amada® Reputație: 1902 Postat August 9, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Partajează Postat August 9, 2014 Ori esti roșie (comunista), ori esti naiva sau esti deja la a 3-a sticla de vodka pe ziua de azi. Lupti?? Cum plm lupti, fă? ) Singura ta lupta e cu tine insăți.Sticlele sunt returnabile? Posibil sa fii milionara. La adresa mea ai depasit numarul de postari la care raspund.Nu ezitati sa apelati in continuare la Ma doare in strapon de prostia ta Airlines, aterizare placuta! Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114327 Postat August 9, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat August 9, 2014 Link spre comentariu
extrovertitu' Reputație: 270 Postat August 9, 2014 Oras:B. Oras:B. Partajează Postat August 9, 2014 Cu straponul, doar cu ala te poti lauda. Ai impresia ca futi lumea, dar sfarsesti, beata, prin a te fute singura. Pe tine te fute doar proprietarul. La icre. Ceva de genul : dă, fă, banii de chirie! Joseph, eu am destul timp liber, stiu sa mi-l fac. Nu ma fut altii. 1 Link spre comentariu
amada® Reputație: 1902 Postat August 9, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Partajează Postat August 9, 2014 Nu le am cu manele, dar asta parca merge mai bine... https://www.youtube.com/watch?v=msSo4z1H6GM Link spre comentariu
extrovertitu' Reputație: 270 Postat August 9, 2014 Oras:B. Oras:B. Partajează Postat August 9, 2014 Fratilor... da aveti timp liber, nu gluma!! Sa auzim de la excelent in sus! Ca tot ai intrat...App, vezi ca apare la notificari ca te-am citat...asa ca raspunde....Sunt euflo...Ia spune aici...Te-a sunat vreodata Amada-moarta de beata si te-a luat la pula fara vreun motiv? Atentie...cumva, ati confirmat amandoi pe forum aceasta conversatie....e pe aici pe undeva..... Link spre comentariu
extrovertitu' Reputație: 270 Postat August 9, 2014 Oras:B. Oras:B. Partajează Postat August 9, 2014 Fratilor... da aveti timp liber, nu gluma!! Sa auzim de la excelent in sus!. Link spre comentariu
amada® Reputație: 1902 Postat August 9, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Partajează Postat August 9, 2014 Link spre comentariu
amada® Reputație: 1902 Postat August 9, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Partajează Postat August 9, 2014 Ti-am prelungit limita.... Iti amintesti o discutie de a mea, avuta cu Joseph, in care am spus ca are nu mai stiu ce voce..Era o voce nesigura care m-a facut ma simt prost pentru ca nu stia cum si ce sa-mi spuna...Il inteleg.Dar tu ce cauti acum? Mai cauta, dar nu mai implica oameni care nu au nimic de a face cu obsesia ta bolnava legat de mine...Felul meu de a fi este protector cu unii, nemilos cu altii...Ascult, concret, unde vrei sa ajungi? Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat August 9, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat August 9, 2014 Referitor la sexul dur, "submissive" etc. Sunt de accord ca orice fac doi oameni in intimitate, daca e consensual e ok. Dupa multe certuri, cu vreo 2-3 pagini mai la deal, am ajuns la un dialog civilizat cu Shaworma, cam ca cel descries de The cat. Am facut o gluma, intepandu-l un pic, te teme binecunoscutei lui pasiuni pentru acest fel de sex. Toata lumea a inteles, mai putin Amada evident, dar nu ma mir. Spunea la un moment dat Shaworma ca stie el una care face asa ceva, daca nu vrea sa moara de foame. Da, consimte fata, daca nu vrea sa moara de foame . Despre ce consimtamant vorbim? P.S. Coane Doixdoi, nu e chiar asa cum spui tu, memoria iti joaca feste. Oricum, nu mai conteaza, adevarul despre acea persoana a iesit la iveala, dupa doar cateva zile. Link spre comentariu
llexus Reputație: 661 Postat August 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 10, 2014 propun utilizatorul lunii septembrieThe_engineermaxim am zismotivul este ca in zilele noastre cele mai triste ne-a facut sa radem cu aberatiile luiforta e cu tine inginere! 2 Link spre comentariu
extrovertitu' Reputație: 270 Postat August 10, 2014 Oras:B. Oras:B. Partajează Postat August 10, 2014 Ti-am prelungit limita.... Iti amintesti o discutie de a mea, avuta cu Joseph, in care am spus ca are nu mai stiu ce voce..Era o voce nesigura care m-a facut ma simt prost pentru ca nu stia cum si ce sa-mi spuna...Il inteleg.Dar tu ce cauti acum? Mai cauta, dar nu mai implica oameni care nu au nimic de a face cu obsesia ta bolnava legat de mine...Felul meu de a fi este protector cu unii, nemilos cu altii...Ascult, concret, unde vrei sa ajungi?Nu e vorba doar ca imi amintesc, Joseph mi-a spus, citez aproximativ: " m-a sunat nebuna si fara niciun motiv m-a injurat si m-a facut tigan de la origini. Era beata moarta!"Era doar o intrebare pt el, daca el m-a mintit, e pacatul lui, dar cu siguranta asta a spus-o...Acum il vad cat de valabil e sau cat de beata esti tu cand vorbesti. Acolo vreau sa ajung. Sper ca intelegi. Plm e ora 8 si 11. Dimineata! Am pretentii de la tine acum. Ca bei ceai. Din partea mea ai dezlegare la rom. 2 Link spre comentariu
Laudanum Reputație: 555 Postat August 10, 2014 Oras:Colo Oras:Colo Partajează Postat August 10, 2014 oly nu te dezici de comportamentul de pechinez mic care se infoaie si latra la usa dupa ce a plecat "infractorul". Fratica, pana nu demult muia si fututul in cur erau activitati "interzise" iar oamenii cu puternice valori morale trase din religie priveau cu ochi ingusti astea ca pe o deviatie. O mai zic din nou, deschideti-va un pic capul (de preferabil prin picaj) si incetati sa mai aruncati calificative. Fut si standard si "deviat"...Alegerea mea asta, iar cat timp se gasesc recipiente doritoare (motivele conteaza mai putin - bani, copii bolnavi, placere) nu o sa fiu apostrofat de un catel si pus pe-aceeasi treapta cu homosexualii (de altfel e dreptul lor de-a se fute-n cur si a-si suge pulile). Esti vanilla oly (nu ma refer doar la preferinte in sex), si n-ar fi nimic rau in asta daca nu a-i incerca sa predici mandru. Ce incerc sa-ti spun e...daca nu implica animale, copii, morti sau persoane fara discernamant si totul e consensual, as vrea sa ne relaxam si sa ne bucuram de ceea ce facem. ps: poate pt unii esti un depravat deviant ca i-ai dat muie in masina prietenei prietenului tau. Eu nu te judec pt asta, ba dimpotriva a ajuns sa ma distreze relatia lor la "vedere". Food for the thought (in caz ca exista mancare, respectiv ganduri). 1 Link spre comentariu
amada® Reputație: 1902 Postat August 10, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Partajează Postat August 10, 2014 Nu e vorba doar ca imi amintesc, Joseph mi-a spus, citez aproximativ: " m-a sunat nebuna si fara niciun motiv m-a injurat si m-a facut tigan de la origini. Era beata moarta!"Era doar o intrebare pt el, daca el m-a mintit, e pacatul lui, dar cu siguranta asta a spus-o...Acum il vad cat de valabil e sau cat de beata esti tu cand vorbesti. Acolo vreau sa ajung. Sper ca intelegi. Plm e ora 8 si 11. Dimineata! Am pretentii de la tine acum. Ca bei ceai. Din partea mea ai dezlegare la rom. Euflo,Sa injur inseamna sa te trimit in ma-ta si sa ma fut in familia ta (e doar un exemplu), eu mai injur cateodata, dar atunci nu a fost cazul.Nu i-am vorbit asa si nu l-am facut tigan (cum spui tu), am avut prieteni tigani care s-au purtat mai bine decat romanii, deci ce vorbim aici?L-am intrebat daca este pentru ca, repet, vorbea ciudat, mi s-a parut si un accent...Dar el este foarte sensibil la orice, am mai vorbit despre asta, subiectul e vechi si inutil.In perioada respectiva Joseph ma fugarea pe forum dezamagit pentru ca nu i-a iesit click-ul, dar pana la injurat e cale lunga...Daca eram "beata moarta" nici nu stiam despre ce aberezi aici.Astea sunt prostii, eu am facut destule lucruri de care nu ma mandresc, cauta mai bine, dar nu te astepta sa-mi pese de acuzatiile tale.Succes! Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat August 10, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat August 10, 2014 oly nu te dezici de comportamentul de pechinez mic care se infoaie si latra la usa dupa ce a plecat "infractorul". Fratica, pana nu demult muia si fututul in cur erau activitati "interzise" iar oamenii cu puternice valori morale trase din religie priveau cu ochi ingusti astea ca pe o deviatie. O mai zic din nou, deschideti-va un pic capul (de preferabil prin picaj) si incetati sa mai aruncati calificative. Fut si standard si "deviat"...Alegerea mea asta, iar cat timp se gasesc recipiente doritoare (motivele conteaza mai putin - bani, copii bolnavi, placere) nu o sa fiu apostrofat de un catel si pus pe-aceeasi treapta cu homosexualii (de altfel e dreptul lor de-a se fute-n cur si a-si suge pulile). Esti vanilla oly (nu ma refer doar la preferinte in sex), si n-ar fi nimic rau in asta daca nu a-i incerca sa predici mandru. Ce incerc sa-ti spun e...daca nu implica animale, copii, morti sau persoane fara discernamant si totul e consensual, as vrea sa ne relaxam si sa ne bucuram de ceea ce facem. ps: poate pt unii esti un depravat deviant ca i-ai dat muie in masina prietenei prietenului tau. Eu nu te judec pt asta, ba dimpotriva a ajuns sa ma distreze relatia lor la "vedere". Food for the thought (in caz ca exista mancare, respectiv ganduri).Ma, eu nu m am luat de orientarea ta se sexuala, bolnava din punctul meu de vedere, poti sa le bati pana le da sangele pe nas daca asta vor, sa fie de capul tau si al lor daca asta va place. Eu m am iritat pentru ca tot ce faci faci intentionat si cu directie. Ma doare pe mine-n pula ca le batu tu si ca lor le place, dar comportamentul tau arata clar ca esti nebun, tu cu medicamente nu te vindeci, te vindeci doar de frica, sa te ia unii sa te bata si sa te umileasca pana iti trece, asta este salvarea ta... Altfel o sa auzim de tine la stiri. Link spre comentariu
extrovertitu' Reputație: 270 Postat August 10, 2014 Oras:B. Oras:B. Partajează Postat August 10, 2014 Eu l-am intrebat pe el daca-si mentine afirmatia. Atat. E simplu, restul nici nu mai conteaza daca spune "nu" Fă, nu mi influenta martorul. ) vorbesti doar cand esti intrebata si iti vine randul. ) Nu-mi iese din cap "beata moarta".Ne amuzam mai tarziu, am iesit. Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 10, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat August 10, 2014 Bine ai revenit,Shawormistule Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat August 10, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat August 10, 2014 Nu sta mult:)) Este ca puscariasii care s au invata inauntru... ))LE- bine ai revenit Link spre comentariu
extrovertitu' Reputație: 270 Postat August 10, 2014 Oras:B. Oras:B. Partajează Postat August 10, 2014 Si din partea mea, bine ai revenit.Stim ca esti cu de toate, da' esti de pui sau de porc? ) @oly, tie iti place shaworma? 2 Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat August 10, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat August 10, 2014 Mai mananc cateodata, nu fac abuz pentru ca stiu ca nu i sanatoasa. Ce sa zic, o data pe luna mananc .Si ca sa raspund concret : Da, imi place darnu cu de toate...doar cu carne de pui+Vita, cartofi putini, rosii... Sare ,piper.... Fara maioneza....sosuri...., plus ca lipia trebuie sa fie neaparat facuta pe loc, nu din aia la punga ... Link spre comentariu
amada® Reputație: 1902 Postat August 10, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Partajează Postat August 10, 2014 Eu l-am intrebat pe el daca-si mentine afirmatia. Atat. E simplu, restul nici nu mai conteaza daca spune "nu" Fă, nu mi influenta martorul. ) vorbesti doar cand esti intrebata si iti vine randul. ) Nu-mi iese din cap "beata moarta".Ne amuzam mai tarziu, am iesit. "Fa" sa-i spui lui ma-ta care te-a invatat sa vorbesti asa!Inca un pechinez care nu poate decat sa latre pitigaiat... Link spre comentariu
extrovertitu' Reputație: 270 Postat August 10, 2014 Oras:B. Oras:B. Partajează Postat August 10, 2014 Hai sictir, fă. Bati oamenii la cur cu biciul, bei si injuri ca un birjar si ai pretentii sa te fac "doamnă"? Sunt educat, fă. Nu am ajuns sa ma prostituez. Nu am facut-o nici cand beam apa din palma. 3 Link spre comentariu
Laudanum Reputație: 555 Postat August 10, 2014 Oras:Colo Oras:Colo Partajează Postat August 10, 2014 Plm hai sa ne organizam ca-i greu de urmarit...ori ma cert eu cu oly ori amada cu euflo... oly: poti fi tu cavalerul care ma "pune la punct" daca esti atat de indarjit. Iti dau detaliile cand ajung in tara si esti binevenit. Usor s-avem principii de pe "margine" si m-am cam saturat de atitudinea asta de "ba cineva ar trebui sa faca ceva". Fii mai proactiv. 2 Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 10, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat August 10, 2014 Plm hai sa ne organizam ca-i greu de urmarit...ori ma cert eu cu oly ori amada cu euflo...Organizati-va sub forma de gramada,succesul e garantat Link spre comentariu
amada® Reputație: 1902 Postat August 10, 2014 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Partajează Postat August 10, 2014 Te las pe tine, asta a dat-o in limbaj de la taraba...Ma atrage inteligenta, nu prostia. Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat August 10, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat August 10, 2014 Astept sa ne intalnim. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum