Sari la conținut

Desemnare succesor Utilizatorul Lunii

Postări Recomandate

Vizitator takayama
Reputație: 0

Metric, Whitworth, UNC, UNF...? :)

Am scris cu dedicatie zeflemeaua pr care nu ai perceput-o.

Câteodată e bine să stai in expectativă.

Amada,când a fost intrebat dacă e,a negat vehement;ca e sau nu,how the fuck cares.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)

Am scris cu dedicatie zeflemeaua pr care nu ai perceput-o.

Fair enough... n-am prea fost activ zilele astea si inca ma pun la curent cu situatia, poate din cauza asta percutez mai greu.

Nu va mai intrerup, va rog continuati paruiala :)

• Like 3
Link spre comentariu
Vizitator takayama

Nu e paraiala,ci lap dance with face fucked.

Mi-am adus aminte,Sorina l-a întâlnit pe de ce?,de altfel singura semirecenzie a acestuia;posibil ca sa nu fie clona nimănui,ci doar el însuși.

But like I've said,how gives a shit.

Link spre comentariu
  • Oras:aer

Nu e paraiala,ci lap dance with face fucked.

Mi-am adus aminte,Sorina l-a întâlnit pe de ce?,de altfel singura semirecenzie a acestuia;posibil ca sa nu fie clona nimănui,ci doar el însuși.

But like I've said,how gives a shit.

Eu ziceam sa dezvaluiesti :) cine esti, tu ma acuzi ca as fi clona cuiva? Plm, eschive copilaresti, cu iz intelectual!

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator takayama

It doesn't matter how the shit is given since we don't care who's giving it ;)

Mi-ai ratat o greseala de tastare,repede inapoi sa nu o remarce altii si sa o evidentieze.

Eu ziceam sa dezvaluiesti :) cine esti, tu ma acuzi ca as fi clona cuiva? Plm, eschive copilaresti, cu iz intelectual!

Eu nu te-am acuzat,ci te-am scuzat.

Link spre comentariu
  • Oras:Clongowes

Ia-te de mana cu Shaoarma si Amada ( doamne ce echipa :slap2 - cum v-ati gasit frate?) si trainer pe Rau Adanc, macar omul chiar e citit ( nu vorbesc de caracter, e din ce in ce mai vizibil). Asa, in haita, poate aveti cat de cat o sansa sa-mi faceti fatza, ca nu am timp ca voi sa stau toata ziua pe forum si sa trollez si "heitaresc". .

Picon, abtine-te in a comenta "caracterul" meu. Nu ma cunosti si nici nu vreau sa ma fac cunoscut tie.

Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri

Deep River, din pacate te cunosc, iti cunosc si caracterul  Asa cum tu, ti-ai permis sa faci comentarii la adresa mea, tot asa imi permit si eu sa fac fac comentarii la adresa ta.  Nu ai tu caderea sa-mi poruncesti ce si cum sa postez. E o tara libera, un forum liber.  Probleme?  Cine seamana vant, culege furtuna.

Link spre comentariu

Razi tu razi, harap Alb, da' nu-i rasul tau!  Te-am cetit din prima, is prea harsit Dar nu-i bai, nu reprezinti pentru mine decat un obiect de studiu.

Felicitari pentru promovare! Impresionant!  20 de postari pe zi, in medie, e ceva!  Ce inseamna sa ai timp liber!

Ce e Amada?  Ti-au cazut tatele? Pacat, erau superbe!

Link spre comentariu

Razi tu razi, harap Alb, da' nu-i rasul tau!  Te-am cetit din prima, is prea harsit Dar nu-i bai, nu reprezinti pentru mine decat un obiect de studiu.

Felicitari pentru promovare! Impresionant!  20 de postari pe zi, in medie, e ceva!  Ce inseamna sa ai timp liber!

Nu e rasul meu? M-a cuprins frica, Picon!

Am timp liber berechet, doar sunt unul dintre aceia care profita de pe urma celor ca tine, care chiar muncesc. A, si sa nu uit, am si bani, ca doar cand profiti de pe urma celor care muncesc, e normal sa ai bani pe care sa-i invarti cu lopata. Zi-le si pe astea! Sau astea le spui DOAR cand esti rupt in gura de beat?

Link spre comentariu

Eu nu te-am acuzat,ci te-am scuzat.

Asa, m-ai scuzat ca sunt vreo clona obosita...esti un pussy destept :)...sunt propria-mi clona, nu ma mai scuza! Dar tu clona cui esti? A contabilului care tine evidenta, a celor de pe forum, cum sau futut, cu cine, si ce parere au despre asta?

Da! :)

Link spre comentariu

Stimabile J.J. , ca de obicei, intelegi aiurea si interpretezi dupa mintea ta cea intortocheata. Am spus ca nu-i rasul tau, pentru ca e un ras fals, nicidecum ca o amenintare. N-am spus nimanui nimic referitor la disputa noastra. Acuma, ca ai inteles tu gresit si grabindu-te sa mi-o iei inainte ca vezi Doamne sa nu cumva sa dau din casa, de parca toata lumea ar face ca tine... e altceva!  Ai luat teapa. :laugh2.  In ziua aia eram plin de spume din cauza unor lipitori ca tine si tu, cu obisnuita-ti suficienta si gamfa, la care se adauga paraponul avut pe mine din cauza disputei avute anterior pe forum, cand aberai cu mai multa sau mai putina gratie, ai facut tot posibilul sa ma sicanezi, inclusiv prin zambetul ala fals, si plin de superioritate gaunoasa, caracteristic parvenitilor. Oare de ce nu ti-a sarit nimeni in ajutor? Da, recunosc ca am fost excesiv de virulent poate si tocmai de aceea am preferat sa inchei discutia, plecand la gratar. De aceea zic: cine seamana vant, culege furtuna.

Ma bucur sincer ca ai bani, dar nu esti singurul Si Jiji are. :laugh2 :laugh2  Btw:  ai mai multi decat cand erai gigoloi? Intreb si io, nu dau cu parul. Ma bucur ca ai si timp liber mult, asa, ai ocazia sa te dai in stamba pe aici si sa contribui cu voiosie la demolarea statuii pe care cu atata ravna ti-ai ridicat-o.  Vezi ca a inceput sa se crape soclul!

P.S.  "de ce" nu e rebranduit si nici clona, stimate Takayama. Nu a avut din cate stiu decat inca un nick, "ec ed", dupa ce a fost banat. Nu te gamdi la cine stie ce cabala, am avut niste dispute acide cu el, o sa mai am probabul,, dar imi place sa fiu onest.

Link spre comentariu
  • Telefon: amada.bdsm
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: amada.bdsm
  • Oras:Bucuresti

Vad ca te simti foarte puternic la ora asta...

Sa te vad cum vorbesti maine...

(Observ ca tot mai multe persoane incep sa puna cartile pe fata, nu va incalzeste, stiu, dar din partea mea: Respect!  :hug1

In ce priveste specimenul asta de om, nu exista decat ca sa arate ca trebuie sa fim mai atenti pe cine credem...)

Daca sainii mei erau superbi, acum sunt spectaculosi, dar spre frustrarea ta libidinoasa nu ai cum sa te convingi.

Link spre comentariu

P.S.  "de ce" nu e rebranduit si nici clona, stimate Takayama. Nu a avut din cate stiu decat inca un nick, "ec ed", dupa ce a fost banat. Nu te gamdi la cine stie ce cabala, am avut niste dispute acide cu el, o sa mai am probabul,, dar imi place sa fiu onest.

M-ai facut sa zambesc :)...nu te gamdi, o sa mai probabul (deci iti place aciditatea, vinu' spumos :), vrei dispute )...mi te imaginez putin sprituit, insprancenat, ca bolborosesti ceva cuvinte si te chinui sa scrii idei, pe Nimfomane! :)

Link spre comentariu

Vaz ca te manca deceule  :laugh2. Norocul tau cu ploile astea, ca iarba e buna, grasa :laugh2 :laugh2.

Amada, las-o moarta, devii din ce in ce mai penibila. Si mai schimba dracu' placa aia!   Si ... nu ma simt puternic la ora asta, sunt puternic la orice ora. Probabil ca sunt specimen de om, toti suntem mai mult sau mai putin specimene, tu ce specimen esti? Din ce subclasa de primate? Neandhertalus absolutus?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...