, desi nu are nevoie, semnalizeaza :laugh2 :laugh2.  Caz tipic de ratat, fara orizont, fara aspiratii, fara nimic din ceea-ce constituie deliciile unei vieti normale, traite, nu supte din deget, un om care probabil ca in viata privata nici nu piuie, timorat si complexat, ce se razbuna pe cruda-i soarta improscand venin si ura pe un forum. Nici macar nu are inteligenta si umorul altora de teapa lui care, chiar si cand posteaza jeguri o fac mai cu "panache".  Trist!

• Like 2
  • Minus 9
Link spre comentariu
Vizitator takayama

Degringolada farseurului prostituat,polemist tarsit de crasma,uzat moral si fizic,s-a apucat de dat in cărti de tarod crezandu-se mama omidă.

Link spre comentariu
  • Oras:aer

Ai folosit cuvantul 'panache' sa-i arati japonezului ,care observ ca pute a cultura mecanica forjata fortata :), ca nu te lasi mai prejos si ca si tu stii d-astea? :)

Stai sa vezi replica lui,alte neologisme, alt stufaris!:)

Editare tarzie: a scris inaintea mea, fachinel! :)

• Like 2
Link spre comentariu

de ce?,vrei să revii în fortă si-ti faci intrarea?

Este loc,stii bine :)

Nu, nu vreau sa revin in forta, si nu, nu imi fac nici o intrare.Mai scriu si eu, ici colo.

Dar sa revenim, care este al tau background, inaintea japonezului electocutat de atata cultura? Simt ca ne-am mai scris, corect ar fi sa dezvaluim si cine suntem, nu-i asa?

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:B

Alexandru69 eu as avea grija in locul tau cu picon nu m-as mira ca el sa fie vinovat de retragerea Ameliei sau ca a fugit in lume cu ea si acum se da prieten bun.

Am grijaaaaaa motane! Nu o mai fura baiatu', ce naiba!

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

Am grijaaaaaa motane! Nu o mai fura baiatu', ce naiba!

Alexandru, pe cine ai corupt sa scrie pe forum, in locul tau, in ultima vreme? :)

Breee, nu o lua cu coruptia ca intra ... baietii pe fir. Cum ti-ai dat seama?

Link spre comentariu
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)

Degringolada farseurului prostituat,polemist tarsit de crasma,uzat moral si fizic,s-a apucat de dat in cărti de tarod crezandu-se mama omidă.

Metric, Whitworth, UNC, UNF...? :)

post-53465-0-59233300-1407507495_thumb.jpg

• Like 2
Link spre comentariu

Nu, nu vreau sa revin in forta, si nu, nu imi fac nici o intrare.Mai scriu si eu, ici colo.

Dar sa revenim, care este al tau background, inaintea japonezului electocutat de atata cultura? Simt ca ne-am mai scris, corect ar fi sa dezvaluim si cine suntem, nu-i asa?

Veni, Vidi.....Verti 

Pe ce motiv sa ma baneze? Simplu - conturi multiple. Detin performanta de a fi primul VIP pe sistem nou - plus conturile derivate ale acestuia. Deci cine eram? Unde mi s-au dus cele 15 minute (defat 3-4 zile  :P) de glorie? Eeee....am fost THE_RAPIST.
Un cont pe care mi l-am justificat imediat dupa ce l-am albastrit: chiar daca si de pe acest cont eram un fel de offtopicist, totusi am cam prevazut (zic eu) in ce directie aveau sa decurga lucrurile. Drept dovada ca totusi am avut dreptate: nu o sa pun la zid cine a fost al doilea VIP pe sistem nou.....insa sa zicem ca gabriel ii este un mare fan, iar username-ul era o intrebare - deci sincer: replica celebra a THE_RAPIST, sau ale lui o mie de postari....aveau cam aceeasi inteligenta si greutate....

Ce alte intrebari mai avem pe aici? :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...